...Ο ήπιος πράσινος πιπέρι από τη Σρι Λάνκα
Στην (πρωτο)δάσος περιοχή της ζεστής Σρι Λάνκα, αναπτύσσονται οι αναρριχητικές φυτείες του πιπεριού. Οι άγουρες πιπεριές συλλέγονται με το χέρι από αρχές Νοεμβρίου έως τα μέσα Ιανουαρίου και ξηραίνονται προσεκτικά με ροή αέρα ή με κατάψυξη. Έτσι διατηρείται το χρώμα και η γεύση γίνεται πιο έντονη.
Ο πράσινος πιπέρι είναι ο πιο ήπιος κόκκος πιπεριού και έχει ένα πιο φρέσκο άρωμα με ελαφρές νότες χόρτου. Ταιριάζει σε όλα τα πιάτα που πρέπει να είναι λίγο πιο ήπια και ταυτόχρονα αρωματικά καρυκευμένα.
... επίσης να γίνει αντιληπτή ως ελαφριά μουδιάσματα στα χείλη και τη γλώσσα.
Συστατικά: Πράσινος Σιτσουάν πιπέρι
Σημείωση για αλλεργικούς: Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, φιστίκια, σουσάμι, μουστάρδα και σέλινο.
Περιεχόμενο: 18 γρ σε μεταλλικό κουτί...
...Μαύρο Πιπέρι
Το πιπέρι αναπτύσσεται ως μούρα στο τροπικό φυτό πιπεριού. Η έντονη γεύση προκαλείται από το συστατικό πιπερίνη. Το πιπέρι έρχεται σε διάφορα χρώματα, μαύρο, λευκό και πράσινο. Το φυτό πιπεριού αναπτύσσεται κυρίως στην Ινδία. Το πιπέρι παράγεται σε πολλές τροπικές περιοχές.
Εφαρμογή του Μαύρου Πιπεριού
Το πιπέρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε πιάτο. Ενισχύει τη γεύση...
...Steakal OG Μπαχαρικό για Μπριζόλες
Με το Steakal OG μετατρέπετε τη ζουμερή σας μπριζόλα σε μια πραγματική απόλαυση - ρίχνοντάς το κλασικά, αναδεικνύει τέλεια τη χαρακτηριστική γεύση του κρέατος. Αναμειγμένο με λάδι, αποκτάτε μια πικάντικη μαρινάδα, ενώ σε συνδυασμό με πράσινοπιπέρι δημιουργείτε υπέροχες πικάντικες σάλτσες πιπεριού.
Hela. Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για γεύση και...
...Ο κόκκινος πιπέρι Kampot είναι μία από τις καλύτερες ποικιλίες πιπεριού στον κόσμο και είναι πολύ σπάνιος. Έχει ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο, πικάντικο και σχεδόν φρουτώδες άρωμα.
Οι κόκκοι πιπεριού περνούν από τρία στάδια ωρίμανσης: πράσινο, κίτρινο, κόκκινο. Ο μαύρος πιπέρι, όπως τον γνωρίζουμε, συγκομίζεται όταν είναι ακόμα πράσινος και γίνεται μαύρος μόνο με την ξήρανση. Ο σπάνιος κόκκινος πιπέρι...
... διάστημα. Έτσι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη βιομηχανία τροφίμων για τις πιο ποικιλόμορφες εφαρμογές.
Είτε πρόκειται για το φυσικό πράσινο του μαϊντανού σε μια vegan αλειφή, είτε για τον γοητευτικό άνηθο ως συνοδευτικό σε ντρέσινγκ σαλάτας, είτε για την αναζωογονητική μυρωδιά του βασιλικού σε ζυμαρικά – όλα αυτά και πολλά άλλα βότανα και μπαχαρικά αναζωογονούν τις αισθήσεις και προσφέρουν την ιδιαίτερη πινελιά σε προϊόντα τροφίμων.
Και όταν είναι καταψυγμένα, η γεύση τους είναι ακόμη πιο έντονη. Έτσι, ακόμη και μικρές ποσότητες μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση.
...Ο αρωματικός μέλι από έλατο προέρχεται από τα ντόπια δάση της Βάδης-Βυρτεμβέργης και της Βαυαρίας.
Μέλι από έλατο
Μια πικάντικη-αρωματική ποικιλία με ευχάριστα αρώματα και συνήθως καφέ έως πράσινο-μαύρο χρώμα.
Συνταγές:
Ροζ ψητό φιλέτο αρνιού με λεπτή σάλτσα από βερίκοκο και μέλι
Υλικά:
(για 2 άτομα)
2 φρέσκα φιλέτα αρνιού των 120g το καθένα
λίγο ελαιόλαδο
50g αποξηραμένα βερίκοκα
100ml ξηρού κόκκινου κρασιού
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
150g ζωμός αρνιού (εναλλακτικά ζωμός κρέατος)
2 κουταλιές της σούπας μέλι από έλατο Wernet
λίγο φρέσκος κόλιανδρος
πιπέρι καγιέν
αλάτι...