... αλλαντικών μας επιλέγονται προσεκτικά για να διασφαλίσουν εξαιρετική ποιότητα και γεύση. Είτε αναζητάτε προϊόντα για μια ειδική περίσταση είτε για καθημερινή χρήση, η γκάμα μας από αλλαντικά θα καλύψει τις προσδοκίες σας. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας για να σας παρέχουμε προϊόντα αλλαντικών ανώτερης ποιότητας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
Ο César Nieto είναι ένα εργοστάσιοαλλαντικών και ζαμπόν που σας προσφέρει τα εξής προϊόντα:
Ιβηρικά ωριμασμένα:
- ζαμπόν από βελανίδι
- λαιμός από βελανίδι
- λωρίδες από βελανίδι
- χορίθο από βελανίδι
- σαλάμι από βελανίδι
- χορίθο βέλα από βελανίδι
- σομπρασάδα από ιβηρικό βελανίδι
- φέτες από βελανίδι
Ιβηρικά φρέσκα:
- κεφάλι από βελανίδι
- μπριζόλα από βελανίδι
- μάγουλο από βελανίδι
- κορώνα από βελανίδι
- αεράκι από βελανίδι
- μυστικό από βελανίδι
- πρέσα από βελανίδι
- πλάσμα από βελανίδι
- φιλέτο από βελανίδι
- κρέας χοίρου ιβηρικού
- ιβηρικό κρέας
- κρεατοψυγείο...
...ÁNGEL AREVALO, S.A. Μεγάλη επιλογή κρεάτων
Όλα είναι πρώτης ποιότητας και έχουν τηρήσει αυστηρά όλους τους υγειονομικούς ελέγχους, επικυρωμένα με πιστοποίηση της ΕΕ.
Υπηρεσία κατ' οίκον για βιομηχανίες.
Διαθέτουμε δικά μας κρέατα από:
- Αρνί.
- Νεαρό αρνί και παϊδάκια από αρνί.
- Βόειο κρέας, κατσίκι, χοιρινό.
- Γουρουνάκι, ποικιλία αλλαντικών.
Χονδρέμπορος Κρεάτων. Ψυκτική Αποθήκη και Χώρος Τεμαχισμού. Εργοστάσιο Λουκάνικων. Διανομή σε Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Σχολεία και Συλλογικότητες.
Βρίσκεται στη Βαλ ντε Μπιάνια, στην πόλη Λα Κάνια, μπορείτε να βρείτε το εργοστάσιο, πρώτης ποιότητας, των ζαμπόν Ραμόν Βεντουλά. Προϊόντα: ζαμπόν. Ζαμπόν με κόκαλο. Ζαμπόν χωρίς κόκαλο. Κομμένο ζαμπόν. Φουέτ. Χορίθο. Μπέικον. Παντσέτα. Μπέικον.
Στα μέσα του 20ού αιώνα, σε ένα σπίτι του μικρού χωριού Λα Κάνια, η οικογένεια Βεντουλά ξεκίνησε την παραγωγή αλλαντικών. Αρχικά, τα αλλαντικά...
... διαδικασίες.
Το εργοστάσιο της FRANRODEL βρίσκεται στην τοποθεσία Γκουιχούελο της Σαλαμάνκα, σε μια υψίπεδο 1.020 μέτρων υψόμετρο. Περιτριγυρισμένο από τις χιονισμένες οροσειρές του Μπέχαρ και του Γκρέδος στο νότο, που του παρέχουν ένα ηπειρωτικό κλίμα, με μακρινούς και ξηρούς χειμώνες και σύντομους και υγρούς καλοκαιρινούς μήνες, δημιουργώντας ένα ευνοϊκό και κατάλληλο περιβάλλον για την φυσική ωρίμανση των προϊόντων του.
... και ουμβρική περιοχή. Στο εσωτερικό της έδρας υπάρχουν τέσσερις τομείς: ο τομέας Γενικών Ειδών καταλαμβάνει επιφάνεια 14.000 τ.μ., εδώ εργάζονται 50 υπάλληλοι και καθημερινά αποστέλλονται πάνω από 20.000 δέματα εμπορευμάτων. Ο τομέας Αλλαντικών και Γαλακτοκομικών έχει επιφάνεια 1.500 τ.μ., καθημερινά οι 20 υπάλληλοι προετοιμάζουν και αποστέλλουν περίπου 148 εκατοντάδες εμπορευμάτων. Ο τομέας...
Στην Raíces Serranas de Jabugo παράγουμε ζαμπόν, παλέτες και ιβηρικά αλλαντικά από την Ουέλβα. Διαθέτουμε ξηραντήριο, αίθουσα κοπής και εργοστάσιοαλλαντικών όπου δίνουμε σχήμα στα προϊόντα μας με παραδοσιακό τρόπο. Άμεση πώληση από το εργοστάσιο σε επαγγελματίες και τελικούς καταναλωτές.
...παράθυρα, διαπερατότητα, θερμοκρασία περιβάλλοντος, φρέσκα ή κατεψυγμένα. Οι οικολογικά σχεδιασμένες συσκευασίες μας είναι διαθέσιμες σε τυποποιημένα μεγέθη (110×130, 130×180, 150×230, 180×250 mm) ή σε προσαρμοσμένο μέγεθος (να καθοριστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας) από 5 έως 90 mm βάθος. Από το 2009 διαθέτουμε μια μονάδα παραγωγής 5700m² που πληροί όλες τις προδιαγραφές της βιομηχανίας τροφίμων. Οι οικολογικά σχεδιασμένες χαρτονένιες συσκευασίες μας, 100% προσαρμόσιμες, κατασκευάζονται στη Γαλλία σε ένα οικολογικά υπεύθυνο εργοστάσιο.
... λειτουργία στις 30 Δεκεμβρίου 1980. Η κύρια περιοχή παραγωγής είναι 24.623,2 τ.μ. (συνολική επιφάνεια 61.940,4 τ.μ.). Το εργοστάσιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με εισαγόμενες εγκαταστάσεις. Η προγραμματισμένη ικανότητα του εργοστασίου είναι 154 εκατομμύρια μέτρα γραμμικά ετησίως.
Οι πρώτες ύλες για την παραγωγή είναι 100% εισαγόμενες.
Ως πρώτη ύλη για την παραγωγή του κολλαγόνου εντέρου...
...λαιμό, φιλέτο, κοιλιά, ζαμπόν για εταιρείες επεξεργασίας κρέατος, χονδρέμπορους, εμπόρους. Πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την παραγωγή λουκάνικου, σαλάμι, μαγειρεμένου ζαμπόν, ωμού κρέατος, αλλαντικών, φρανκφούρτερ, μπέικον. Παράγωγα όπως εντόσθια, κόκαλα για τροφή κατοικίδιων, χοιρινό δέρμα και δέρμα ψαριού, λέπια ψαριού για παραγωγή κολλαγόνου.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
... μας προκάλεσε συνεχείς αλλαγές εγκαταστάσεων στην πρωτεύουσα της Γρανάδας, μέχρι που τη δεκαετία του '60 κατασκευάσαμε το πρώτο μας εργοστάσιο, στην περιοχή των Παγαρίτων. Στη συνέχεια, συμμετέχοντας ως ιδρυτικά μέλη στη δημιουργία του Πολυγώνου Ασέγκρα, μεταφέραμε τις εγκαταστάσεις μας όπου συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε, καλύπτοντας μια επιφάνεια άνω των 7.000 τετραγωνικών μέτρων από το 1984.
Από...
... καταστήματα, σχεδίαση και υλοποίηση εργοστασίου τροφίμων, μηχανήματα για αρτοποιεία και πιτσαρίες, μηχανήματα για εργοστάσιο φρέσκιας ζυμαρικής, μηχανήματα για εργοστάσιο παγωτού, τεχνικός με άδεια χειρισμού αερίων χωρίς περιορισμούς, γρήγορη και οικονομική εξυπηρέτηση.