...επομένως δεν έχουν καμία ψυχοτρόπο επίδραση!
Πώς να καταναλώσετε τη Σοκολάτα Bloom&Cie;
Ανοίξτε τη σοκολάτα CBD Bloom&Cie
Φάτε 1 ή 2 τετράγωνα (ή περισσότερα;)
Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τη σοκολάτα στην θήκη της μετά την κατανάλωση
Διατηρήστε τη σοκολάτα CBD Bloom&Cie το πολύ 2 μήνες μετά το άνοιγμα
Συστατικά
Μαύρη σοκολάτα (Πάστα κακάου*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάου*), αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια πεκάν, φιστίκια, κράνμπερι, αποξηραμένα σύκα, λάδι καρύδας MCT, CBD (εκχύλισμα κάνναβης κανναβιδιόλης), τερπένια και πολύ αγάπη!
Γεύση: Σοκολάτα έντονη 71% κακάο
CBD: 10mg ανά τετράγωνο...
Συνταγή παράδοσης - Μια μοναδική τέχνη Θέλετε σοκολάτα; Σοκολάτα μαύρη με σύκα και καρύδια, σοκολάτα μαύρη με κεράσια Amarena, σοκολάτα γάλακτος με μαρσμέλοου, σοκολάτα λευκή μαρμπρέ με φράουλα ή ακόμα η σπεσιαλιτέ μας, η μπάρα Μασσαλίας... Η Μπάρα Μασσαλίας ® είναι μια σπεσιαλιτέ της Σοκολατοποιίας της Μασσαλίας. Ένα πραλίνα "χωρίς βούτυρο, ούτε κρέμα" από καθαρή απόλαυση, φυσική, φλοίδα, παλιάς ...
...Γάλακτος σοκολάτα 32% κακάο φτιαγμένη με ένα μείγμα κόκκων κακάο από διάφορες προελεύσεις, συνδυασμένη με μικρά κομμάτια καρύδας που έχουν καβουρντιστεί προσεκτικά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
...Ένα κλασικό ανανεωμένο! Ανακαλύψτε τον εμβληματικό μίνι αρκούδο γλυκό από μαρσμέλοου σε μια πρωτότυπη συνταγή: το γλυκό μαρσμέλοου κακάο καλυμμένο με σοκολάτα γάλακτος.
Ένα τρυφερό γλυκό μαρσμέλοου για την ευχαρίστηση όλων. Μια καινοτομία στην υφή του μαρσμέλοου, πιο λιωμένο και αέρινο από ποτέ.
...Κρατσανιστό φρούτο με βάση λευκή σοκολάτα κάλυψης από καθαρό βούτυρο κακάο, θρυμματισμένο μπισκότο και αποξηραμένες φράουλες. Για ενσωμάτωμα σε γλυκά, τάρτες, εκλέρ, παγωτά και εσωτερικό σοκολατάκι.
Χωρίς φοινικέλαιο. Φυσικά φρουτώδες και φυσικά χρωματισμένο με φυτικά εκχυλίσματα.
Πλεονεκτήματα: Έτοιμο προς χρήση, ταχύτητα εφαρμογής. Αυτό το ενσωμάτωμα επιτρέπει τον συνδυασμό υφών στα γλυκά...
...Αληθινό ταξίδι γεύσεων, αυτή η ελαφρώς πικάντικη σοκολάτα Chaï είναι μια απόλαυση για τις αισθήσεις. Απολαύστε όλη την ενέργεια του guarana και του matcha για να ξεκινήσετε καλά την ημέρα. Ενεργητικός, αυτό το νόστιμο ρόφημα δεν συνιστάται ωστόσο για τους νεότερους λάτρεις της σοκολάτας. Σακουλάκι 60 γρ.
Αναφορά: CAC003...
...Ένα πικάντικο κακάο ακριβώς όπως πρέπει για να φτιάξετε ζεστή σοκολάτα ή σάλτσα σοκολάτας για τα επιδόρπιά σας!
Συστατικά: Κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη, ζάχαρη, μπαχαρικά (κανέλα, κάρδαμο, γαρίφαλο, αστεροειδής γλυκάνισος), διορθωτής οξύτητας ανθρακικά κάλιο.
Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος.
Διατροφικές πληροφορίες
Ενέργεια 965 KJ / 231 Kcal
Λίπη 0.15 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.03 g
Υδατάνθρακες 56.0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 55.0 g
Πρωτεΐνες 0.43 g
Αλάτι 0.01 g
Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 12 μήνες...
... μεταβολισμό.
• Πηγή καλίου. Αυτό το ιχνοστοιχείο υποστηρίζει τη λειτουργία των μυϊκών και νευρικών συστημάτων και συμμετέχει στη διατήρηση φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης.
Διατίθενται πολλές γεύσεις για τα ροφήματα, σοκολάτα [100% πρωτεΐνες μπιζελιού], επιδόρπιο βανίλια, κρέμα κακάο φουντούκι και βελουτέ, μανιτάρια.
Πότε συνιστάται;
Τα παρασκευάσματα πλούσια σε πρωτεΐνες VÉGÉΝΟΥΤΡΙΛ μπορούν να...
...Με το νόστιμο φυσικό και γευστικό άρωμα σοκολάτας, αυτή η σκόνη από αλεσμένα μπιζέλια, που περιέχει γλυκαντικό, θα είναι ο ιδανικός σύμμαχος για να χάσετε κιλά ή να αποκτήσετε μυϊκή μάζα!
Πλούσια σε vegan πρωτεΐνες, η περιεκτικότητά της σε θερμίδες και λιπαρά είναι χαμηλή. Αποτελούμενες από μπιζέλια και κακάο, οι φυτικές πρωτεΐνες αυτού του προϊόντος μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην ημερήσια...
...Η καβουρδισμένη κακάο αναδεικνύει τη γλυκύτητα της αχλαδιάς για ένα εκλεπτυσμένο και σοκολατένιο ποτό.
Οι Γάλλοι Arrangeurs δημιουργούν 100% βιολογικά αποστάγματα στην καρδιά του Gers.
Το ρούμι μας, γευστικό και κομψό, αποστάζεται χειροποίητα στην Οξιτανία.
Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία. Να καταναλώνεται με μέτρο.
Βάρος: 1.5 κιλά
Διαστάσεις: 10 × 10 × 30 εκ.
Ποσοστό αλκοόλ: 32%
Όγκος: 70 εκ.
Ειδικές σοκολατένιες λιχουδιές (μαύρη, γάλακτος, κρέμα φουντουκιού, καραμέλα, τρούφα κ.λπ.) και διακοσμητικές πέρλες (ασημένιες, χρυσές, πολύχρωμες, με εσωτερικό ζάχαρη ή σοκολάτα), μικρές πολύχρωμες σοκολατένιες καρδιές. Εργαζόμαστε με επιλεγμένα αμύγδαλα: Αβολα, αμύγδαλα από Γαλλία και Ισπανία, επιλεγμένα για την πρωτοτυπία της γεύσης τους. Όσον αφορά τις σοκολατένιες λιχουδιές μας, τις επεξεργαζόμαστε με εξαιρετική σοκολάτα. Η πρώτη ύλη για τις σοκολατένιες μας καραμέλες βασίζεται σε κακάο 70%. Αναζητούμε διανομείς για εξαγωγή.
Μοναδικός σοκολατοποιός και μεταποιητής κακάου της περιοχής Paca!
Ο THEOBROMEUR, σοκολατοποιός με ανώτερη εκπαίδευση στον αγροδιατροφικό τομέα,
ο Δανιήλ Ευνάρ μετατρέπει αποκλειστικά το κακάο από την Ακτή Ελεφαντοστού!
Παράγει τη δική του επικάλυψη σοκολάτας! στη μικρή μονάδα του στη Βενέλες της Προβηγκίας!
Σοκολάτα ΜΑΥΡΗ και γάλακτος 100% από την Ακτή Ελεφαντοστού, η μόνη αληθινή μονο...
... οποία έχουμε προσδιορίσει ένα σχέδιο ανάπτυξης και αυτονομίας. Προσφέρουμε κακάο, καφέ, φρούτα, σοκολάτα, τσάι, μπισκότα, μαρμελάδες, αλμυρά κέικ, ρύζι, μπαχαρικά... όλα προερχόμενα από βιολογική γεωργία. Δουλεύουμε με ιδιώτες καθώς και με επαγγελματίες μέσω της μαζικής εστίασης, καφέ/εστιατορίων και τοπικών αρχών.
... μαύρα τσιπς). Η ποιότητα είναι προτεραιότητα για τους Chevaliers d'Argouges, γι' αυτό και η επιχείρηση απέκτησε φυσικά την ονομασία «σοκολάτα με καθαρό βούτυρο κακάο», πιστοποιώντας ότι οι σοκολάτες δεν περιέχουν φυτικά λιπαρά.
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE είναι μια επιχείρηση παραγωγής και διανομής προϊόντων σοκολατοποιίας όπως μαύρη σοκολάτα, λευκή, γεμιστή, πικρή κ.λπ. και ειδικός στην παραγωγή σοκολατών με βάση το αγαύη, στην παραγωγή αλειμμάτων, και στα pralines σε μίνι ροκφόρ.
Η CHOCOLATERIE DARDENNE παράγει σοκολάτες με παραδοσιακό και αυθεντικό τρόπο, σεβόμενη την τέχνη των σοκολατοποιών, ενσωματώνοντας μια έννοια υγείας και ευεξίας. Όλες οι σοκολάτες παρασκευάζονται από αλεσμένο κακάο σύμφωνα με μια παραδοσιακή διαδικασία.
... παράγοντας τη δική του σοκολάτα. Στο εργαστήριο των σοκολατοποιών προστίθεται το εργαστήριο του καλυβιού που μετατρέπει τον κόκκο κακάο από το Σάο Τομέ σε σοκολάτα κάλυψης. Τον Οκτώβριο του 2008, ο Max Vauché έλαβε το πρώτο εθνικό βραβείο «Stars et Métiers» στην κατηγορία "Στρατηγική Παγκόσμιας Καινοτομίας" για τη δημιουργία της σοκολατοποιίας του: αυτό το βραβείο αναγνωρίζει επίσης την αλληλέγγυα προσέγγισή του υπέρ των παραγωγών κακάου του νησιού Σάο Τομέ και Πρίνσιπε.
Ελάτε να ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία σοκολατών και γεύσεων στο Le Temps du Chocolat, σοκολατοποιία στη Ναρμπόν, στη διεύθυνση 54 rue Jean Jaurès. Ο κ. Jérôme Bories, maître chocolatier εδώ και πάνω από 30 χρόνια, σας προτείνει τις σοκολατένιες δημιουργίες του που παρασκευάζει ο ίδιος με βάση καθαρή σοκολάτα προέλευσης και καθαρό βούτυρο κακάο: σοκολατάκια, μπουκίτσες σοκολάτας, γλυκά κάστανα, μακαρόν, χειροποίητα παγωτά, κρέμες παγωτού και σορμπέ.