Αγαπητοί λάτρεις της σοκολάτας, αυτή η συσκευασία θα σας κάνει να ανακαλύψετε τη μοναδική γεύση του βιετναμέζικου κακάου.
Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από το Δέλτα του Μεκόνγκ, στο νότο της χώρας. Έχουν ζυμωθεί και αποξηρανθεί φυσικά στον ήλιο.
Συστατικά
κόκκοι κακάου – Προέλευση Βιετνάμ, Τίποτα άλλο.
Διατροφικές αξίες ανά 100g
Ενέργεια 2782kJ / 672kcal, Λίπη 58g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 35g, Υδατάνθρακες 26g, εκ των οποίων σάκχαρα 3,9g, Πρωτεΐνες 12g, Αλάτι 0,03g
Καθαρό βάρος: 130g περίπου
Διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Οι νιμπς από βιολογικό κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη, απευθείας από το Comptoir des épices Madagascar, προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένα φασόλια κακάου Criollo. Τα φασόλια καβουρδίζονται για να αποκαλύψουν τα πλούσια αρώματά τους και την τραγανή τους υφή, διατηρώντας έτσι την αυθεντικότητά τους και τα φυσικά τους οφέλη.
1. Μοναδική προέλευση: Οι νιμπς από βιολογικό κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη προέρχονται από καλλιέργειες κακάου που βρίσκονται στις γόνιμες περιοχές της Μαδαγασκάρης. Το τροπικό κλίμα, το πλούσιο έδαφος και το πάθος των παραγωγών συμβάλλουν στην ανώτερη ποιότητα αυτών των νιμπς.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από την κοιλάδα του Μαρνέ από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερίες τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του προετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Val de Marne και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Αυτή η σοκολάτα κάλυψης γάλακτος Προέλευσης Παπούα, πολύ κρεμώδης, αποκαλύπτει όμορφες φρουτώδεις νότες φουντουκιού με μια πινελιά καραμέλας.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: TO-P
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Γάλακτος σοκολάτα 32% κακάο φτιαγμένη με ένα μείγμα κόκκων κακάο από διάφορες προελεύσεις, συνδυασμένη με μικρά κομμάτια καρύδας που έχουν καβουρντιστεί προσεκτικά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
Οι κόκκοι κακάου μας είναι διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας άμεσα.
Η ιστοσελίδα μας, που ειδικεύεται στην πώληση κακάου και παραγώγων, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορα μεγέθη και μορφές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από τους καλύτερους κακάους που έχουμε επιλέξει ειδικά για εσάς. Αποστέλλουμε από τη Βαρκελώνη σε όλους τους πελάτες μας στην Ισπανία, την Ευρώπη και μέρος της Ασίας, με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα διανομής.
Τύποι προϊόντων και παραγώγων: Κόκκοι κακάου, Nibs κακάου, Πάστα κακάου, Σκόνη κακάου, Βούτυρο κακάου, Επικαλύψεις σοκολάτας
Επιλεγμένες προελεύσεις: Βενεζουέλα, Μαδαγασκάρη, Εκουαδόρ, Γκάνα, άλλες προελεύσεις
Πωλήσεις σε χονδρέμπορους, καταστήματα λιανικής και ιδιώτες. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: https://cacaovenezueladelta.com/
Πριν από την καλλιέργειά του, ο κακάο είναι ένα άγριο φυτό που φύεται στην περιοχή της Μεσοαμερικής. Οι Αζτέκοι και οι Μάγια ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την καλλιέργεια του κακάου. Οι σπόροι κακάου χρησιμοποιούνταν για τη διατροφή, για θρησκευτικές τελετές αλλά και ως νομίσματα ανταλλαγής (οι κόκκοι κακάου χρησιμοποιούνταν ως νομίσματα).
Το δέντρο του κακάου φυτρώνει μόνο στην τροπική ζώνη που βρίσκεται μεταξύ του τροπικού του Καρκίνου και του τροπικού του Αιγόκερου. Η καλλιέργεια του κακάου της Μαδαγασκάρης εισήχθη από τους Γάλλους κατά τον 20ό αιώνα. Ο κακάο της Μαδαγασκάρης κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων κακάων στον κόσμο.
Αυτή η φήμη οφείλεται κυρίως στην ποιότητα των κόκκων κακάου. Πράγματι, ο κακάο καλλιεργείται πάντα με βιολογικό τρόπο. Η γεύση του με τις οξείες νότες του του προσφέρει επίσης επιτυχία. Ο κακάο της Μαδαγασκάρης φέρνει χαρά στους σοκολατοποιούς και τους ζαχαροπλάστες σε όλο τον κόσμο.
Η κακάοβούτυρο μας από βιολογικά ελεγχόμενη καλλιέργεια έχει μια απαλή μυρωδιά σοκολάτας και χρησιμοποιείται στη βιομηχανία καλλυντικών σε βούτυρα σώματος, κρέμες και λοσιόν για ραγισμένο και ερεθισμένο δέρμα.
Η κακάοβούτυρο μας από βιολογικά ελεγχόμενη καλλιέργεια έχει μια απαλή μυρωδιά σοκολάτας και χρησιμοποιείται στη βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων σε βούτυρα σώματος, κρέμες και λοσιόν για ραγισμένο και ερεθισμένο δέρμα. Θρέφει εντατικά και αφήνει μια βελούδινη, απαλή αίσθηση στο δέρμα. Επίσης, η βιολογική κακάοβούτυρο μας χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης που απευθύνονται ειδικά σε εγκύους. Οι επαναστατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της βιολογικής κακάοβούτυρου, που ταυτόχρονα εκπέμπει μια αίσθηση σοκολάτας, την καθιστούν ιδανικό συστατικό σε μάσκες μαλλιών, σαπούνια και πρόσθετα μπάνιου, σε προϊόντα περιποίησης ποδιών, σε κρέμες χεριών και νυχιών και σε προϊόντα περιποίησης χειλιών. Το κακάοβούτυρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράγοντας συνοχής επιπλέον των γαλακτωματοποιητών τόσο για ελαφριά όσο και για πλούσια.
INCI: THEOBROMA CACAO SEED BUTTER
CAS: 84649-99-0 / 8002-31-1
EINECS: 283-480-6
Η φυσική εκχύλιση κακάου αποκτάται μέσω υδροαλκοολικής εκχύλισης από φασόλια κακάου που καβουρδίζουμε εμείς οι ίδιοι. Η εκχύλισή μας είναι πιστοποιημένη από την ECOCERT FR-BIO-01.
Δημιουργούμε χειροποίητες σοκολατένιες μπάρες σε διάφορες γεύσεις, που παράγονται και συσκευάζονται στο χέρι, αντικατοπτρίζοντας τον πολιτισμό της ιταλικής σοκολατοποιίας. Πάνω από 50 γεύσεις διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένων χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και σε ιδιωτική ετικέτα.
Η απόλυτη προσφέρει τη πιο απόλυτη συγκέντρωση της φυσικής πρώτης ύλης. Τυπική οσμή της νότας μαύρης σοκολάτας, αυτό το εκχύλισμα προσφέρει τα χαρακτηριστικά του πολύ ισχυρά αποτελέσματα. Απόλυτα κατάλληλο για την υψηλή αρωματοποιία, λειτουργεί με όλες τις συμφωνίες για να δώσει αυτή την πολύ παιχνιδιάρικη γευστική νότα. Θα είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον στην ανασύσταση βάσεων καστορέου. Αρώματα Η απόλυτη κακάο είναι ένα προϊόν “γευστικό” που υποστηρίζει και στρογγυλεύει τις νότες κακάο, βανίλιας, καφέ ή πραλίνας.
Άλλες συσκευασίες VRAC και ΣΑΚΟΥΛΕΣ: 125γ, 250γ, 500γ, 1 κιλό, 5 κιλά - Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η κακαόσκαφη, περιέχει έως και 55 κόκκους κακάου που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Οι Σοκολατένιες Σταγόνες Μαύρης Σοκολάτας 60 % VIJAYA είναι χωρίς λεκιθίνη. Θα σας ενθουσιάσουν με τη χαρακτηριστική γεύση σοκολάτας χωρίς πικράδα, με μια γλυκιά και ελαφρώς βανιλιένια γεύση.
Υποκύψτε στις καραμελωμένες αμύγδαλές μας με σοκολάτα κακάο, τραγανές και γευστικές. Τα αμύγδαλα είναι καβουρδισμένα, αρωματισμένα με βανίλια Bourbon και στη συνέχεια καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα και τέλος πασπαλισμένα με κακάο.
Αναφορά: 704151
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.40
Συσκευασία: 8
ΦΠΑ: 20.0%
Φράουλα σε μαύρη σοκολάτα Βελγίου με σκόνη κακάο. Είναι ο τέλειος συνδυασμός της γλυκύτητας που περιέχεται στο φρούτο με τη μαύρη σοκολάτα. Είστε ανάμεσα στους ανθρώπους που τηρούν την αρχή του ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΟΥ; Επιλέξτε συσκευασία 1000g χύμα και απολαύστε τη γλυκύτητα των προϊόντων μας για περισσότερο χρόνο. Η επιλογή των 1000g είναι μια αγορά σε σακούλα χωρίς κορδέλα.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς αλάτι, Vegan
Σοκολάτα λευκής σοκολάτας 32% βούτυρο κακάο. Έντονο γάλα, πλούσιο σε κρέμα και μέτρια γλυκό. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (G): 100
χτυπημένο βούτυρο με υπερβολικά κρεμώδη και λιωμένη υφή, η σύνθεσή του είναι κατάλληλη για το δέρμα του προσώπου. Η σοκολατένια μους θα σας ικανοποιήσει τόσο σε επίπεδο υφής όσο και σύνθεσης, με το φυσικό άρωμα κακάου ή το χρώμα της που θα αναδείξει την επιδερμίδα σας.
Ένα εκλεπτυσμένο και αρωματικό προϊόν με τα καλύτερα συστατικά που θα φέρει πολλά χαμόγελα σε όσους το καταναλώσουν. Με 16% κακάο και αποβουτυρωμένο γάλα. Μια απόλαυση για τους λάτρεις της αυθεντικής γεύσης μιας καλής σοκολάτας. Υψηλή πυκνότητα και μεγάλη απόδοση καταναλώσεων ανά Kg προϊόντος: 15g/100ml ή 67 καταναλώσεις ανά Kg. Προϊόν χωρίς γλουτένη, με πολύ ισορροπημένες διατροφικές αξίες. Χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και θερμίδες. Ένα ποτήρι σοκολάτας προσφέρει μόλις 54 θερμίδες.
ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΟΣΗΣ
14-16 g.
Υψηλή απόδοση: 67 καταναλώσεις/Kg
Ανασυσταθέν: 6,7 λίτρα.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Μονάδα: 1 Kg | Μονάδες/κουτί: 10 | Kg/κουτί: 10 | Kg/παλέτα: 480 (εθνικό) – 560 (διεθνές).