Προϊόντα για όργανο (1125)

Βιολογική Σκόνη Matcha Βασική - Αγορά Βιολογικής Σκόνης Matcha Βασικής; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Βιολογική Σκόνη Matcha Βασική - Αγορά Βιολογικής Σκόνης Matcha Βασικής; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

ΒΙΟ Τσάι Matcha σε ΒΑΣΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ρωτήστε μας για τις τρέχουσες τιμές όλων των προϊόντων Matcha.
Βιολογική Σκόνη Λεμονόχορτου - Βιολογική Σκόνη Λεμονόχορτου

Βιολογική Σκόνη Λεμονόχορτου - Βιολογική Σκόνη Λεμονόχορτου

Ουσία Το λεμονόχορτο, γνωστό και ως Σέρεχ, είναι ένα τροπικό φυτό από τη Νοτιοανατολική Ασία με έντονη γεύση και άρωμα εσπεριδοειδών. Το βότανο χρησιμοποιείται ευρέως στην ινδονησιακή, ταϊλανδέζικη, σουρινάμικη και βιετναμέζικη κουζίνα. Αυτή η σκόνη λεμονόχορτου προέρχεται από την Αίγυπτο. Χρήση Το λεμονόχορτο (Cymbopogon citratus) χρησιμοποιείται συχνά σε σούπες και κάρυ, αλλά ταιριάζει επίσης πολύ καλά με πουλερικά, βοδινό και ψάρι. Δίνει μια φρέσκια και ξινή γεύση, που προσθέτει βάθος σε πικάντικα ή γλυκά πιάτα. Αποξηραίνοντας και αλέθοντας τους μίσχους του φυτού, προκύπτει μια απαλό πράσινη σκόνη. Η αλεσμένη σκόνη λεμονόχορτου είναι πιο συμπυκνωμένη και έχει πιο έντονη γεύση από το φρέσκο λεμονόχορτο, οπότε προσέξτε την ποσότητα σκόνης και προσθέστε την προσεκτικά στο πιάτο σας. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τσάι από λεμονόχορτο. Στην Κουρασάο, αυτό το τσάι πίνεται εδώ και δεκαετίες. Επιπλέον, το λεμονόχορτο ανανεώνει την αναπνοή σας σε μεγάλο βαθμό!
Κελτική θαλασσινή αλάτι Gros Sel de Guerande Χοντρό ξηρό 2–4mm

Κελτική θαλασσινή αλάτι Gros Sel de Guerande Χοντρό ξηρό 2–4mm

Προέλευση θαλασσινού αλατιού Κέλτικης προέλευσης Το θαλασσινό αλάτι Κέλτικης προέλευσης εξορύσσεται στη Γαλλία, στη Βρετάνη. Το αλάτι είναι πολύ πλούσιο σε μέταλλα και μαγνήσιο. Το αλάτι έχει μεγάλους γκρίζους κρυστάλλους. Το ανοιχτό γκρι χρώμα δημιουργείται από την απορρόφηση των μετάλλων από τον πηλό στα αλατωρυχεία. Διαδικασία παραγωγής θαλασσινού αλατιού Κέλτικης προέλευσης Μετά την εξόρυξη, το αλάτι ξηραίνεται, αλλά όχι εντελώς. Το αλάτι διατηρεί περίπου 5% υγρασία, κάτι που συμβάλλει στον χαρακτήρα του. Υγιεινές ιδιότητες προϊόντος και εφαρμογές Το θαλασσινό αλάτι Κέλτικης προέλευσης περιέχει ένα πολύ σημαντικό μέταλλο, το μαγνήσιο (επειδή δεν πλένεται), το οποίο διατηρεί την αρτηριακή σας πίεση χαμηλή. Διεγείρει την παραγωγή του γαστρικού σας οξέος. Το γαστρικό οξύ είναι απαραίτητο για καλή πέψη. Το θαλασσινό αλάτι Κέλτικης προέλευσης σας βοηθά να απορροφάτε καλύτερα τις βιταμίνες. Βεβαιωθείτε ότι καταναλώνετε αρκετά υγιή λίπη κάθε μέρα.
Βιολογική Σκόνη Φλούδας Λεμονιού

Βιολογική Σκόνη Φλούδας Λεμονιού

Προέλευση Η σκόνη φλούδας λεμονιού παρασκευάζεται από τη φλούδα του λεμονιού. Το λεμόνι είναι ένας καρπός της λεμονιάς (Citrus Limonum). Το λεμόνι είναι εγγενές στην Ασία, αλλά τώρα είναι κοινό γύρω από τη Μεσόγειο και την Αμερική. Αυτή η σκόνη φλούδας λεμονιού προέρχεται από τη Χιλή. Η φλούδα λεμονιού περιέχει έως και 10 φορές περισσότερα βασικά θρεπτικά συστατικά από τον χυμό του λεμονιού. Θρεπτικά συστατικά και χρήσεις Η σκόνη φλούδας λεμονιού περιέχει βιταμίνες A και C καθώς και μέταλλα όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Επιπλέον, η φλούδα λεμονιού περιέχει επίσης κάλιο και βήτα-καροτένιο. Και τα δύο μέρη, το κίτρινο και το λευκό της φλούδας λεμονιού, χρησιμοποιούνται σε αυτή τη σκόνη, γεγονός που μπορεί να της δώσει πικρή γεύση. Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C σε συνδυασμό με τα παρόντα φλαβονοειδή διασφαλίζει ότι αυτό το προϊόν είναι μια υγιεινή προσθήκη σε οποιοδήποτε γεύμα. Αυτή η σκόνη φλούδας λεμονιού μπορεί να προστεθεί σε πολλές διαφορετικές συνταγές όπως σαλάτες, σε επιδόρπια, σε αρτοσκευάσματα και σε πιάτα με κρέας. Αυτό το φρέσκο μπαχαρικό χρησιμοποιείται επίσης συχνά σε τσάι.
Κομμάτια τζίντζερ 3-6 mm Βιολογικά

Κομμάτια τζίντζερ 3-6 mm Βιολογικά

Προέλευση και ιστορία του τζίντζερ Το τζίντζερ είναι μια καλλιεργημένη ρίζα. Αυτό σημαίνει ότι δεν εμφανίζεται φυσικά στην άγρια φύση. Ωστόσο, το τζίντζερ υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά από τους Αυστρονησίους στη ναυτική Νοτιοανατολική Ασία, περίπου 3000 χρόνια πριν από τον Χριστό. Χάρη σε μια προϊστορική μετανάστευση μέσω θάλασσας, οι Αυστρονησίοι επεκτάθηκαν από τη Μαδαγασκάρη στη Χαβάη μέχρι το 1500 π.Χ. Και κατά τη διάρκεια αυτών των μεταναστεύσεων, η ρίζα του τζίντζερ ήρθε μαζί τους. Γύρω στον πρώτο αιώνα π.Χ., το τζίντζερ έφτασε για πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσω της Ινδίας. Σήμερα, η πλειονότητα της παγκόσμιας παραγωγής τζίντζερ πραγματοποιείται στην Ινδία. Ιδιότητες του Τζίντζερ Το τζίντζερ σχετίζεται με τον κουρκουμά, την κάρδαμο και τη γαλαγκα. Το τζίντζερ χρησιμοποιείται ως βότανο και ως πολύπλευρο μπαχαρικό. Χρησιμοποιείται σε τσάγια, ως γεύση για λαχανικά, σε γλυκά και αλκοολούχα ποτά, αλλά και επεξεργασμένο σε ξύδι (όπως τα τουρσιά). Υγιεινές ιδιότητες του Τζίντζερ Το τζίντζερ είναι γνωστό για την αντιφλεγμονώδη δράση του και την θετική του επίδραση…
Κοκκώδης Αλάτι Kala Namak 2-5 mm

Κοκκώδης Αλάτι Kala Namak 2-5 mm

Πόροι και ιστορία Το Kala Namak, γνωστό και ως μαύρο αλάτι, είναι ένα αλατισμένο κοκκώδες προϊόν από το Πακιστάν. Αυτό το αλάτι είναι φυσικά καθαρό και ακατέργαστο ηφαιστειακό ορυκτό αλάτι και επεξεργάζεται σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους που χρονολογούνται αιώνες πίσω. Το αλάτι χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε θειούχο νερό και σίδηρο. Παραδοσιακά, αυτό το αλάτι εξάγεται από ορυχεία στο Πακιστάν. Το πρώτο υλικό πρέπει να θερμανθεί σε μια κατσαρόλα για 24 ώρες ενώ βρίσκεται σε σφραγισμένο κεραμικό δοχείο μαζί με κάρβουνο. Κατά τη διάρκεια αυτών των 24 ωρών, το θειικό νάτριο μετατρέπεται σε υδρόθειο και θειούχο νάτριο, που δίνει στο Kala Namak το σκούρο χρώμα του. Μετά τη θέρμανση, ψύχεται, αποθηκεύεται και ωριμάζει. Γεύση και Χρήση Το Kala Namak προσφέρει στα τρόφιμα μια γεύση θείου παρόμοια με αυτή των βρασμένων αυγών. Στην ινδική κουζίνα, αυτό είναι ιδιαίτερα επιθυμητό και το Kala Namak χρησιμοποιείται ως καρύκευμα για φρουτοσαλάτες, τσάτνεϊ ή στα δημοφιλή Raitas. Το αλάτι συνιστάται ιδιαίτερα με λαχανικά και εξωτικά φρούτα, αλλά και με...
Ολόκληρο Βιολογικό Λινάρι - Ολόκληρο Βιολογικό Λινάρι

Ολόκληρο Βιολογικό Λινάρι - Ολόκληρο Βιολογικό Λινάρι

Προέλευση του λιναρόσπορου Ο λιναρόσπορος είναι ο σπόρος του λιναριού, ενός φυτού που καλλιεργείται εδώ και πολύ καιρό. Ο λιναρόσπορος καλλιεργείται ως τροφή και ίνα σε περιοχές με μέτριο κλίμα. Οι πιο κατάλληλες εκτάσεις για το λιναρί είναι οι βαθιές αργιλώδεις γαίες με υψηλή περιεκτικότητα σε οργανική ύλη, εκτός από τις αλλουβιακές. Το λινάρι συχνά αναπτύσσεται ακριβώς πάνω από τη γραμμή του νερού σε βάλτους με κράνμπερι. Οι βαριές αργίλοι είναι ακατάλληλες, όπως και οι πετρώδεις ή ξηρές αμμώδεις γαίες. Διαδικασία παραγωγής ολόκληρου του λιναρόσπορου Το λινάρι που καλλιεργείται για ολόκληρο λιναρόσπορο επιτρέπεται να ωριμάσει μέχρι οι σπόροι να γίνουν κίτρινοι και να αρχίσουν να σπάζουν, και στη συνέχεια συγκομίζεται. Αυτό μπορεί να γίνει κόβοντας μόνο τις κορυφές των φυτών ή ολόκληρο το φυτό. Μετά τη συγκομιδή, οι λιναρόσποροι καθαρίζονται και είναι έτοιμοι για συσκευασία. Υγιεινές ιδιότητες του λιναρόσπορου Ο λιναρόσπορος περιέχει βιταμίνες B1 και B2, κάλιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, ωμέγα 3 και ωμέγα 6 λιπαρά οξέα. Επιπλέον, ο λιναρόσπορος περιέχει για ένα φυτικό...
Γλυκόζη DE 97 Δεξτρόζη Σκόνη Λεπτή Βιολογική

Γλυκόζη DE 97 Δεξτρόζη Σκόνη Λεπτή Βιολογική

D-γλυκόζη Η γλυκόζη είναι μια φυσικά εμφανιζόμενη χημική ένωση. Αυτή η σκόνη γλυκόζης ονομάζεται επίσης D-γλυκόζη. Η D-γλυκόζη είναι επίσης γνωστή ως ζάχαρη σταφυλιού ή δεξτρόζη. Η D-γλυκόζη είναι ένα μονοσακχαρίδιο (μονάδα ζάχαρης), μια υποκατηγορία υδατανθράκων. Είναι μια σημαντική πηγή ενέργειας. Η γλυκόζη παράγεται από φυτά και τις περισσότερες άλγες μέσω της φωτοσύνθεσης (μετατροπή του φωτός σε υδατάνθρακες). Δείκτης Δεξτρόζης (DE) Ο αριθμός DE της γλυκόζης λέει κάτι για τη δύναμη σύνδεσης και τη γλυκύτητα της γλυκόζης και εξαρτάται από τον βαθμό στον οποίο έχει εφαρμοστεί η υδρόλυση. Το άμυλο μετατρέπεται σε γλυκόζη μέσω της υδρόλυσης. Σε μια κλίμακα από 0 - 100, το 0 είναι καθαρό άμυλο και το 100 καθαρή γλυκόζη. Όσο χαμηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο υψηλότερη είναι η δύναμη σύνδεσης του προϊόντος. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο υψηλότερη είναι η γλυκύτητα. Χρήση Η γλυκόζη μπορεί να απορροφηθεί άμεσα από το λεπτό έντερο μέσω του αίματος. Όταν κυκλοφορεί στο αίμα, η γλυκόζη απορροφάται σε...
Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Σκόνη Λεπτό 0,5-0,7 mm - Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Σκόνη Λεπτό 0,5-0,7 mm

Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Σκόνη Λεπτό 0,5-0,7 mm - Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Σκόνη Λεπτό 0,5-0,7 mm

Προέλευση Αυτό το κρυσταλλικό αλάτι προέρχεται από την αλυσίδα αλατιού στο Πακιστάν. Η αλυσίδα αλατιού ανήκει γεωλογικά, αλλά όχι γεωγραφικά, στο ορεινό σύστημα των Ιμαλαΐων. Το κρυσταλλικό αλάτι των Ιμαλαΐων είναι ένα φυσικό επιτραπέζιο αλάτι ηλικίας περίπου 250 εκατομμυρίων ετών. Χωρίς χημικές προσθήκες και/ή υγρά μέσα και εξορύσσεται όπως γίνεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το κρυσταλλικό αλάτι των Ιμαλαΐων σχηματίστηκε πριν από περισσότερα από 250 εκατομμύρια χρόνια κατά την εξαφάνιση του αρχαίου ωκεανού. Συλλέγεται με το χέρι στις υψίπεδες περιοχές του Θιβέτ. Παλαιότερα, το αλάτι από τα Ιμαλάια ονομαζόταν επίσης "αλάτι του βασιλιά", επειδή το αλάτι υψηλής ποιότητας πωλούνταν μόνο στην τοπική αριστοκρατία. Το ροζ χρώμα προέρχεται από τα μέταλλα που έχει απορροφήσει το αλάτι, όπως το χλωριούχο νάτριο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Αυτό το αλάτι των Ιμαλαΐων είναι λεπτό κρυσταλλικό αλάτι που δεν έχει υποστεί επεξεργασία και διατηρεί όλες τις καλές ιδιότητες που έχει το αλάτι. Τα περισσότερα άλατα που είναι διαθέσιμα στην αγορά είναι επεξεργασμένα...
Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Κόκκοι 2-5 mm - Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Κόκκοι 2-5 mm

Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Κόκκοι 2-5 mm - Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Κόκκοι 2-5 mm

Προέλευση Ιμαλαΐων Κρυσταλλικού Αλατιού Αυτό το κρυσταλλικό αλάτι προέρχεται από την αλυσίδα αλατιού στο Πακιστάν. Η αλυσίδα αλατιού ανήκει γεωλογικά, αλλά όχι γεωγραφικά, στο Ιμαλάια. Το κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένα φυσικό επιτραπέζιο αλάτι ηλικίας περίπου 250 εκατομμυρίων ετών. Χωρίς χημικές προσθήκες και/ή υγρά μέσα και εξορύσσεται όπως γίνεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαΐων σχηματίστηκε πριν από περισσότερα από 250 εκατομμύρια χρόνια κατά την εξαφάνιση του αρχαίου ωκεανού. Συλλέγεται με το χέρι στις Τιβετιανές υψίπεδες. Παλαιότερα, το αλάτι από τα Ιμαλάια ονομαζόταν επίσης "αλάτι του βασιλιά", επειδή το αλάτι υψηλής ποιότητας πωλούνταν μόνο στην τοπική αριστοκρατία. Το ροζ χρώμα προέρχεται από τα μέταλλα που έχει απορροφήσει το αλάτι, όπως το χλωριούχο νάτριο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Αυτό το αλάτι Ιμαλαΐων είναι λεπτό κρυσταλλικό αλάτι που δεν έχει υποστεί επεξεργασία και διατηρεί όλες τις καλές ιδιότητες που έχει το αλάτι. Τα περισσότερα άλατα που διατίθενται στην αγορά…
Εξαιρετικό Παρθένο RAW Ψυχρής Έκθλιψης Έλαιο Καρύδας - Εξαιρετικό Παρθένο RAW Ψυχρής Έκθλιψης Έλαιο Καρύδας

Εξαιρετικό Παρθένο RAW Ψυχρής Έκθλιψης Έλαιο Καρύδας - Εξαιρετικό Παρθένο RAW Ψυχρής Έκθλιψης Έλαιο Καρύδας

Προέλευση και ιστορία του Λαδιού Καρύδας Το έξτρα παρθένο λάδι καρύδας έχει μια λιπαρή υφή. Η σύγκριση του βιολογικού λαδιού καρύδας με κάποιο άλλο φυσικό προϊόν είναι σχεδόν αδύνατη. Μερικές φορές η μυρωδιά αναπαράγεται τεχνητά (και χημικά), αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με το αυθεντικό. Διαδικασία παραγωγής, Συγκομιδή και Επεξεργασία του Λαδιού Καρύδας Το ψυχρής έκθλιψης λάδι καρύδας εξάγεται άμεσα από τον καρπό. Το λάδι καρύδας έχει λευκό χρώμα και μια αρκετά μυστηριώδη μυρωδιά. Υγιεινές ιδιότητες του Λαδιού Καρύδας και εφαρμογές Το έξτρα παρθένο λάδι καρύδας είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και αυτό έχει σαφείς λόγους. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το έξτρα παρθένο λάδι καρύδας έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή λάδια στον κόσμο. Το βιολογικό λάδι καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αμέτρητους τρόπους: ενσωματωμένο σε πιάτα ή, για παράδειγμα, ως υπέροχο χαλαρωτικό λάδι μασάζ. Το λίπος του λαδιού καρύδας έχει μια εντελώς διαφορετική δομή και σύνθεση από το λίπος που συναντάτε σε τηγανητά σνακ ή σε γαλακτοκομικά και κρέας. Κοκ…
Οργανικό Αποσμητικό Λάδι Ηλιάνθου

Οργανικό Αποσμητικό Λάδι Ηλιάνθου

Εξαγόμενο Λάδι Ηλιόσπορου Το οργανικό λάδι ηλιόσπορου μας πιέζεται από σπόρους ηλιόσπορου, που προέρχονται από την Ευρώπη. Διαδικασία παραγωγής αποσμημένου λαδιού ηλιόσπορου Το οργανικό λάδι ηλιόσπορου φιλτράρεται, αποσμείται και αποχρωματίζεται μέσω επεξεργασίας με ατμό και τη χρήση φυσικής λευκαντικής γης, ενεργού άνθρακα και κιτρικού οξέος. Ειδικά χαρακτηριστικά του αποσμημένου λαδιού ηλιόσπορου Το λάδι ηλιόσπορου είναι ουδέτερο σε γεύση και άρωμα και επομένως είναι πολύ κατάλληλο για ψήσιμο και τηγάνισμα. Είναι επίσης ιδανικό ως λάδι μαγειρικής για χορτοφάγους και vegans. Το λάδι ηλιόσπορου περιέχει πολλές βιταμίνες Ε.
Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Granulat 4-8 mm - Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Granulat 4-8 mm

Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Granulat 4-8 mm - Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Granulat 4-8 mm

Προέλευση Ιμαλαΐων Κρυσταλλικού Αλατιού Αυτό το κρυσταλλικό αλάτι προέρχεται από την αλυσίδα αλατιού στο Πακιστάν. Η αλυσίδα αλατιού ανήκει γεωλογικά, αλλά όχι γεωγραφικά, στο Ιμαλαΐων όρος. Το Ιμαλαΐων κρυσταλλικό αλάτι είναι ένα φυσικό επιτραπέζιο αλάτι ηλικίας περίπου 250 εκατομμυρίων ετών. Χωρίς χημικές προσθήκες και/ή υγρά μέσα και εξορύσσεται όπως γίνεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το Ιμαλαΐων κρυσταλλικό αλάτι σχηματίστηκε πριν από περισσότερα από 250 εκατομμύρια χρόνια κατά τη διάρκεια της εξαφάνισης του αρχαίου ωκεανού. Συλλέγεται με το χέρι στις υψίπεδες του Θιβέτ. Παλαιότερα, το αλάτι από τα Ιμαλάια ονομαζόταν επίσης "αλάτι του βασιλιά", επειδή το αλάτι υψηλής ποιότητας πωλούνταν μόνο στην τοπική αριστοκρατία. Το ροζ χρώμα προέρχεται από τα μέταλλα που έχει απορροφήσει το αλάτι, όπως το νάτριο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Αυτό το αλάτι Ιμαλαΐων είναι λεπτό κρυσταλλικό αλάτι που δεν έχει υποστεί επεξεργασία και διατηρεί όλες τις καλές ιδιότητες που έχει το αλάτι. Τα περισσότερα άλατα που διατίθενται στην αγορά…
Μαύροι Σπόροι Chia Βιολογικοί - Μαύροι Σπόροι Chia Βιολογικοί

Μαύροι Σπόροι Chia Βιολογικοί - Μαύροι Σπόροι Chia Βιολογικοί

Σπόροι Chia Μαύρο Βιολογικό Οι σπόροι Chia είναι μικροί και μαύροι. Αν τους μουλιάσετε σε νερό, γίνονται κολλώδεις ή ζελέ. Η επιστημονική ονομασία του φυτού από το οποίο συλλέγονται οι βιολογικοί σπόροι Chia είναι Salvia Hispanica. Αν και το όνομα υποδηλώνει διαφορετικά, προέρχονται από τη Νότια Αμερική και το Μεξικό (Λατινική Αμερική). Αυτή τη στιγμή, τα φυτά καλλιεργούνται σε όλο τον κόσμο. Οι σπόροι Chia καταναλώνονται από τον 16ο αιώνα, κυρίως για ενέργεια και αντοχή. Είναι πλέον σαφές ότι οι σπόροι Chia έχουν πράγματι υψηλή θρεπτική αξία. Η χρήση των σπόρων Chia Οι σπόροι Chia είναι συνήθως καφέ χρώματος, αν και συχνά είναι και μαύροι και μερικές φορές ακόμη και λευκοί. Επειδή γίνονται ζελέ όταν προστεθεί νερό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κουζίνα ως υποκατάστατο αυγών ως πυκνωτικό και γαλακτωματοποιητή. Μπορείτε να αγοράσετε σπόρους Chia χύμα από την Vehgro. Οι σπόροι Chia έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι οικονομικά προσιτοί. Μπορείτε να αλέσετε τους σπόρους Chia ή να τους χρησιμοποιήσετε ολόκληρους...
Βιολογική Ζάχαρη Πανέλα

Βιολογική Ζάχαρη Πανέλα

Προέλευση Ζάχαρης Panela Η ζάχαρη panela προέρχεται αρχικά από την Κεντρική και Νότια Αμερική. Η ευχάριστη γλυκύτητα, με την καθαρή καραμέλα και την ελαφριά φρεσκάδα, συμπληρώνεται από μια υποτονική γεύση γλυκόριζας. Διαδικασία παραγωγής ζάχαρης Panela Η ζάχαρη panela προέρχεται από καθαρό χυμό ζαχαροκάλαμου, διασφαλίζοντας ότι μια σειρά πολύτιμων συστατικών όπως οι βιταμίνες και τα μέταλλα δεν χάνονται. Υγιεινές ιδιότητες προϊόντος και εφαρμογές Η panela δεν είναι εκλεπτυσμένη. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι βιταμίνες και τα μέταλλα παραμένουν. Η ζάχαρη panela έχει χρυσό κίτρινο έως καραμελένιο καφέ χρώμα. Στην Κολομβία, η βιολογική ζάχαρη panela χρησιμοποιείται κυρίως σε ζεστά και κρύα ροφήματα. Ανάλογα με την επιθυμητή γλυκύτητα, η κατάλληλη ποσότητα αναμειγνύεται με κρύο ή ζεστό νερό.
Κανέλα σε σκόνη Cassia BA Βιολογική - Κανέλα σε σκόνη Cassia BA Βιολογική

Κανέλα σε σκόνη Cassia BA Βιολογική - Κανέλα σε σκόνη Cassia BA Βιολογική

Προέλευση και ιστορία Η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από τον εσωτερικό φλοιό των βλαστών του δέντρου κανέλας. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές κανέλας. Οι πιο γνωστές παραλλαγές είναι η κανέλα Ceylon και η κανέλα Cassia. Από αυτές, η κανέλα Cassia είναι πιο καυτερή και γλυκιά από την κανέλα Ceylon. Όλοι οι τύποι σκόνης κανέλας καλλιεργούνται σε τροπικές χώρες. Η σκόνη κανέλας Cassia μας προέρχεται από την Ινδονησία. Το όνομα κανέλα προέρχεται από τη λατινική λέξη canella, που σημαίνει ραβδί. Γύρω στο 2800 π.Χ. η κανέλα αναφέρεται ήδη. Επίσης, στην αρχαία Αίγυπτο η κανέλα ήταν γνωστή και χρησιμοποιούνταν σε αρώματα. Γύρω στο 1580 οι Πορτογάλοι είχαν την κυριαρχία στη Σρι Λάνκα, πρώην Ceylon. Έτσι είχαν και το μονοπώλιο στο εμπόριο κανέλας. Οι Ολλανδοί κατάφεραν να δημιουργήσουν φυτείες κανέλας στην Ινδονησία και από τότε η Ινδονησία εξάγει 8000 τόνους κανέλας ετησίως. Γεύση και χρήση Η κανέλα Cassia, γνωστή και ως αληθινή κανέλα, έχει βαθύ κόκκινο χρώμα και ε…
Βιολογική Ζάχαρη Φοινίκων - Βιολογική Ζάχαρη Φοινίκων

Βιολογική Ζάχαρη Φοινίκων - Βιολογική Ζάχαρη Φοινίκων

παλμική ζάχαρη Το ζαχαρόχυμο εξάγεται από τα άνθη των Παλμών. Η Παλμική Αρέγκα εκτιμάται ιδιαίτερα για την υψηλή ποιότητα του ζαχαρόχυμου. Διαδικασία επεξεργασίας Οι παλμοί καλλιεργούνται από μια συνεταιριστική οργάνωση, στην οποία συμμετέχουν πολλοί αγρότες. Οι παλμοί καλλιεργούνται σε μια περιοχή που στο παρελθόν είχε καεί και τώρα έχει μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονη βιώσιμη παραγωγή ζάχαρης με νέα ανάπτυξη παλμών. Μέσω μιας σύνθετης μεθόδου, το παχύρρευστο χυμό επεξεργάζεται σε ζάχαρη Αρέγκα. Αυτή η ζάχαρη παρέχεται από το ίδρυμα Masarang. Αυτό εγγυάται τους υψηλότερους μισθούς και εργάζεται συνεχώς για μια βιώσιμη καλλιέργεια. Επιπλέον, οι φυτείες που έχουν δημιουργηθεί προσφέρουν ένα νέο βιότοπο για απειλούμενα είδη. Η παλμική ζάχαρη μοιάζει με καστανή ζάχαρη, αλλά σε αντίθεση με τη συνηθισμένη ζάχαρη και την καστανή ζάχαρη, η παλμική ζάχαρη περιέχει πολύ περισσότερα μέταλλα, όπως μαγνήσιο και κάλιο. Η δομή της παλμικής ζάχαρης είναι παρόμοια με αυτή της ζάχαρης καστανής και έτσι...
Βιολογική Σκόνη Τσουκνίδας - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Τσουκνίδας; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Βιολογική Σκόνη Τσουκνίδας - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Τσουκνίδας; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Τσουκνίδα (Urtica dioica). Κατά την επεξεργασία αποξηραμένων τσουκνίδων, είναι πολύ σημαντικό να ληφθούν υπόψη τα επεξεργασμένα μέρη του φυτού. Μπορείτε να αποκτήσετε τα φύλλα, τις ρίζες, τους σπόρους και το βότανο (φύλλο και στέλεχος) ξεχωριστά από την τσουκνίδα. Κάθε μέρος έχει πολύ διαφορετικές υγιεινές ιδιότητες. Η σκόνη τσουκνίδας παρασκευάζεται από βότανα. Η τσουκνίδα περιέχει πολλές διαφορετικές υγιεινές ουσίες, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C και διαφόρων βιταμινών B, βιταμινών E και K. Ορυκτά, ιδιαίτερα σίδηρο, πυρίτιο και ασβέστιο. Είναι μια σημαντική πηγή χλωροφύλλης. Αλλά περιέχει επίσης τανίνες, πρωτεΐνες, φλαβονοειδή (αντιοξειδωτικά), βλέννες και ίνες.
Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Λεπτό 0,7-1,0 mm

Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Λεπτό 0,7-1,0 mm

Αυθεντικό κρυσταλλικό αλάτι Χιμάλαϊων Αυτό το κρυσταλλικό αλάτι προέρχεται από την αλατιέρα στο Πακιστάν. Η αλατιέρα ανήκει γεωλογικά, αλλά όχι γεωγραφικά, στο ορεινό σύστημα των Ιμαλαΐων. Το κρυσταλλικό αλάτι Χιμάλαϊων είναι ένα φυσικό επιτραπέζιο αλάτι που είναι περίπου 250 εκατομμυρίων ετών. Αλάτι χωρίς χημικά πρόσθετα και ροές που εξάγεται όπως γινόταν εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το κρυσταλλικό αλάτι Χιμάλαϊων σχηματίστηκε πριν από περισσότερα από 250 εκατομμύρια χρόνια κατά τη διάρκεια της εξαφάνισης του αρχαίου ωκεανού. Συλλέγεται με το χέρι στα υψίπεδα του Θιβέτ. Το αλάτι από τα Ιμαλάια παλαιότερα ονομαζόταν "αλάτι του βασιλιά" επειδή το πολύ υψηλής ποιότητας αλάτι πωλούνταν μόνο στην τοπική αριστοκρατία. Το ροζ χρώμα προέρχεται από τα μέταλλα που έχει απορροφήσει το αλάτι, όπως το χλωριούχο νάτριο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Αυτό το αλάτι Χιμάλαϊων είναι λεπτό κρυσταλλικό αλάτι που δεν έχει υποστεί επεξεργασία και διατηρεί όλες τις καλές ιδιότητες που έχει το αλάτι. Οι περισσότερες από τις διαθέσιμες στην αγορά αλάτες έχουν υποστεί επεξεργασία, κάτι που ήταν...
Ολόκληροι Κάρυοι Κέδρου Χαμηλής Περιεκτικότητας σε Σπόρους Βιολογικοί - Αγοράστε Ολόκληρους Βιολογικούς Κάρυους Κέδρου; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Ολόκληροι Κάρυοι Κέδρου Χαμηλής Περιεκτικότητας σε Σπόρους Βιολογικοί - Αγοράστε Ολόκληρους Βιολογικούς Κάρυους Κέδρου; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Ιστορία: Ο κέδρος (Juniperus Communis) είναι ένα κωνοφόρο δέντρο από την οικογένεια των κυπαρισσιών. Φυσικά απαντάται στις χώρες της Βενελούξ. Το όνομα Juniperus είναι μια κελτική λέξη που σημαίνει αγκαθωτός. Και αγκαθωτός είναι ο θάμνος του κέδρου. Το Communis σημαίνει "κοινός". Ο κέδρος είχε ήδη ρόλο στην προϊστορία. Οι σπόροι των μούρων βρέθηκαν σε στρώματα εδάφους που χρονολογούνται από την περίοδο μεταξύ 13.500 και 12.100 π.Χ. Τα μούρα και οι σπόροι βρέθηκαν σε λάκκους, κάτι που υποδηλώνει τη χρήση των μούρων ως μπαχαρικό. Χρήση: Ο κέδρος έχει μια πικάντικη, γλυκόπικρη γεύση και μια ξυλώδη και γλυκόπικρη μυρωδιά. Είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά. Οι καρποί σε σχήμα μούρου χρησιμοποιούνται για την αρωματοποίηση διαφόρων ποτών. Εκτός από τη χρήση σε ποτά, ο κέδρος χρησιμοποιείται επίσης σε μαρινάδες και ξινολάχανο.
Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Σκόνη Λεπτή 0,3-0,5 mm - Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Σκόνη Λεπτή 0,3-0,5 mm

Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Σκόνη Λεπτή 0,3-0,5 mm - Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Σκόνη Λεπτή 0,3-0,5 mm

Προέλευση Αυτό το κρυσταλλικό αλάτι προέρχεται από την αλυσίδα αλατιού στο Πακιστάν. Η αλυσίδα αλατιού ανήκει γεωλογικά, αλλά όχι γεωγραφικά, στο ορεινό σύστημα των Ιμαλαΐων. Το κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένα φυσικό επιτραπέζιο αλάτι ηλικίας περίπου 250 εκατομμυρίων ετών. Χωρίς χημικές προσθήκες και/ή υγρά μέσα και εξορύσσεται όπως γίνεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαΐων σχηματίστηκε πριν από περισσότερα από 250 εκατομμύρια χρόνια κατά την εξαφάνιση του αρχαίου ωκεανού. Συλλέγεται με το χέρι στις οροσειρές του Θιβέτ. Παλαιότερα, το αλάτι από τα Ιμαλάια ονομαζόταν επίσης "αλάτι του βασιλιά", επειδή το αλάτι υψηλής ποιότητας πωλούνταν μόνο στην τοπική αριστοκρατία. Το ροζ χρώμα προέρχεται από τα μέταλλα που έχει απορροφήσει το αλάτι, όπως το χλωριούχο νάτριο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Αυτό το αλάτι Ιμαλαΐων είναι λεπτό κρυσταλλικό αλάτι που δεν έχει υποστεί επεξεργασία και διατηρεί όλες τις καλές ιδιότητες που έχει το αλάτι. Τα περισσότερα άλατα που διατίθενται στην αγορά είναι επεξεργασμένα...
Βιολογική Σκόνη Μπρόκολου

Βιολογική Σκόνη Μπρόκολου

Προέλευση Μπρόκολου Το μπρόκολο είναι ένα λαχανικό που σχετίζεται με το κουνουπίδι. Η λέξη μπρόκολο είναι ο πληθυντικός της ιταλικής λέξης 'broccolo'. Το broccolo σημαίνει "η ανθισμένη κορυφή ενός λάχανου". Το μπρόκολο προήλθε από πρωτόγονες κουλτούρες που καλλιεργούνταν στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και πιθανώς βελτιώθηκε μέσω τεχνητής επιλογής σε μια νότια ιταλική χερσόνησο ή στη Σικελία. Διαδικασία Παραγωγής Σκόνης Μπρόκολου Μετά την καλλιέργεια, οι καλές ιδιότητες του μπρόκολου συγκεντρώνονται και επεξεργάζονται σε σκόνη μπρόκολου. Η σκόνη έχει σκούρο πράσινο χρώμα και μια λεπτή και ελαφρώς πικάντικη γεύση μπρόκολου. Υγιεινές Χαρακτηριστικές του Μπρόκολου Το μπρόκολο έχει υγιεινές χαρακτηριστικές που μπορούν να συμβάλλουν στην υποστήριξη του σώματος. Το μπρόκολο περιέχει σχετικά υψηλή συγκέντρωση φυτικών ινών, βήτα-καροτίνης, ασβεστίου και βιταμίνης C, αυτές οι θρεπτικές ουσίες έχουν σημαντικές λειτουργίες για την υποστήριξη του σώματος από το εσωτερικό, όπως η πέψη, η αποκατάσταση κυττάρων και η προστασία των κυττάρων.
Κάκαο σε σκόνη Criollo BIO - Να αγοράσω βιολογικό κάκαο σε σκόνη; | Χονδρική | VehGroshop | Ιδιωτική Ετικέτα

Κάκαο σε σκόνη Criollo BIO - Να αγοράσω βιολογικό κάκαο σε σκόνη; | Χονδρική | VehGroshop | Ιδιωτική Ετικέτα

BIO Criollo Κάκαο σε σκόνη: Η σκόνη κακάου παράγεται από τον κόκκο κακάου, τον καρπό του δέντρου κακάου. Το δέντρο κακάου αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παρέχει κόκκους κακάου, από τους οποίους παράγεται, μεταξύ άλλων, σοκολάτα. Για την παραγωγή σκόνης κακάου χρησιμοποιείται η μάζα κακάου του κόκκου κακάου. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάου. Οι κόκκοι κακάου περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι, ενώ είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Ο κακάο μας υποβάλλεται επίσης σε ζύμωση για να μειωθεί η αρχική του πικρία. Μέσω της διαδικασίας παραγωγής διατηρείται ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία πρόσθετη ουσία. Κόκκοι Criollo: Ο κακάο μας παράγεται από 100% βιολογικά καλλιεργημένους κόκκους Criollo.
Κοκκώδες Αλάτι Νεκρής Θάλασσας 1.0-2.5 mm - Κοκκώδες Αλάτι Νεκρής Θάλασσας 1.0-2.5 mm

Κοκκώδες Αλάτι Νεκρής Θάλασσας 1.0-2.5 mm - Κοκκώδες Αλάτι Νεκρής Θάλασσας 1.0-2.5 mm

Ιστορία Η Νεκρά Θάλασσα είναι η βαθύτερη λίμνη στον κόσμο. Βρίσκεται μεταξύ του Ισραήλ και της Ιορδανίας και περιορίζεται από την κοιλάδα του Ιορδάνη στα βόρεια και την κοιλάδα Αράβα στα νότια. Η λίμνη βρίσκεται σε μια κοιλάδα 429 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, γεγονός που καθιστά την ακτή της Νεκράς Θάλασσας την χαμηλότερη χερσαία περιοχή στη Γη. Με μέση ημερήσια θερμοκρασία 40 βαθμούς, σχεδόν δεν πέφτει βροχή και ο αέρας είναι καθαρός και ελεύθερος από καπνό και ρύπους. Η Νεκρά Θάλασσα ονομάζεται «νεκρή» λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε αλάτι, που καθιστά αδύνατη τη ζωή οργανισμών στο νερό. Αυτή η υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι καθιστά το μπάνιο στη Νεκρά Θάλασσα μια ευεργετική δραστηριότητα για άτομα με δερματικά προβλήματα. Το αλμυρό νερό έχει θεραπευτική δράση στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Η Νεκρά Θάλασσα συνεχίζει να βυθίζεται κάθε χρόνο, με όλο και λιγότερο νερό να υπάρχει σε αυτήν. Υπάρχουν μεγάλες περιοχές που έχουν σχεδόν μόνο αλάτι. Αυτό το αλάτι σχεδόν κόβεται και στη συνέχεια εμπορεύεται ως λουτρό…
Βιολογικό χόρτο κριθαριού (Νέα Ζηλανδία)

Βιολογικό χόρτο κριθαριού (Νέα Ζηλανδία)

Κριθάρι Το κριθάρι, γνωστό και ως κριθάρι, είναι ένα αρχαίο προϊόν που ήδη καταναλωνόταν από τους Αιγυπτίους και τους Ρωμαίους. Έχει πολλές επιδράσεις στο σώμα που το καθιστούν τόσο πολύτιμο. Ο Κολόμβος το πήρε μαζί του στην Αμερική και από τότε χρησιμοποιείται παγκοσμίως σε διάφορα προϊόντα. Για παράδειγμα, είναι συστατικό του ουίσκι και της μπύρας. Το κριθάρι μοιάζει με το χόρτο σίτου, αλλά περιέχει ελαφρώς περισσότερη χλωροφύλλη και αντιοξειδωτικά. Παράγεται από τα άγουρα φύλλα του κοινού κριθαριού, του οποίου το κριθάρι χρησιμοποιείται σε δημητριακά προϊόντα. Όταν το φυτό προετοιμάζεται για τη αναπαραγωγική φάση μετά από πρώιμη συγκομιδή, όλα τα θρεπτικά συστατικά συσσωρεύονται στους βλαστούς. Επεξεργαζόμαστε αυτούς τους θρεπτικούς βλαστούς σε σκόνη κριθαριού. Η εκδοχή από τη Νέα Ζηλανδία είναι γνωστή για την υψηλότερη ποιότητα σε σύγκριση με το κριθάρι από άλλες περιοχές του κόσμου.
Βιολογική Σκόνη Κανέλας Κεϋλάνης

Βιολογική Σκόνη Κανέλας Κεϋλάνης

Κανέλα σε σκόνη Κεϋλάνης Βιολογική Βιολογική κανέλα Κεϋλάνης; Μια καλή επιλογή. Η κανέλα είναι πολύ νόστιμη και ταιριάζει τόσο σε κρύα όσο και σε ζεστά πιάτα. Το μπαχαρικό (με την λατινική ονομασία "cinnamomum verum" - γι' αυτό και η αγγλική "cinnamon") προέρχεται από τον εσωτερικό φλοιό των βλαστών του λεγόμενου δέντρου κανέλας. Στη δυτική κουζίνα, η κανέλα χρησιμοποιείται κυρίως ως αρωματική ουσία σε γλυκά πιάτα, αλλά υπάρχουν και αλμυρά πιάτα που ταιριάζουν καλά με την κανέλα Κεϋλάνης. Δύο κύριοι τύποι κανέλας Γνωρίζατε ότι υπάρχουν δύο τύποι κανέλας: η κανέλα Σρι Λάνκα (που ονομάζεται 'κανέλα Κεϋλάνης' μέχρι το 1972) και η κανέλα Κάσια, που προέρχεται από την Κίνα. Η Κεϋλάνη έχει πιο πλούσια και ήπια γεύση από την κανέλα Κάσια. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για να αγοράσετε κανέλα Κεϋλάνης. Η κανέλα Κεϋλάνης είναι ανοιχτό καφέ χρώματος και έχει μια ιδιαίτερη, εύθραυστη δομή σαν χαρτί. Η μυρωδιά που εκπέμπει αυτή η μορφή κανέλας είναι γλυκιά και συχνά περιγράφεται ως ιδιαίτερα ευχάριστη. Παραγωγή κανέλας Η κανέλα εξάγεται …
Ταπιόκα Μαλτοδεξτρίνη DE 10 Βιολογική - Ταπιόκα Μαλτοδεξτρίνη DE 10 Βιολογική

Ταπιόκα Μαλτοδεξτρίνη DE 10 Βιολογική - Ταπιόκα Μαλτοδεξτρίνη DE 10 Βιολογική

Τι είναι η Μαλτοδεξτρίνη; Η Μαλτοδεξτρίνη είναι ένα πολυσακχαρίτη (υδατάνθρακας) και έχει την μοναδική ιδιότητα να μπορεί να δεσμεύει λίπη και έλαια. Χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την υφή τροφίμων και ποτών. Επίσης, χρησιμοποιείται σε κάποια σνακ, όπως για παράδειγμα σε πατατάκια. Η Μαλτοδεξτρίνη χρησιμοποιείται επίσης ως συμπλήρωμα διατροφής σε σκόνη από αθλητές. DE-κατηγοριοποίηση Οι Μαλτοδεξτρίνες κατηγοριοποιούνται με βάση την Ικανότητα Δεξτρόζης (DE) και μπορούν να έχουν τιμή DE από 3 έως 20. Οι Μαλτοδεξτρίνες με χαμηλές τιμές DE έχουν μακριές αλυσίδες γλυκόζης. Δεν είναι γλυκές και έχουν υψηλή αντοχή στη θερμότητα. Όσο υψηλότερη είναι η τιμή DE, τόσο πιο σύντομες είναι οι αλυσίδες γλυκόζης και επομένως τόσο πιο γλυκιά είναι η μαλτοδεξτρίνη. Οι Μαλτοδεξτρίνες με τιμή DE έως και 10 θεωρούνται μη γλυκές. Πάνω από την τιμή DE 20 είναι τόσο γλυκιά που δεν μπορεί πλέον να ονομάζεται μαλτοδεξτρίνη. Τότε ονομάζεται Σιρόπι Γλυκόζης. Μαλτοδεξτρίνη DE-10 από Άμυλο Ταπιόκας Αυτή…
Βιολογική Σκόνη Σπανάκι

Βιολογική Σκόνη Σπανάκι

Σπανάκι (Spinacia oleracea) Το σπανάκι σε σκόνη είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές μαγνησίου. Καλό για τα κόκαλά σου! Επιπλέον, η σκόνη σπανακιού βοηθάει να ελέγξεις την αίσθηση της πείνας. Περιέχει επίσης βιταμίνες A και C, ασβέστιο, σίδηρο και πολλή κάλιο, διατηρώντας την αρτηριακή σου πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα. Δεδομένου ότι η σκόνη σπανακιού περιέχει πολύ μεγαλύτερες ποσότητες θρεπτικών ουσιών από το φρέσκο σπανάκι, στο τέλος θα γίνεις πραγματικά πιο δυνατός, όπως ο Πόπεϊ!
Nutrikraft - Βιολογικές Κάψουλες Λιονταριού 450mg

Nutrikraft - Βιολογικές Κάψουλες Λιονταριού 450mg

Κάψουλες Lion's Mane Βιολογικές Nutrikraft Το Hericium erinaceus βρίσκεται στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Το χρώμα της χαίτης του λιονταριού είναι λευκό έως ανοιχτό πορτοκαλί. Μετά τη συγκομιδή, επεξεργάζεται σε λεπτή σκόνη και στη συνέχεια ενσωματώνεται σε κάψουλες στην Ολλανδία. Ο μύκητας Lion's Mane, γνωστός επίσης ως Monkey Head ή Hericium, περιέχει μια ποικιλία βιοδραστικών ουσιών. Περιέχει όλα τα οκτώ απαραίτητα αμινοξέα. Το φρουτώδες σώμα περιέχει 19 ελεύθερα αμινοξέα και πλήθος μικροθρεπτικών συστατικών. Με τα στοιχεία ψευδάργυρος, σίδηρος, σελήνιο και γερμάνιο, είναι μια φυσική πηγή πολλών σημαντικών ουσιών. Ο μύκητας Lion's Mane συμβάλλει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου μέσω της ρυθμιστικής του δράσης κατά τη διάρκεια και μετά από μια αντίδραση στρες στον εγκέφαλο. Μπορεί επίσης να προάγει τη μυελίνωση, η οποία είναι η διαδικασία με την οποία μεταδίδονται τα σήματα μέσω των νεύρων. Το σελήνιο είναι ένας σημαντικός παράγοντας προστασίας των κυττάρων, η αντιοξειδωτική του ικανότητα είναι υψηλή.
Βιολογικό Βούτυρο Σιτέ - Χονδρική, Εισαγωγή, Ιδιωτική Ετικέτα Βιολογικών Καλλυντικών Βουτύρου Σιτέ | Vehgroshop

Βιολογικό Βούτυρο Σιτέ - Χονδρική, Εισαγωγή, Ιδιωτική Ετικέτα Βιολογικών Καλλυντικών Βουτύρου Σιτέ | Vehgroshop

Το βούτυρο καριτέ εξάγεται με παραδοσιακές μεθόδους από τους καρπούς του δέντρου καριτέ. Στη Δυτική Αφρική, χρησιμοποιείται για την περιποίηση ομορφιάς εδώ και αιώνες.