...Προέλευση: Το καπνιστόαλάτι μας από τη Σουαβία παρασκευάζεται σύμφωνα με παραδοσιακές συνταγές σε μια μικρή καπνιστήρια στην σουαβική Άλπ, στην καρδιά της Βρανδεμβούργης. Με πολλή αγάπη και εμπειρία, το παραδοσιακά συγκομισμένο θαλασσινό αλάτι καπνίζεται για 6 έως 7 ημέρες σε θερμοκρασία μεταξύ 15°C και 23°C. Έτσι δημιουργείται το Σουαβικό καπνιστόαλάτι. Το αποτέλεσμα είναι καπνιστόαλάτι...
Η εταιρεία ENES, που ιδρύθηκε το 1999, προμηθεύεται τα μπαχαρικά της απευθείας από τις χώρες παραγωγής. Η αποθήκη 1.600 τ.μ. στη Geesthacht κοντά στο Αμβούργο επιτρέπει την αγορά μεγαλύτερων ποσοτήτων, έτσι ώστε τα μπαχαρικά ENES να μπορούν να προμηθεύουν τους πελάτες τους σε προσιτές τιμές.
Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που έχουμε να προσφέρουμε.
Επίσης, είμαστε περήφανοι για τα εξής σημεία:
• Μ...
Η Exim GmbH East-West Trade είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του διεθνούς εμπορίου και ειδικεύεται στην ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης. Από την ίδρυσή της, η Exim GmbH έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη σύνδεση εταιρειών από τις δύο περιοχές και στην υποστήριξή τους για την είσοδο σε νέες αγορές. Με μια βαθιά κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων και των απα...
... και καφέ με μια πινελιά καπνιστού αλατιού. Ακόμα και σε έντονες ποικιλίες λαχανικών όπως η παντζάρι, προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Συστατικά: Αλάτι Ίνκας από το Περού, φασόλια κακάο+, Περού Pacha Mama Espresso+, μαύρο βουνίσιο πιπέρι+, καπνιστό θαλασσινό αλάτι. + από ελεγμένη βιολογική καλλιέργεια. BIO DE-ÖKO-006...
Όλα για τον εσωτερικό σας πίθηκο!
Για να μπορείτε να απολαμβάνετε το εξαιρετικό με εξαιρετικό τρόπο.
Παράγουμε την εκδοχή σας κατά παραγγελία, απλά επικοινωνήστε μαζί μας για την υπηρεσία Private Label.
Η χαμηλή σε υδατάνθρακες, μειωμένη σε ζάχαρη και αλάτι, πλούσια σε φυτικές ίνες Monkey Ketchup ταιριάζει απλά με τα πάντα.
Οι ειδικότητές μας: καπνιστό, Liquid smoke, Hickory, σάλτσες BBQ, σάλτσες τσίλι, σάλτσες για ψήσιμο, σάλτσες, σάλτσες, Eigenlabel, Kleinserien, Großserien, Eigenes Etikett, Hersteller, Produzent, Produktion, Vertrieb, Produktentwicklung, Food Truck, Imbiss, Restaurant...
... έως και 14 ημέρες με κρύο καπνό από ξύλο βελανιδιάς. Επιπλέον, το αλάτι αναστρέφεται κάθε ώρα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καπνίσματος. Το αποτέλεσμα αυτής της εργασίας είναι το Smoky Salt με τη μοναδική, έντονη γεύση του. Smoky Salt - όχι ένα κανονικό καπνιστόαλάτι: Το Smoky Salt είναι ο τύπος καπνιστού αλατιού που είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στην αγορά. Ο λόγος γι' αυτό είναι η πολύ μακρά...