...Σπόροι ηλιοτροπίου: Οι σπόροι ηλιοτροπίου προέρχονται από το ηλιοτρόπιο (Helianthus annuus), το οποίο αναπτύσσεται παγκοσμίως. Οι σπόροι ηλιοτροπίου έχουν πικάντικη γεύση και είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Οι σπόροι ηλιοτροπίου μπορούν να καταναλωθούν ως σνακ, αλλά προστίθενται επίσης σε ψωμί και σαλάτες.
...Ο προζύμι είναι μία από τις αρχαιότερες μορφές ζύμης στον κόσμο. Ήδη πριν από 4000 χρόνια, οι Αιγύπτιοι ζύμωναν σιτηρέσιο σε προζύμι για να φτιάξουν αφράτο ψωμί.
Το βιολογικό προζύμι ολικής άλεσης της Lecker προσφέρει σε όλα τα μίγματα και τα ψωμιά ολικής άλεσης εξαιρετική δομή και γεμάτη, φρέσκια γεύση. Και αυτό έχει τους λόγους του.
•100% αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης από ελεγμένη βιολογική καλλιέργεια
Συστατικά: Βιολογικό αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης*
*= από ελεγμένη οικολογική παραγωγή
Αλλεργιογόνα: Γλουτένη
Χορτοφαγικό: Ναι
Βεγκανικό: Ναι...
...Το ψωμί, οι τούρτες, τα μπισκότα, οι φρουτομπάρες, τα μούσλι και τα σέικ αποκτούν μια ιδιαίτερη νότα με το βιολογικό μας αλεύρι από σπόρους elderberry. Η μοναδική γεύση τους προσφέρει φρέσκες, βοτανικές και ανθώδεις νότες.
Προϊόντα από τη βιομηχανία τροφίμων, όπως ψωμί, τούρτες, μπισκότα, φρουτομπάρες και ενεργειακές μπάρες, μούσλι και πρωτεϊνικά σέικ, αποκτούν μια ιδιαίτερη νότα με το βιολογικό...
...Οι κοπές φύλλων ανήκουν στον πάγκο φρεσκοψημένων και στο αρτοποιείο όπως το ψωμί στη λουκάνικα ή η κρέμα στην φρουτοσαλάτα.
Όχι μόνο τρόφιμα, αλλά και διάφορα άλλα προϊόντα προστατεύονται με κοπές φύλλων για τη μεταφορά, την αποθήκευση ή την παρουσίαση. Η maropack κόβει υψηλής ποιότητας BOPP-φύλλο ή βιολογικό φύλλο ως διαχωριστικά και ενδιάμεσα φύλλα σε όλα τα συνηθισμένα μεγέθη. Εκτός από τις...
... περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη άνω των 55 γρ / 100 γρ, επαινούμε αυτό το ειδικό αλεύρι ως πρωτεΐνη σουσαμιού.
Χάρη στη ελαφρώς καβουρδισμένη / ξηροκαρπάτη γεύση, η πρωτεΐνη σουσαμιού προσθέτει φυσικά μια αρωματική νότα στα μείγματα ψησίματος και στα ψωμιά σας. Επιπλέον, αυξάνει την περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη στο ψωμί, κάνοντάς σας να αισθάνεστε κορεσμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κατά τη...
... λουλουδιών, αλάτι και λίγο βιολογικό ελαιόλαδο. Το BackNatur Ferment μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα προϊόντα:
- Ψωμί: για όλα τα είδη δημητριακών, ψωμιά από αλεύρι και σιτάρι
- Μπαγκέτα, Τσιαμπάτα: Ιδανικό για αλεύρια σίτου και σίκαλης, αλλά και ολικής άλεσης
- Ψωμάκια: για όλα τα είδη δημητριακών, ιδανικό για ολικής άλεσης, αλλά και για αλεύρια τύπου
- Λεπτά αρτοσκευάσματα: για όλα τα ελαφριά αρτοσκευάσματα σίτου και σίκαλης
- Κομμένα ψωμάκια...