Το Textured Pea Protein VG Titans P65-L είναι ένα ξηρό προϊόν που αποκτάται μέσω εξώθησης, κατάλληλο για ενυδάτωση και χρήση σε φυτικά προϊόντα όπως μπιφτέκια, λουκάνικα, αλλαντικά, γέμιση και ως πρόσθετο σε κρέατα και προϊόντα πουλερικών. Με τουλάχιστον 65% πρωτεΐνη από μπιζέλι, αυτό το προϊόν έρχεται σε μεγάλες κομμάτια και έχει αναλογία απορρόφησης νερού 1:2, με προτεινόμενο χρόνο ενυδάτωσης 45 λεπτά. Συσκευάζεται σε σακούλα PE 8kg και είναι ιδανικό για τη δημιουργία φυτικών μπιφτεκιών, λουκάνικων, κοτολέτας, κοτόπουλου, σάλτσας μπολονέζ και κιμά.
Το VG Titans P65-L Textured Pea Protein είναι ένα ξηρό, φυτικής προέλευσης προϊόν που μετατρέπεται σε υφή παρόμοια με αυτή του κρέατος κατά την ενυδάτωσή του. Αυτό το καινοτόμο προϊόν είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη μπιζελιού και είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας ποικιλίας φυτικών πιάτων. Τα μεγάλα κομμάτια του και η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη το καθιστούν τέλειο συστατικό για μπιφτέκια, λουκάνικα και αλλαντικά, καθώς και για προσθήκη σε κρέατα και πουλερικά. Με ρυθμό ενυδάτωσης 1:2 και προτεινόμενο χρόνο επαναϋδάτωσης 45 λεπτών, το VG Titans P65-L προσφέρει ευκολία και ευελιξία για γαστρονομικές δημιουργίες.
Αυτή η υφασμένη πρωτεΐνη μπιζελιού δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, αλλά και ένα ευέλικτο συστατικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία εφαρμογών. Από σάλτσα μπολονέζ φυτικής προέλευσης μέχρι κιμά, το VG Titans P65-L παρέχει μια πλούσια και ικανοποιητική υφή που ενισχύει κάθε πιάτο. Συσκευασμένο σε σακούλα PE 8kg, είναι εύκολο να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί, καθιστώντας το πολύτιμη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα που επιθυμεί να εξερευνήσει τα οφέλη της φυτικής μαγειρικής.
Η Textured Pea Protein VG Titans P65-M είναι ένα ξηρό, εξωθημένο προϊόν που μπορεί να επαναϋδατωθεί για χρήση σε φυτικά προϊόντα όπως μπιφτέκια, λουκάνικα, αλλαντικά, γέμισεις και ως πρόσθετο σε κρέατα και πουλερικά. Περιέχει τουλάχιστον 65% πρωτεΐνη μπιζελιού, διαθέσιμη σε μεσαία κομμάτια, και έχει αναλογία απορρόφησης νερού 1:3 με προτεινόμενο χρόνο υδάτωσης 30 λεπτών. Συσκευασμένο σε σακούλα PE 8kg, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για την παρασκευή φυτικών μπιφτεκιών, λουκάνικων, κοτολέτας, κοτόπουλου, σάλτσας μπολονέζ και κιμά.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του λιναρόσπορου είναι γνωστές εδώ και πολλούς αιώνες. Οι σπόροι περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνη, διαιτητικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Ε και Κ, φολικό οξύ και χολίνη, μακρο- και μικροστοιχεία: φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο και σελήνιο. Εκτός από το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών, βιταμινών και μετάλλων, επηρεάζει θετικά την υγεία του πεπτικού συστήματος, καταπραΰνοντας τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με έλκη στομάχου, υπεροξύτητα και καούρα. Βελτιώνει την περισταλτική του εντέρου και βοηθά στην απομάκρυνση επιβλαβών τοξινών από το σώμα. Ο λιναρόσπορος δείχνει καταπραϋντική δράση για τον ερεθισμό και ενυδατώνει την βλεννογόνο. Ένα από τα πιο υγιεινά έλαια πιέζεται από τους σπόρους λιναριού. περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά οξέα 3.7g - 18% υδατάνθρακες 29.1g - 11% περιλαμβανομένων των σακχάρων 1.5g - 3% πρωτεΐνη 18.5g - 37% αλάτι 0.01g < 1% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας & nbsp; <strong> Χρήση </strong> η ημερήσια πρόσληψη λιναρόσπορου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 2-3 κουταλιές της σούπας.
Η Κουινέρον, γνωστή και ως Κινόα ή Περουβιανό ρύζι, είναι τα λεγόμενα Ψευδοσπόρια, δηλαδή ένα φυτό που παράγει αμυλώδη σπόρους, αλλά δεν είναι πραγματικά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για την θρεπτική της αξία εδώ και αιώνες. Ονομάζεται "άγιος των Ίνκας." Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να εμφανίζει αντι-αλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, ιικές και ανοσοδιεγερτικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας φλαβονοειδών. Η Κινόα δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύπεπτη. Το κόκκινο ρύζι έχει πιο έντονη γεύση και άρωμα από την λευκή κινόα. Έχει μια ελαφρώς τραγανή φλούδα και ταιριάζει καλά με σαλάτες. Μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία, δίνοντάς της ξηρούς γεύσεις και χρησιμοποιείται σε επιδόρπια. 6.1g - 9% Συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.7g - 3% Υδατάνθρακες 57 - 22% Συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% Πρωτεΐνη 14g - 28% Αλάτι 0.01g < 1% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας <strong>Εφαρμογή</strong> Οι κόκκοι Κουινέρον πριν το μαγείρεμα θα πρέπει να...
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του λιναρόσπορου είναι γνωστές εδώ και πολλούς αιώνες. Οι σπόροι περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνη, διαιτητικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνες Ε και Κ, φολικό οξύ και χολίνη, μακρο- και μικροστοιχεία: φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο και σελήνιο. Εκτός από το ότι είναι μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών, βιταμινών και μετάλλων, επηρεάζει θετικά την υγεία του πεπτικού συστήματος, καταπραΰνοντας τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με έλκη στομάχου, υπεροξύτητα και καούρα. Βελτιώνει την περισταλτική κίνηση του εντέρου και βοηθά στην απομάκρυνση επιβλαβών τοξινών από το σώμα. Ο λιναρόσπορος δείχνει καταπραϋντική δράση για τον ερεθισμό και ενυδατώνει την βλεννογόνο. Ένα από τα πιο υγιεινά έλαια πιέζεται από τους σπόρους λιναριού. περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά οξέα 3.7g - 18% υδατάνθρακες 29.1g - 11% περιλαμβανομένων των σακχάρων 1.5g - 3% πρωτεΐνη 18.5g - 37% αλάτι 0.01g < 1% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας & nbsp; <strong> Χρήση </strong> η ημερήσια πρόσληψη λιναρόσπορου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 2-3 κουταλιές της σούπας.
Η ψυλλium γιαγιά, επίσης γνωστή ως μεσογειακή γιαγιά, είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται για να βελτιώσει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, οι ίνες αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Μετά την επαφή με το νερό, οι σπόροι καλύπτονται με βλέννα και σχηματίζουν ένα ζελέ, το οποίο βοηθά σε εντερικές παθήσεις. Βελτιώνει την εντερική βακτηριακή χλωρίδα, προσφέροντας προστασία και αντιφλεγμονώδη δράση.
3G - 10%
Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 1g - 5%
Υδατάνθρακες 13g - 5%
Συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων < 0.6g < 1%
Πρωτεΐνη 14g - 28%
Ίνες 51g
Σόλο < 0.01g < 1%
*RWS - Αναφορά τροφίμου
<strong> Χρήση </strong>
Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση μετά την προετοιμασία: 2-3 κουταλάκια του γλυκού ψυλλium θα πρέπει να ρίχνονται σε ένα ποτήρι χυμό ή νερό, να αφήνονται για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να καταναλώνονται. Κατά την κατανάλωση του προϊόντος, θα πρέπει να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού, τουλάχιστον 1.5l.
Η κινόα, γνωστή και ως κινόα ή περουβιανό ρύζι, είναι τα λεγόμενα ψευδοσπόρια, δηλαδή ένα φυτό που παράγει αμυλώδη σπόρους, αλλά δεν είναι πραγματικά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για τη θρεπτική της αξία εδώ και αιώνες. Αποκαλείται "άγιος των Ίνκας." Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να επιδείξει αντι-αλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, ιογενείς και ανοσοδιεγερτικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας φλαβονοειδών. Η κινόα δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύπεπτη. %Περιλαμβάνοντας κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,7g - 3% υδατάνθρακες 57 - 22% περιλαμβάνοντας σάκχαρα 0g - 0% πρωτεΐνη 14g - 28% αλάτι 0,01g < 1% *RWS - αναφορά τροφίμου αξίας <strong>χρήση</strong> Οι κόκκοι κινόας θα πρέπει να ξεπλένονται σε νερό πριν το μαγείρεμα. Μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Θα ξέρουμε ότι η κινόα είναι έτοιμη όταν εμφανιστούν οι χαρακτηριστικές "ουρές" που θα προκύψουν από τους κόκκους κινόας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Η ψιλοβότανο, γνωστή επίσης ως μεσογειακή ψιλοβότανο, είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται για να βελτιώσει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, οι ίνες αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Όταν έρθουν σε επαφή με το νερό, οι σπόροι καλύπτονται με βλέννα και σχηματίζουν ζελέ, το οποίο βοηθά σε εντερικές διαταραχές. Επηρεάζει την βελτίωση της εντερικής χλωρίδας, έχει προστατευτική και αντιφλεγμονώδη δράση. <strong>Συστατικά:</strong> σπόροι ψιλοβότανου <strong>Διατροφικές αξίες ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 1137kJ/276kcal - 14% ΣΗΔ*Λίπος 7,3g - 10%εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1g - 5%Υδατάνθρακες 13g - 5%εκ των οποίων σάκχαρα <0,6g <1%Πρωτεΐνη 14g - 28%Ίνες 51gΑλάτι <0,01g <1%*ΣΗΔ - Αναφορά Διατροφικής Αξίας <strong>Χρήση</strong>Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση μετά από προετοιμασία: 2-3 κουταλάκια ψιλοβότανου πρέπει να καλυφθούν με ένα ποτήρι χυμό ή νερό, να αφεθούν για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να καταναλωθούν.