...που μπορεί να διαρκέσει δύο ή τρεις μήνες, η ζύμη τρυπιέται πολλές φορές για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη των χαρακτηριστικών μούχλας του γκοργκονζόλα και να καθοριστεί η πράσινη χρώση (ερβορινατούρα). Η ζύμη είναι ενωμένη, χρώματος χρυσαφί, με κηλίδες λόγω της ανάπτυξης άφθονων λαμπερών πράσινων μούχλας. Έντονη πικάντικη γεύση, χαρακτηριστική.
Μέσο βάρος: 12 κιλά
Ελάχιστη ωρίμανση: 90 ημέρες...
Η PASTA GIRARDI είναι μια οργανωμένη χειροποίητη επιχείρηση από το Πιεμόντε, ειδικευμένη από το 1997 στην καθημερινή παραγωγή φρέσκιας ζυμαρικής, ραβιόλι, λαζάνια και έτοιμων γκουρμέ πιάτων υψηλής ποιότητας για τους επαγγελματίες του τομέα τροφίμων (HORECA) και για τη λιανική πώληση, τόσο ανεξάρτητη όσο και οργανωμένη. Κάθε προϊόν μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσοχής στην έρευνα και την επιλογή ...
Η Selezione Alimentare Italia είναι αφοσιωμένη στην αναζήτηση της αριστείας των προϊόντων τροφίμων και ποτών που είναι φτιαγμένα στην Ιταλία.
Είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης για εισαγωγείς και διανομείς τροφίμων που αναζητούν ποιότητα στην κατάλληλη τιμή. Με σχεδόν πενήντα χρόνια εμπειρίας, έχουμε εις βάθος γνώση των ιταλικών προϊόντων τροφίμων και των παραγωγών τους.
Χάρη στις συνδέσεις και τις...
... μείνει σε θερμοκρασία δωματίου για λίγο. Βεβαιωθείτε ότι η γκοργκονζόλα είναι χτυπημένη μέχρι να γίνει κρεμώδης. Όσο περισσότερο χτυπάτε, τόσο πιο κρεμώδης θα γίνει η γκοργκονζόλα. Προσθέστε την κρέμα σαντιγί σε αυτό και ανακατέψτε μέχρι να γίνει κρεμώδης και να αρχίσει να σας τρέχουν τα σάλια.
Προσθέστε την κρέμα στο σιφόν σας και, χρησιμοποιώντας μια κασέτα κρέμας, βάλτε μια ωραία ποσότητα σε ένα διακριτικό μπολ. Προσθέστε ένα τέταρτο από φρέσκο σύκο σε αυτό, βουαλά, καλή όρεξη!
Από μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική, προμηθευόμαστε προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, και της Άπω Ανατολής. Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων μας είναι το Palm Kernal Oil, το Palm Oil, το Rapeseed Oil, το Soybean Oil, το Sunflower Oil, τα Blends, το Corn Oil, το Cottonseed Oil, το High Oleic Sunflower Oil, το Poultry, το Pork, το Beef, το Fi...
...Η Γκοργκονζόλα είναι ένα τυρί που υπάρχει σε όλο τον κόσμο και αποτελεί έκφραση του Made in Italy par excellence. Παρασκευάστηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 9ου αιώνα, κοντά στο Μιλάνο, στην πόλη Γκοργκονζόλα, από την οποία πήρε το όνομά της. Αρχικά ονομαζόταν "στρατσίνκο βέρντε", επειδή παρασκευαζόταν με το γάλα των αγελάδων "στραχέ", δηλαδή "κουρασμένων", που κατέβαιναν από τις Προαλπικές περιοχές στις πεδιάδες για να ξεκουραστούν. Αυτό το προϊόν έχει πιστοποίηση ΠΟΠ (DOP)...
...Η μπουράτα, ένα τυρί με ελαστική ζύμη, παράγεται στην Πούλια, συγκεκριμένα στην πόλη Άντρια. Αυτή η χειροποίητη σακούλα με ελαστική ζύμη που περιέχει μια καρδιά από Στρατσιατέλα είναι σήμερα μία από τις καλύτερες σπεσιαλιτέ της Πούλια.
Συστατικά: Γάλα, κρέμα, αλάτι, τρούφα (3%) – ή γκοργκονζόλα, πυτιά, χωρίς συντηρητικά.
Τύποι και Συσκευασίες
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 15 ΗΜΕΡΕΣ
Κωδικός: BURRATP.
Η CENTRALE D, που βρίσκεται στη Σαιντ-Ετιέν, είναι χονδρέμπορος τροφίμων για επαγγελματίες και ιδιώτες. Η CENTRALE D σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα τροφίμων και συσκευασιών τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες.
Στην CENTRALE D, θα βρείτε μια ολόκληρη γκάμα τροφίμων:
- στον Ειδικό Χώρο Φρέσκων: τυριά, γαλακτοκομικά προϊόντα, φρούτα και λαχανικά, κρέατα και ψάρια, αλλαντικά, θαλασσινά
- στο...
... παραγωγή χρησιμοποιούμε μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, επιπλέον διαθέτουμε μια αίθουσα ελέγχου για την παρακολούθηση της παραγωγής. Η Cobi Precision βρίσκεται στη διεύθυνση Via del Parco 29 στη Γκοργκονζόλα, στην επαρχία του Μιλάνο.
...και έχουν επιλεγεί απευθείας από εμάς με βάση την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει σε χρόνια λειτουργίας στον τομέα.
Ακολουθούν μερικά προϊόντα που θα βρείτε πάντα στο κατάστημά μας: Γκοργκονζόλα D.O.P. σε κουταλιά και σε φέτες, πάνω από 30 διαφορετικούς τύπους Ερμπορινάτων με βάση τη Γκοργκονζόλα; αλλαντικά ανώτερης ποιότητας, φρέσκα τυριά από τη Βαλσασίνα (LC), ωριμασμένα τυριά από αγελάδα και...
...Παραγωγή θυρών και παραθύρων: ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας των χειροποίητων φινιρισμάτων και της τεχνολογίας επιτρέπει την παραγωγή θυρών και παραθύρων που είναι αισθητικά αψεγάδιαστα και αξιόπιστα με την πάροδο του χρόνου. Το εκθεσιακό κέντρο στο Γκοργκονζόλα είναι πρακτικά προσβάσιμο με το μετρό του Μιλάνου, γραμμή πράσινη, στάση "Γκοργκονζόλα". Εκτός από τις χειροποίητες πόρτες και παράθυρα, θα βρείτε μια επιλογή από τις καλύτερες μάρκες στον τομέα των κουφωμάτων, όπως οι Dierre, Tondin, Gutmann, Tre P, Pivato, Henry Glass, Impronta, Olivari, Oikos, Erco.