...Άλλες συσκευασίες VRAC και ΣΑΚΟΥΛΕΣ: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Αυτή η ακατέργαστη ζάχαρη, προερχόμενη από τη Νότια Αμερική, παράγεται με πίεση από την ζαχαροκάλαμο και στη συνέχεια με εξάτμιση του νερού, πριν τριφτεί (γι' αυτό και το όνομά της). Προερχόμενη από την Κόστα Ρίκα, η Ζάχαρη Κανέλας Rapadura VIJAYA είναι ακατέργαστη και έχει ανώμαλη κοκκομετρία. Η υψηλή περιεκτικότητά της σε...
... λευκή ζάχαρη. Είμαστε μια κορυφαία εταιρεία αφιερωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε καστανή ακατέργαστη ζάχαρη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Διασφαλίζουμε ασφαλή και ελκυστική συσκευασία και προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για τα προϊόντα μας.
Η καστανή ακατέργαστη ζάχαρη μας προέρχεται από αξιόπιστους...
...Λεπτά αφρώδη και φυσικά ξινή με λάιμ και λεμόνι & ζάχαρηαπόζαχαροκάλαμο.
Χειροποίητη και βιολογική λεμονάδα.
Διαθέσιμη σε 33cl, 75cl, magnum 150cl και βαρέλια 20 λίτρων.
...ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο). Έχει επίσης χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από τη συμβατική ζάχαρη.
Επιλεγμένη από τον οικολογικά υπεύθυνο συνεργάτη μας Heincke, αυτή η παραδοσιακή κολομβιανή panela παράγεται στη φάρμα Inspección La Virgen, κοντά στο Quipile, στην επαρχία Cundinamarca. Σε αντίθεση με το 95% της παραγωγής της χώρας, αυτή η οικογενειακή επιχείρηση εργάζεται εδώ και πολλές δεκαετίες με μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον.
...Η κύρια ομοιότητα μεταξύ της βιολογικής ζάχαρης απόζαχαροκάλαμο και της ακατέργαστης ζάχαρης απόζαχαροκάλαμο είναι η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται. Η Demerara είναι μια ειδική ακατέργαστη ζάχαρηαπόζαχαροκάλαμο που διατίθεται επίσης σε βιολογική ποιότητα. Η βιολογική Demerara είναι ένας τύπος ακατέργαστης ζάχαρης απόζαχαροκάλαμο που έχει ανοιχτό καφέ χρώμα και περιεκτικότητα σε μελάσα μεταξύ...
...Είμαστε παραγωγοί στην Παραγουάη, από όπου εξάγουμε τη ζάχαρηαπόζαχαροκάλαμο που προέρχεται απόβιολογική γεωργία, και την εισάγουμε στη Γαλλία και στην Ευρώπη.
Εντάσσουμε τη δραστηριότητά μας σε μια προσέγγιση βιώσιμης ανάπτυξης, και για αυτό πραγματοποιούμε τις σπορές μας κατόπιν παραγγελίας, προκειμένου να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας την ποιότητα και τη φρεσκάδα του προϊόντος μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά, αναφέροντας την επιθυμητή ποσότητα και τα στοιχεία της επιχείρησής σας, ευχαριστώ!
...Le Ti’Punch παραδοσιακό και οικογενειακό για τα Χριστούγεννα με πορτοκάλι συνδυασμένο με ένα μοναδικό «σπιτικό» μείγμα 11 μπαχαρικών.
Σύνθεση: Βιολογικό Λευκό Ρούμι Γαλλίας ωριμασμένο σε παλιές βαρέλες Κονιάκ, Βιολογικό Πορτοκάλι, ΒιολογικήΖάχαρηαπόζαχαροκάλαμο Δίκαιου Εμπορίου, μείγμα 11 βιολογικών μπαχαρικών.
Σερβίρεται κρύο, μόνο του ή σε κοκτέιλ, τόσο ως απεριτίφ όσο και ως χωνευτικό.
Διαστάσεις: 10 × 10 × 19 εκ.
Μακράν: Σύντομη σε γυάλινες φιάλες ανακύκλωσης.
Ποσοστό αλκοόλ: 35,5°
Βάρος: 1,2 κιλά...
... τη Χαβάη. Και κατά τη διάρκεια αυτών των μεταναστεύσεων, η ζάχαρηαπόζαχαροκάλαμο ήρθε μαζί τους. Η ζάχαρηαπόζαχαροκάλαμο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για την παραγωγή ζάχαρης στη Βόρεια Ινδία. Από τον 8ο αιώνα, οι μουσουλμάνοι και οι Άραβες έμποροι διασκόρπισαν τη ζάχαρηαπόζαχαροκάλαμο σε όλο τον κόσμο. Στη μεσαία εποχή, η ζάχαρηαπόζαχαροκάλαμο στην Ευρώπη ήταν σύμβολο δύναμης και...
... συνέχεια αποθηκεύεται στις ρίζες. Η ζάχαρη μπορεί να αντιπροσωπεύει μεταξύ 15% και 21% του συνολικού βάρους της ρίζας του ζαχαρότευτλου. Ωστόσο, ανάλογα με τις συνθήκες καλλιέργειας και τον καλλιεργητή, η περιεκτικότητα σε ζάχαρη μπορεί να κυμαίνεται από 12% έως πάνω από 20%. Το ζαχαρότευτλο αναπτύσσεται μόνο σε εύκρατες περιοχές, σε αντίθεση με την καλαμπόκι που αναπτύσσεται αποκλειστικά σε τροπικές και υποτροπικές περιοχές. Το παντζάρι, σε αντίθεση με την καλαμπόκι, αναπτύσσεται υπόγεια.
...Το Sugar Bio (azúcar bio) αναφέρεται στη ζάχαρη που παράγεται μέσω οργανικών και βιώσιμων μεθόδων καλλιέργειας. Αυτός ο τύπος ζάχαρης προέρχεται από τη ζαχαροκάλαμο ή τη ζαχαρότευτλο που καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή συνθετικών λιπασμάτων, και επεξεργάζεται με τρόπο που ελαχιστοποιεί τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Η ζάχαρη bio χρησιμοποιείται στη διατροφή και στην παραγωγή οικολογικών προϊόντων, και είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με κανονισμούς που διασφαλίζουν την ποιότητά της και τη βιώσιμη προέλευσή της.
...Με τη βιολογικήζάχαρη βανίλιας Bourbon της LECKER μπορείτε να απογειώσετε τη γεύση κέικ, γλυκών, κοκτέιλ, επιδορπίων, τσαγιού και πολλά άλλα – απευθείας από τη φύση.
•Η ζάχαρηαπό ακατέργαστη ζαχαροκάλαμο που προέρχεται από τη Νότια Αμερική δεν είναι ούτε επεξεργασμένη ούτε χημικά λευκανθείσα.
•Η εξαιρετική βανιλίνη από την αυθεντική λοβό βανίλιας Bourbon του δίνει την τέλεια γεύση.
•Η βιολογική...
...Οι πλάκες απόβιολογικήζάχαρη παρέχουν μια οικολογική λύση για κάθε εκδήλωση ή γιορτή. Είναι ένας συνδυασμός ανακύκλωσης και βιωσιμότητας. Παράγονται από τα υπολείμματα ζαχαροκάλαμου (γνωστά ως μπαγκάσε), τα οποία διαφορετικά θα καίγονταν. Έτσι, τα απόβλητα αποκτούν μια δεύτερη ευκαιρία, κάνοντάς την φράση "οικολογικά αναλώσιμα σκεύη" να έχει νόημα. Ο κύκλος ζωής του μπαγκάσε αρχίζει στη φύση...
...Το Confit de Provence προτείνει μαρμελάδα βερίκοκου από τη Β Provença βιολογικής καλλιέργειας με ζάχαρηαπόζαχαροκάλαμο.
Μαγειρεμένες σε καζάνι, οι εξαιρετικές μαρμελάδες του Confit de Provence παρασκευάζονται από φρούτα αυστηρά επιλεγμένα και όσο το δυνατόν περισσότερο με φρούτα ονομασίας: Βερίκοκο της Προβηγκίας.
Γλυκισμένες με ζάχαρηαπόζαχαροκάλαμο που προέρχεται απόβιολογική γεωργία, οι...
...Το ζαχαροκάλαμο, επιστημονικά γνωστό ως Saccharum officinarum, είναι ένα ψηλό, πολυετές γρασίδι από την οικογένεια των Poaceae. Καλλιεργείται κυρίως λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ζάχαρη, γεγονός που το καθιστά πολύτιμο καλλιεργούμενο φυτό για την παραγωγή ζάχαρης και άλλων γλυκαντικών. Το ζαχαροκάλαμο έχει έναν παχύ, ινώδη βλαστό που μπορεί να φτάσει ύψος έως και 6 μέτρων.
...Αναγνωρίσιμο από την καθαρή του μυρωδιά, που διακρίνεται από μια πικάντικη νότα. Μόλις το υιοθετήσετε, αυτή η έντονη αρωματική νότα θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας σας. Στο υγρό σαπούνι μας με βιολογικήζάχαρη, το αιθέριο έλαιο τσαγιού συναντά τη βιολογικήζάχαρηαπόζαχαροκάλαμο, που δίνει στο σαπούνι μας το όμορφο χρώμα και το καραμελωμένο του άρωμα, ενώ είναι επίσης ένας εξαιρετικός φυσικός ενυδατικός παράγοντας που επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί την υγρασία του.
... ζαχαροκάλαμο.
όλα τα συστατικά προέρχονται απόβιολογική γεωργία. Ελεύθερα από χημικά και φυτοφάρμακα, συνιστάται κυρίως για να καταναλώνεται μόνη της, με ψωμί με απλό και καθημερινό τρόπο ή να συνδυάζεται με γλυκό ή αλμυρό.
...Βερίκοκο (80%)*, Ζάχαρηαπόζαχαροκάλαμο*, Οξυντικό: Συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού*, Ζελατινοποιητής: πηκτίνη φρούτων.
DLUO: ημερομηνία παραγωγής +2 χρόνια
Καθαρό βάρος: 420g
Μεικτό βάρος: 674g
Περιεκτικότητα σε φρούτα: 80g
Περιεκτικότητα σε ζάχαρες: 33g
* Προϊόντα απόβιολογική γεωργία.
Πρώτες ύλες από γεωργία ΕΕ και μη ΕΕ.
Να διατηρείται σε δροσερό μέρος μετά το άνοιγμα και να καταναλώνεται γρήγορα.
Αναφορά: ΒερίκοκοCompoteBioFr1...
...Σαμπλέ απεριτίφ με μαύρο σκόρδο, φτιαγμένα χειροποίητα. Ιδανικά για να μοιραστείτε κατά τη διάρκεια ενός τραπεζιού με τραγανές και γεμάτες γεύσεις.
Τα σαμπλέ με μαύρο σκόρδο και κομτέ θα κερδίσουν την προτίμηση όλων για να συνοδεύσουν ένα απεριτίφ με την οικογένεια ή τους φίλους. Είναι φτιαγμένα σε μια μπισκοτοποιία στο Μανόσκ (04).
Συστατικά: Αλεύρι ΣΙΚΑΛΗΣ*, Μαύρο σκόρδο*, ΚΟΜΤΕ*, λάδι καρύδας*, γόμα ακακίας*,
Ζάχαρη άχνη* (ζάχαρηαπό καστανό ζαχαροκάλαμο**, άμυλο πατάτας*), ΟΛΟΚΛΗΡΑ αυγά σε σκόνη*, αλάτι Γκεράντ.
*Συστατικά απόβιολογική γεωργία.
**Συστατικά από δίκαιο εμπόριο.