CHOCOLATS JANIN είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή από χειροποίητη σοκολάτα. Γκουρμέ καλάθι με χειροποίητη σοκολάτα για επιχειρήσεις, χειροποίητη σοκολάτα για εταιρικά σεμινάρια. Καλέστε στο 01 45 99 26 39
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΩΡΟΥ!
Αυτή η κάρτα δώρου σας επιτρέπει να προσφέρετε ένα δώρο που θα θυμούνται για πολύ καιρό. Επιτρέπει αγορές σε όλες τις δημιουργίες μας και είναι έγκυρη για 12 μήνες. Έτσι, θα θυμούνται το δώρο σας πολλές φορές το χρόνο!
Οι βιολογικοί κόκκοι κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη, απευθείας από το Comptoir des épices Madagascar, είναι ο καρπός μιας αρχαίας τέχνης που συνδυάζεται με αυστηρές βιολογικές γεωργικές πρακτικές. Αυτοί οι κόκκοι επιλέγονται προσεκτικά στο χέρι, ζυμώνονται, ξηραίνονται και συσκευάζονται για να διατηρήσουν την ποιότητα και τη χαρακτηριστική τους γεύση.
1. Μοναδική προέλευση: Οι βιολογικοί κόκκοι κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη καλλιεργούνται στις γόνιμες και προστατευμένες περιοχές της Μαδαγασκάρης, όπου το κλίμα και το έδαφος προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια κακάου. Κάθε κόκκος φέρει την αποτύπωση αυτής της μοναδικής γης, δίνοντας ζωή σε γεύσεις και αρώματα που είναι μοναδικά.
Γάλακτος σοκολάτα ελαφριά και λεπτή που αποκαλύπτει μια υποτονική μπισκοτένια νότα.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτόκουτο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτόκουτο
Κωδικός προϊόντος: T-L
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Συστατικά: Μαύρη σοκολάτα 99% προέλευσης εκτός ΕΕ (κακάο, ζάχαρη, τζίντζερ, κανέλα, βούτυρο κακάο).
Τιμές θρεπτικών συστατικών ανά 100g: Ενέργεια 2440Kj, 591Kcal, λιπαρά 55g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 34g, υδατάνθρακες 24g, εκ των οποίων ζάχαρη 0.8g, πρωτεΐνες 0g, αλάτι 0g.
Γάλακτος σοκολάτα 32% κακάο φτιαγμένη με ένα μείγμα κόκκων κακάο από διάφορες προελεύσεις, συνδυασμένη με μικρά κομμάτια καρύδας που έχουν καβουρντιστεί προσεκτικά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
Γκουρμέ! Είναι λίγο να το πεις. Ανακαλύψτε το nougat σοκολάτας με φλούδες πορτοκαλιού. Όλη η γεύση του κακάου και του πορτοκαλιού, μαλακωμένη με μέλι και αμύγδαλα.
Αναφορά: 223231
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.15
Συσκευασία: 18
ΦΠΑ: 20.0%
Ανακαλύψτε το προϊόν που επαναστατεί και διευκολύνει τη διαδικασία παρασκευής ζεστής σοκολάτας…
Πράγματι, μέχρι τώρα έπρεπε να ζεστάνετε γάλα με σοκολάτα και ζάχαρη, προσέχοντας να μην ξεχειλίσει.
Χάρη στο ραβδί για ζεστή σοκολάτα, δεν χρειάζεται πια να ταλαιπωρείστε. Απλά το τοποθετείτε σε μια κούπα στον φούρνο μικροκυμάτων με γάλα και είστε έτοιμοι!
Τι πιο απλό;
Λοιπόν, μην περιμένετε άλλο για να ανακαλύψετε τη συνταγή μας που είναι υπερβολικά νόστιμη, φτιαγμένη από σοκολάτες που προέρχονται από σπουδαίους οίνους.
Επιπλέον, για να ποικίλουν οι απολαύσεις, σας το προσφέρουμε σε τρεις εκδόσεις:
Μαύρη σοκολάτα, Σοκολάτα γάλακτος & Λευκή σοκολάτα.
Συστατικά: σοκολάτα γάλακτος, λευκή και μαύρη
Συνταγή που δημιουργήθηκε από την Emilie από το Le Meilleur Pâtissier M6 σεζόν 3, η οποία χρησιμοποίησε την μαρμελάδα μας σοκολάτας γάλακτος με αχλάδι και καραμέλα και τα Cukizzi μας με φυστίκι και σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα.
Για να παρασκευαστεί και να απολαύσετε χωρίς καμία μετριοπάθεια...
Σοκολάτα γάλακτος σε ταμπλέτα, καθαρή προέλευση Γκάνα, 40% κακάο. Αυτή η σοκολάτα προσφέρει όμορφες γεύσεις από κόκκινα φρούτα και κάστανα, περιτυλιγμένα σε ισχυρό κακάο και μπισκοτένιες νότες. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
Θέλετε να προσθέσετε κομψότητα και απαλότητα στα γλυκά και τις δημιουργίες σας;
Το σπρέι βελούδος Βιολετί θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας! Εγκεκριμένο για επαφή με τρόφιμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά, κορμούς, κατεψυγμένα κέικ...
Αποκτήστε μια βελούδινη εμφάνιση σε λίγα δευτερόλεπτα χάρη στις έτοιμες προς χρήση βόμβες μας, τέλος το μπεν μαρί! Απλά ανακινήστε τη βόμβα και ψεκάστε από απόσταση 25/30 εκ. πάνω στη δημιουργία σας που έχει προηγουμένως περάσει από την κατάψυξη.
Το μικρό πλεονέκτημα: Το βελούδο δεν σπάει κατά την κοπή του κέικ! Έτσι διατηρείτε έναν καθαρό σχεδιασμό.
Συστατικά Βιολετί: Βούτυρο κακάο, χρωστική: E170, E133, E100, προωθητικό (E943a ν-βουτάνιο, E944 προπάνιο, E943b ισο-βουτάνιο). Μπορεί να περιέχει ίχνη λεκιθίνης σόγιας. Μέγιστη δοσολογία: Μέγιστο 35 γρ/κιλό τελικού προϊόντος.
Βόμβα 400 ml καθαρού
Για επαγγελματική χρήση μόνο.
Για να αποκτήσετε πιο λεπτό κόκκο (και πιο οικονομικό), σας προτείνουμε να ζεστάνετε στους 35° περίπου.
Αναφορά: D40VI
Βάρος: 400 Ml Καθαρού
Χρώμα: Βιολετί
Όλα τα οφέλη του βουτύρου κακάο και καριτέ συγκεντρωμένα σε μια πλούσια αλοιφή με κερί, βούτυρα και φυτικά έλαια που είναι γνωστά για την έντονη θρέψη. Το κραγιόν So'Cacao είναι 100% φυσικό, χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά και φέρει την ετικέτα Cosmebio.
Αυτό το κραγιόν είναι εξαιρετικά ευχάριστο και άνετο. Πλούσιο σε λιπαρές ουσίες, γνωστές για την θρέψη, χρησιμοποιείται καθημερινά στα ξηρά χείλη. Δεν κολλάει και έχει διακριτικό άρωμα, η αόρατη υφή του εφαρμόζεται εύκολα. Μια βιολογική φροντίδα με ελαφρύ άρωμα 100% φυσικό χωρίς αλλεργιογόνα για απαλά χείλη.
Αναφορά:SOCACAOBAUME
Πολλοί το ονειρεύτηκαν, εμείς το κάναμε! Επιλέξαμε ένα μαύρο τσάι από την Ινδία, από την περιοχή του Άσαμ, και το αναμείξαμε με κακάο από τη Γκάνα και νεπίτα από την Κορσική, για να δημιουργήσουμε μια κούπα καθαρής απόλαυσης, με μηδενικές θερμίδες.
Συστατικά: Μαύρο τσάι Άσαμ (37.70%)
Αγαπητοί λάτρεις της σοκολάτας, αυτή η συσκευασία θα σας κάνει να ανακαλύψετε τη μοναδική γεύση του βιετναμέζικου κακάου.
Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από το Δέλτα του Μεκόνγκ, στο νότο της χώρας. Έχουν ζυμωθεί και αποξηρανθεί φυσικά στον ήλιο.
Συστατικά
κόκκοι κακάου – Προέλευση Βιετνάμ, Τίποτα άλλο.
Διατροφικές αξίες ανά 100g
Ενέργεια 2782kJ / 672kcal, Λίπη 58g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 35g, Υδατάνθρακες 26g, εκ των οποίων σάκχαρα 3,9g, Πρωτεΐνες 12g, Αλάτι 0,03g
Καθαρό βάρος: 130g περίπου
Διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Ο καφές που χρησιμοποιείται στην παρασκευή αυτή της σοκολάτας μαύρης Grand Cru από την Κολομβία καλλιεργείται στην κοιλάδα Μαγκδαλένα, στην καρδιά της περιοχής Σανταντέρ, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας. Αυτή η σοκολάτα μαύρης Grand Cru έχει ένα κακαώδες, ταννικό προφίλ και αποκαλύπτει κυρίως αρώματα ξηρών καρπών και κόκκινων φρούτων. Αυτή η σοκολάτα εκφράζει όλα τα αρώματά της είτε απολαμβάνεται μόνη της είτε χρησιμοποιείται στην παρασκευή των σπιτικών σας γλυκών, όπως μαλακά κέικ, μπράουνις ή μους σοκολάτας, που θα αναδείξουν αυτή τη μοναδική σοκολάτα.
Συστατικά
Φασόλια κακάο, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, βούτυρο κακάο, λεκιθίνη ηλιόσπορου.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΩΝ, ΣΟΥΣΑΜΙ.
Περιεκτικότητα σε κακάο ελάχιστη 70%
Διατροφικές αξίες (ανά 100γρ)
Ενέργεια 2421 KJ / 584 Kcal; Λιπαρά 43,2 γρ εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 26,61 γρ, Υδατάνθρακες 34,6 γρ εκ των οποίων ζάχαρη 30 γρ; Πρωτεΐνες 8,7 γρ; Αλάτι <0,01 γρ
Συστάσεις συντήρησης: να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος 16-18°C, μακριά από το φως και τις οσμές.
Καθαρό βάρος: 100γρ
Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες
Οι νιμπς από βιολογικό κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη, απευθείας από το Comptoir des épices Madagascar, προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένα φασόλια κακάου Criollo. Τα φασόλια καβουρδίζονται για να αποκαλύψουν τα πλούσια αρώματά τους και την τραγανή τους υφή, διατηρώντας έτσι την αυθεντικότητά τους και τα φυσικά τους οφέλη.
1. Μοναδική προέλευση: Οι νιμπς από βιολογικό κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη προέρχονται από καλλιέργειες κακάου που βρίσκονται στις γόνιμες περιοχές της Μαδαγασκάρης. Το τροπικό κλίμα, το πλούσιο έδαφος και το πάθος των παραγωγών συμβάλλουν στην ανώτερη ποιότητα αυτών των νιμπς.
Συστατικά μαύρη σοκολάτα (κόκκοι κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας, βανίλια), αμύγδαλα, φουντούκια, γλυκό πορτοκάλι (πορτοκάλι, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης), ζάχαρη
Διάρκεια συντήρησης 6 μήνες
Συνθήκες συντήρησης Μακριά από το φως, σε ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (18° έως 20°C).
Καθαρό βάρος 190g περίπου. Το βάρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος των φουντουκιών και των αμυγδάλων που χρησιμοποιούνται.
Καθαρό βάρος (Γ):190
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από την κοιλάδα του Μαρνέ από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερίες τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του προετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Val de Marne και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.