Η αλάτι πέτρας από το ορυχείο αλατιού "Kłodawa" είναι πλούσια σε μεταλλικά άλατα και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως τόσο στη μαγειρική όσο και στη φυσική ιατρική. Η Kłodawska είναι μια αλάτι πέτρας που εξάγεται εδώ και πολλά χρόνια από το ορυχείο αλατιού Kłodawa. Εξάγεται χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή μέθοδο εξόρυξης. Χάρη σε αυτό, είναι δυνατή η διατήρηση όλων των θρεπτικών της αξιών. Η Kłodawska μετά την εξόρυξη δεν υπόκειται σε πλύση, γεγονός που της επιτρέπει να διατηρεί περισσότερα μικροστοιχεία. Η σύνθεσή της περιλαμβάνει πολλά στοιχεία απαραίτητα για την υγεία, όπως μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό, κάλιο και ασβέστιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ως μπαχαρικό, αλλά και στη θεραπεία του πονόλαιμου, της ρινίτιδας, της ιγμορίτιδας ή των δερματικών βλαβών, για παράδειγμα, στην ψωρίαση.
Τα φρούτα των κράνμπερι είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών (C, B, E, K), μετάλλων (νάτριο, κάλιο, φώσφορος, ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρος), ινών, οργανικών οξέων, καροτενοειδών, φλαβονοειδών, τανινών και πηκτίνης. Η κράνμπερι δεν χάνει τις ιδιότητές της κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας, γι' αυτό, για οφέλη για την υγεία, μπορείτε να καταναλώσετε τις παρασκευές της, οι οποίες δεν είναι τόσο όξινες όσο τα φρέσκα φρούτα κράνμπερι. Η κράνμπερι λειτουργεί πολύ καλά στην πρόληψη υποτροπών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οξινίζει τα ούρα, γεγονός που οδηγεί στο θάνατο των βακτηρίων που βρίσκονται στην κύστη. Επιπλέον, τα οξέα που περιέχονται στην κράνμπερι μειώνουν την προσκόλληση των βακτηρίων, χάρη στην οποία εκκρίνονται στα ούρα. Τα οξέα που περιέχονται στην κράνμπερι είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη και θεραπεία των νεφρικών λίθων. Η αποξηραμένη κράνμπερι προλαμβάνει επίσης την ασθένεια των ούλων και τον σχηματισμό πλάκας.
Οι αμύγδαλα είναι σπόροι αμυγδαλιάς που αναπτύσσονται σε περίπου 30 διαφορετικές ποικιλίες. 8 από τα 10 αμύγδαλα προέρχονται από καλλιέργειες στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια, όπου οι κλιματικές συνθήκες είναι ιδανικές για την καλλιέργεια αμυγδάλων. Οι αμύγδαλα ανήκουν στην ίδια οικογένεια με τις κερασιές, τα ροδάκινα και τα μάνγκο. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, επομένως έχουν ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιεινά μονοακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά δεν αυξάνουν την απειλή της «κακής» χοληστερόλης στο αίμα. Επιπλέον, πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Οι αμύγδαλα είναι πλούσιες σε βιταμίνη Ε, ένα γνωστό αντιοξειδωτικό, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, καθαρίζει τις φλέβες και προλαμβάνει τις καρδιοπάθειες, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι οι αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω της σύνθεσης ασβεστίου, μαγνησίου και μαγγανίου.
Η μάκα είναι ένα ριζικό λαχανικό, των οποίων οι ιδιότητες και η δράση έχουν χρησιμοποιηθεί από τους κατοίκους του Περού εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή ιατρική του Περού συνιστά τη χρήση των ριζών μάκα κυρίως για ενίσχυση. Οι σκιές μάκα είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της αργινίνης. Η ρίζα μάκα αποτελείται κατά περίπου 70% από υδατάνθρακες και 20% από διαιτητικές ίνες. Η σκόνη της ρίζας περιέχει περίπου 4% λίπος, εκ των οποίων το 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα μάκα περιέχει ένα σύνολο βιταμινών όπως A, B1, B2, B6, C και E, καθώς και μέταλλα - ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού παρασκευάζουν την αποξηραμένη ρίζα με γάλα ή νερό για να επιτύχουν αρωματική πολτό. Επιπλέον, παράγουν αλεύρι από την αποξηραμένη ρίζα, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιούν για την προετοιμασία καθημερινών πιάτων και ψησίματος. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> Βιολογική σκόνη μάκα (Lepidium meyenii Walp.
Οι μπανάνες, που παρασκευάζονται από μπανάνες και περιέχουν πολύ κάλιο, είναι ένα εξαιρετικό σνακ στο σπίτι, σε ταξίδι, στο σχολείο ή στη δουλειά. Αντικαθιστούν τέλεια τα γλυκά, είναι νόστιμες και τραγανές. Όπως και οι ωμές μπανάνες, οι μπανάνες είναι πλούσια πηγή βιταμινών όπως: A, B, D, E και K. Χάρη σε αυτή τη σύνθεση, οι μπανάνες έχουν θετική επίδραση στην πίεση του αίματος, καταπολεμούν τους κακούς σπασμούς και βελτιώνουν τη διάθεση και την ευημερία μας. Οι αποξηραμένες μπανάνες περιέχουν επίσης σεροτονίνη, μια ουσία που επηρεάζει θετικά τη διάθεσή μας και εξασφαλίζει ευημερία. Η σεροτονίνη επηρεάζει επίσης το νευρικό σύστημα, βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους και διευκολύνει τον ύπνο. Επομένως, αξίζει να προτείνουμε τις μπανάνες σε άτομα που υποφέρουν από αϋπνία και γενικά αντιμετωπίζουν το άγχος. <strong> Διατροφική αξία ανά 100 γ </strong> ενεργειακή αξία 2225kJ/533kcal - 26%RWS* λιπαρά 31G - 44% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 13G -
Η ασερόλα είναι μια πηγή βιταμίνης C, η οποία αυτή τη στιγμή λείπει. Είναι κυρίως υπεύθυνη αυτή η μονότονη και άβολη διατροφή, με πολύ λίγα λαχανικά και φρούτα και επεξεργασμένα τρόφιμα. Αυτό είναι ακόμη πιο επικίνδυνο γιατί το ανθρώπινο σώμα δεν αποθηκεύει βιταμίνη C και, επομένως, δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν τα αποθέματά της. Επομένως, η βιταμίνη C πρέπει να παρέχεται συνεχώς, ειδικά κατά τις περιόδους της μεγαλύτερης ζήτησής της, δηλαδή το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη. Η ασερόλα περιέχει τις μεγαλύτερες ποσότητες L-ασκορβικού οξέος, δηλαδή γης. Κατά μέσο όρο, η ασερόλα περιέχει περίπου 1500 mg βιταμίνης C (έως 4000 mg) ανά 100 g φρέσκου βάρους, δηλαδή περίπου 30 φορές περισσότερη από το λεμόνι. Η φυσική βιταμίνη C, που προέρχεται από την ασερόλα, είναι πιο εύκολα απορροφήσιμη και απορροφάται καλύτερα από, για παράδειγμα, αυτή που είναι διαθέσιμη στα φαρμακεία με τη μορφή δισκίων. Στη Βραζιλία, ο χυμός ασερόλας είναι πολύ δημοφιλής, χρησιμοποιούμενος ως συμπλήρωμα για την ανεπάρκεια βιταμίνης C.
Προέρχονται από τα δημητριακά που έχουν αποσπαστεί, τα οποία στην πολωνική κουζίνα είναι γνωστά και χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια. Για πολύ καιρό είχαν ξεχαστεί, και τώρα επιστρέφουν στη μόδα. Τα αποσπασμένα δημητριακά καταναλώνονται μετά από βράσιμο ή ωμά. Προστίθενται σε γάλα, γιαούρτι και φρούτα.
Το λάδι jojoba είναι μια ουσία που βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος και των μαλλιών. Βοηθά στη διατήρηση κατάλληλου επιπέδου υγρασίας, καθιστώντας το δέρμα λείο και ελαστικό, ενώ τα μαλλιά γυαλιστερά και δυνατά. Είναι ένα προϊόν που δεν φράσσει τους πόρους, γι' αυτό συνιστάται για κάθε τύπο δέρματος.
Το λάδι jojoba περιέχει σκελετίνη με βακτηριοκτόνες και μυκητοκτόνες ιδιότητες, βιταμίνες A και E, λιπαρά οξέα, μυριστικό οξύ και φυτοστερόλες.
Η jojoba θρέφει, μαλακώνει, ενυδατώνει και λιπαίνει το δέρμα και τα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο δέρματος.
Το ξηρό δέρμα παράγει πολύ λίγο σμήγμα. Το λάδι jojoba αντικαθιστά τέτοιες ελλείψεις και προλαμβάνει την ξηρότητα του δέρματος. Θα το θρέψει και θα το ενυδατώσει. Διατηρεί το φυσικό όξινο pH του δέρματος.
Το λιπαρό δέρμα εκκρίνει υπερβολικά σμήγμα και είναι επιρρεπές σε σπυράκια. Το λάδι jojoba ρυθμίζει (αναστέλλει) την έκκριση σμήγματος. Επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, καταπραΰνει τις φλεγμονές. Σε περιπτώσεις πιτυρίδας, εκζέματος και ψωρίασης, έχει ενυδατική και καταπραϋντική δράση.
Όχι μόνο νόστιμοι, αλλά και εξαιρετικά υγιεινοί, οι φιστίκια πωλούνται συνήθως σε κέλυφος. Περιέχουν υγιεινά λιπαρά, είναι καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών. Τα φιστίκια είναι καλή πηγή βιταμίνης B6, η οποία, μεταξύ άλλων, επηρεάζει την ευημερία και τη συγκέντρωση, βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, παίζει κεντρικό ρόλο στην απομάκρυνση των απαραίτητων χημικών από το σώμα και καταπραΰνει τη φλεγμονή. Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι ένας από τους πιο πλούσιους ξηρούς καρπούς. Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, χάρη στις οποίες καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων και την πιθανότητα διάφορων ασθενειών. Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη που περιέχονται στους ξηρούς καρπούς υποστηρίζουν την υγεία των ματιών. Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι λιγότερο θερμιδικοί από άλλους ξηρούς καρπούς, και το επιπλέον πλεονέκτημά τους είναι η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, περίπου 20%. Κατατάσσονται στη δεύτερη θέση μετά τα αμύγδαλα. Περιέχουν επίσης πολλές φυτικές ίνες που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Τα φιστίκια έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε L-αργινίνη, ένα αμινοξύ που μετατρέπεται σε νιτρικό οξείδιο στο σώμα.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες των σπόρων λιναριού είναι γνωστές εδώ και πολλούς αιώνες. Οι σπόροι περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, διαιτητικές ίνες, βιταμίνες B, βιταμίνη E και K, αλουμίνιο και χολίνη, μακρο- και μικροστοιχεία: φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο και σελήνιο. Εκτός από το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών, βιταμινών και μετάλλων, επηρεάζει τέλεια την υγεία του πεπτικού συστήματος, καταπραΰνοντας ασθένειες που σχετίζονται με έλκη στομάχου, υπεροξέωση, καούρες. Βελτιώνει την περισταλτική του εντέρου και βοηθά στην απομάκρυνση των επιβλαβών τοξινών από το σώμα. Οι σπόροι λιναριού δείχνουν καταπραϋντική δράση και ενυδατική δράση στη βλεννογόνο. Ένα από τα πιο υγιεινά έλαια πιέζεται από τους σπόρους λιναριού. Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 3,7 γρ - 18% υδατανθράκων 29,1 γρ - 11%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 1,5 γρ - 3% πρωτεΐνης 18,5 γρ.
Το βιολογικό σιρόπι αγαύης είναι ένα φυσικό προϊόν από οικολογικές καλλιέργειες. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει σαρκώδη και παχιά φύλλα, διατεταγμένα σε ροζέτα, καλυμμένα με αιχμηρές ακίδες. Το ελαφρύ σιρόπι αγαύης θα πρέπει να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση του είναι πιο λεπτή από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του ελαφρού σιροπιού αγαύης είναι πιο λεπτή και πιο ουδέτερη από την ελαφρώς καραμελένια γεύση του σκούρου σιροπιού. Η αγαύη είναι ένα φυσικό γλυκαντικό φυτικής προέλευσης σε ημι-υγρή μορφή. Οι χορτοφάγοι το χρησιμοποιούν πρόθυμα ως υποκατάστατο του μελιού. Έχει χαμηλότερο IG από το μέλι και έχει ευρεία μαγειρική χρήση. 15% RWS* Λίπος: 0g - 0% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων: 0g - 0% Υδατάνθρακες: 71g - 27%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων: 69g - 77% Ίνες: 5.8g BIALKO: 0g - 0% Αλάτι: 0.05g - 1% * αναφορά διατροφικής αξίας & nbsp; <strong> Η χρήση του σιροπιού αγαύης </strong> χρησιμοποιείται πιο συχνά για την γλυκάνση κέικ και γλυκών, καθώς και ως γλυκαντικό για τσάι.
Το μαγνήσιο Forte είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε χαλαρή μορφή. Το μαγνήσιο βοηθά στη διατήρηση της ηλεκτρολυτικής ισορροπίας, συμβάλλει στη διατήρηση ενός κατάλληλου ενεργειακού μεταβολισμού και στη διατήρηση υγιών οστών. Συμβάλλει στη μείωση της αίσθησης κόπωσης και εξάντλησης. Ο τύπος μαγνησίου είναι μια πολύ καλά απορροφήσιμη οργανική μορφή μαγνησίου. Περιέχει ένα μόριο οξέος μήλου, στο οποίο είναι συνδεδεμένα δύο μόρια μαγνησίου. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργεί μια εξαιρετική πηγή μαγνησίου και υψηλής βιοδιαθεσιμότητας οξέος μήλου. 3000 mgw, συμπεριλαμβανομένων: Μαγνήσιο - 350 mg - 93% RWS ** Τιμή αναφοράς διατροφής & NBSP; <strong> εφαρμογή </strong> περίπου 3 g (3 κουταλιές των 1 g) του μείγματος συμπληρώματος με περίπου 100-150 ml κρύου νερού ή το αγαπημένο σας ρόφημα, ανακατέψτε καλά. Καταναλώστε αμέσως μετά την προετοιμασία. & Nbsp; <strong> σχόλια </strong> Αποθηκεύστε σε μέρος μη προσβάσιμο σε μικρά παιδιά.
Η αλεύρι σίτου τύπου 750 προέρχεται από αγροκτήματα των Βεσχάδων, τα οποία διαθέτουν οικολογικό πιστοποιητικό. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη αλευριού που προέρχεται από αλεσμένο σιτάρι. Το σιτάρι, χάρη στην περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (γλουτένη), προσφέρει ελαστικότητα στο ψήσιμο και μειώνει την θρυμματιστικότητα.
<strong>Σύνθεση:</strong> σιτάρι
<strong>Διατροφική αξία ανά 100g</strong>
Ενεργειακή αξία 1450KJ/342kcal - 17% RWS*
λίπος 1.8g - 2.6%
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.7g - 3.5%
υδατάνθρακες 68g - 26%
εκ των οποίων σάκχαρα 0.5g - 0.6%
ίνες 2.9g
πρωτεΐνη 12g - 24%
αλάτι 0.01g - 0.2%
*αναφορά διατροφικής αξίας
<strong>Χρήση</strong>
Το αλεύρι σίτου τύπου 750 είναι ιδανικό για ψήσιμο ψωμιού και όλων των αλμυρών και γλυκών αρτοσκευασμάτων. Ιδανικό για τηγανίτες, βάφλες ή ως πυκνωτικό για σούπες και σάλτσες.
<strong>Σημειώσεις</strong>
Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος σε καλά κλεισμένη συσκευασία.
Το εξαιρετικό παρθένο λάδι καρύδας είναι το λάδι της υψηλότερης ποιότητας από την πρώτη πίεση, ψυχρής πίεσης και απρόβλεπτο. Παράγεται από την πίεση της σάρκας του καρπού της καρύδας. Έχει μόνιμη υφή και λευκό χρώμα σε θερμοκρασία έως περίπου 26 °C. Κάτω από 26 °C, έχει ημι-υγρή υφή. Είναι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τηγάνισμα. Το 93% της σύνθεσης του λαδιού αποτελείται από κορεσμένα λιπαρά οξέα (λαυρικό, μυριστικό, παλμιτικό, στεατικό, καπρυλικό, καπρικό). Σε αντίθεση με τα ζωικά λίπη, αυτά είναι κορεσμένα λιπαρά με μέτρια μήκος αλυσίδας, τα οποία μετατρέπονται από το σώμα άμεσα σε ενέργεια και δεν συσσωρεύονται με τη μορφή λιπαρών ή καταθέσεων. Το υπόλοιπο 7% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα (ωμέγα-9 ελαικό και ωμέγα-6 λινολεϊκό). Αυτά τα συστατικά είναι που καθιστούν το λάδι τόσο πολύτιμο.
Το αλάτι Kala Namak προέρχεται από την Ινδία και χρησιμοποιείται ευρέως στην ινδική κουζίνα ως μπαχαρικό και προσθήκη σε πικάντικες σάλτσες. Χρησιμοποιείται με ανυπομονησία σε χορτοφαγικές και vegan δίαιτες. Το μαύρο είναι κυρίως χλωριούχο νάτριο και περιέχει ίχνη θειικού νατρίου, θειούχου σιδήρου και θειούχου υδρογόνου. Οι ενώσεις θείου είναι υπεύθυνες για μια ελαφρώς πικρή γεύση, και το θειούχο υδρογόνο δίνει στο αλάτι μια μυρωδιά αυγού. Η επεξεργασία έχει θετική επίδραση στο σώμα σε περιπτώσεις γρίπης, μυϊκών πόνων, αρθρώσεων και φροντίδας του δέρματος.
Οι σπόροι της ισπανικής σάλβιας, γνωστοί ως σπόροι τσία, περιλαμβάνονται στη SO, που ονομάζεται "Super Food" και κρύβουν μια μοναδική σύνθεση θρεπτικών συστατικών, όπως: ίνες, πρωτεΐνες, ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες B και μέταλλα. Αξίζει να τους εισάγουμε στο μενού. Τα ακόρεστα λιπαρά οξέα στους σπόρους έχουν σημαντική επίδραση στη σωστή λειτουργία των καρδιοαγγειακών και νευρικών συστημάτων. Είναι υπεύθυνα για την οικονομία των λιπιδίων, ρυθμίζοντας τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια. Έχουν θετική επίδραση στο όργανο της όρασης. Η ισπανική σάλβια χαρακτηρίζεται από ένα ωμέγα-3 προς ωμέγα-6 αναλογία 3:1. 1. 1. 1. 1. Ομάδα βιταμινών του συμπλέγματος B, βιταμίνες A, C και E, που επηρεάζουν την καλή όραση, ενισχύουν την ανοσία και έχουν αντιοξειδωτική δράση. Περιέχουν επίσης πολλά μέταλλα: ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, ψευδάργυρο, χαλκό και σελήνιο. Ο πλούτος των βιταμινών και των μετάλλων είναι μεγάλης σημασίας για την κατάσταση των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.
Η καριτέ είναι ένα λάδι που προέρχεται από τη διαδικασία επεξεργασίας των καρυδιών καριτέ. Η καριτέ αναπτύσσεται στην Αφρική και χρησιμοποιείται εκεί εδώ και αιώνες. & NBSP; είναι εξαιρετικά πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. Είναι ένα βασικό συστατικό για την αναζωογόνηση και την ενυδάτωση του δέρματος. Η καριτέ παρέχει επίσης όλες τις πιο σημαντικές βιταμίνες που χρειάζεται το δέρμα για να φαίνεται νέο και απαλό, και το πιο σημαντικό, υγιές. Αυτές οι βιταμίνες υποστηρίζουν την προστασία του δέρματος από τον άνεμο, το κρύο, τον έντονο ήλιο, καθώς και από πληγές και εγκαύματα. Επιπλέον, τα συστατικά που περιέχονται στη βούτυρο υποστηρίζουν τη δραστηριότητα των κυττάρων, καταπολεμούν τα αποτελέσματα της γήρανσης και βελτιώνουν ορατά την κατάσταση του δέρματος. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, αναγεννά το δέρμα, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, θρέφει και αναγεννά τέλεια το δέρμα, ανακουφίζει από τη γήρανση, υποστηρίζει την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων, και ανακουφίζει από το πρήξιμο.
Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών μας, και με γνώμονα τους νεότερους θαυμαστές των κρεμών γλυκού ψωμιού, η Vivio σε συνεργασία με την δημοφιλή influencer fitness Anka Dziedzic, ανέπτυξε μια φόρμουλα εξαιρετικής κρέμας βασισμένης σε καρύδα. Η κρέμα δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά πάνω απ' όλα περιέχει μηδενική επεξεργασμένη ζάχαρη. Τα συστατικά που περιέχονται στην κρέμα είναι της υψηλότερης ποιότητας, και η εισαγωγή τους σε μια βιώσιμη διατροφή και έναν ενεργό τρόπο ζωής συμβάλλει στην αύξηση της καθημερινής μας ευημερίας. Έλαιο καριτέ και γάλα. Η λευκή ζάχαρη έχει αντικατασταθεί από το Maltol, το οποίο έχει όχι μόνο χαμηλότερη θερμιδική αξία, αλλά και χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη. Αυτή είναι η κρέμα καρύδας Coco Spread, που ξεχωρίζει από τις άλλες κρέμες σάντουιτς όχι μόνο για τη εξαιρετικά θρεπτική της σύνθεση, αλλά πάνω απ' όλα για την υψηλή ποιότητα των συστατικών. Η μους καρύδας αξίζει ιδιαίτερη προσοχή εδώ. Είναι μια αλεσμένη σάρκα καρύδας, η οποία περιέχει πολλά πολύτιμα συστατικά (όπως και το λάδι καρύδας), και είναι επίσης πλούσια σε φυτικές ίνες.
Το κεχρί είναι φτιαγμένο από κεχρί. Βοηθά στην καταπολέμηση της οξίνωσης του σώματος, ενισχύει την ανοσία και είναι θρεπτικό και εύπεπτο. Είναι φυσικά χωρίς γλουτένη. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες B, σίδηρο και χαλκό. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και νατρίου. Παρέχει στο σώμα μια εύπεπτη πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες, οι οποίοι είναι η βάση μιας υγιεινής διατροφής. Το κεχρί έχει αντιϊική και ενισχυτική δράση, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας οξέος-βάσης του σώματος. Η ομάδα B και οι βιταμίνες σιδήρου έχουν αιματοποιητικές ιδιότητες. Το κεχρί βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, έχει θερμαντική δράση, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και ενώσεις πυριτίου ενισχύει τα δόντια και τα οστά. - 4%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 0,4 γρ - 2% υδατάνθρακες 72,1 γρ - 28%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0,8
Η Ασβαγκάντα είναι εκχύλισμα από τη ρίζα ενός φυτού, της οικογένειας των σολανωδών, γνωστό ως Withania somnifera, επίσης γνωστό ως ινδικός ginseng. Είναι ένα γνωστό και παραδοσιακά χρησιμοποιούμενο βότανο στην ινδική ιατρική Αγιουρβέδα και έχει γίνει δημοφιλές συμπλήρωμα λόγω των υγειονομικών του οφελών.
Η Ασβαγκάντα έχει προσαρμογόνες ιδιότητες. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων κορτιζόλης σε άτομα που είναι χρόνια αγχωμένα, μειώνοντας το άγχος και την ανησυχία. Έχει αποδειχθεί ότι η Ασβαγκάντα αυξάνει τη δραστηριότητα των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος NK, γνωστά ως φυσικοί φονείς, και μειώνει τους δείκτες φλεγμονής.
Η Ασβαγκάντα έχει ευεργετική επίδραση στην καρδιά και το καρδιοαγγειακό σύστημα, μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, υποστηρίζει σε περιόδους ψυχικής και νευρικής έντασης, βελτιώνει την αντοχή του οργανισμού στο άγχος και βοηθά στη διατήρηση της βέλτιστης αντοχής, της αίσθησης ενέργειας και ζωτικότητας, καθώς και της σωματικής και ψυχικής ευεξίας.
Το MSM είναι ένας σύντομος όρος για το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, δηλαδή, την οργανική ένωση του θείου. Θείο στο σώμα: • είναι συστατικό πρωτεϊνών, ορμονών και οργανικών οξέων • Βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου • Είναι υπεύθυνο για την κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών • Συμβάλλει στην αναγέννηση της ανεπάρκειας θείου: • Προβλήματα όρασης • Απώλεια μαλλιών, κακή κατάσταση δέρματος και νυχιών • Αίσθηση χρόνιας κόπωσης • Απώλεια ελαστικότητας στις αρθρώσεις.
Το Matcha είναι σκόνη πράσινου τσαγιού, των ιδιοτήτων του οποίου είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Πρόσφατα, κερδίζει ολοένα και περισσότερη δημοτικότητα στην Πολωνία. Αυτό το τσάι θεωρείται το πιο υγιεινό από όλα τα είδη πράσινου τσαγιού. Όπως το πράσινο τσάι, το Matcha προέρχεται από το φυτό Camellia sinensis. Ωστόσο, αναπτύσσεται διαφορετικά και έχει ένα μοναδικό προφίλ θρεπτικών συστατικών. Οι καλλιεργητές Matcha καλύπτουν τα φυτά τσαγιού 20-30 ημέρες πριν από τη συγκομιδή για να αποτρέψουν την άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αυτό αυξάνει την παραγωγή χλωροφύλλης και αμινοξέων και δίνει στο φυτό έναν πιο σκούρο πράσινο τόνο. Μετά τη συλλογή των φύλλων τσαγιού, οι μίσχοι και οι φλέβες αφαιρούνται, και τα φύλλα αλέθονται σε μια λεπτή σκόνη γνωστή ως matcha. Γενικά, βρίσκεται στο πράσινο τσάι. Οι έρευνες σχετικά με το matcha και τα συστατικά του έχουν ανακαλύψει μια σειρά από οφέλη, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του ήπατος, να προάγει την υγεία της καρδιάς και ακόμη και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους αυξάνοντας τον μεταβολισμό και την καύση λίπους.
Οι σπόροι γκότζι ονομάζονται μερικές φορές "κόκκινοι διαμάντες" και περιλαμβάνονται στην κατηγορία των "σούπερ τροφών". Ο καρπός γκότζι καλλιεργείται και καταναλώνεται στην Κίνα εδώ και πάνω από 2.000 χρόνια. Υπάρχει επίσης ένα φεστιβάλ προς τιμήν τους. Οι σπόροι γκότζι είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές βιταμίνης C, η οποία υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η βιταμίνη C συμμετέχει επίσης στη διαδικασία απόκτησης σιδήρου. Οι καρποί περιέχουν επίσης βιταμίνες B, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη σωστή λειτουργία, συμπεριλαμβανομένου του νευρικού συστήματος. Εκτός από τις βιταμίνες, οι σπόροι είναι επίσης πηγή μετάλλων όπως: κάλιο, ψευδάργυρος, ασβέστιο, σίδηρος και σελήνιο. Οι σπόροι παρέχουν επίσης διαιτητικές ίνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος του γκότζι και περιέχουν επίσης τον λεγόμενο πολυσακχαρίτη με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υπεύθυνο για τη σωστή εντερική βακτηριακή χλωρίδα. <strong> </strong> <strong> Σύνθεση: </strong> Ξηροί σπόροι γκότζι & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 1386kj/
Το Bio Agave Sirop Bright είναι ένα φυσικό προϊόν από οικολογικές καλλιέργειες. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει παχιά και σαρκώδη φύλλα, τοποθετημένα σε ροζέτα, καλυμμένα με αιχμηρές άκρες. Η ελαφριά αγαύη θα πρέπει να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση της είναι πιο λεπτή από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του ελαφρού σιροπιού αγαύης είναι πιο λεπτή και πιο ουδέτερη από τη γεύση του σκούρου σιροπιού που έχει ελαφρώς καραμελένια γεύση. Η αγαύη είναι ένα φυσικό γλυκαντικό φυτικής προέλευσης σε ημι-υγρή μορφή. Οι χορτοφάγοι το χρησιμοποιούν πρόθυμα ως αντικατάσταση του μελιού. Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέλι και έχει ευρεία χρήση στη μαγειρική. 15% RWS * FAC: 0g - 0%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών: 0g - 0% υδατάνθρακες: 71g - 27%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων: 69g - 77% ίνες: 5,8 Gbialko: 0g - 0% αλάτι: 0,05 g - 1% * Διατροφική αξία αναφοράς & n
Το ρύζι Arborio είναι μια ιταλική ποικιλία ρυζιού, που είναι το κύριο συστατικό του ριζότο. Η Ιταλία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ρυζιού στην Ευρώπη. Ετησίως, συλλέγεται σε ποσότητα έως 1,5 εκατομμύρια τόνους, αν και αυτό είναι μόνο το 1% από ό,τι συλλέγουν οι αγρότες στην Ινδία. Το πλεονέκτημα του ιταλικού ρυζιού σε σχέση με το εισαγόμενο είναι το γεγονός ότι όλη η διαδικασία ανάπτυξης, συγκομιδής και επεξεργασίας υπόκειται σε αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα. Με το εισαγόμενο ρύζι, για παράδειγμα, δεν γνωρίζουμε ποια χημικά χρησιμοποιήθηκαν κατά την καλλιέργειά του. Το πιο διάσημο ιταλικό πιάτο με ρύζι Arborio είναι το ριζότο, ένα χαρακτηριστικό πιάτο του βόρειου τμήματος της Ιταλίας. Το ρύζι Arborio μπορεί επίσης να είναι συστατικό γλυκών ρυζιού που βασίζονται σε γάλα ή ποτό ρυζιού. Μπορείτε επίσης να περιμένετε λαχανικά. Το Arborio μετά το μαγείρεμα είναι ελαφρώς κολλώδες (χάρη στην αμυλοπηκτίνη), υγρό, είναι τέλειο για την παρασκευή γλυκών, επιδορπίων και, πάνω απ' όλα, είναι το καλύτερο ρύζι για το ριζότο, ένα ιταλικό πιάτο.
Ψάχνετε για μια κομψή και λειτουργική ράφια για την έκθεση προϊόντων δημητριακών; Έχουμε την ιδανική λύση για εσάς! Η έκθεση από κόντρα πλακέ είναι μια εξαιρετική επιλογή για καταστήματα υγιεινής διατροφής, delicatessen, καθώς και φούρνους και καταστήματα τροφίμων.
Το φυσικό και οικολογικό υλικό όπως το κόντρα πλακέ είναι ανθεκτικό και συνδυάζεται άψογα με διάφορες διακοσμήσεις. Η έκθεση έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την βέλτιστη παρουσίαση των προϊόντων δημητριακών. Διαθέτει ευρείες ράφια που μπορούν να φιλοξενήσουν διάφορους τύπους προϊόντων, όπως δημητριακά, ζυμαρικά, αλεύρια, δημητριακά πρωινού και άλλα. Η ράφια είναι διαθέσιμη σε βαμμένη ή εκτυπωμένη έκδοση. Το βαμμένο κόντρα πλακέ προσδίδει στο εσωτερικό ζεστό και φυσικό χαρακτήρα, ενώ το εκτυπωμένο μπορεί να αποτελέσει εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο. Οποιαδήποτε διάσταση, μπορούμε να την κατασκευάσουμε κατόπιν παραγγελίας, προσαρμόζοντας το μέγεθος και την εμφάνιση στις ατομικές σας ανάγκες.
Διαστάσεις: 600x400x1800 mm
Υλικό: Βαμμένο κόντρα πλακέ, εκτυπωμένο, βαμμένο
Προορισμός: Τρόφιμα, οικολογικά
Οι νιφάδες κεχρί είναι μια καλή πηγή ενέργειας, δεν περιέχουν γλουτένη, παρέχουν πολύτιμες βιταμίνες B, βιταμίνη E, μέταλλα: ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, ψευδάργυρο και μαγνήσιο, καθώς και φυτικές ίνες. Δημιουργούνται αλέθοντας τους σπόρους του κεχριού. Οι βιταμίνες της ομάδας B επηρεάζουν τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, ενώ η βιταμίνη E αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης. Υπάρχει επίσης λεκιθίνη στα πέταλα, η οποία υποστηρίζει την ικανότητα συγκέντρωσης και μνήμης και ρυθμίζει τη χοληστερόλη. %RWS* Λίπος 3.3g - 5% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά 0.6g - 3% Υδατάνθρακες 71.8g - 28% περιλαμβάνοντας σάκχαρα 0.6g - 1 1 % Πρωτεΐνη 12.3g - 25% Φυτικές ίνες 2g & lt; 0, 01g & lt; 1% *RWS - Αναφορά τροφίμων & nbsp; <strong> ΧΡΗΣΗ </strong> Οι νιφάδες μπορούν να μαγειρευτούν με γάλα ή νερό ή να προστεθούν σε γιαούρτι. Μπορείτε να τις προσθέσετε σε ένα τριμμένο μήλο με κανέλα. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως ψίχουλα για κρέατα και φιλέτα ψαριού. & Nbsp; <strong> ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ </strong> Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Το φυτικό λαρδί έχει παρασκευαστεί με βάση τα ρεβίθια και το φαγόπυρο, με την προσθήκη μήλου και ψητού κρεμμυδιού. Είναι 100% φυτικό και είναι ιδανικό ως προσθήκη σε κάθε είδους ψωμί. Είναι πλούσιο σε υγιείς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Το ελικό, γνωστό επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι ένας πραγματικός θησαυρός υψηλής διατροφικής πρωτεΐνης. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών B, βιταμίνης C, φολικού οξέος, καθώς και φυτικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των κοπράνων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Στη βρώμη, θα βρούμε πολλές πρωτεΐνες, οι οποίες είναι παρόμοιες με τις πρωτεΐνες των οσπρίων και τις φυτικές ίνες.
Ο ραπανάκι έχει έντονα κίτρινα λουλούδια και οι σπόροι του είναι μαύροι, από τους οποίους εξάγεται το λάδι. Το λάδι ραπανάκι ονομάζεται "λάδι ελιάς". Το λάδι ραπανάκι της Vivio είναι ψυχρής έκθλιψης και ακατέργαστο, παραγόμενο από ποικιλίες ραπανάκι με χαμηλό οξύ ερουκικό. Είναι σύμμαχος στη μάχη κατά των καρδιοαγγειακών παθήσεων. Η αναλογία των ωμέγα-6 με ωμέγα-3 είναι ιδανική, είναι 2:1. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε πολύτιμες λιποδιαλυτές βιταμίνες: βιταμίνη Ε, βιταμίνη Κ και καροτενοειδή. Χάρη στη διαδικασία ψυχρής έκθλιψης, το λάδι ραπανάκι, ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός σύντομου τηγανίσματος, δεν χάνει τις θρεπτικές του ιδιότητες. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> ραπανάκι & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 3441kJ/837kcal - 41%RWS *93g Λίπος - 133% περιλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 5.6g - 28% Υδατάνθρακες 0g - 0% περιλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% Πρωτεΐνη 0g - 0% Αλάτι 0g - 0% *RWS - Αναφορά αναφοράς - Αναφορά αναφοράς -
Nutadella ιδρύθηκε σε συνεργασία με την Vivio της Anka Dziedzic. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τις σοκολατένιες κρέμες, δεν περιέχει ζάχαρη ή φοινικέλαιο. Τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά καθιστούν το προϊόν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, γεμάτο πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Ως γλυκαντική ουσία. Smitly Shea (γνωστός και ως βούτυρο καριτέ), συνεργαζόμαστε με τη φροντίδα του σώματος, ωστόσο. Το βούτυρο καριτέ δίνει στην κρέμα μια εξίσου κρεμώδη και μεταξένια υφή όπως το φοινικέλαιο, αλλά είναι προτιμότερο λόγω της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος που απειλείται με εξαφάνιση. Το καριτέ χρησιμοποιείται ως εναλλακτική λύση για το βούτυρο από τους χορτοφάγους και, σε αντίθεση με το βούτυρο από γάλα αγελάδας, έχει έως και 50% περισσότερα ακόρεστα λιπαρά οξέα. Το berskin περιέχει βιταμίνη E, γνωστή ως «βιταμίνη της νεότητας και της γονιμότητας».