... γεωργικές πρακτικές και Υψηλή Περιβαλλοντική Αξία (επίπεδο 3), έχει λάβει όλη την προσοχή από το αμπέλι μέχρι το κελάρι. Είναι ο γευστικός και ελαφρύς χαρακτήρας που αναζητείται εδώ στη διαδικασία οινοποίησης και ωρίμανσης.
VINIFICATION
Επιλογή των σταφυλιών
Παραδοσιακή οινοποίηση
Ωρίμανση για μερικούς μήνες σε δρύινα βαρέλια
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Sauvignon
DÉGUSTATION
Εντυπωσιακό και λαμπερό κόκκινο χρώμα κερασιού.
Λεπτή και ευχάριστη μύτη με κόκκινα και μαύρα φρούτα.
Φρουτώδης, απαλός και στρογγυλός ουρανίσκος υποστηριζόμενος από λειωμένους και ελαφρώς γλυκόριζους τανίνες.
Το 1994 ιδρύθηκε η GAEC (Ομάδα Αγροτικής Εκμετάλλευσης σε Κοινή Βάση) Kraus & Fils. Σε απόσταση είκοσι πέντε χιλιομέτρων, η συγχώνευση δύο οικογενειακών εκμεταλλεύσεων δίνει ζωή στο DOMAINE LA GOUJONNE, ένα αμπελώνα τριάντα πέντε εκταρίων, που εκτείνεται στις AOP (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) Côtes de Provence και Coteaux Varois en Provence. Το κτήμα επεκτείνεται και οι πωλήσεις αναπτύσσοντ...
...Το κρασί: Διατηρώντας μια πολύ ευχάριστη γεύση, αυτό το νόστιμο Marsannay από την περιοχή Les Genelières διαθέτει όμορφη συγκέντρωση καθώς και ωραία αίσθηση στο στόμα. Ένα κομψό και βαθύ φρούτο (κεράσι, μούρο, φράουλα, σμέουρο) συνδυάζεται με ευχαρίστηση με μια μεταλλική νότα καθώς και με μια διακριτική ξυλώδη γεύση. Ένας όμορφος χαρακτήρας αναδύεται από το σύνολο, δημιουργώντας μια μεγάλη cuvée...