... σταφύλια στη συνέχεια τοποθετούνται σε δεξαμενές σε ολόκληρους τσαμπίδες για την πλειονότητα, χωρίς συμπίεση, και δεν αφαιρούνται από το κοτσάνι (μόνο το 15 % αποσπασμένο).
Αυτή η διαδικασία δίνει στο κρασί πολλά από τα φρουτώδη αρώματά του. Ένα μέρος του χυμού μπορεί επίσης να θερμανθεί λίγο πριν από τη ζύμωση προκειμένου να αυξηθεί το χρώμα και οι τανίνες; η εκχύλιση, που ονομάζεται ημι-διοξείδιο του άνθρακα εκχύλιση, θα διαρκέσει περίπου 12 ημέρες και στη συνέχεια η ολοκλήρωση της ζύμωσης θα διαχειριστεί σε υγρή φάση με χαμηλές θερμοκρασίες.
...Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι. Για αυτή την Cuvée, χρησιμοποιούμε μόνο τις πρώτες πιέσεις
μόνο τις πρώτες πιέσεις των καλύτερων σοδειών μας.
Το κρασί ωριμάζει σε δεξαμενές μόνο κατά τη διάρκεια της πρώτης αλκοολικής ζύμωσης.
για περίπου 3 μήνες, ακολουθούμενη από εμφιάλωση με τη δεύτερη ζύμωση
δεύτερη ζύμωση για να δημιουργηθούν λεπτές φυσαλίδες.
Το κρασί στη συνέχεια ωριμάζει σε...
... τις φαρμακευτικές και καλλυντικές βιομηχανίες. Δεξαμενές μεταφοράς ιξωδών προϊόντων τροφίμων, φαρμακευτικών και καλλυντικών. Κατασκευαστής δοχείων και κινητών δεξαμενών που μπορούν να πιεστούν για φαρμακευτικά ή καλλυντικά εργαστήρια. Δεξαμενές παρασκευής στείρες και μη στείρες, δεξαμενές αποστείρωσης, δεξαμενές καθαρισμού για εργαστήρια. Δεξαμενές οινοποίησης, δεξαμενέςζύμωσης κόκκινου κρασιού. Δεξαμενές διαμόρφωσης για υγρές και στείρες μορφές.