... στον ήλιο. Χρήση: Ο άγριος μάραθος χρησιμοποιείται τακτικά σε διάφορες κουζίνες, όπως αυτή της Μεσογείου. Χρησιμοποιείται συχνά με ψάρι ή κοτόπουλο. Συνδυάζεται επίσης καλά με ψητά λαχανικά ή σε πουρέ λαχανικών. Μπορείτε να προσθέσετε μερικούς σπόρους μάραθου στις σαλάτες σας. Ο άγριος μάραθος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε κάρυ ή σε έγχυση. Μερικοί σπόροι μάραθου μπορούν επίσης να τοποθετηθούν πάνω σε φρέσκο τυρί κατσίκας για να προσφέρουν νέες αρώματα. Σακούλα: 20Kg...
Χαρτοφυλάκιο (45)
Γαλλία, Besancon
...ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ: Ένα μείγμα μπαχαρικών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη ψαριών και σε όλες τις μεθόδους μαγειρέματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαρινάδες, σε σάλτσες ή ως πασπάλισμα σε ψητά ψάρια. ΤΑ ΟΦΕΛΗ Εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, πλούσιο σε μέταλλα και βιταμίνη D, το ψάρι αποκτά γεύση και άρωμα με το μείγμα μπαχαρικών που προσφέρει καθένα τα συγκεκριμένα οφέλη του.
Χαρτοφυλάκιο (28)
Γαλλία, Gonesse
...Φυσικά λαχανικά χωρίς προστιθέμενους κύβους, 100g. Τα μπαχαρικά θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στις αρχές Ιανουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.
Χαρτοφυλάκιο (32)
Γαλλία, Bordeaux
...ψάρι σε σάλτσα, σαλάτα με γαστέρες, λευκό κρέας, τάρτες.","Commentaire":"Ο αμπελώνας του Bourg βρίσκεται στην δεξιά όχθη του ποταμού Γκιρόν, περίπου 35 χιλιόμετρα βόρεια του Μπορντό. Η μάζα του νερού του ποταμού μαλακώνει το πολύ ηλιόλουστο μικροκλίμα των λόφων. Οι εδάφοι είναι κυρίως αργιλοασβεστολιθικά. Ξεκινούν από στρώματα πορώδους πέτρας που προσφέρουν καλή φυσική αποστράγγιση. Ισορροπημένα...
Χαρτοφυλάκιο (93)
Γαλλία, Wissous
Η West-Indies Distribution είναι ένας εισαγωγέας και διανομέας εξωτικών προϊόντων, κυρίως από τις Αντίλλες (Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Γουιάνα και Ρεϊνιόν). Διαθέτουμε την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων, από ξηρά, φρέσκα, κατεψυγμένα έως φρούτα και λαχανικά. Παρέχουμε παράδοση στη Γαλλία και διεθνώς. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές από όλο τον κόσμο για να διασφαλίσουμε τη φρεσκάδα, την ποιότητ...
Χαρτοφυλάκιο (186)
Γαλλία, Levallois Perret
... σούπα ή ένα βελουτέ. Η κανέλα για να ενισχύσει τα πιάτα σας με λαχανικά, ψάρι ή λευκό κρέας. *Η κανέλα σε γλυκιά εκδοχή: Αυτό το μπαχαρικό ταιριάζει ιδιαίτερα καλά με τους χειμερινούς καρπούς όπως το μήλο, το αχλάδι, το κάστανο ή το πορτοκάλι. Έτσι, στις γλυκές συνταγές βρίσκουμε τις κλασικές τάρτες μήλου και κανέλας ή τις σπιτικές κομπόστες αρωματισμένες με κανέλα. Τα οφέλη της Κανέλας σε ραβδιά: Η Κανέλα διαθέτει κυρίως αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Χαρτοφυλάκιο (28)
Γαλλία, Ham
...Βυθιστείτε στις λιχουδιές της θάλασσας με το Μείγμα Ψαριών μας, ένα μείγμα βιολογικών μπαχαρικών ειδικά σχεδιασμένο για να αναδείξει τα πιάτα σας με ψάρι, θαλασσινά, οστρακοειδή, ζωμό και σάλτσες. Αποτελούμενο από μάραθο, λιβάνι και θυμάρι, αυτός ο συνδυασμός θαλασσινών αρωμάτων θα προσφέρει μια πινελιά αυθεντικότητας και μεσογειακών γεύσεων στις συνταγές σας. Ο μάραθος προσθέτει μια διακριτική...
Χαρτοφυλάκιο (127)
Γαλλία, Paris
... που σερβίρεται στο δείπνο ονομάζεται Θιέρε μπουμ, και ετοιμάζεται νόστιμα με κρέας και καπνιστό ψάρι και συνοδεύεται από κουσκούς από σόργο! Πολύ καλό για την ανεπάρκεια σιδήρου, το Νεμπεντάι προστίθεται επίσης σε χυλούς. Στο Νίγηρα, είναι το Κόπτο, ένα παραδοσιακό πιάτο που καταναλώνεται σε όλη τη χώρα! Τα φύλλα βράζονται στον ατμό ή σε νερό και προστίθεται πάστα φιστικιού και μπαχαρικά και συνοδεύεται από τοπικούς σπόρους.
Χαρτοφυλάκιο (32)
Γαλλία, Mietesheim
...Αυτό το μικρό ποτήρι νερού με διακόσμηση από αμπέλι της Αλσατίας αρέσει σε όλες τις γενιές! Η παραδοσιακή μουστάρδα της Αλσατίας εκτιμάται τόσο για τη γλυκύτητά της όσο και για την λεπτή και κρεμώδη υφή της. Συνδυάστε την με τα καθημερινά σας πιάτα για μια δημιουργική κουζίνα. Η γλυκιά μουστάρδα της Αλσατίας ταιριάζει εξίσου καλά με ψάρι όσο και με λευκά κρέατα. Συστατικά: Νερό, σπόροι μουστάρδας, ξίδι, αλάτι, μπαχαρικά, φυσικά αρώματα, συντηρητικό: βισουλφίτης νατρίου.
Χαρτοφυλάκιο (80)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης