... της Ρεουνιόν, πιλί-πιλί στην Ινδία ή ακόμα και πιπεριά ταμπάσκο.
Σε μορφή σκόνης, η πιπεριά καγιέν θα ενισχύσει και θα χρωματίσει τα πιάτα σας, κάνοντάς τα πιο ζεστά και ελκυστικά.
Όπως και όλη η γκάμα μπαχαρικών μας, η πιπεριά δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχει ορισμένα ευεργετικά αποτελέσματα για τον οργανισμό. Η πιπεριά βοηθά στην καταπολέμηση του κρυολογήματος και θα μπορούσε ακόμη να έχει ιδιότητες που ανακουφίζουν τους αρθριτικούς πόνους.
Καθαρό βάρος: 50 γρ
Προέλευση: Κίνα...
...Βάλτε φωτιά στα πιάτα σας και ξυπνήστε τις γεύσεις σας με αυτό το νόστιμο μείγμα αλατιού και μπαχαρικών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ψησίματα και μπάρμπεκιου.
Αναδείξτε τη γεύση των ψητών σας με το Αλάτι Γκρι Χιλή Μπάρμπεκιου. Ισορροπημένο μείγμα από πιπέρικαγιέν, πάπρικα, ντομάτες, ρίγανη και κύμινο, θα αναδείξει τη δυνατή γεύση του ψητού κόκκινου κρέατος και θα ντύσει τα λευκά κρέατα και τα ψάρια σας με μια μεξικανική πινελιά.
Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για:
Ως πασπάλισμα: μπάρμπεκιου, ψητά, ψητό κοτόπουλο.
SKU:SGCBBQ250...
...Προερχόμενο από την Κολομβία, το Πιπέρι του Αμαζονίου έχει την ιδιαιτερότητα να συλλέγεται πριν από την πλήρη ωρίμανσή του. Αυτό εξηγεί το κίτρινο χρώμα του, ενώ οι περισσότεροι από τους κοντινούς του συγγενείς (όπως το πιπέριΚαγιέν) είναι κόκκινοι!
Αυτή η πρόωρη συγκομιδή έχει σκοπό να επιτρέψει στο πιπέρι του Αμαζονίου να αναπτύξει φρουτώδεις και ξινές νότες.
Με σκορ που πλησιάζει τις 50.000...
... επίσης πολύ απλή: αλάτι και πιπέρι, κάποιοι επιλέγουν να την ενισχύσουν με μια πινελιά καγιέν.
Χρήση της σάλτσας τσένταρ
Δεδομένου ότι το τσένταρ είναι ένα από τα πιο πωληθέντα τυριά στον κόσμο, η χρήση της σάλτσας τσένταρ είναι πολύ ποικιλόμορφη. Τη συναντάμε συχνά σε σάντουιτς όπως τα χοτ ντογκ ή τα χάμπουργκερ, αλλά και σε μεξικάνικες παρασκευές όπως τα νατσος, τα τάκος, οι τορτίγιες.