Η PÂTURAGES COMTOIS είναι μια συνεταιριστική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1985 από τη συγχώνευση διαφόρων κοινοτικών συνεταιρισμών, μεταξύ 1985 και 1996. Αυτές οι κοινότητες, ιστορικοί παραγωγοί του εμεντάλ IGP Grand Cru label rouge, έχουν διαφοροποιηθεί στην παραγωγή μαλακών τυριών με φλοίδα και πλυμένη φλοίδα. Μετά την μετονομασία της σε "Pâturages Comtois", ο συνεταιρισμός συνέχισε την διαφοροποίη...
...Υψηλή περιεκτικότητα κρεμμυδιών (72%), για αυτή τη μαρμελάδα ισορροπημένη σε ζάχαρη με σταφίδες και μέλι, που προσφέρει μια πινελιά γεύσεων της Ανατολής.
Με φουά γκρα ή σε τοστ σε μια σαλάτα Περίγκορντ, αλλά και με τα πολύ κλασικά Καντάλ και Καμεμπέρ.
Βασισμένη στη Γκράς, παγκόσμια πρωτεύουσα των αρωμάτων και των αρωμάτων, η Sélectarôme είναι κατασκευαστής αρωμάτων τροφίμων εδώ και πάνω από 30 χρόνια.
Προτείνουμε περισσότερες από 3000 αναφορές αρωμάτων σε υγρή ή σκόνη μορφή, και έχουμε επίσης αναπτύξει μια σειρά από πιστοποιημένα βιολογικά αρώματα.
Προτείνουμε επίσης μια σειρά αρωμάτων ειδικά μελετημένων για e-liquides για ηλεκτρονικά τσιγάρα...
Η εταιρεία FIRSTFOODS είναι διανομέας τροφίμων φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων. Η ευρεία γκάμα προϊόντων μας επιτρέπει σε κεντρικές αγορές και χονδρέμπορους τροφίμων να επωφελούνται από ποιοτικά προϊόντα σε ελκυστικές τιμές, διασφαλίζοντας παράλληλα μια άψογη εξυπηρέτηση.
Ειδικευμένοι στο εμπόριο τροφίμων σε μεγάλες ποσότητες σε όλη την Ευρώπη, η επιλογή της FIRSTFOODS σημαίνει επιλογή ενός αξι...
Ανακαλύψτε την επιλογή μας από θεϊκά κόκκινα, λευκά, ροζέ και αφρώδη κρασιά! Φιλοδοξία μας είναι να διευκολύνουμε τη συνεργασία μεταξύ των Γάλλων οινοπαραγωγών και των εθνικών και διεθνών αγοραστών. Ιδρυμένη το 2018, η DIXVINS είναι το B2B κατάστημά σας που προσφέρει την online πώληση κρασιών και αποσταγμάτων made in France για εστιατόρια, κάβες και χονδρέμπορους σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε ...
...Σας προτείνουμε να σερβίρετε ένα Bordeaux Rouge με
- Μια ταρτάρ από μοσχάρι.
- Μια λάμπροι στη Μπορντώ.
- Φιλετάκια πάπιας.
- Μια μπουγιαμπέσα κοτόπουλου.
- Ένα τηγανητό καμεμπέρ.
- Μια φλαμανδική καρμπονάδα.
- Μια καρμπονάδα μοσχαρίσιου κρέατος με μπύρα.
17-18°C
Bordeaux και όλα τα κόκκινα κρασιά με καλή δομή.
...βρόμη), από οσπριοειδή (τριφύλλια, λουζέρνες) και από είδη που αναπτύσσονται φυσικά στις μόνιμες ή προσωρινές μας λιβάδια.
Όποια και αν είναι η συνταγή, συνιστάται να το ξεπλύνετε πριν το ενσωματώσετε στις μαγειρικές παρασκευές.
Ορισμένες συνταγές για να δοκιμάσετε με το μαγειρικό μας χόρτο: Το καμεμπέρ ψημένο με χόρτο, η μπριζόλα χοιρινού ψημένη με χόρτο, το κοτόπουλο με χόρτο, η παννακότα με χόρτο... και πολλές άλλες που μπορείτε να ανακαλύψετε στην καρτέλα μας "Οι συνταγές".
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge κόκκινο
Côtes du Roussillon Villages Les Aspres
Vendange éraflée, macération
carbonique πάνω στους Carignans,
προζυμωτική σε χαμηλή θερμοκρασία για τα 2 άλλα
σταφύλια σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές.
Δοκιμή:
Η ρόμπα είναι έντονη, χρώμα ρουμπινί με
ανταύγειες βιολετί.
Μύτη ισχυρή και πολύπλοκη, νότες από
γλυκόριζα, μπαχαρικά και μαύρα φρούτα.
Η γεύση είναι στρογγυλή και ευρύχωρη.
Συνοδεία Πιάτων και Κρασιών
Ψητό Ώμο Αρνιού, Ψητός Καμεμπέρ.
Encépagement: Syrah - Carignan - Grenache noir
Εδάφη: Αργιλο-ασβεστολιθικά, terroir των Aspres...
Η MAXIFRITES είναι χονδρέμπορος σε προϊόντα τροφίμων με βάση τις πατάτες. Σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων: φρέσκες προτηγανισμένες πατάτες, κατεψυγμένες και προτηγανισμένες πατάτες, κατεψυγμένες και προτηγανισμένες ειδικότητες πατάτας (τηγανητές, ριζόλες, παριζιάνες, με ή χωρίς φλούδα), κατεψυγμένες και προτηγανισμένες ειδικότητες πουρέ (πατάτες κροκέτες, πατάτες νουά, βάφλες, ρόστι, πα...
...Eurobloc σε κενό αέρος, κύβους IQF. Όλα τα τυριά είναι στη LA COMTOISE και εργαζόμαστε κυρίως με αυτές τις ονομασίες: εμεντάλ, μπλε, κομτέ, ρακλέτ, γκουέντα, εντάμ, τσένταρ, καμεμπέρ, κατσικίσιο, μαροΐλ, ρεμπλοσόν, καντάλ, ροκφόρ.
Εγκατεστημένη σε περισσότερα από 4.500 τ.μ., η LA COMTOISE διαθέτει ένα αποδοτικό εργαλείο παραγωγής, στην αιχμή της τεχνολογίας, προκειμένου να εγγυηθεί στους πελάτες...
... αφορά τη γεύση, το σχήμα και την υφή.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ : Καμεμπέρ - Κουλομιέ - Μπούκες και Μπουκέτες κατσικίσιου τυριού - Μπρι - Λευκές τόμμες.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ
Κομμάτια τυριού από 200 γρ. έως 2 κιλά. Ποικιλία σχημάτων: στρογγυλό, οβάλ και τετράγωνο. Συσκευασία σε κουτιά από χαρτόνι και ξύλινα κουτιά. Μπούκα κατσικίσιου τυριού 1 κιλού σε παλόν. Διάρκεια ζωής 45 ημέρες, διατηρείται...
...Η FROMAGERIE DE LA LEMANCE είναι μια τυροκομία που ειδικεύεται στην παραγωγή τυριών από κατσίκες, πρόβατα και αγελάδες με σήμα "βιολογικής γεωργίας". Σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων: τομές, μπουκιές, κροτίνες, καμπέκους, καμεμπέρ, τούβλα, φρέσκα τυριά... Η τυροκομία χρησιμοποιεί μεθόδους παλιών διάσημων τυροκόμων για να παράγει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Η FROMAGERIE DE LA LEMANCE εμπορεύεται τα προϊόντα της σε μεγάλες περιφερειακές αλυσίδες, εξειδικευμένα καταστήματα και εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας στη Γαλλία και στο εξωτερικό.
Κατασκευαστής τυριών Creusois. Κατασκευαστής παραδοσιακών τυριών από γάλα αγελάδας. Παραγωγός τυριού από θερμισμένο γάλα του Limousin. Κατασκευαστής τυριών από ωμό γάλα του Limousin. Τυριά Creusois από θερμισμένο γάλα αγελάδας. Κατασκευαστής τυριών του Limousin: Limouson παραδοσιακής ωρίμανσης, Limouson καθαρής παράδοσης. Κατασκευαστής τυριών Limousin που είναι χυτευμένα με κουτάλα. Κατασκευαστής λιωμένου τυριού για πατάτες τηγανητές με καμεμπέρ.