... κατασκευής δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για βέλτιστη εκμετάλλευση του χώρου. Είτε πρόκειται για δεξαμενές με δυνατότητες ψύξης ή θέρμανσης, με αναδευτήρα, είτε για ειδικές διαστάσεις/μορφές – με μια δεξαμενή Moeschle, όχι μόνο το κρασί και η μπύρα είναι σε ασφαλή φύλαξη.
Δεξαμενές αποθήκευσης κρασιού σε ορθογώνιο και κυλινδρικό σχήμα
Δεξαμενέςζύμωσης σε ορθογώνιο και κυλινδρικό σχήμα με σύστημα ψύξης-θέρμανσης
ΔεξαμενέςζύμωσηςΔεξαμενέςζύμωσης κόκκινου κρασιού
Μονωμένες δεξαμενές με συστήματα ψύξης-θέρμανσης
Δεξαμενές πίεσης
Εγκαταστάσεις τοποθέτησης επί τόπου
Συστήματα πεζοδρομίων...
...Κατασκευάζουμε δεξαμενέςζύμωσης, αποθήκευσης, σιροπιού, γλυκόζης, υγρού και τροφίμων, καθώς και αναμικτήρες με χωρητικότητα από 1000 lt έως 100.000 lt για τους τομείς του γάλακτος, των ποτών, του κρασιού, της μπύρας και του ελαιολάδου.
Υψηλή Ποιότητα, Ανταγωνιστική Τιμή
Η GEO προσφέρει τις υγιεινές ανοξείδωτες δεξαμενές αποθήκευσης στους πελάτες της σε χαμηλό κόστος και ανταγωνιστικές τιμές...
...μανίκι 7 χλστ. x 240 χλστ.
- Θήκη από πολυκαρβονικό, μπορεί να δικτυωθεί με το iFerm Nano Terminal
Με τον σύγχρονο έλεγχο ζύμωσης Nano Tank έχετε μια μονάδα ελέγχου απευθείας πάνω στην δεξαμενή σας στην ζυθοποιία ή το οινοποιείο σας. Η οθόνη πραγματικής και στοχευμένης θερμοκρασίας στη συσκευή επιτρέπει μια καλή επισκόπηση της θερμοκρασίας. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από πολυκαρβονικό και το πίσω μανίκι είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό επιτρέπει την απλή συναρμολόγηση σε μανίκι στελέχους πάνω στην δεξαμενή.
... σταφύλια στη συνέχεια τοποθετούνται σε δεξαμενές σε ολόκληρους τσαμπίδες για την πλειονότητα, χωρίς συμπίεση, και δεν αφαιρούνται από το κοτσάνι (μόνο το 15 % αποσπασμένο).
Αυτή η διαδικασία δίνει στο κρασί πολλά από τα φρουτώδη αρώματά του. Ένα μέρος του χυμού μπορεί επίσης να θερμανθεί λίγο πριν από τη ζύμωση προκειμένου να αυξηθεί το χρώμα και οι τανίνες; η εκχύλιση, που ονομάζεται ημι-διοξείδιο του άνθρακα εκχύλιση, θα διαρκέσει περίπου 12 ημέρες και στη συνέχεια η ολοκλήρωση της ζύμωσης θα διαχειριστεί σε υγρή φάση με χαμηλές θερμοκρασίες.
...Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι. Για αυτή την Cuvée, χρησιμοποιούμε μόνο τις πρώτες πιέσεις
μόνο τις πρώτες πιέσεις των καλύτερων σοδειών μας.
Το κρασί ωριμάζει σε δεξαμενές μόνο κατά τη διάρκεια της πρώτης αλκοολικής ζύμωσης.
για περίπου 3 μήνες, ακολουθούμενη από εμφιάλωση με τη δεύτερη ζύμωση
δεύτερη ζύμωση για να δημιουργηθούν λεπτές φυσαλίδες.
Το κρασί στη συνέχεια ωριμάζει σε...
... τις φαρμακευτικές και καλλυντικές βιομηχανίες. Δεξαμενές μεταφοράς ιξωδών προϊόντων τροφίμων, φαρμακευτικών και καλλυντικών. Κατασκευαστής δοχείων και κινητών δεξαμενών που μπορούν να πιεστούν για φαρμακευτικά ή καλλυντικά εργαστήρια. Δεξαμενές παρασκευής στείρες και μη στείρες, δεξαμενές αποστείρωσης, δεξαμενές καθαρισμού για εργαστήρια. Δεξαμενές οινοποίησης, δεξαμενέςζύμωσης κόκκινου κρασιού. Δεξαμενές διαμόρφωσης για υγρές και στείρες μορφές.
...Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, αποθήκες από ανοξείδωτο χάλυβα, δεξαμενές και κοντέινερ, δεξαμενέςζύμωσης, δεξαμενές με αναμικτήρες, δεξαμενέςκρασιού, δεξαμενέςζύμωσης, δεξαμενές μη αλκοολούχων ποτών, ανοξείδωτες χοάνες, αξεσουάρ για τη βιομηχανία κρασιού, δεξαμενές ανάμειξης και αντιδραστήρες. Εργαζόμαστε με ανοξείδωτους χάλυβες AISI 304 και AISI 316. Η ÇELEN...