...Ιδρυμένη το 1890, η Emballages Comas είναι κατασκευαστής ξύλινων συσκευασιών, στην περιοχή της Λυών.
Η κύρια δραστηριότητά μας είναι η κατασκευή και η παράδοση ξύλινων κιβωτίων για φρούτα και λαχανικά στην περιοχή Auvergne-Rhône-Alpes και Bourgogne-Franche-Comté.
Κατασκευάζουμε ξύλινες κούτες για τη μεταφορά τυριού. Παραδίδουμε σε όλη τη Γαλλία, είτε με δικά μας μέσα είτε μέσω ταχυδρομείου.
Αναπτύσσουμε νέες ξύλινες συσκευασίες για κρασί και αγροδιατροφικά προϊόντα κυρίως.
Πωλούμε online στο https://www.lacaisserie.com για να ανακαλύψετε τη γκάμα προϊόντων μας από ξύλο.
Η HERTI είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην Ευρώπη στον τομέα του κλεισίματος για υγρά με καπάκια βιδωτά. Η κύρια δραστηριότητα είναι η κατασκευή αλουμινένιων καπακιών βιδωτών καθώς και η πλαστική χύτευση, με σκοπό την προσφορά μιας ευρείας γκάμας προϊόντων κυρίως για τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών (αλκοόλ, κρασί, χυμός φρούτων, ελαιόλαδο, σιρόπι…).
Ιστορία κληρονομιάς Η πόλη του Μπορντό διαθέτει αμετάβλητους θησαυρούς: το κρασί της, τον ποταμό της. Μεταξύ των πιο διάσημων συγγραφέων της, βρίσκουμε τους Μονταίν, Μοντεσκιέ και Μωριάκ. Για να κάνετε την εκδήλωσή σας μια μοναδική στιγμή, η Eventi σας προτείνει να αναδείξετε πλατφόρμες ανταλλαγής της πόλης σας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σεμινάρια στο Μπορντό, στη νεολαία, ενισχύοντας χώρους...
Η οικογένεια Cuvelier κατέχει το Clos Fourtet (Πρώτο Μεγάλο Κρασί Κατηγορίας του Saint-Emilion), το Château Poujeaux (AOC Moulis en Médoc), τις Grandes Murailles και Côte de Balleau. Οι δύο τελευταίοι αμπελώνες είναι δύο Μεγάλα Κρασιά Κατηγορίας που βρίσκονται στο Saint-Emilion.
...αποξηραμένα φρούτα. Αυτοί είναι νέοι γευστικοί συνδυασμοί που επιτρέπει το νέο κρασί μελιού υψηλής ποιότητας made in France, μια τέχνη που ανακτήθηκε και διατηρείται από αυτόν τον νεαρό άνδρα που είναι παθιασμένος με τη γαστρονομία και την μελισσοκομία. Το υδρομέλιο είναι ένα κρασί μελιού που μπορεί να διατηρηθεί για χρόνια στην κάβα.
Εκμετάλλευση βιολογικού κόκκινου κρασιού από το Bourgueil με παραδοσιακές μεθόδους. Είμαστε παθιασμένοι με τον αμπελώνα και έχουμε εξελιχθεί προς τη βιολογική γεωργία προκειμένου να διατηρήσουμε το περιβάλλον και τον τόπο μας. Το Domaine Ménard εργάζεται με άλογα για να δημιουργήσει καλό βιολογικό κόκκινο κρασί από το Bourgueil στην κοιλάδα του Λίγηρα. Η εκμετάλλευσή μας, που βρίσκεται στην...
... απρόσιτα μέρη του Κόλπου. Οι δραστηριότητες στο καΐκι είναι πολλές: μοιραστείτε μερικά στρείδια και λευκό κρασί κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, ψαρέψτε, χαλαρώστε σε μια ξαπλώστρα... Δεμένο στην παραλία, το καΐκι περιμένει μόνο εσάς! Τι είναι ένα καΐκι; Το καΐκι είναι το καράβι των στρειδιοκαλλιεργητών του Κόλπου του Αρκασόν. Τώρα κατασκευασμένο από αλουμίνιο, παλαιότερα φτιάχνονταν από ξύλο των γύρω δασών. Με μέσο μήκος 11 μέτρων και πλάτος 3 μέτρων, αυτό το παλιό καΐκι φαίνεται πιο εντυπωσιακό από ποτέ.
Η αλλαντοποιία FASSIER παράγει προϊόντα που έχουν παρασκευαστεί με σεβασμό στην καλύτερη παράδοση της αλλαντοποιίας. Κύρια προϊόντα: ανώτερος ζαμπόν μαγειρεμένος με κρασί Jasnières, λουκάνικο σκόρδου καπνιστό με ξύλο οξιάς, ανώτερος χοιρινός ώμος μαγειρεμένος και πλάθινος στο χέρι, μαύρο λουκάνικο με τηγανισμένα κρεμμύδια.
Το Domaine Pascal Gibault βασίζεται σε μια οικογενειακή επιχείρηση εδώ και 3 γενιές. Από το 1998, οι Pascal και Danielle Gibault φροντίζουν αυτό το κτήμα που βρίσκεται στο Noyers sur Cher, στην περιοχή Loir-et-Cher (41) και του προσφέρουν την τεχνογνωσία και το πάθος τους για το κρασί. Τα κρασιά του Domaine Pascal Gibault είναι ένα αυθεντικό έργο τέχνης του τεχνίτη της γης και αποκαλύπτουν τη...
Ο ξίδι του Ορλεάν, είναι ένας συνδυασμός τριών στοιχείων: της θερμοκρασίας, του αέρα και του χρόνου. Στην Martin Pouret, ένας άλλος παράγοντας μπαίνει στην εξίσωση, η ποιότητα των κρασιών που χρησιμοποιούνται ή πώς ένα κρασί γίνεται καλό ξίδι. Χρησιμοποιούμε μόνο κρασιά που προέρχονται από τις καλύτερες ποικιλίες του γαλλικού αμπελώνα, όπως αυτές της κοιλάδας του Λίγηρα (Cabernet franc, ...), του...
Ο Θωμάς και ο Ρεμί σας υποδέχονται στην γοητευτική τους κάβα στο κέντρο της πόλης του Τουλ. Θα σας ξεναγήσουν στο κελάρι και θα σας προσφέρουν να δοκιμάσετε το κρασί γκρι, ροζέ, κόκκινο και τις παραδοσιακές μεθόδους ή ακόμα και το διάσημο Mystic Gris, Rosae, Rictus, Enigme, Prose.... Νέα προϊόντα με πρωτότυπους συνδυασμούς και πλούσιες γεύσεις: ένα kir με τρούφα, ένα kir με σαφράν. Ετικέτες: Γεύσεις Αγροτών, Καλώς ήρθατε στη Φάρμα. Ειδικότητες: Κρασιά από τις Côte de Toul και αποστάγματα από μιραμπέλ.
Είμαστε μια γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στην αποκλειστική πώληση γαλλικών κρασιών και σαμπανιών. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε για να προωθήσει την εθνική κληρονομιά των Γάλλων, το Κρασί. Είμαστε παθιασμένοι με τα επαγγέλματά μας και περισσότερο από όλα περήφανοι για τους τόπους μας. Οι αποστολές μας; Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των λάτρεις και των φίλων του κρασιού, να δημιουργήσουμε αξία...
... δημιουργίας του. Μετά από αρκετά χρόνια στον αμπελώνα του Μπορντώ και μια πρακτική σε ένα βιολογικό κάστρο στη Γιρόνδη, ο Μικαέλ Μιλάκ αποφάσισε να εργαστεί στον αμπελώνα του με βιολογικές μεθόδους, παρατηρώντας τη συμβατική εργασία στο περιβάλλον και τη φύση. Παίρνει αυτή την απόφαση με σκοπό να έχει ένα φυσικό κρασί. Η εμπορία των προϊόντων μας θα γίνεται 100% εμφιαλωμένη στον χώρο μας. Από την πρώτη...