...που ονομάζεται επίσης bresaola, cecina, κρέας γκριζόν σύμφωνα με τις συνταγές και τις περιοχές, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: βοδινό κρέας, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Αποξηραμένο κρέας από κομμάτια που προέρχονται από το μηρό του βοδινού, το αποξηραμένο βοδινό που παρασκευάζεται στο...
...Υπερσύγχρονο σαπούνι, πιστοποιημένο βιολογικό, με ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης, εμπλουτισμένο με αλάτι Νεκρής Θάλασσας, συμπυκνωμένο με ιχνοστοιχεία. Καθαρίζει και μαλακώνει κάθε τύπο δέρματος, ειδικά το ξηρό.
Περιεχόμενο: 500 ml
Αναφορά: TDCOPE11...
... ρολά
Πλάτος 290 mm
Μήκος 200 μέτρα
Πάχος 11 μικρόμετρα
Κουτί με 4 ρολά
Πωλείται ανά ρολό
Αποθήκευση
Σε ξηρό και καλυμμένο χώρο χωρίς μεταβολές θερμοκρασίας ή υγρασίας
Προειδοποίηση
Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με όξινες τροφές (π.χ. λεμόνι, αλάτι, ντομάτα) που μπορεί να προκαλέσουν οξείδωση...
...-Ρον.
Προτείνονται όλες οι κατηγορίες ξηρών καρπών:
- Ξεφλουδισμένοι
- Ψημένοι χωρίς αλάτι
- Ψημένοι με αλάτι
- Μείγματα ξηρών καρπών
Στο εργαστήριό μας στη Μασσαλία, οι ξηροί καρποί ψήνονται σε ξηρό φούρνο χωρίς λάδι, χωρίς αρώματα, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα και χωρίς προσθήκη λιπαρών ουσιών. Αφού ψηθούν, τους αφήνουμε να κρυώσουν. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει να αναδειχθούν τα αρώματα κάθε ξηρού καρπού.
Προϊόντα αποκλειστικά για χονδρέμπορους, ημιχονδρέμπορους και διανομείς.
...Συστατικά: αλεύρι σίτου, ζάχαρη, βούτυρο, αυγά, γλυκανθισμένες φλούδες λεμονιού, μπέικιν πάουντερ, φυσική γεύση λεμονιού, αλάτι. Το παλέτ είναι ένα ξηρό μπισκότο από ζύμη τάρτας. Είναι παχύ, περίπου 1,5 εκ., και περιέχει κατά μέσο όρο 20% βούτυρο και ζάχαρη βανίλιας. Το όνομά του προέρχεται από το παιχνίδι των παλετών, των οποίων τα μεταλλικά στοιχεία έχουν το σχήμα του μπισκότου.
... τρίβονται στο χέρι με ξηρόαλάτι, στη συνέχεια ξηραίνονται αργά με σεβασμό σε μια παραδοσιακή ωρίμανση. Ωριμάζουν για περισσότερους από 9 μήνες, αποκαλύπτοντας έτσι όλη τους την υποκρισία.
ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
Δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιλογή των καλύτερων κομματιών για την παρασκευή των λουκανικών μας. Προερχόμενα από τον ώμο, το στήθος ή το ζαμπόν χοίρων, κυρίως από την περιοχή της Αωβέρνη ή των Ρονα...
...Στη Saumoneraie Saint Martin, εργαστήριο παραδοσιακής καπνιστής, σεβόμαστε τη μεγάλη παράδοση για να αποκαλύψουμε στους αληθινούς λάτρεις τη γεύση ενός αυθεντικού σολομού. Κάθε σολομός επεξεργάζεται ατομικά, έχει επιλεγεί φρέσκος (και όχι κατεψυγμένος), αλατισμένος με ξηρόαλάτι Guérande «Nature&Progrès», καπνισμένος απαλά σε κρύο με ξύλο οξιάς, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Σας προσφέρουμε επίσης μια εκλεπτυσμένη γκάμα καπνιστών και μαριναρισμένων σολομών, pastis Fenouil, Bourbon Poivre, Vodka Aneth.