Οι κόκκοι κακάο, ή ωμό κακάο, είναι οι σπόροι του κακαόδεντρου, που καλλιεργούνται σε γόνιμα εδάφη του Καμερούν χωρίς λιπάσματα ή χημικά προϊόντα, 100% φυσικοί και βιολογικοί.
Η σκόνη προέρχεται από την κακάο κέικ, το οποίο περνά από μια διπλή διαδικασία άλεσης:
10-12% ή 22-24% λίπος
ΟΦΕΛΗ
Περιέχει υψηλή ποσότητα αντιοξειδωτικών, μεταξύ των οποίων είναι οι φλαβονοειδείς, απαραίτητοι για την πρόληψη της γήρανσης και της κυτταρικής φθοράς. Επιπλέον, βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία και τη λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Η σκόνη κακάο είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για να μην παραμελήσετε τη γεύση της σοκολάτας στα αγαπημένα σας γλυκά. Αυτή είναι μια πιο υγιεινή επιλογή από το κακάο ή τη στιγμιαία σοκολάτα, οι οποίες είναι συνήθως επεξεργασμένες και περιέχουν ζάχαρη. Όντας καθαρή, οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες που προλαμβάνουν τη γήρανση και τη φθορά των κυττάρων παραμένουν ανέπαφες. Είναι επίσης πολύ ενεργητική λόγω των επιπέδων θεοβρωμίνης.
Το κακάο μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε φαγητό και να αντικαταστήσει το κακάο σχεδόν σε όλες τις συνταγές, είναι χρήσιμο για όλα τα είδη γλυκών όπως μπράουνις, κέικ, τούρτες, ζεστή σοκολάτα, τρούφες κ.λπ.
MOQ:20kg
Μάστερ σοκολατοποιός του Βαλ ντε Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοβιομηχανίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ ντε Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo του Comptoir des Épices παρασκευάζεται από βιολογικούς σπόρους κακάο Criollo, μια ποικιλία κακάο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη πλούσια γεύση και τα λεπτά αρώματά της.
Οι βιολογικοί σπόροι κακάο Criollo επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για να διατηρήσουν τις φυσικές τους ποιότητες.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
• Υφή: Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo έχει μια απαλή και λιωμένη υφή που το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στις συνταγές σας.
• Άρωμα και γεύση: Αποπνέει ένα νόστιμο άρωμα κακάο και προσφέρει μια έντονη και λεπτή γεύση.
• Ενυδατικό και θρεπτικό: Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες για το δέρμα. Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις.
Ο κακάο είναι μια ουσία που προέρχεται από τους αποξηραμένους και πλήρως ζυμωμένους σπόρους του κακαόδεντρου, ενός τροπικού δέντρου που προέρχεται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, γνωστό επιστημονικά ως Theobroma cacao. Ο κακάο είναι η κύρια πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας, σκόνης κακάο και βουτύρου κακάο.
Αυτή η σοκολάτα μαύρης σοκολάτας 65% ονομάζεται "Χωρίς ζάχαρη" επειδή η κλασική ζάχαρη (σακχαρόζη ή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, για παράδειγμα) έχει αντικατασταθεί από το Maltitol, ένα γλυκαντικό με σημαντική γλυκύτητα.
Αυτή η σοκολάτα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για άτομα που επιθυμούν να αποφύγουν ή να μειώσουν την κατανάλωση ζάχαρης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια σοκολάτα υψηλής ποιότητας: ελαφρώς ξινή, οι φρουτώδεις νότες συνδυάζονται με τις καβουρδισμένες αρωματικές νότες, αφήνοντας να εκφραστεί μια απαλή πικράδα με διακριτές ξυλώδεις νότες.
Συστατικά: κόκκοι κακάο, γλυκαντικό: maltitol, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), φυσική εκχύλισμα βανίλιας.
Αλλεργιογόνα: Πιθανή παρουσία ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΑΛΑΚΤΟΣ και ΑΥΓΟΥ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ και ΑΡΑΧΙΔΩΝ, συστατικά που χρησιμοποιούνται στο εργαστήριο παραγωγής.
Διατροφικές αξίες (ανά 100g): Ενέργεια: 2174 kJ / 527 kcal; Λιπαρά 43g εκ των οποίων κορεσμένα 26g και χοληστερόλη 1,7 mg; Υδατάνθρακες 37g εκ των οποίων ζάχαρα <0,5 g, άμυλο 3,5g
Καθαρό βάρος (Γ): 100 g
Κωδικός: Σοκολάτα Μαύρη Χωρίς Ζάχαρη
Η πάστα μας προέρχεται από έναν συνδυασμό σοκολάτας μαύρης Excellence 55 % και ενός νόστιμου πραλίνας αμυγδάλου και φουντουκιού. Από το πρωινό μέχρι το σνακ σας, η πάστα μας δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!
Συστατικά: αμύγδαλα, φουντούκια, ζάχαρη, σοκολάτα μαύρη 55 %
Συστατικά: Σοκολάτα γάλακτος 38% προέλευσης εκτός ΕΕ (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη, κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη από κραμβέλαιο).
Διατροφικές αξίες ανά 100g: Ενέργεια 2118Kj, 508Kcal, λιπαρά 34g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 21g, υδατάνθρακες 45g, εκ των οποίων ζάχαρη 44g, πρωτεΐνες 5.6g, αλάτι 0.18g.
Συστατικά: Ζάχαρη, Κακάο 31%, φυσικό άμυλο, δεξτρόζη, αλάτι, λάδι πορτοκαλιού, γκουάρ [E412], ξανθάνη [E415]. Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, γλουτένης, ξηρών καρπών και φυσικών θειωδών λόγω της παρουσίας στην περιοχή.
Επιλογή: Σακουλάκι - 500 γρ
Ενέργεια: 407 Kcal / 1722 Kj
Διατροφικά στοιχεία: Για 100γρ
Λίπος: 7,3γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα: 5,1γρ
Υδατάνθρακες: 78,6γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 63,3γρ
Πρωτεΐνες: 6,8γρ
Αλάτι: 0,48γρ
Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
Η ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και γευστική ΜΠΑΡΑ 40γ
Σχεδιασμένη για να ΧΩΡΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ:
Αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά χωρίς τεχνητές γεύσεις και βιολογικά (BE-BIO-01 Certisys)
ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΟΙΓΜΑ πιέζοντας τη βάση της μπάρας
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στη βιομηχανία όσο και στη γεωργία, στην ανακύκλωση και σε πολλούς άλλους τομείς. Δεν υπάρχει πρόβλημα με την ποσότητα; μπορεί να παραδοθεί οπουδήποτε στον κόσμο σε πολύ λογική τιμή.
Μπονμπόν σοκολάτας τζιαντούγια 870 γ
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 1
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 1
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: BBC-13-P
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Όχι
Βάρος (lbs): 1.92
Μήκος (ίντσες): 9.21
Πλάτος (ίντσες): 6.81
Ύψος (ίντσες): 2.76
Εμπλουτισμένη με βούτυρο κακάο, ζάχαρη και γάλα, η σοκολατένια κρέμα Ferrero Nutella έχει υπέροχη γεύση με μπισκότα, φέτες ψωμιού και πολλές ινδικές λιχουδιές. Είναι 100% χορτοφαγική και δεν περιέχει συντηρητικά. Η μοναδική της γεύση θα σας αφήσει να ζητάτε περισσότερα. Έτσι, ξεκινήστε ευχάριστα τις πρωινές σας ώρες με τη Nutella - κρέμα φουντουκιού με κακάο. Δοκιμάστε να ετοιμάσετε λαχταριστά γλυκά με τη σοκολάτα Ferrero Nutella και να περιποιηθείτε τους αγαπημένους σας.
Ένα μείγμα από μαύρη σοκολάτα με λεπτές νότες που σχετίζονται με το άρωμα ήπιων Σικελικών πορτοκαλιών… Μια αληθινή λιχουδιά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠΟ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, μεταξύ 15 και 18°C.
Οι τρούφες που παράγονται από την Meroso Foods είναι καλυμμένες με βελγική σοκολάτα και έχουν μια νόστιμη γέμιση τρούφας.
Εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση.
Διακρινόμαστε προσφέροντας μια καλή ποικιλία από τρούφες σοκολάτας, συμπληρωμένες με μια εκτενή γκάμα από τρούφες κατά παραγγελία.
Είστε στη σωστή διεύθυνση! Έχουμε την τρούφα βελγικής σοκολάτας που ψάχνετε!
Οι τρούφες σοκολάτας μας παρασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά, ενώ παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις.
Οι τυπικές ποικιλίες τρούφας σοκολάτας είναι είτε καλυμμένες με σκόνη είτε με νιφάδες. Οι τρούφες παράγονται και συσκευάζονται στο εργοστάσιό μας υπό την επωνυμία μας, Lemaître.
Οι νόστιμες τρούφες σοκολάτας μας μπορούν επίσης να παρασχεθούν σε διάφορες συσκευασίες ως ιδιωτική ετικέτα. Κατόπιν αιτήματός σας, μπορούμε να προσαρμόσουμε την τρούφα μας για να ταιριάζει στην 'αγορά σας'.
Η τρούφα γάλακτος με νιφάδες σοκολάτας και η τρούφα σοκολάτας με σκόνη κακάο είναι οι πιο δημοφιλείς μας.
Εστιάζουμε στην ανάπτυξη εννοιών από το 2005.
Καραμέλες με δαμάσκηνα και κακάο
Συνταγή για 12 καραμέλες
● 120 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά
● 1 βάζο ζάχαρη U Zuccaru Σακχαροκατασκευαστής με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
Ανακατέψτε 120 γρ. ζάχαρη με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà με την πλήρη κρέμα γάλακτος.
Ζεστάνετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα.
Μόλις η καραμέλα αποκτήσει όμορφο χρώμα κεχριμπαρένιο, αποσύρετε από τη φωτιά και τοποθετήστε μικρές ποσότητες σε ένα φύλλο λαδόκολλας.
Αφήστε να κρυώσει. Δημιουργήστε μπάλες από μαλακή καραμέλα με τα δάχτυλα.
Ρολάρετε στη ζάχαρη με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
Απολαύστε με απόλαυση και με τα δάχτυλα!
Σοκολάτες με γεύση καρύδας και κάστανα, χαρτόκουτο με 10 συσκευασίες των 450g (10 κομμάτια x 45g)
Σοκολάτες με γεύση καρύδας και κάστανα, χαρτόκουτο με 10 σακουλάκια των 450g (10 κομμάτια x 45g)
Σοκολάτες με γεύση καρύδας και κάστανα, χαρτόκουτο με 10 συσκευασίες των 450g (10 κομμάτια x 45g)
Κωδικός EAN: 8034125102570