Μια εντυπωσιακή εμπειρία για τους λάτρεις της σοκολάτας. Χωρίς προσθήκη βουτύρου, εκπληκτικά πλούσια και αρωματική, αυτή η σοκολάτα με 80% στερεά κακάο συνδυάζει τόσο λουλουδάτες γεύσεις (γιασεμί, τριαντάφυλλο) όσο και έντονη γεύση κακάου. Την ονομάζουμε "Ο χρυσός σπόρος".
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, μεταξύ 15 και 18°C.
Αυτή η σκοτεινή και κομψή θήκη σας επιτρέπει να απολαύσετε ή να προσφέρετε τέσσερις χειροποίητες σοκολάτες από τη Συλλογή μας.
Οι σοκολάτες μας παρασκευάζονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό στους κανόνες της Χειροτεχνίας, επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε μόνο εξαιρετικές πρώτες ύλες, όπως Grand Crus μαύρης σοκολάτας, σμέουρα από την Οξιτανία ή φουντούκια από το Πιεμόντε IGP. Τέτοιες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας μας επιτρέπουν να αναδείξουμε τις πρωτότυπες συνταγές μας, οι οποίες είναι οργανωμένες και εκτελούνται χάρη στην αναγνωρισμένη τεχνογνωσία του Σεμπαστιέν και της ομάδας του, για να δώσουν ζωή στις δημιουργίες μας.
Έτσι, η συλλογή σοκολατών μας θα σας ταξιδέψει με γεύσεις που κυμαίνονται από το απαραίτητο πραλίνα με αμύγδαλα, στη γκανάς με Πιπέρι του Νεπάλ, περνώντας από διάφορες γκανάς Grand Crus ή την λεπτή άνθη κερασιάς. Ιδανικό για τους περισσότερους λάτρεις της σοκολάτας και όλους τους γλυκατζήδες!
Καθαρό Βάρος: περίπου 25 γρ
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ σε εκ.): 6,6 x 6,6 x 2,1
Αυγά γεμιστά και χειροποίητα με λιωμένα και τραγανά κέντρα από πραλίνα αμυγδάλου-φουντουκιού.
Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος (18°C) μακριά από το φως.
Μέσες διατροφικές αξίες / 100 γρ,
Ενεργειακή αξία, 525 kcal, 2196 kJ
Λιπαρά, 31,7
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα, 9,4
Υδατάνθρακες, 48,7
εκ των οποίων σάκχαρα, 45,4
Πρωτεΐνες, 8,0
Αλάτι, 0,1
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 4
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 4
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: P-PN-N-P
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Βάρος (lbs): 0.40
Μήκος (ίντσες): 9.00
Πλάτος (ίντσες): 5.00
Ύψος (ίντσες): 20.50
Σακουλάκι με τρυφερούς νουγκατ από το Μοντελιμάρ καλυμμένους με μαύρη σοκολάτα. Η γλυκύτητα του νουγκατ συνδυάζεται με την απόλαυση της σοκολάτας! Ιδανικό για να συνοδεύσει τις παύσεις σας για τσάι, αυτό το κουτί παρουσίασης θα βρει τέλεια θέση στα τραπέζια των γιορτών σας.
Αναφορά:172953
ΒΑΡΟΣ (σε KG):0.200
Συσκευασία:18
ΦΠΑ:5.5%
Χειροποίητο στην Αυστρία με ειδικά επιλεγμένα φρούτα σε όμορφη συσκευασία. Ritonka GOURMET SELECTION λευκή σοκολάτα με φιστίκια, κεράσια και χρυσό.
Καθαρό βάρος: 130g
130g: Σοκολάτα
Το Nestle Milo είναι ένα δημοφιλές ρόφημα σοκολάτας με βύνη που έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση για τη μοναδική του γεύση και τα διατροφικά του οφέλη. Εισήχθη για πρώτη φορά από την Nestle το 1934 και από τότε έχει γίνει βασικό προϊόν σε πολλά νοικοκυριά.
Το Milo παρασκευάζεται από ένα μείγμα βυνοποιημένου κριθαριού, γάλακτος σε σκόνη, κακάο και διάφορες βιταμίνες και μέταλλα. Είναι γνωστό για τη πλούσια γεύση σοκολάτας του με μια υποψία βύνης, κάνοντάς το ένα νόστιμο και ικανοποιητικό ρόφημα. Το Milo συχνά απολαμβάνεται ζεστό ή κρύο και μπορεί να παρασκευαστεί με νερό ή γάλα. Χρησιμοποιείται επίσης συχνά ως συστατικό σε επιδόρπια και ψημένα προϊόντα.
Αυτό το ρόφημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των παιδιών και των αθλητών λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ενέργεια και της παρουσίας βασικών θρεπτικών συστατικών όπως το ασβέστιο, ο σίδηρος και οι βιταμίνες B.
Κουτί τρούφας για 15 τεμάχια λευκό οικολογικό - Σοκολάτα και Ζαχαρωτά
Επιλέξτε το μέγεθος του κουτιού σας: Μ x Π x Υ (σε χιλιοστά): 214x134x25
Επιλέξτε Χαρτόνι: 270gsm Λευκό Απόθεμα Πλήρως Ανακυκλώσιμο
Παρά την σημασία του για την παραγωγή τροφίμων και τη βιοποικιλότητα, η κοιλάδα Κιλομπέρο αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις, όπως η μείωση της ποσότητας νερού, η ρύπανση του νερού και η υποβάθμιση των υγροτόπων και των δασών. Ο κακάο Κοκόα Καμίλι καλλιεργείται σε μικρής κλίμακας αγροδασοκομία και συνδυάζεται με δέντρα σκιάς, μπανάνες, καλαμπόκι και άλλες καλλιέργειες. Αυτό το σύστημα παραγωγής είναι μια οικολογική εναλλακτική λύση για τις μονοκαλλιέργειες και βοηθά στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Δημιουργεί επίσης μια φυσική ζώνη προστασίας για το Εθνικό Πάρκο Ουτζουνγκουά, έναν παράδεισο για τους παρατηρητές πουλιών και διάσημο για τους πρωτεύοντες, τους ελέφαντες και την τεράστια ποικιλία φυτών. Οι μικροκαλλιεργητές κακάο στην κοιλάδα Κιλομπέρο ασκούν βιολογική γεωργία από αρχαιοτάτων χρόνων, απλά επειδή τα φυτοφάρμακα και τα χημικά λιπάσματα δεν ήταν διαθέσιμα. Το 2015 αυτό επισημοποιήθηκε με την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων για την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία! Η ηλεκτρική ενέργεια για το κέντρο ζύμωσης Κοκόα Καμίλι προέρχεται από ηλιακή ενέργεια.
Προέλευση: Τανζανία
Περιοχή: Κοιλάδα Κιλομπέρο
Ποικιλία: Τρινιτάριο και Νεοεθνικό
Υποδείξεις: Κόκκινα φρούτα, λουλουδάτο (βιολέτα), ξηροί καρποί
SKU: 5430002193199
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Σοκολάτα γάλακτος με 36% κακάο, πασπαλισμένη με καβουρδισμένα και θρυμματισμένα φουντούκια. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 130
Αφεθείτε στην ευτυχία με τη σακούλα μας από λευκές σοκολατένιες καρδιές γεμιστές με κρεμώδη καραμέλα σμέουρου!
Σακούλα 100 γραμμαρίων
Χειροποίητο στο εργαστήριό μας στη Βόρεια Γαλλία.
Αφρόλουτρο με εκχύλισμα κακάο και shea 400 ml είναι ένα προϊόν που καθαρίζει και θρέφει απαλά το δέρμα σας και βοηθά το δέρμα σας να φαίνεται υγρό και λείο με την περιεκτικότητα σε κακάο και βούτυρο shea.
SKU:30863
εμπλουτισμένο με βούτυρα Καριτέ και Κακάο, με λάδι σπόρων Σταφυλιού και αιθέρια έλαια από Γιαλαντζάν, Γεράνιο, Γαρίφαλο και Κανέλα. Οι βάλσαμοι φροντίδας μας αποτελούνται από φυσικά φυτικά έλαια και βούτυρα, μια επιλογή αιθέριων ελαίων και έναν φυσικό συντηρητικό (εκχύλισμα σπόρου γκρέιπφρουτ) για να αποφεύγεται η αλλοίωση και να βελτιώνεται η συντήρηση. Έχουμε μελετήσει τη σύνθεση των βάλσαμών μας για να τα κάνουμε εξαιρετικά. Έχουμε επιλέξει βούτυρα που έχουν ιδιαίτερα δράση στις ξηρές περιοχές του σώματος και είναι πολύ ευχάριστα κατά το μασάζ. Αυτά τα ελιξίρια ομορφιάς συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και ευεξία. Εκτός από το να θρέφουν το δέρμα σε βάθος, αποκαλύπτουν τη φυσική του λάμψη. Εδώ, το Βάλσαμο Θρέψης Καριτέ και Κακάο είναι φυσικό και πληροί τις απαιτήσεις της χάρτας Bio Earth Durable, αποτελείται από τα εξής συστατικά:
Η φουντούκι είναι μία από τις παλαιότερες πολωνικές λιχουδιές. Παραδοσιακά αγαπημένη από νέους και ηλικιωμένους. Η μοναδική τους γεύση έχει τονιστεί με γλυκή σοκολάτα. Συσκευασία με εικονογράφηση της Πύλης του Γκντάνσκ.
Πόλη: Γκντάνσκ
Σύνολο: Πόλεις
Τuiles Zuccaru Pruneaux Cacao
Συνταγή για 8 άτομα
● 60 γρ. φετούλες αμυγδάλου
● 120 γρ. ζάχαρη U Zuccaru Sucre Gourmand με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
● 40 γρ. αλεύρι
● 4 ασπράδια αυγών
● 60 γρ. βούτυρο
● 1 πρέζα αλάτι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ανακατεύουμε τη Ζάχαρη Gourmand με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà! με το αλεύρι, τις φετούλες αμυγδάλου και το αλάτι σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τα ασπράδια αυγών και στη συνέχεια το λιωμένο βούτυρο. Αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος, τοποθετούμε μικρές ποσότητες ζύμης.
Ψήνουμε για 5 έως 8 λεπτά.
Αφαιρούμε τις τuiles με μια σπάτουλα και τις αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε έναν ρολό ζαχαροπλαστικής για να πάρουν το σχήμα τους.
Δαγκώνουμε χωρίς ενοχές!
Το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται στα καλλυντικά και ως βασικό έλαιο σε αρωματοθεραπευτικά μασάζ προσώπου και σώματος. Ενυδατώνει και αναγεννά το δέρμα, λειαίνει τις ρυτίδες, βοηθά στην εξάλειψη των ουλών και των ραγάδων. Τα μασάζ με βούτυρο κακάου τονώνουν το δέρμα, ενεργοποιούν την απελευθέρωση τοξινών, την κατακράτηση υγρών, τη συσσώρευση λίπους και προτιμώνται σε θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας. Το βούτυρο κακάου βοηθά στην επίτευξη ενός φυσικού, σοκολατένιου χρώματος χωρίς να καίει και να αφυδατώνει το δέρμα. Αφήνει μια αόρατη μεμβράνη στο δέρμα, προστατεύοντάς το έτσι από τις βλαβερές επιδράσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων.
Σχεδιάστηκε για μικρές βιοτεχνίες σοκολάτας. Η μηχανή αποτελείται από έναν άνω θρυμματιστή και έναν κάτω μύλο. Ο άνω θρυμματιστής θρυμματίζει όλους τους ξηρούς καρπούς ή τους κόκκους κακάου σε μικρότερα κομμάτια και τα μεταφέρει στον κάτω μύλο. Ο κάτω μύλος αλέθει τους θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς ή τα θρυμματισμένα κακάο σε μια παχύρρευστη πάστα. Οι ταχύτητες του άνω θρυμματιστή και του κάτω μύλου μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά. Η ταχύτητα του μύλου επηρεάζει άμεσα την υφή του τελικού προϊόντος.