... μέσο όρο 10 ετών.
Τα κρασιά που παράγονται από τον οικογενειακό αμπελώνα είναι κρασιά μεγάλης ποιότητας, και τακτικά βραβεύονται σε οδηγούς και διαγωνισμούς. Η COMPAGNET VINS διανέμει τα κρασιά της σε διανομείς, εισαγωγείς, κάβες, χονδρέμπορους στη Γαλλία και διεθνώς.
... εργασίας αλλά όχι μόνο... IDEGO, το πρακτορείο σας για οινολογικές δραστηριότητες, σας προσφέρει λύσεις γύρω από το "let motiv" που ακολουθεί: το κρασί και η γαστρονομία ως φορείς συναισθημάτων και επικοινωνίας! Παροχέας οινολογικών/εκδηλώσεων στη Λυών ή οινοτουρισμός στο Μποζολέ/Κοιλάδα του Ροδανού/Βουργουνδία, διαθέτουμε διάφορες οντότητες για να καλύψουμε κάθε σας αίτημα! Η έξυπνη συμβουλή του IDEGO: Οι περισσότερες από τις οινολογικές μας δραστηριότητες έρχονται σε εσάς... Στη Λυών, στη Ροδανού Άλπεις ή αλλού στη Γαλλία! Εμπιστευθείτε μας ένα έργο, εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!
... Γκεράντ, καθώς και προϊόντα AOP και AOC για το τυρί και το κρασί του Καόρ, προκειμένου να τα ενσωματώσουμε στις παρασκευές μας. Προσφέρουμε κρέας πάπιας σε μορφή confit μηρών, γαστέρων, φιλέτων αλατισμένων με αλάτι Γκεράντ ή με φουά γκρα, κονσέρβες και/ή αποξηραμένα λουκάνικα, γεμιστά έντερα και πολλά άλλα πιάτα προς γεύση... Είμαστε βραβευμένοι κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια, στο πλαίσιο του γενικού...
Το κάστρο HOSTENS PICANT διαθέτει έναν λοφώδη αμπελώνα 42 εκταρίων στην περιοχή του Μπορντό. Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται για το κόκκινο κρασί είναι οι Merlot και Cabernet franc, ενώ για το λευκό κρασί είναι οι Sémillon, Sauvignon και Muscadelle. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα για την καλλιέργεια του αμπελιού και όλες οι εργασίες στον αμπελώνα γίνονται με το χέρι. Τα κρασιά του κάστρου HOSTENS PICANT διατίθενται στη Γαλλία και για εξαγωγή.
...ένζυμα και φυσικές χρωστικές. Η CHR HANSEN είναι παρούσα στην καθημερινή σας ζωή μέσω των συστατικών της: ένζυμα και καλλιέργειες για τη γαλακτοκομική και κρεατοβιομηχανία, βακτήρια για το κρασί και φυσικές χρωστικές για παγωτά, γλυκά και ποτά, καθώς και προβιοτικά. Τα συστατικά μας χρησιμοποιούνται στον τομέα των τροφίμων, καθώς και στη φαρμακευτική, τη διατροφή και τη γεωργία.
Στη Γαλλία, οι...
...-Μερ AOP - Κρεμάντ ντε Μπορντό AOP Πωλούμε κρασί χύμα, κρασί σε μπουκάλι υπό τις δικές μας μάρκες, αλλά αναπτύσσουμε επίσης OEM. Από την αρχή της δεκαετίας του 2000, έχουμε αρχίσει να δεσμευόμαστε σε μια διαδικασία βιώσιμης ανάπτυξης. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υπεύθυνη προμήθεια, αναγνωρισμένη από διάφορες πιστοποιήσεις. (Agriconfiance, Vignerons Engagés, Haute Valeur Environnementale...
... μοντερνισμού. Η τεχνολογία συμμετέχει σε μια διαρκή επιθυμία να βελτιωθεί η μετατροπή του σταφυλιού σε κρασί.
Δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, πνευματικά πιεστήρια, μονάδα ψύξης, απομαγνητιστές... Μια παραδοσιακή οινοποίηση και αποθήκευση σε βαρέλια συνεχίζεται ακόμα, με μια κάβα που περιέχει περισσότερα από 300 βαρέλια που ανανεώνονται κάθε 3 χρόνια.
Dionysa, ο ειδικός σας στα εταιρικά δώρα γύρω από το κρασί και το σαμπάνια, Με εμάς, θα προσφέρετε όχι μόνο ένα όμορφο, νόστιμο και με νόημα δώρο, αλλά θα μετατρέψετε τα εταιρικά σας δώρα σε πραγματικό μέσο επικοινωνίας, χάρη στον Cody. Ο Cody είναι ένας QR κωδικός, που αποκαλύπτει τα μυστικά του κρασιού για μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας! Σας λέμε με τι να πίνετε αυτό το κρασί, πόσο καιρό να...
... πάντα αυτή την ισορροπία και τις αναζωογονητικές τελειώσεις. Από το 1614, η οικογένεια Jean-Baptiste ADAM εργάζεται ακούραστα στα αμπέλια και τα οινοποιεία. Λίγες είναι οι οικογένειες αμπελουργών που μπορούν να καυχηθούν για τέσσερις αιώνες πάθους για το κρασί. Αμπελουργός από πατέρα σε γιο εδώ και 14 γενιές, η Maison Jean-Baptiste ADAM καλλιεργεί την τέχνη του εμπορίου και της εμπορίας στο Ammerschwihr.
... πελάτες της. Μια προσεκτική συνεργασία μεταξύ του τυποποιητή, του οινολόγου και του αμπελουργού προσφέρει μια εξατομικευμένη υπηρεσία και βελτιστοποίηση των αναγκών κάθε οινοποιείου.
Τα προϊόντα από 28 έως 820 L κατασκευάζονται με προσαρμοσμένες θερμάνσεις, για κάθε χώρα, κάθε περιοχή: κάθε κρασί έχει το βαρέλι του.
... ή η Brasserie Georges στη Λυών.
Αυτή η τεχνογνωσία εκφράζεται σε διάφορες συνταγές, πολλές και ποικιλόμορφες: μαγειρεμένες με λαρδί, με λίπος πάπιας, με ηλιέλαιο, με λευκό κρασί, και ακόμη και με σαμπάνια!
Από το 2010, έχουμε επίσης αναπτύξει μια σειρά από καθαρισμένα κρεμμύδια και καθαρισμένες πατάτες, προϊόντα που προορίζονται για εστιατόρια και συλλογικότητες που επιθυμούν ένα ακατέργαστο...
Η Europackwine διαπρέπει στην τέχνη της συσκευασίας αφιερωμένης στον κόσμο του κρασιού, ξεπερνώντας τις παραδοσιακές προσδοκίες για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα. Η οικογενειακή μας επιχείρηση προβάλλει μια εξειδικευμένη τεχνογνωσία, τοποθετώντας την ικανοποίηση του πελάτη στο επίκεντρο της αποστολής μας.
Εξειδίκευση στη συσκευασία κρασιού
Ως ειδικοί στη συσκευασία για το κρασί...
... ποικιλία προϊόντων όπως σάντουιτς ρακλέτ, ταρτιφλέτ, γαλέτες λουκάνικου, γεμιστές πατάτες, τυροκομικά προϊόντα, γρήγορο φαγητό, πίτσα, κρέπες και βάφλες καθώς και προϊόντα από την γαλλική γη.
Η Εταιρεία Restauration Evènementielle σας προτείνει επίσης πάγκους με ειδικότητες όπως ζεστό κρασί, μπύρα Χριστουγέννων ή ακόμα και ζεστή μπύρα.
Σοβαρή και αποτελεσματική, η Εταιρεία Restauration Evènementielle έχει συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, στον Γύρο της Γαλλίας, στο Open Golf της Γαλλίας, στην Παγκόσμια Έκθεση του Μιλάνου το 2015 και σε πολλές άλλες γαλλικές και διεθνείς εκθέσεις.
... πετρώδη με κυρίαρχη την αργιλοασβεστολιθική σύνθεση πλούσια σε μαγγάνιο, εξαιρετική περιοχή λόγω της φύσης του εδάφους και της έκθεσης. Τα κρασιά του Château Sainte Eulalie απολαμβάνουν καλή φήμη μέσω του τύπου, καθώς αναφέρονται στον "Οδηγό PARKER των κρασιών της Γαλλίας", τον "Οδηγό HACHETTE" και το "TOP 100 του WINE SPECTATOR του Δεκεμβρίου 2011". Κερδίζουν τακτικά μετάλλια σε διάφορους διαγωνισμούς: «Χρυσό μετάλλιο στον Γενικό Αγροτικό Διαγωνισμό του Παρισιού 2014 για «την Cantilène» και "Μεγάλο Κρασί". Από τον Απρίλιο του 2014, το κάστρο είναι πιστοποιημένο με «Υψηλή Περιβαλλοντική Αξία».
Πολυτελής ζαχαροπλαστική και σοκολατοποιία, που βρίσκεται στη Νάντη. Υπάρχει από το 1948. Ειδικότητες Νάντης: ρύζι, αρμορικανός, γλυκά Νάντης, συλλεκτικά από το ταξίδι στη Νάντη, σοκολάτες με κρασί από τους αμπελώνες της Νάντης, καραμέλα με αλάτι κ.λπ.
Ζαχαροπλαστικά: τάρτες, εκλέρ, εντρεμέ, σου για όλες τις περιστάσεις: γάμοι, γενέθλια, απογευματινά σνακ, γεύματα κ.λπ. Προϊόντα που προσφέρονται...
... υπεύθυνης ανάπτυξης.
Πολλά από τα προϊόντα της καθημερινότητάς μας υπάρχουν χάρη στις λειτουργικές ιδιότητες που προσφέρουν οι ειδικότητες της IMERYS. Η συμμαχία των δεξιοτήτων οδηγεί στην παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Αφού μετασχηματιστούν, τα ορυκτά προσφέρουν πολλές μηχανικές, θερμικές, οπτικές, χημικές ή φυσικές ιδιότητες. Για παράδειγμα, ο ταλκ βελτιώνει την ακαμψία των πολυμερών των προφυλακτήρων αυτοκινήτων, ο γραφίτης και ο άνθρακας βελτιώνουν τη διάρκεια ζωής των μπαταριών, η διατομίτης είναι ένα απαραίτητο φίλτρο για το λάδι, την μπύρα ή το κρασί.
Παραγωγοί σαμπάνιας εδώ και 3 γενιές, παράγουμε αυτό το εξαιρετικό κρασί που είναι η σαμπάνια. Κάθε μία από τις σαμπάνιες μας έχει τον χρόνο να εκφραστεί πλήρως για να σας προσφέρει την καλύτερη σαμπάνια για όλες σας τις εκδηλώσεις. Ανακαλύψτε στην ιστοσελίδα μας τις διάφορες σαμπάνιες που προσφέρουμε, τις οποίες μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε απευθείας από το κτήμα ή να παραγγείλετε. Κλασικές, DS ή Confidentielles, βρείτε τη σαμπάνια που σας ταιριάζει για να σας συνοδεύσει από το απεριτίφ μέχρι το επιδόρπιο!
Ειδικευμένη στη μεταποίηση θαλασσινών προϊόντων, η MERISUD διανέμει τις παρασκευές της υπό δύο μάρκες, τις Πλούσιες Θάλασσες, στα φρέσκα προϊόντα, ή Armand Blot, στα είδη παντοπωλείου. Περίπου πενήντα αναφορές φέρουν τη σφραγίδα της μεσογειακής κουζίνας. Παστίς, κονιάκ, ντομάτα, σαφράν, μάραθος, λευκό κρασί, ελαιόλαδο ... Με τουλάχιστον 50% ψάρι, ξεχωρίζουν η κρέμα κοραλλιών από αχινό, η ζαρουέλα...
... φινιρίσματα μας αντέχουν στον χρόνο μέχρι 220 χρόνια, όσο να πούμε ότι όσο πιο παλιό είναι το κρασί, τόσο πιο εκλεκτό είναι, γι' αυτό ποντάρουμε στην ποιότητα με ένα από τα πολυτελή μέταλλα όπως ο Χρυσός. TREFLE D’OR...
... γίνει μια αναπόσπαστη ειδικότητα στο Λανγκεντόκ. Σιγά-σιγά τα μικρότερα αδέλφια της: ο Αμάντιερ από το Μπουζιγκ, οι Φιγκουνέτες από το Μέζ, οι Μαύρες Πέρλες από το Καπ ντ'Αγκντ... την ακολουθούν. Το τελευταίο δημιούργημα, ο Παβόις από το Φροντινιάν, σε σχήμα Παβόις των Φημισμένων Αγώνων, παρασκευάζεται με βάση το κρασί μοσκάτο από το Φροντινιάν.
...που προέρχονται από αμπέλια ηλικίας 35 έως 40 ετών. Είναι μια κουβέ 100% Malbec, οι ζυμώσεις είναι μακρές, διαρκούν 3 έως 4 εβδομάδες με μια τελική ζύμωση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και η ωρίμανση γίνεται αποκλειστικά σε καινούργια βαρέλια από δρυ για τουλάχιστον 18 μήνες.
Τέλος, το CHÂTEAU LE BREZEGUET παράγει επίσης ένα κρασί από τα πιο νεαρά αμπέλια, το CHEMIN DE COMPOSTELLE. Οι ποικιλίες που...
Η PRUNEAUX DE MENET είναι ειδικός στον Πυρηνικό Δαμάσκηνο Agen, με, χωρίς κουκούτσι, γεμιστό, με σοκολάτα, με κρασί, σε σιρόπι, σε κρέμα, σε πολτό χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Email στο MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Προσφέρουμε αποξηραμένα βερίκοκα, ανανά, σύκα, φράουλες, μάνγκο. Αυτά τα φρούτα συνδυάζονται με κράνμπερι, μήλα, αχλάδια, ροδάκινα, αποξηραμένες παπάγιες...
... κεράσι. Προσφέρουμε επίσης απεριτίφ με βάση το κρασί, φρούτα, ξηρούς καρπούς, ραταφία, λικέρ από καρύδια, κάστανα, σμέουρα, καραμέλες, σοκολάτα με βανίλια, μέντα καθώς και κρέμες φρούτων. Φρούτα σε αλκοόλ, μπάμπα, κανέλες, γλυκίσματα σοκολάτας και καρυκεύματα από τον νοτιοδυτικό, μουστάρδα και ξίδι με τρούφα είναι επίσης διαθέσιμα. Είμαστε παρόντες σε κάβες, εκλεκτά παντοπωλεία όπως οι Hédiard και Fauchon καθώς και στα τραπέζια πολλών εστιατορίων με αστέρια στη Γαλλία και στο εξωτερικό.
Είμαστε μια εταιρεία που ονομάζεται Somivin, η οποία αγοράζει κρασιά από προμηθευτές για να τα μεταπωλήσει στην ασιατική ήπειρο. Εκτός από το κρασί, ενδιαφερόμαστε επίσης για κονιάκ, ποτά κ.λπ.
... στον τόπο, επιλογή), Έλεγχος κρεάτων (κοπή και αποκόκκωση, ταξινόμηση κομματιών, παραγωγή κιμά, παραγωγή λουκάνικων), Έλεγχος κρασιού (εργαστηριακή ανάλυση στα σταφύλια, μούστο και τελικό κρασί).
Τα αναλυτικά όργανα που αναπτύσσει η FOSS βελτιώνουν την κερδοφορία και την ποιότητα των προϊόντων καθώς και την αποδοτικότητα της παραγωγής. Με τη βοήθεια αυτών των φιλικών προς τον χρήστη και ακριβών οργάνων, οι πελάτες μας εξοικονομούν χρόνο στη διαδικασία παραγωγής, χρησιμοποιούν τις πρώτες ύλες πιο αποτελεσματικά, παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και βελτιστοποιούν την ασφάλεια των τροφίμων.
... Ελεγχόμενης Ονομασίας Προέλευσης (AOC) το 1973. Σήμερα, οι Αμπελουργοί του Μπουζέτ εκπροσωπούν μια σημαντική κάβα στο νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας και προσφέρουν κρασιά ονομασίας Μπουζέτ κόκκινα, ροζέ και λευκά σε όλη τη Γαλλία και μέχρι τις τέσσερις γωνιές του κόσμου.
... καμία προφύλαξη όπως επικάλυψη ή εμποτισμός. Η μικροπορώδης δομή του επιτρέπει περιορισμένες αεραγωγές με το εξωτερικό σε μεγάλη χρονική κλίμακα. Η συντήρησή του είναι απλή, με νερό, και η διάρκεια ζωής του είναι σχεδόν απεριόριστη. Η κεραμική παραμένει ένα ουδέτερο υλικό και δεν απελευθερώνει καμία ουσία στο κρασί. Η Clayver εγγυάται ότι συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία για τα δοχεία...