Ιταλία, Marmirolo
...W: 320 - 330. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένους ιταλικούς, ευρωπαϊκούς και βορειοαμερικανικούς σπόρους, βελτιστοποιημένο για να διευκολύνει την επεξεργασία των ζυμών. Ιδανικό για την παραγωγή προϊόντων με καλή στρώση, όγκο και άρωμα. Συνιστάται για μπριός, κρουασάν. 10KG...
Χαρτοφυλάκιο (56)
Γαλλία, Aix En Provence
...Το ψωμί του ROGER με την πολύ λεπτή και μαλακή κρούστα, έχει μαλακή ψίχα. Είναι η βασική βάση για την παρασκευή του club sandwich, φτιαγμένο με το ισοδύναμο μιας φέτας κομμένης στη μέση, είναι επίσης το αγαπημένο ψωμί για την παρασκευή του croque-monsieur... μόνο ευχαρίστηση. Κανονικό Ψωμί του Μη. Σύνθεση: Λεπτό αλεύρι σίτου (αλεύρι σίτου, γλουτένη), νερό, φυτικό λίπος (ραπανάκι, κοκοφοίνικας...
Χαρτοφυλάκιο (31)