Η σκόνη προέρχεται από την κακάο κέικ, το οποίο περνά από μια διπλή διαδικασία άλεσης:
10-12% ή 22-24% λίπος
ΟΦΕΛΗ
Περιέχει υψηλή ποσότητα αντιοξειδωτικών, μεταξύ των οποίων είναι οι φλαβονοειδείς, απαραίτητοι για την πρόληψη της γήρανσης και της κυτταρικής φθοράς. Επιπλέον, βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία και τη λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Η σκόνη κακάο είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για να μην παραμελήσετε τη γεύση της σοκολάτας στα αγαπημένα σας γλυκά. Αυτή είναι μια πιο υγιεινή επιλογή από το κακάο ή τη στιγμιαία σοκολάτα, οι οποίες είναι συνήθως επεξεργασμένες και περιέχουν ζάχαρη. Όντας καθαρή, οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες που προλαμβάνουν τη γήρανση και τη φθορά των κυττάρων παραμένουν ανέπαφες. Είναι επίσης πολύ ενεργητική λόγω των επιπέδων θεοβρωμίνης.
Το κακάο μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε φαγητό και να αντικαταστήσει το κακάο σχεδόν σε όλες τις συνταγές, είναι χρήσιμο για όλα τα είδη γλυκών όπως μπράουνις, κέικ, τούρτες, ζεστή σοκολάτα, τρούφες κ.λπ.
MOQ:20kg
Μάστερ σοκολατοποιός του Βαλ ντε Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοβιομηχανίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ ντε Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo του Comptoir des Épices παρασκευάζεται από βιολογικούς σπόρους κακάο Criollo, μια ποικιλία κακάο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη πλούσια γεύση και τα λεπτά αρώματά της.
Οι βιολογικοί σπόροι κακάο Criollo επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για να διατηρήσουν τις φυσικές τους ποιότητες.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
• Υφή: Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo έχει μια απαλή και λιωμένη υφή που το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στις συνταγές σας.
• Άρωμα και γεύση: Αποπνέει ένα νόστιμο άρωμα κακάο και προσφέρει μια έντονη και λεπτή γεύση.
• Ενυδατικό και θρεπτικό: Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες για το δέρμα. Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις.
Αυτή η σοκολάτα μαύρης σοκολάτας 65% ονομάζεται "Χωρίς ζάχαρη" επειδή η κλασική ζάχαρη (σακχαρόζη ή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, για παράδειγμα) έχει αντικατασταθεί από το Maltitol, ένα γλυκαντικό με σημαντική γλυκύτητα.
Αυτή η σοκολάτα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για άτομα που επιθυμούν να αποφύγουν ή να μειώσουν την κατανάλωση ζάχαρης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια σοκολάτα υψηλής ποιότητας: ελαφρώς ξινή, οι φρουτώδεις νότες συνδυάζονται με τις καβουρδισμένες αρωματικές νότες, αφήνοντας να εκφραστεί μια απαλή πικράδα με διακριτές ξυλώδεις νότες.
Συστατικά: κόκκοι κακάο, γλυκαντικό: maltitol, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), φυσική εκχύλισμα βανίλιας.
Αλλεργιογόνα: Πιθανή παρουσία ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΑΛΑΚΤΟΣ και ΑΥΓΟΥ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ και ΑΡΑΧΙΔΩΝ, συστατικά που χρησιμοποιούνται στο εργαστήριο παραγωγής.
Διατροφικές αξίες (ανά 100g): Ενέργεια: 2174 kJ / 527 kcal; Λιπαρά 43g εκ των οποίων κορεσμένα 26g και χοληστερόλη 1,7 mg; Υδατάνθρακες 37g εκ των οποίων ζάχαρα <0,5 g, άμυλο 3,5g
Καθαρό βάρος (Γ): 100 g
Κωδικός: Σοκολάτα Μαύρη Χωρίς Ζάχαρη
Ο καφές που έχει υποστεί καβούρδισμα αναφέρεται σε πράσινους κόκκους καφέ που έχουν υποβληθεί σε διαδικασία θέρμανσης για να αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά αρώματα, γεύσεις και χρώματα τους. Το καβούρδισμα μετατρέπει τις χημικές ενώσεις των κόκκων, δημιουργώντας τα πολύπλοκα προφίλ γεύσης που εκτιμώνται στον παρασκευασμένο καφέ.
Με μια ισχυρή πικρία, αυτή η μαύρη σοκολάτα κάλυψης Origine Equateur προσφέρει μια μακρά και φρουτώδη επίγευση, με ξυλώδεις αρωματικές νότες.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
UGS: TO-E
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Καθαρή σκόνη κακάο με χαμηλά λιπαρά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, για σοκολατούχες ποτά και ζαχαροπλαστική.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μεταξύ 15 και 18 °C.
Η σειρά Lemaître προσφέρει μια πλήρη γκάμα από τρουφάκια σοκολάτας με σκόνη και νιφάδες.
Τα τρουφάκια μας έχουν μια λεπτή γέμιση τρούφας, καλυμμένα με την καλύτερη βελγική σοκολάτα γάλακτος και διακοσμημένα με σκόνη κακάο ή νιφάδες σοκολάτας.
Όλα τα τρουφάκια παράγονται στο εργοστάσιό μας σε 2 ειδικές γραμμές παραγωγής: μια γραμμή παραγωγής για τρουφάκια με σκόνη και μία για τρουφάκια με νιφάδες σοκολάτας.
Η τυπική σειρά Lemaître περιέχει:
6 ποικιλίες τρουφών με νιφάδες σοκολάτας και επικάλυψη γάλακτος σε ορθογώνιο κουτί ballotin (Truffines, Cappuccino, Crisp Praliné, Noir, Caramel Salted, Ruby)
6 ποικιλίες τρουφών με σκόνη κακάο και διπλή επικάλυψη γάλακτος σε κάθετο κουτί ballotin (Cocoa, Marc de Champagne, Hazelnut Crisp, Cappuccino, Strawberry, Toffee)
Προσφέρουμε επίσης μια πολυτελή σειρά υπό την επωνυμία Lemaître, παρακαλούμε ρωτήστε για τις ελάχιστες ποσότητες:
Ένα ορθογώνιο κουτί 105g που περιέχει 12 τρουφάκια νιφάδων σε 3 διαφορετικές ποικιλίες.
Οι κόκκοι κακάο είναι μια ακατέργαστη μορφή κακαόσπορων, που περιέχουν μεγάλο αριθμό αντιοξειδωτικών. Ο κακαόδεντρος είναι ένα δέντρο από την οικογένεια των σκληρών, που προέρχεται από τη Νότια Αμερική. Αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται στις κυκλικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής. Τα λουλούδια και οι καρποί αναπτύσσονται στον κορμό. Οι κλίνες κακάο ονομάζονται καρύες και περιέχουν μεγάλο αριθμό σπόρων, βυθισμένων σε μια ζουμερή σάρκα. Ένα διεγερτικό ρόφημα, που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής, παρασκευαζόταν από την εποχή του Κολόμβου. Αργότερα, οι μόδες έγιναν επίσης δημοφιλείς στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Οι κόκκοι κακάο γίνονται καφέ ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια, επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί ο μεγάλος αριθμός θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάο, κακάο και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τους φάτε μόνοι σας ή να τους χρησιμοποιήσετε ως προσθήκη σε ένα γλυκό επιδόρπιο.
Η οργανική ίνα κακάου είναι μια παρασκευή που προέρχεται από το καβουρδισμένο φλοιό κακάου BIO/ΟΡΓΑΝΙΚΟ, μέσω καθαρισμού, αποστείρωσης και μικροποίησης.
Περιγραφή της παρασκευής: η οργανική ίνα κακάου είναι μια χαλαρή σκόνη με ομοιόμορφη, εύκολα διασπώμενη σύσταση (επιτρέπονται μικρές σβώλοι). Χρώμα καφέ. Γεύση και άρωμα χαρακτηριστικά του κακάου, χωρίς ξένες γεύσεις και οσμές.
Εφαρμογή: η οργανική ίνα κακάου μπορεί να αντικαταστήσει από 50% έως 100% σκόνη κακάου σε αρτοσκευάσματα και προϊόντα σοκολάτας.
Στην αρωματοποιία ή στα προϊόντα περιποίησης, προσφέρει μια πραγματική νότα μαύρης σοκολάτας με ξυλώδεις αποχρώσεις στην αρχή. Εντυπωσιακός σε συνδυασμό με πατσουλί σε ανατολίτικες συμφωνίες.
Αρώματα
Αυτό το "γευστικό" προϊόν υποστηρίζει και στρογγυλεύει τις νότες κακάου, βανίλιας, καφέ ή πραλίνας. Διαθέτοντας μια αυθεντική νότα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αρωματίσει ή να βελτιώσει τη γεύση προϊόντων αρτοποιίας, παγωτών, καραμελών, γαλακτοκομικών προϊόντων ή αλκοολούχων ποτών όπως το "Brandy".
Καλλυντικά
Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται σπάνια σε καλλυντικά προϊόντα.
Αφεθείτε στον ακαταμάχητο κόσμο της σοκολάτας Maltesers, όπου η απόλυτη ευχαρίστηση συναντά την τελειότητα. Με κάθε νόστιμο δάγκωμα, μεταφέρεστε σε μια ουράνια σφαίρα γλυκύτητας και τραγανότητας, δημιουργώντας μια συμφωνία γεύσεων που χορεύουν στις γεύσεις σας.
Φανταστείτε αυτό: μια πλούσια, βελούδινη επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας, που αγκαλιάζει απαλά ένα λεπτό, ελαφρύ σαν τον αέρα κέντρο από μέλι. Καθώς παίρνετε την πρώτη σας δαγκωνιά, η σοκολατένια κρούστα υποχωρεί απαλά, αποκαλύπτοντας τον μαγευτικό πυρήνα που είναι ταυτόχρονα αέρινος και τραγανός. Ο αρμονικός συνδυασμός της λείας σοκολάτας και της λεπτής υφής του μελιού κάνει κάθε μπουκιά μια εξαιρετική απόλαυση.
Η σοκολάτα Maltesers, φτιαγμένη με απόλυτη φινέτσα και πάθος, προσφέρει μια εμπειρία που υπερβαίνει την απλή ζαχαροπλαστική. Κάθε σφαίρα είναι ένα αριστούργημα, φτιαγμένο με αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ότι θα απολαύσετε κάθε στιγμή ευτυχίας καθώς λιώνει στο στόμα σας.
Ο υπερκρίσιμος εκχύλισμα βουτύρου κακάου που προέρχεται από κόκκους κακάου μέσω υπερκρίσιμης εξαγωγής με διοξείδιο του άνθρακα (CO2) είναι μια συμπυκνωμένη μορφή βουτύρου κακάου που διατηρεί τους περισσότερους από τους ευεργετικούς συνδυασμούς που βρίσκονται στους ωμούς κόκκους κακάου. Λόγω της δομής του, είναι ένα ευεργετικό λάδι σε πολλούς τομείς όπως η υγεία του δέρματος, η μνήμη, η συγκέντρωση και έχει αντιοξειδωτική δράση.
Φράουλα σε μαύρη σοκολάτα Βελγίου με σκόνη κακάο. Είναι ο τέλειος συνδυασμός της γλυκύτητας που περιέχεται στο φρούτο με τη μαύρη σοκολάτα. Η σκόνη κακάο περιβάλλει το σύνολο, τονίζοντας ακόμη περισσότερο τη μοναδική του γεύση.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς αλάτι, Vegan
Βάρος: 150γρ
Για όλους εκείνους που είναι παθιασμένοι με μια κούπα από την καλύτερη σοκολάτα. Μορφή που χρησιμοποιείται κυρίως από τις churrerías.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
χωρίς γλουτένη
ιδανικό για churrerías
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ:
10 κιλά/κουτί
48 κουτιά/παλέτα
10% Κεραμιδικό οξύ προερχόμενο από καρύδα, σε αντίθεση με τα μακρά αλυσίδα λιπαρά οξέα, τα MCT παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’.
10% Κολλαγόνο, μετά το νερό, το κολλαγόνο είναι το πιο άφθονο θρεπτικό συστατικό στο σώμα. Αποτελεί το 35% της συνολικής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες του σώματος. Μετά την ηλικία των 25 ετών, μειώνουμε την παραγωγή του δικού μας κολλαγόνου, επομένως το εξωγενές κολλαγόνο είναι κρίσιμο για τη μακροχρόνια υγεία. Είναι απαραίτητο για την παραγωγή χολής (33% γλυκίνη) για την μεταβολή του λίπους και αυξάνει την ελαστικότητα και την αποκατάσταση του δέρματος. Τα οστά σας αποτελούνται κατά 60% από μέταλλα, αλλά το 90% της πρωτεϊνικής μήτρας στα οστά σας είναι κολλαγόνο. Η διατροφή μας στερείται κολλαγόνου γιατί σήμερα κυρίως τρώμε κρέας μυών που είναι πλούσιο σε αμινοξύ μεθειονίνη και φτωχό σε γλυκίνη. Για να αντισταθμιστεί η μεθειονίνη, απαιτείται γλυκίνη. Το κολλαγόνο είναι πλούσιο σε γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη αμινοξέα.
Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ)
SKU:5430002193007
Πολυόλες: 15,6g
Ενέργεια: 386Kcal, 1455kJ
Συνολικά λιπαρά: 34,1g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 22,1g
Υδατάνθρακες: 16,5g
Εκ των οποίων ζάχαρη: 0,9g
Πρωτεΐνη: 9,5g
Αλάτι: 0,7g
Ίνες: 7,4g
Υποκύψτε στις καραμελωμένες μας αμύγδαλες με σοκολάτα κακάο, τραγανές και γευστικές. Τα αμύγδαλα είναι καβουρδισμένα, αρωματισμένα με βανίλια Bourbon και στη συνέχεια καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα και τέλος πασπαλισμένα με κακάο.
Αναφορά: 708523
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 2.5
Συσκευασία: 1
ΦΠΑ: 5.5%
Πράγματι, αυτό είναι το καθοδηγητικό μας κριτήριο.
Έχουμε αναπτύξει 9 συνταγές γεμιστών σοκολατών που είναι εξίσου νόστιμες όσο και καινοτόμες.
Θα τις βρείτε στο κουτί ανακάλυψης με 9 γεμιστές σοκολάτες!
Συστατικά: Ξηροί καρποί, ζάχαρη, βούτυρο, κρέμα, μαύρη σοκολάτα, γάλα, λευκή σοκολάτα
Maison Lesage
Σοκολατένια ταμπλέτα φτιαγμένη από κόκκους κακάο από μία μόνο φυτεία.
Συστατικά: Κόκκοι κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), φυσική εκχύλισμα βανίλιας.