Η Μαεστρία του Δασκάλου Αποσταγματοποιού Pedro Ferreira είναι η καρδιά της παραδοσιακής μας αποσταγματοποιίας. Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας και ένα πλούσιο υπόβαθρο γνώσεων που έχει εμπλουτιστεί από αμέτρητα ταξίδια στο εξωτερικό, ο Pedro δημιουργεί αποστάγματα εξαιρετικής ποιότητας. Κάθε συνταγή είναι ένα έργο τέχνης, αποτέλεσμα συναισθημάτων, παραδόσεων, γεύσεων και μιας δόσης αλχημε...
...Το τζιν είναι ένα εκλεπτυσμένο ποτό, διάσημο για τον μοναδικό αρωματικό του χαρακτήρα, κυρίως κυριαρχούμενο από τις μούρα του κυπαρισσιού, το κύριο συστατικό του. Αποσταγμένο από δημητριακά όπως το κριθάρι, το σιτάρι ή το καλαμπόκι, το τζιν ξεχωρίζει για την ποικιλία των γεύσεων του, που προκύπτει από την προσθήκη διαφόρων φυτών, μπαχαρικών και εσπεριδοειδών κατά τη διαδικασία παραγωγής. Κάθε αποστακτήριο προσθέτει την προσωπική του πινελιά, ενσωματώνοντας συστατικά όπως ο κόλιανδρος, το λεμόνι, η κάρδαμο ή η λεβάντα, δημιουργώντας έτσι τζιν με διακριτό γευστικό προφίλ.
Η UNIQUELAB είναι μια πορτογαλική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε δύο τομείς: παραγωγή αλκοολούχων ποτών με την επωνυμία Distillery de Basto και απορρυπαντικά και απολυμαντικά: Biotech Chemical.
Η Destilaria de Basto είναι κατασκευαστής αλκοολούχων ποτών. Θέλετε να αναπτύξετε τη δική σας μάρκα; Στη Destilaria de Basto αναπτύσσουμε μια σειρά προϊόντων Private Label με μια υπηρεσία που ενσωματώνε...
Η DISTILLERIE HEROULT, μια παραδοσιακή αποσταγματοποιία που βρίσκεται στη Βρετάνη, προσφέρει εξαιρετικές συνταγές αποσταγμάτων που είναι γνωστά για την ποιότητά τους, με συγκεκριμένα αρώματα και γεύσεις που δημιουργούν μια αρμονική και ισχυρή γευστική εμπειρία. Όλες οι πρωτότυπες συνταγές μας παρασκευάζονται στο δικό μας εργαστήριο. Είμαστε εξοπλισμένοι με δύο άμβυκες που μας επιτρέπουν να προσφέρ...
...Το τζιν είναι ένα ποτό που προκύπτει από την αρωματοποίηση ουδέτερης αλκοόλης με μούρα από κυπαρίσσι και άλλα μπαχαρικά (αγγελική, κόλιανδρο, τζίντζερ, άνηθο…)
Η προσωπική πινελιά του Olivier είναι ότι προσθέτει λεμόνι και Génépy.
Από εκεί προέρχεται το όνομά του «Τζιν των Κορυφών» και ναι, στις Νότιες Άλπεις έχουμε και το δικό μας τοπικό τζιν!
Τα τζιν ήταν αρχικά βρετανικά ή ολλανδικά...
... αποστακτήριο ‘Filliers’. Από το μαγείρεμα και τη ζύμωση μέχρι την απόσταξη τζιν, η διαδικασία της παραδοσιακής απόσταξης απαιτεί την τέχνη 5 γενεών «μάστερς στο μαγείρεμα» προκειμένου να παραχθεί το πιο εκλεκτό τζιν.
Ένας έμπειρος οδηγός...
...694 Aperitivo είναι ένα μοναδικό 100% Βέλγικο και 100% βιολογικό απεριτίφ που συνδυάζει τέλεια την πικρία με φρουτώδεις νότες και ανακαλεί τα μυστήρια και την ομορφιά των Βελγικών Αρδεννών.
Παράγεται από το παλαιότερο αποστακτήριο του Βελγίου, ενσωματώνει την τέχνη της παραδοσιακής παραγωγής πικρών με μια ειδική μίξη από δαμάσκηνο mirabel, έλατο και λουλούδι surreaubloem.
... Timut. Μετά από αργή εκχύλιση, το Koom Gin αποστάζεται σε αποστακτήριο Charentais για να εξάγει καλύτερα τα αρώματα και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του.
Το Koom είναι ένα βιολογικό τζιν που προσφέρεται σε πλήρως οικολογική συσκευασία. Έχουμε επιλέξει ένα μπουκάλι από ανακυκλωμένο γυαλί, έναν φελλό από ανακυκλωμένο φελλό, και ετικέτες από ανακυκλωμένο χαρτί, με στόχο τον μεγαλύτερο σεβασμό προς το περιβάλλον. Μετά την κατανάλωση, όλα αυτά τα στοιχεία είναι επίσης ανακυκλώσιμα.
...Το τζιν Etsu Double Orange αποστάζεται στο αποστακτήριο Akita, στην περιφέρεια Akita της Ιαπωνίας, στο νησί Χονσού. Αποστάζεται από πικρές πορτοκαλιές, αυτό το ιαπωνικό τζιν είναι εξαιρετικά αναζωογονητικό και απολαυστικό.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Ιαπωνία
Περιοχή παραγωγής: Νησί Χονσού
Ονομασία: Τζιν
Χρονιά: 2019
Αλκοόλ: Τζιν
Περιεκτικότητα: 70 cl...
Μέγιστη έκφραση της ιταλικής τέχνης Naturæ Gin είναι ένα προϊόν που δημιουργείται με αφοσίωση, πάθος και προσοχή στο περιβάλλον. Η απόσταξη γίνεται σε μικρές παρτίδες ακολουθώντας τον κανονισμό του London dry gin και χρησιμοποιώντας μόνο 100% ιταλικά φυτικά συστατικά που έχουν επιλεγεί προσεκτικά και είναι υψηλής ποιότητας. Κάθε υλικό που χρησιμοποιείται είναι 100% ανακυκλώσιμο, γι' αυτό έχουμε: •...
... αρωματικά εσπεριδοειδή. Η τελική γεύση είναι γεμάτη μπαχαρικά και φρεσκάδα. Ένας μεγάλος έρωτας που έχει βραβευτεί πολλές φορές ως το Καλύτερο Γαλλικό Τζιν!
Η εταιρεία : Η Distillerie C'est Nous ιδρύθηκε το 2016 από την Julie, Γαλλίδα σομελιέ, και τον David, Άγγλο λάτρη των αλκοολούχων ποτών. Βασισμένη στο Καέν, αυτή η χειροποίητη εταιρεία εφαρμόζει αργές αποστάξεις σε παραδοσιακούς χάλκινους αποστακτήρες και χρησιμοποιεί αρωματικά φυτά που έχουν επιλεγεί ειδικά για τις γευστικές τους ποιότητες και όσο το δυνατόν πιο τοπικά.
Τύπος: Τζιν
Περιεκτικότητα: 70cl
Αλκοολικός βαθμός: 40%...
...Η Tobermory Distillery, που ιδρύθηκε το 1798 στο Isle of Mull, είναι μία από τις παλαιότερες αποσταγματοποιίες της Σκωτίας. Αρχικά ονομαζόταν Ledaig, παράγει τόσο το μη καπνιστό ουίσκι Tobermory όσο και το καπνιστό ουίσκι Ledaig, αντανακλώντας τον φυσικό χαρακτήρα του νησιού. Γνωστή για τις μοναδικές θαλάσσιες γεύσεις της, η Tobermory Distillery παρασκευάζει επίσης το Whitetail Gin, ενσωματώνοντας τα τοπικά βότανα του Mull, καθιστώντας την έναν αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις του ουίσκι και του τζιν.