... δέντρα της ίδιας οικογένειας που ονομάζονται «το τοξικό σουμάκ»: αυτό είναι τοξικό!
Χρήση:
Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το σουμάκ ως καρύκευμα. Σας προτείνουμε λοιπόν να μην το μαγειρεύετε ώστε να διατηρήσει όλες τις ιδιότητές του και όλη τη γεύση του.
Ο σουμάκ χρησιμοποιείται όπως το fleur de sel, πασπαλισμένος σε ένα πιάτο. Μπορείτε λοιπόν να τον προσθέσετε σε ψητό κρέας, ψάρι ή ψητά λαχανικά.
Μπορείτε επίσης να πασπαλίσετε αυτό το μπαχαρικό σε πολλές παρασκευές.
Σακί: 10Kg...
Η KHLA είναι μια οικογενειακή επιχείρηση γαλλο-καμποτζιανής προέλευσης που ειδικεύεται σε βιολογικά μπαχαρικά υψηλής ποιότητας από την Ασία. Σας προσφέρουμε μια συλλογή από πιπέρια και αλάτι από Καμπότ, καθώς και πιπέρια Σιτσουάν, αλάτι από το Ιμαλάια και μια ατελείωτη ποικιλία άλλων μοναδικών προϊόντων από τις χώρες κατά μήκος του πλούσιου ποταμού Μεκόνγκ.
Με την πάροδο των ετών, η KHLA έχει εδρ...
...Η νίγκελλα είναι ένας πολύ μικρός σπόρος με έντονο μαύρο χρώμα και χωρίς άρωμα.
Χρήσεις της νίγκελλας σε σπόρους στην κουζίνα:
Οι σπόροι νίγκελλας πασπαλίζονται ολόκληροι ή θρυμματισμένοι στο τέλος του μαγειρέματος, για να ενισχύσουν λαχανικά ψητά, ψάρι, ψητό κρέας ή ρύζι. Είναι επίσης τέλειοι για να αναδείξουν κρύες σάλτσες όπως η μαγιονέζα ή μια σάλτσα γιαούρτι.
Τα οφέλη της νίγκελλας σε σπόρους:
Πεπττική, καρυοθραύστης, αντισπασμωδική, ανθελμινθική…...
... της όσο και για την απαλή και κρεμώδη υφή της.
Συνδυάστε την με τις καθημερινές σας συνταγές για παραδοσιακή κουζίνα ή προσφέρετέ την στους καλεσμένους σας για να ενισχύσετε διάφορα πιάτα με κρέας ή αλλαντικά.
Συστατικά: Νερό, σπόροι μουστάρδας, ξίδι, αλάτι, μπαχαρικά, φυσικά αρώματα, συντηρητικό: θειώδες νάτριο.
Διατίθεται επίσης σε κουβάδες των 1,1kg, 5kg, 10kg, 25kg, καθώς και σε δοχείο με αντλία 3L.