Η Argibrique είναι ένα τούβλο από ωμό χώμα που προορίζεται για εσωτερικούς διαχωρισμούς της κατοικίας. Επιτρέπει την προσφορά θερμικής αδράνειας και ρυθμιστικής υγρασίας (RT 2012). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως τούβλο επικάλυψης όσο και για διαχωρισμούς, οι δυνατότητες χρήσης της Argibrique είναι ατελείωτες. Η Argibrique μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για δημόσιες όσο και για ιδιωτικές κατασκευές, σε νέα έργα ή σε ανακαινίσεις. Μερικά τετραγωνικά μέτρα αρκούν στην Argibrique για να αποτρέψουν την πτώση της θερμοκρασίας του δωματίου κατά τη διάρκεια της διακοπής της θέρμανσης. Οι βαθμοί που κερδίζονται μέρα με τη μέρα οδηγούν σε σημαντικές εξοικονομήσεις ενέργειας. Κατατάσσεται στην κατηγορία (M.0) και επιτρέπει την ασφάλιση ενός χώρου εκτεθειμένου στη φωτιά. Εκτεθειμένο στον ήλιο, το τούβλο Argibrique απορροφά την ηλιακή ακτινοβολία και αποθηκεύει αυτή την ενέργεια για να την επαναδιανείμει όταν η θερμοκρασία πέφτει (τη νύχτα).
Η απαραίτητη Καρύδα Κάσιου για να την απολαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!
Προερχόμενη αρχικά από τη Βραζιλία, η καρύδα κάσιου είναι ο καρπός που παράγεται από το ανακαρδιο. Όταν έρχονται οι όμορφες μέρες, εμφανίζονται μικρά λευκά λουλούδια που δίνουν τη θέση τους στις μήλες κάσιου, οι οποίες στο άκρο τους γεννούν την μελλοντική καρύδα κάσιου.
Σήμερα, συλλέγεται όλο το χρόνο σε διάφορες χώρες του κόσμου. Μας αρέσει να την καταναλώνουμε για τις πολλές της αρετές, όπως η μείωση του κινδύνου καρδιοαγγειακών παθήσεων, διαβήτη τύπου 2, ή ακόμα και χολόλιθων. Πηγή βιταμινών B και K, αλλά και μαγνησίου, αντιοξειδωτικών και φωσφόρου, μια μερίδα 30 έως 40g ημερησίως σας βοηθά να προσφέρετε στο σώμα σας τα στοιχεία που χρειάζεται καθημερινά για να παραμείνει υγιές.
Σπόροι κολοκύθας για να αναμειγνύονται με τις σαλάτες σας, προσθέτοντας λίγη τραγανότητα και γεύση!
Οι μικροί σπόροι είναι αυτή τη στιγμή σε μεγάλη ζήτηση. Και όχι άδικα, καθώς οι διάφορες ευεργετικές τους ιδιότητες έχουν αποδειχθεί πρόσφατα από την επιστήμη (Πλούσιοι σε βιταμίνες, πρωτεΐνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες) και η τάση "διακόσμησης" στα πιάτα μας, οι σπόροι κολοκύθας είναι το μικρό σπόρο της εποχής!
Ανήκουν στην οικογένεια των κολοκυνθοειδών και είναι πραγματικό πλεονέκτημα για την ευεξία! Γνωστοί για τις ιαματικές τους ιδιότητες, είναι πολύ αποτελεσματικοί στη θεραπεία λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Επιπλέον, πλούσιοι σε μαγνήσιο και σίδηρο, προλαμβάνουν τις αναιμίες και την κόπωση.
Τι άλλο να ζητήσετε;!
Συστατικά: Σπόροι κολοκύθας
Ο καρπός μακαντάμια ή καρύδι Queensland προέρχεται από την Αυστραλία, όπου οι καρυδιές φύονται άγρια στα δάση της ακτής του Queensland και της Νέας Νότιας Ουαλίας.
Είναι ένα δρύπιο, ένας σάρκινος καρπός που αποτελείται από έναν λευκό πυρήνα σε μια στρογγυλή, καφέ, λεία και πολύ σκληρή κέλυφος.
Καταναλώνεται εδώ και 5 χιλιάδες χρόνια από τους Αβορίγινες, οι οποίοι την ονομάζουν Kindal Kindal, και ανακαλύφθηκε το 1858 από δύο Άγγλους βοτανολόγους. Το όνομά της δόθηκε προς τιμήν του Αυστραλού επιστήμονα σκωτσέζικης καταγωγής John Macadam (1827-1865) από τον βαρόνο Ferdinand Von Mueller (1825-1896).
Σε τροπικές συνθήκες, οι καρυδιές παραμένουν πράσινες όλο το χρόνο και οι καρποί τους ωριμάζουν για αρκετούς μήνες.
Οι παραγωγοί περιμένουν να πέσουν οι καρποί από τα δέντρα και πρέπει να εξάγουν γρήγορα τον καρπό από την κέλυφος, αλλιώς θα σκουρύνει.
Ean13:3770010599470
Αναφορά:MacadamiaBio1
Τη γευόμαστε με όλες τις μορφές: ωμή, ψητή, γλυκιά, αλμυρή, σε πάστα, σε λάδι ή αναμεμειγμένη με άλλα εξίσου νόστιμα πιάτα. Μμμ! Η φουντούκι, γνωστή και ως αβελίνα, είναι ο καρπός της κοινής φουντουκιάς: Corylus avellana.
Η φουντούκι προέρχεται από τη λέξη καρύδι με το υποκοριστικό -ette; ο όρος καρύδι προέρχεται από το λατινικό nux που σημαίνει «όλος ο καρπός με κέλυφος και αμύγδαλο», «καρύδι». Είναι πολύ πλούσια σε λιπίδια, γεγονός που την καθιστά ένα πολύ ενεργειακό φρούτο. Επομένως, συνιστάται ιδιαίτερα για τους αθλητές, λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς της σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, που συνδυάζεται ιδανικά με αμύγδαλα, καρύδια και σταφίδες.
Ean13:3701511700997
Αναφορά:NOIBIOPIEMONT1
Η αμυγδαλιά είναι ένα πολύ αγαπητό τρόφιμο, σίγουρα για τη ευχάριστη γεύση της, αλλά κυρίως για τις πολλαπλές χρήσεις της στη μαγειρική και την κοσμετολογία, καθώς και για τις αμέτρητες αρετές της.
Διατίθεται μόνη της, σε γλυκά, σε πιάτα. Από αυτήν παρασκευάζουμε φυτικό γάλα, λάδι, βούτυρο και τη χρησιμοποιούμε σε καλλυντικά προϊόντα.
Η αμυγδαλιά είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς και διακρίνουμε την γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Αν η αμυγδαλιά συλλεχθεί πριν από την ωρίμανση, η φλούδα της είναι ακόμα πράσινη, το διάσημο πράσινο αμύγδαλο. Έτσι, οι πράσινες και φρέσκες αμυγδαλιές έχουν τρυφερή και γαλακτώδη σάρκα, με λεπτή γεύση. Στη Γαλλία, συλλέγονται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.
Μόλις ωριμάσει πλήρως, η αμυγδαλιά γίνεται ξηρή και συλλέγεται.
Ean13:3701511707330
Référence:AmandeBioHachéeFrance1
Ο ΜΟΡΤΑΡΑΣ από πηλό ARGILUS χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εφαρμογή των Μπρικιών από Ακατέργαστη Γη (BTC) ARGITECH. Ετοιμάζεται σε μίξερ ή μπετονιέρα και εφαρμόζεται με μια απλή τσουγκράνα.
Η αμυγδαλιά είναι ένα πολύ αγαπητό τρόφιμο, σίγουρα για τη ευχάριστη γεύση της, αλλά κυρίως για τις πολλές χρήσεις της στη μαγειρική και την κοσμετολογία και για τις αμέτρητες αρετές της.
Απολαμβάνεται μόνη της, σε γλυκά, σε πιάτα. Από αυτήν φτιάχνουμε φυτικό γάλα, λάδι, βούτυρο και τη χρησιμοποιούμε σε καλλυντικά προϊόντα.
Η αμυγδαλιά είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς και διακρίνουμε την γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Αν η αμυγδαλιά κοπεί πριν την ωρίμανση, η φλούδα της είναι ακόμα πράσινη, το διάσημο πράσινο αμύγδαλο. Έτσι, οι πράσινες και φρέσκες αμυγδαλιές έχουν τρυφερή και γαλακτώδη σάρκα, με λεπτή γεύση. Στη Γαλλία, συλλέγονται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.
Ean13:3701511707293
Référence:AmandeBioEffiléeFrance1
Η φουντούκι, επίσης γνωστή ως αβέλινα, είναι ο καρπός της κοινής φουντουκιάς: Corylus avellana.
Η λέξη φουντούκι προέρχεται από τη λέξη καρύδι με την προσθήκη του υποκοριστικού -ette; ο όρος καρύδι προέρχεται από το λατινικό nux που σημαίνει «όλος ο καρπός με κέλυφος και αμύγδαλο», «καρύδι». Είναι πολύ πλούσια σε λιπίδια, γεγονός που την καθιστά έναν πολύ ενεργειακό καρπό. Επομένως, συνιστάται ιδιαίτερα για τους αθλητές, λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς της σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ιδανικά σε συνδυασμό με αμύγδαλα, καρύδια και σταφίδες.
Ean13:3701511700232
Αναφορά:NOIBIOAVELLANA1
Η αμυγδαλιά είναι ένα πολύ αγαπητό τρόφιμο, σίγουρα για τη ευχάριστη γεύση της, αλλά κυρίως για τις πολλαπλές χρήσεις της στη μαγειρική και την κοσμετολογία και για τις αμέτρητες αρετές της.
Απολαμβάνεται μόνη της, σε γλυκά, σε πιάτα. Από αυτήν φτιάχνουμε φυτικό γάλα, λάδι, βούτυρο και τη χρησιμοποιούμε σε καλλυντικά προϊόντα.
Η αμυγδαλιά είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς και διακρίνουμε την γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Αν η αμυγδαλιά κοπεί πριν την ωρίμανση, η φλούδα της είναι ακόμα πράσινη, το διάσημο πράσινο αμύγδαλο. Έτσι, οι πράσινες και φρέσκες αμυγδαλιές έχουν τρυφερή και γαλακτώδη σάρκα, με λεπτή γεύση. Στη Γαλλία, συλλέγονται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.
Ean13:3770010599401
Référence:AmandeBioProvence1
Τη γευόμαστε με όλους τους τρόπους: ωμή, μαγειρεμένη, γλυκιά, αλμυρή, σε πάστα, σε λάδι ή αναμεμειγμένη με άλλες εξίσου νόστιμες λιχουδιές. Μμμ! Η φουντούκι προέρχεται από την προσθήκη του επιθέτου -ette στη λέξη καρύδι; ο όρος καρύδι προέρχεται από το λατινικό nux που σημαίνει «όλος ο καρπός με κέλυφος και αμύγδαλο», «καρύδι». Η φουντούκι είναι πολύ ενδιαφέρουσα από διατροφική άποψη λόγω της προσφοράς της σε πρωτεΐνες, σε φυτικές ίνες, του υψηλού ποσοστού καλίου/νατρίου καθώς και της πλούσιας περιεκτικότητάς της σε βιταμίνη Ε και σε πολυφαινόλες αντιοξειδωτικά. Είναι επίσης ένας από τους πιο πλούσιους ελαιούχους σπόρους σε ελαικό οξύ ωμέγα-9, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συνιστάται στην καταπολέμηση του διαβήτη τύπου 2 και της χοληστερόλης (να καταναλώνεται όμως με μέτρο.)
Ean13:3701511701635
Référence:NOIBIOCERVIONNE1
Η φουντούκι, μικρή ή μεγάλη, την λατρεύουμε!
Την απολαμβάνουμε με κάθε μορφή: ωμή, ψητή, γλυκιά, αλμυρή, σε πάστα, σε λάδι ή αναμεμειγμένη με άλλες εξίσου νόστιμες λιχουδιές. Μμμ! Η φουντούκι, που ονομάζεται επίσης αβελίνα, είναι ο καρπός της κοινής φουντουκιάς: Corylus avellana.
Η λέξη φουντούκι προέρχεται από τη λέξη καρύδι με το προσθετικό -ette, ενώ η λέξη καρύδι προέρχεται από το λατινικό nux που σημαίνει «όλος ο καρπός με κέλυφος και αμύγδαλο», «καρύδι». Είναι πολύ πλούσια σε λιπίδια, γεγονός που την καθιστά ένα πολύ ενεργειακό φρούτο. Είναι επομένως απολύτως συνιστώμενη για τους αθλητές, λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς της σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ιδανικά σε συνδυασμό με αμύγδαλα, καρύδια και σταφίδες.
Ean13:3701511701031
Référence:NOIBIOROMANA1
Προερχόμενο από τα βουνά της Κεντρικής Ασίας, το βερύκοκο φύτρωνε άγριο εδώ και 5 χιλιάδες χρόνια και εισήχθη στην Ευρώπη από τον Μέγα Αλέξανδρο.
Οι Ρωμαίοι το αποκαλούσαν praecoquum, που σημαίνει «πρώιμο».
Εισαχθέν από την Ιταλία στα μέσα του 15ου αιώνα, αρχικά δεν είχε μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία, αλλά 300 χρόνια αργότερα, η καλλιέργεια του βερύκοκου θα γνωρίσει μεγάλη άνθηση.
Το βερύκοκο είναι παρόν και στους 5 ηπείρους, αλλά πάνω από το 50% της παγκόσμιας παραγωγής βερύκων πραγματοποιείται στη Μεσόγειο.
Ean13:3701511706616
Αναφορά:ΑβοκάντοΝόκουςΒιοFair1
Η Μαύρη Τουρμαλίνη, γνωστή και ως Σκορλ, έχει σκληρότητα 7 στην κλίμακα Mohs και η χημική της φόρμουλα είναι η εξής: NaFe2+3Al6(BO3)3Si6O18(OH)4. Η λέξη τουρμαλίνη προέρχεται από την παλιά Σινγκαλέζικη λέξη «turmali», που σημαίνει πέτρα διαφόρων χρωμάτων. Πράγματι, μπορεί να βρεθεί σε όλα τα χρώματα, με το μαύρο να είναι το πιο κοινό. Εκτιμάται στη βιομηχανία για τις πιεζοηλεκτρικές της ιδιότητες, δηλαδή ότι πολώνεται ηλεκτρικά όταν υποβάλλεται σε πίεση ή θερμότητα, γεγονός που επέτρεψε στους Ολλανδούς εμπόρους να χρησιμοποιούν την τουρμαλίνη για να εξάγουν τις στάχτες από τις πίπες τους, χάρη στην ενέργεια που παράγεται και προσελκύει τα σωματίδια. Σήμερα χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της μετάδοσης των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών συχνοτήτων.
Η Τουρμαλίνη εκτιμάται πολύ για τις εξαιρετικά προστατευτικές της ιδιότητες, απορροφά τις επιβλαβείς ενέργειες και μας καθοδηγεί κατά τη διάρκεια επώδυνων γεγονότων.
Μπορεί να απολαυστεί με όλους τους τρόπους: ωμός, μαγειρεμένος, γλυκός, αλμυρός, ως άλειμμα, σε λάδι ή αναμεμειγμένος με άλλα εξίσου νόστιμα πιάτα. Μμμ!
Ean13:3770010599111
Αναφορά: ΒιολογικόΦουντούκιFr1
Η αμυγδαλιά είναι ένα πολύ αγαπητό τρόφιμο, σίγουρα για τη ευχάριστη γεύση της, αλλά κυρίως για τις πολλαπλές χρήσεις της στη μαγειρική και την κοσμετολογία και για τις αμέτρητες αρετές της.
Απολαμβάνεται μόνη της, σε γλυκά, σε πιάτα. Από αυτήν φτιάχνουμε φυτικό γάλα, λάδι, βούτυρο και τη χρησιμοποιούμε σε καλλυντικά προϊόντα.
Η αμυγδαλιά είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς και διακρίνουμε την γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Η αμυγδαλιά καλλιεργείται σε ζεστές και ξηρές περιοχές: σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, κυρίως η Καλιφόρνια, εξασφαλίζουν σχεδόν το μισό της παγκόσμιας παραγωγής, ακολουθούμενες από την Ισπανία, το Ιράν, τη Συρία, την Ιταλία και το Μαρόκο.
Ean13:3701511707255
Référence:AmandeBioEmondéeFrance1
Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου, κυρίως από τις ποικιλίες Theobroma cacao, οι οποίες καλλιεργούνται ευρέως στην Αφρική. Το αφρικανικό βούτυρο κακάου εκτιμάται ιδιαίτερα για την ποιότητά του, την καθαρότητά του και τις μοναδικές του ιδιότητες, που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου (Theobroma cacao), τον ίδιο καρπό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή σοκολάτας. Είναι γνωστό για την απαλή του υφή, το χαμηλό σημείο τήξης του και το ελαφρύ άρωμα κακάου. Το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Προτείνεται ένα πακέτο 25 κρεμαστών από ακατέργαστο ξύλο Helena μήκους 44 εκ. Αυτοί οι κρεμαστές αποτελούνται από τα εξής στοιχεία:
1 γάντζο από σατινέ χρώμιο διαμέτρου 3,4 χιλ.
Μια ξύλινη ράβδο.
Ο επαγγελματικός κρεμαστής από ακατέργαστο ξύλο Helena σας επιτρέπει να κρεμάσετε και να εκθέσετε ρούχα, είτε πάνω είτε κάτω, μεμονωμένα ή ομαδικά στο κατάστημά σας. Ο απλός και κομψός σχεδιασμός του του επιτρέπει να ενσωματώνεται τέλεια σε σύγχρονο merchandising, προσφέροντας έτσι μια όμορφη προβολή των προϊόντων σας.
Εφοδιασμένος με μια ξύλινη ράβδο, αυτός ο κρεμαστής διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά αποτελεσματικότητας. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να παρουσιάσετε ένα προϊόν μόνο του, είτε είναι ένα πάνω είτε ένα κάτω, ή ολόκληρες ενδυμασίες που περιλαμβάνουν πολλά κομμάτια.
Αυτός ο κρεμαστής από ξύλο κατασκευάζεται στην Ευρώπη με ξύλο πιστοποιημένο από το FSC, που εγγυάται την υψηλή αντοχή και τη διάρκεια ζωής του.
Ο κάσιους είναι ο βρώσιμος σπόρος σε σχήμα νεφρού του φρούτου του κάσιους, ενός τροπικού δέντρου που προέρχεται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, κυρίως καλλιεργούμενου σε τροπικές περιοχές του κόσμου, όπως η Ινδία, το Βιετνάμ και η Δυτική Αφρική. Επιστημονικά γνωστός ως Anacardium occidentale, ο κάσιους εκτιμάται για τη γλυκιά του γεύση και την τραγανή του υφή.
Οι ωμές λιχουδιές από πράσινες μύδια είναι μια 100% φυσική λιχουδιά για σκύλους. Ιδανικές ως σνακ επιβράβευσης. Μπορείτε επίσης να τις χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε τα παιχνίδια ή ως λιχουδιά για τον σκύλο σας.
Οι ωμές λιχουδιές από Green Lipped Mussel είναι φυσικές λιχουδιές για σκύλους με βάση τις μύδια που είναι κατάλληλες για ανθρώπινη κατανάλωση.
Διαστάσεις: 9 x 11
Καθαρό βάρος: 45 γραμμάρια
Λίστα συστατικών: 100% αποξηραμένες μύδια
Προσφέρεται ένα σετ από 25 κρεμάστρες ξύλου Helena 44 εκ. Αυτές οι κρεμάστρες αποτελούνται από τα εξής στοιχεία:
1 γάντζος από σατέν χρώμιο, διάμετρος 3,4 χλστ.
Μια ξύλινη ράβδος.
Η επαγγελματική κρεμάστρα ξύλου Helena σας επιτρέπει να κρεμάτε και να προβάλλετε μπλούζες και παντελόνια ατομικά ή σε ομάδες στο κατάστημά σας. Ο απλός, εκλεπτυσμένος σχεδιασμός της ενσωματώνεται τέλεια με τη σύγχρονη εμπορία, προσφέροντας έναν όμορφο τρόπο να προβάλλετε τα προϊόντα σας.
Εξοπλισμένη με μια ξύλινη ράβδο, αυτή η κρεμάστρα είναι εξίσου αποτελεσματική. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε ένα μόνο προϊόν, είτε μπλούζα είτε παντελόνι, ή ολοκληρωμένα σύνολα που περιλαμβάνουν αρκετά κομμάτια.
Αυτή η ξύλινη κρεμάστρα κατασκευάζεται στην Ευρώπη από ξύλο πιστοποιημένο από το FSC, εξασφαλίζοντας αντοχή και διάρκεια.
Συσκευασία 50 Κρεμάστρες από Ακατέργαστο Ξύλο - 44 εκ., Μαύρος Γάντζος
Επιλέξτε το σετ μας από απλές κρεμάστρες ακατέργαστου ξύλου, απαραίτητες για την οργάνωση του καταστήματός σας. Με μήκος 44 εκ. και μαύρο γάντζο, αυτές οι κρεμάστρες προσφέρουν μια κομψή και εκλεπτυσμένη παρουσίαση για τα ρούχα σας. Ιδανικές για να εξοπλίσετε το κατάστημά σας, αυτές οι ξύλινες κρεμάστρες προσθέτουν μια φυσική αίσθηση στον εμπορικό σας χώρο. Επιλέξτε ποιότητα και απλότητα με αυτές τις ξύλινες κρεμάστρες, σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα προϊόντα σας και να βελτιώνουν την εμπειρία αγορών των πελατών σας.
- Υλικό: Ακατέργαστο ξύλο
- Μήκος: 44 εκ.
- Γάντζος: Μαύρος
Meyva, η αναφορά για τους αποξηραμένους καρπούς.
Έχετε μια μικρή πείνα; Μια μικρή επιθυμία - Ψήσιμο στην καρδιά των αποξηραμένων καρπών μας με μια επιλογή από τους πιο όμορφους καρπούς, βαθμούς και τους μεγαλύτερους διαμετρήσεις.
Προσφέρεται ένα σετ από 25 κρεμάστρες από ακατέργαστο ξύλο Helena με μήκος 44 εκ. Αυτές οι κρεμάστρες αποτελούνται από τα εξής μέρη:
1 γάντζο από σατινέ χρώμιο με διάμετρο 3,4 χλστ.
1 ράβδο από ξύλο.
Με την επαγγελματική κρεμάστρα ακατέργαστου ξύλου Helena μπορείτε να κρεμάσετε και να εκθέσετε επάνω και κάτω ρούχα είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδες στο κατάστημά σας. Χάρη στον απλό και κομψό σχεδιασμό της, ενσωματώνεται τέλεια σε ένα σύγχρονο merchandising και προσφέρει μια όμορφη παρουσίαση των προϊόντων σας.
Εξοπλισμένη με μια ξύλινη ράβδο, αυτή η κρεμάστρα διαθέτει επίσης ποιότητες όσον αφορά την αποτελεσματικότητά της. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να παρουσιάσετε ένα μεμονωμένο προϊόν, είτε είναι επάνω είτε κάτω ρούχο, ή πλήρη σύνολα με πολλά κομμάτια.
Αυτή η ξύλινη κρεμάστρα κατασκευάζεται στην Ευρώπη από ξύλο πιστοποιημένο από το FSC, γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή αντοχή και μακροχρόνια διάρκεια της.
Μέυβα ξηροί καρποί ποιότητας - Επιλογή των πιο όμορφων φρούτων, βαθμών και των πλ - Η απαραίτητη Καρύδα Κάσιου για να τσιμπολογάτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!
Προερχόμενη αρχικά από τη Βραζιλία, η καρύδα κάσιου είναι ο καρπός που παράγεται από το ανακαρδιο. Όταν έρχονται οι όμορφες μέρες, εμφανίζονται μικρά λευκά λουλούδια που δίνουν τη θέση τους στις μήλες κάσιου, οι οποίες γεννούν στην κορυφή τους την μελλοντική καρύδα κάσιου.
Σήμερα, συλλέγεται όλο το χρόνο σε διάφορες χώρες του κόσμου. Μας αρέσει να την καταναλώνουμε για τις πολλές της αρετές, όπως η μείωση του κινδύνου καρδιοαγγειακών παθήσεων, διαβήτη τύπου 2, ή ακόμα και χολόλιθων. Πηγή βιταμινών B και K, αλλά και μαγνησίου, αντιοξειδωτικών και φωσφόρου, μια μερίδα 30 έως 40g ημερησίως σας βοηθά να προσφέρετε στο σώμα σας τα στοιχεία που χρειάζεται καθημερινά για να παραμείνει υγιές.