Με πάθος για ποιοτικά αρτοσκευάσματα
Λεπτοί κρουασάν, γλυκά γεμιστά προϊόντα και αλμυρά σνακ είναι η βασική εξειδίκευση του φρανκικού κατασκευαστή κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων υψηλής ποιότητας. Ως μέρος της Martin Braun-Gruppe, η εταιρεία προσφέρει μια πλήρη γκάμα παραδοσιακών και καινοτόμων κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων για μεταποιητικές επιχειρήσεις.
Στα υψηλής ποιότητας ζυμάρια της Wolf Butter...
... στη ζαχαροπλαστικήκαι το μαγείρεμα, καθώς προσθέτει βάθος και πολυπλοκότητα στις συνταγές. Συνδυάζεται καλά με ζεστές μπαχαρικές γεύσεις όπως η κανέλα και το μοσχοκάρυδο, καθιστώντας την δημοφιλή επιλογή για επιδόρπια όπως μπισκότα, κέικκαι πίτες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε αλμυρά πιάτα όπως σάλτσες μπάρμπεκιου και μαρινάδες για να προσθέσει μια δόση γλυκύτητας.
Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι...
... εσάς. Διακρίνουμε μεταξύ μαρινάδων ψωμιού και επικαλύψεων ψωμιού.
Μαρινάδες ψωμιού: Υδατοδιαλυτές μαρινάδες καρυκευμάτων για επικάλυψη ψωμιού και μπισκότων. Ιδανικές και για ενσωμάτωσή τους σε ζύμες, καθώς το αλάτι μειώνεται.
Επικαλύψεις ψωμιού: Μαρινάδες καρυκευμάτων με βάση το λάδι για επικάλυψη ψωμιού και μπισκότων.
Στον τομέα των υψηλής ποιότητας ξηρών καρυκευμάτων, προσφέρουμε αρκετές...
...Ο γλυκόζη σιρόπι είναι μια σημαντική πρώτη ύλη για τη βιομηχανία ζαχαρωτών και μαρμελάδων, καθώς και για την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική. Το σιρόπι γλυκόζης 45° μπορεί να σχηματιστεί σε σφαίρα με το χέρι, καθώς είναι πιο σφιχτό λόγω της υψηλότερης περιεκτικότητάς του σε ξηρή ύλη. Μπορεί έτσι να χρησιμοποιηθεί π.χ. για γλάσες κέικ, σοκολατάκια, σοκολάτα μοντελισμού, καραμέλες και παγωτό.
...Το Germanicum Arminius είναι το αποτέλεσμα εκατοντάδων ωρών βελτίωσης των τεχνικών σφυρηλάτησης του Δαμασκηνού, βελτίωσης των τεχνολογιών παραγωγής και σχεδιαστικών βελτιώσεων σε όλα τα επίπεδα.
Έχουμε επανασχεδιάσει πλήρως την προστασία των δακτύλων και την άκρη του μαχαιριού, προκειμένου να μειώσουμε την απόσταση μεταξύ λαβής και λεπίδας. Αυτό το σημαντικά πιο συμπαγές σχέδιο οδηγεί σε υψηλότερο βαθμό ελέγχου της λεπίδας.
...Χάρη στις πιο σύγχρονες ικανότητές μας στη ζαχαροπλαστική, μπορούμε να μετατρέψουμε τα μπράουνις και τα κομμάτια κέικ σας σε φιλικές προς το paleo μπάρες επιδορπίων.
... πάντα που σχετίζεται με τον τομέα της αρτοποιίας: μπρέτζελ, ψωμάκια, κέικ, κ.λπ.
Από απλές χειρονομίες (π.χ. χειρισμός ταψιών) μέχρι πολύπλοκες διαδικασίες ζύγισης και διαλογής, η Abendschön Maschinenbau GmbH υλοποιεί τη χρήση ρομπότων στον τομέα της αρτοποιίας. Η βασική εμπειρία βρίσκεται στη βέλτιστη χρήση εργαλείων και στην κυριαρχία των διεπαφών με τις παρακείμενες διαδικασίες.
Η επένδυση στην τεχνολογία ρομπότων της Abendschön Maschinenbau GmbH αποδίδει για εσάς. Οι χρόνοι απόσβεσης κυμαίνονται γύρω από ένα έτος σε τριών βαρδιών λειτουργία.
... με Ξανθάνη.
Άλλες δυνατότητες χρήσης είναι γνωστές, π.χ. στη ζαχαροπλαστική, για τη βελτίωση της σταθερότητας κατάψυξης και απόψυξης λεπτών αρτοσκευασμάτων (τούρτες, κέικ, pralines, παγωτό). Το παγωτό πρέπει να φαίνεται κρεμώδες, ώστε να δικαιολογεί το όνομά του ως παγωτό.