...Η αλεύρι T150, γνωστό και ως ολικήςάλεσης αλεύρι, είναι το αλεύρι που διατηρεί σχεδόν ολόκληρο τον σπόρο σίτου, συμπεριλαμβανομένων των φλοιών και του βλαστού. Είναι το πιο πλούσιο σε ίνες και θρεπτικά συστατικά, με πιο κοκκώδη υφή και χαρακτηριστικό καστανό χρώμα. Το «T150» υποδηλώνει υψηλό ποσοστό τέφρας, που σημαίνει μέγιστη περιεκτικότητα σε μέταλλα που υπάρχουν στο ολόκληρο σιτάρι. Η γεύση του είναι ισχυρή και έντονη, θυμίζοντας τον αυθεντικό χαρακτήρα των παλιών ψωμιών.
Προέλευση: Ουκρανία.
Συσκευασία: σακούλα από χαρτί kraft 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Παλετοποίηση: 750-950kg.
...Σύνθεση: 70% αλεύρι σίτου τύπου 110 (Ημι-ολικήςάλεσης) 30% αλεύρι σίτου ολικήςάλεσης τύπου 150 και νερό.
Μαγείρεμα: 4 έως 6 λεπτά το μέγιστο.
Συντήρηση σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από την υγρασία.
Αλλεργιογόνο: Γλουτένη
Ζυμαρικά: 500γρ...
...Ο μικρός σιτάρι, επίσης γνωστός ως «ενγκρέιν», είναι γνωστός για την χαμηλή περιεκτικότητά του σε γλουτένη. Περιέχει περισσότερες φυτικές πρωτεΐνες από την πλειονότητα των άλλων δημητριακών. Χάρη στα 8 απαραίτητα αμινοξέα για τον οργανισμό και στους αργούς υδατάνθρακες, ο μικρός σιτάρι είναι μια πραγματική πηγή ενέργειας.
Το ενγκρέιν, η ιδανική εναλλακτική του σιταριού!
Χρήση: ως υποκατάστατο της αλεύρι σίτου για τα γλυκά σας, κρέπες, ζύμες για τάρτες, ή για τις ζύμες ψωμιού σας αναμειγνύοντας εδώ με αλεύρι σίτου για να διευκολύνετε την άνοδο.
...Πλήρης βρώμη 66%, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, ηλιέλαιο, ρύζι, ολικής αλέσεως σιτάρι, αλάτι, σιρόπι ρυζιού, αλεύρι σίτου, σιρόπι κριθαριού.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας, φιστικιών ή ξηρών καρπών. Η προέλευση του οφείλεται στον Ελβετό γιατρό Maximilian Bircher-Benner (στην πραγματικότητα, στα ελβετικά γερμανικά αυτό το προϊόν ονομάζεται birchermuesli, από το όνομα του γιατρού και το muesli που...
...11 συνταγές προϊόντων για το πρωινό:
νόστιμες φρυγανιές:
φρυγανιές ολικήςάλεσης βιολογικές χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Φρυγανιές με σπόρους και δημητριακά βιολογικές χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Φρυγανιές από σιτάρι
Φρυγανιές από σιτάρι spelt
Φρυγανιές για άλειμμα...