...Παραδοσιακή οινοποίηση σε ανοξείδωτη δεξαμενή με έλεγχο των θερμοκρασιών μετά από ήπια πίεση και στατική απολάσπωση. Ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Χρυσό κίτρινο χρώμα με πράσινες και κρυστάλλινες ανταύγειες, λαμπερό και διαυγές. Εντατικό και λεπτό, η μύτη ανοίγει σε αρώματα λευκών φρούτων (αχλάδι, κυδώνι). Καθαρή και ζωντανή, η επίθεση εξελίσσεται σε μια όμορφη στρογγυλάδα...
... περιλαμβάνονται στην παράδοση.
Σημείωση: Εγκατεστημένες διαστάσεις για πάχος πλάκας 6 mm.
Οι δηλωμένες δυνάμεις συγκράτησης σχετίζονται με πίεση λειτουργίας 0.5 Mpa και ποιότητα επιφάνειας Ra 1.6 µm.
Η ακρίβεια επανάληψης σε αυτή την περίπτωση είναι ±0.2 mm.
Αναφορά: 03161-20...
Η TOM PRESS προτείνει στους επαγγελματίες όλο τον εξοπλισμό για τη συντήρηση, την επεξεργασία τροφίμων και τη μαγειρική: Νο 1 για τους λάτρεις του σπιτικού.
Η TOM PRESS σχεδιάζει και διανέμει περισσότερες από 5.000 αναφορές εξοπλισμού και προϊόντων για τη συντήρηση, τη μαγειρική και την επεξεργασία τροφίμων. Με αυτόν τον εξοπλισμό, μπορείτε να παράγετε και να επεξεργάζεστε φρούτα και λαχανικά, κ...
... χρησιμοποιείται με έναν συμπιεστή (Ref.CH58P), ο οποίος μπορεί να παρέχει πίεση αέρα από 1 έως 4kg ανάλογα με την ιξώδη του μείγματος σοκολάτας.
Πιστόλι διπλής δράσης, στρογγυλή ροή - Παρέχεται με ένα δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα.
Συμβατά με τα πλαστικά μας δοχεία:
Πλαστικό δοχείο 120cc διαθέσιμο (Ref.CH74P)
Μεγάλο πλαστικό δοχείο 200cc διαθέσιμο (Ref.CH74PA)
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το...
...Ενδυμασία: Syrah - Cinsault
Οινοποίηση: Άμεση πίεση, στατική απολάσπωση και ζύμωση σε ανοξείδωτη δεξαμενή στους 14" / 16" για 15 έως 20 ημέρες.
Ρούμπα ροζ ανοιχτό και λαμπερή,
Η μύτη προσφέρει αρώματα από φρέσκα κόκκινα φρούτα, καθώς και όμορφες
ανθικές νότες.
Ζωντανό και φρέσκο στο στόμα.
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
IGP Côtes Catalanes
Ενδυμασία: Syrah - Cinsault
Εδάφη: Αργιλο-ασβεστολιθικά...
... ανεξάρτητες από τη λειτουργία του.
Εξοπλισμός
Τυπικός πνευματικός κύλινδρος από ανοξείδωτο χάλυβα διαδρομής 500 mm
Στήριξη σε κλιπ
Ανοξείδωτη προστατευτική καμπάνα διάμετρος 139.7 για συγκόλληση
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα και συνθετικά υλικά
Φινίρισμα ηλεκτροπολυτισμού
Πίεση αέρα 6 bar
Τροφοδοσία υγρού πλυσίματος: 6 bar r 3/4 " Γάζα...
... λεπτομερή παρατήρηση της βλάστησης και σε μεγάλη ανταπόκριση.
Vendange : Χειρονακτική συγκομιδή σε κιβώτια των 20 κιλών με αερισμό. Τα σταφύλια επιλέγονται αυστηρά στον αμπελώνα, στην αρχή του χρυσού σταδίου, και είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε σήψη.
Vinification et élevage : Πνευματική πίεση σε τμήματα. Μόνο οι καρδιές των κρασιών διατηρούνται. Οι ανατροπές και οι κοπές απορρίπτονται. Αλκοολική και μαλακτική ζύμωση σε ανοξείδωτη δεξαμενή.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10 °C...
...Η σειρά μας από ανοξείδωτους συνδέσμους πλυσίματος επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ του σωλήνα και του πιστολιού πλυσίματος.
Αυτοί οι συνδέσμοι από ανοξείδωτο χάλυβα 316 είναι σφραγισμένοι με ανοξείδωτη φούστα και διαθέτουν τα εξής χαρακτηριστικά:
- Ανδρική έξοδος αερίου 1/2"
- Σφραγίδες VITON
- Ράβδος με αυλακώσεις
Η σταθερή έκδοση επιτρέπει αντοχή σε πίεση έως 300 bar.
Οικονομικός σύνδεσμος...
...CÉPAGES & SOLS
Cinsault 70% Grenache 30%
Parcelles : Crabides village & Le Tourril
Topographie : Coteaux argilo-calcaires, Plaine Argilo-calcaire, υψόμετρο μεταξύ 20 και 60μ
Degré : 13°
VINIFICATION
Οι σταφύλια συλλέγονται μηχανικά το πρωί για να διατηρηθεί όλη η φρεσκάδα των αρωμάτων. Η αργή πίεση πραγματοποιείται μόλις παραληφθούν στο οινοποιείο. Ζυμώνεται σε ανοξείδωτη δεξαμενή σε χαμηλή...
... επίσης σε κρύα θερμοκρασία (5°C).\nΗ αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται στη συνέχεια σε χαμηλή θερμοκρασία (16 έως 18°C) για 3 έως 4 εβδομάδες σε ανοξείδωτες δεξαμενές.\nΤο τελικό κρασί μεταφέρεται και στη συνέχεια ωριμάζει με τις λεπτές οινολάσπες σε ανοξείδωτη δεξαμενή μέχρι την εμφιάλωση.\nDÉGUSTATION\nΔιαυγές λευκό κρασί χρώματος χρυσού. Η μύτη είναι εκφραστική και\nπολύπλοκη, κυριαρχούμενη από...