...Η βιομηχανία τροφίμων επεξεργάζεται σχεδόν όλα τα εντόσθια των βοοειδών. Το λεπτό έντερο (ή βοδινό έντερο) χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή σαβέλων (σερβελέτας), μαύρης πουτίγκας και ξηρών λουκάνικων. Ένα άλλο ευρέως χρησιμοποιούμενο έντερο είναι το καπάκι του βοδινού, το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή λουκάνικου από ζαμπόν (σπαμ), λουκάνικου από μοσχάρι, μαύρης πουτίγκας και ξηρού λουκάνικου.
...Συνήθως, οι πιο τρυφερές κοπές βοδινού με την ελάχιστη ποσότητα συνδετικού ιστού είναι αυτές που βρίσκονται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης του ζώου, καθώς κάνουν τη λιγότερη δουλειά. Το φιλέτο ή το τρυφερό κρέας (όπως υποδηλώνει το όνομα) είναι μία από αυτές τις κοπές. Με ελάχιστο ή καθόλου λίπος ή συνδετικό ιστό, το φιλέτο είναι καλύτερα προσαρμοσμένο για κοπή σε μπριζόλες για τηγάνισμα σε τηγάνι και ψητό ή σε λωρίδες για τηγάνισμα σε γουόκ.
...Kits FastScreen: Κιτ ανίχνευσης DNA ζώων, άμεσα χρησιμοποιήσιμο στον τόπο παραγωγής. Αυτό το καινοτόμο κιτ ανιχνεύει την παραμικρή ίχνη DNA ζώου σε ωμό κρέας ή επεξεργασμένα προϊόντα. Υπάρχουν 4 τύποι FastScreen: ανίχνευση βοδινού, αλόγου, κοτόπουλου, χοίρου.
Τα πλεονεκτήματά σας:
- Αποτέλεσμα σε λιγότερο από μία ώρα
- Πιο ευαίσθητο από μια PCR (<0,0001%)
- Καμία τεχνική εμπειρία δεν απαιτείται...
... δυνατότητα να συμμετάσχει στη σφαγή και να επισκεφθεί τα εργαστήριά μας για να παρακολουθήσει την αποκόλληση. Οι πελάτες μας μπορούν έτσι να διασφαλίσουν την τήρηση της θρησκευτικής σφαγής.
Αποτελούμαστε από μια ομάδα 20 ατόμων. Μια ομάδα αποκολλητών επεξεργάζεται μια ημερήσια ποσότητα περίπου 40.000 κιλών. Διαθέτουμε μια κατάψυξη που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 1870 παλέτες. Οι προτεραιότητές μας είναι το κρέαςβοδινού, μοσχαριού, αρνιού και πουλερικών.
Η Jova είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή λουκάνικων και ψητών λουκάνικων από κρέας χοίρου και βοδινού πρώτης ποιότητας. Από το πολωνικό λουκάνικο μέχρι τις μίνι λουκάνικες για μπάρμπεκιου και το διάσημο Krakowska, ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας καθώς και τα χαρακτηριστικά τους που τα καθιστούν προϊόντα αναγνωρισμένης ποιότητας εδώ και πολλά χρόνια.
...Η καρδιά του ζαμπόν, αλατισμένο με το χέρι, καπνιστό ή όχι. Καρύδι: Το λεπτό μέρος του ζαμπόν, αλατισμένο σε ήπιο, φυσικό ή σε φιλέτο, καπνιστό ή όχι. Λαρδί: Αλατισμένο στήθος, καπνιστό ή όχι. Χειροποίητο μαγειρεμένο ζαμπόν: Ζαμπόν πρώτης ποιότητας, αλατισμένο χειροποίητα, μαγειρεμένο και σιγοψημένο στον φούρνο. Ξηρό λουκάνικο: Παρασκευή από κρέας χοίρου και βοδινού πρώτης ποιότητας.
... κουζίνα (φούρνος πίτσας με ξύλα), σπεσιαλιτέ από μύδια, θηράματα της περιοχής (κατά την εποχή). Το εστιατόριο είναι γνωστό για το κρέαςβοδινού του, με την εντελώς, μεταξύ άλλων, τη σπαλομπριζόλα για δύο άτομα. Το καταφύγιο άγριων ζώων. Το καταφύγιο συγκεντρώνει την πανίδα των δασών των Αρδεννών καθώς και τα κύρια ζώα που ζούσαν κάποτε στην περιοχή. Από το κέντρο του χωριού, ένα μικρό τραμ σας μεταφέρει στην είσοδο των σπηλιών. Στη συνέχεια, ανακαλύψτε αίθουσες που είναι όλες πιο όμορφες από τις άλλες. Μπορείτε επίσης να ασκήσετε το αγαπημένο σας άθλημα.
Η Beauval έχει κάνει το κρέαςβοδινού, αρνιού και επεξεργασμένα κρέατα και κοπές, την ειδικότητά της.
Η επιχείρηση απευθύνεται έτσι σε μια ευρεία πελατεία, που κυμαίνεται από εστιατόρες έως διανομείς.
Ο πελάτης έχει έτσι μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων (έτοιμα προς κοπή, μερίδες κρέατος και επεξεργασμένα) συσκευασμένα με διάφορους τρόπους (υπό δέρμα, υπό ατμόσφαιρα, κενό ή mirabella).