Η GARDEN ξεπερνά όλες τις προσδοκίες, ακόμη και τις δικές μας; μια σύνοψη των προτύπων Rossofuoco για την απόκτηση ενός προϊόντος σε ελάχιστη τιμή.
Στην GARDEN, όπως σε κάθε άρθρο Rossofuoco, η ποιότητα παραμένει σταθερή, αλλά η βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας και η απλοποίηση ορισμένων φινιρισμάτων έχουν επιτρέψει τη μείωση του κόστους διατηρώντας παράλληλα αμετάβλητο το ποιοτικό επίπεδο; η ουσία της εργαλειακής υποδομής δεν αφαιρεί τίποτα από τη λειτουργικότητά της, τόσο στο μοντέλο Base όσο και στο PLUS (με ανοξείδωτη οροφή).
Μια μεταλλική ξυλόσομπα κάτω από μια κατσαρόλα χωρητικότητας 10 λίτρων είναι η ιδανική λύση για τους λάτρεις του μαγειρέματος σε εξωτερικούς χώρους. Ο συμπαγής και ανθεκτικός σχεδιασμός εξασφαλίζει ομοιόμορφη θερμότητα, η οποία συμβάλλει σε ποιοτικό μαγείρεμα. Ο φούρνος είναι εξοπλισμένος με ειδικό χώρο για την τοποθέτηση της κατσαρόλας, καθώς και με αεραγωγούς για βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα. Ανάβει και συντηρείται εύκολα, θα γίνει ένας αναντικατάστατος βοηθός στο εξοχικό, στην πικνίκ ή στην ψαροντούφεκο. Είναι κατάλληλος για το μαγείρεμα μιας ευρείας ποικιλίας πιάτων στη φωτιά, δημιουργώντας μια μοναδική γεύση και άρωμα.
Το ρυζόγαλο που παρασκευάζεται από αυτό το υπέροχο δημητριακό θα είναι μια εξαιρετική συνοδευτική επιλογή για ψάρι και κρέας, ενώ ταιριάζει επίσης με λαχανικά και φρούτα. Η προετοιμασία του δεν είναι δύσκολη και γίνεται γρήγορα. Οι κόκκοι είναι καθαροί - δεν χρειάζεται να τους ταξινομήσετε ή να τους πλύνετε. Το ρύζι σε ανακυκλωμένες σακούλες δεν καίγεται και αφήνει τα σκεύη σχεδόν καθαρά.
Υλικό κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό
Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Κατασκευασμένο στη Γερμανία με 5 χρόνια εγγύηση
Μεγάλη τρύπα λαβής για πρακτική αποθήκευση και σταθερό κράτημα
Μοντέρνος σχεδιασμός, σταθερή μορφή και καλή χειριστικότητα
Ανθεκτικό σε χρώματα και τρόφιμα, χωρίς απελευθέρωση επιβλαβών ουσιών στον άνθρωπο και το περιβάλλον
Ελεγμένη και δοκιμασμένη ασφάλεια και ποιότητα σε εργαστήριο
Αυτό το ξύλο κοπής με διαχρονικό σχεδιασμό δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα. Λόγω της ουδετερότητας γεύσης και οσμής, δεν υπάρχει δυσάρεστη γεύση στα πραγματικά φαγητά. Η επιφάνεια προστατεύει την λεπίδα του μαχαιριού και υπάρχει μια εσοχή κοπής. Μια περιμετρική αυλάκωση συλλέγει την υπερβολική υγρασία, ώστε αυτή να μην τρέχει από το ξύλο. Η εργονομία του ξύλου κοπής υποστηρίζεται από μια μεγάλη τρύπα λαβής στην άκρη, επιτρέποντας παράλληλα μια πρακτική αποθήκευση. Ιδιαίτερα, ο καθαρισμός του ξύλου είναι πλεονέκτημα λόγω της λείας επιφάνειας.
Αριθμός άρθρου: 8002R3-R
Χρώματα: Κόκκινο
Αντοχή σε θερμοκρασία: 100°
Μέγεθος: 34,5x24,5 εκ
Συνοπτική Επισκόπηση
Το φυτό σπόρου κύμινου σχετίζεται με τον μαϊντανό και είναι ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου. Αυτοί οι σπόροι έχουν έντονη γεύση λεμονιού και χρησιμοποιούνται κυρίως σε αλεσμένη μορφή. Είναι ένα πολύ βασικό συστατικό στη μεσανατολική και την ινδική κουζίνα και αποτελεί αγαπημένο καρύκευμα σε πολλές εθνοτικές κουζίνες.
Κοινές Χρήσεις
Οι αλεσμένοι σπόροι κύμινου χρησιμοποιούνται πολύ συχνά σε ισπανικές, μεξικανικές, μεσανατολικές και μεσογειακές συνταγές. Προστίθενται σε στιφάδο φασολιών, στιφάδο λαχανικών, φακές, ντάλ και σάλτσες με βάση την ντομάτα. Στην Ευρώπη, οι σπόροι κύμινου προστίθενται πολύ συχνά σε ψωμιά, όπως μπαστουνάκια ψωμιού και ψωμί καλαμποκιού. Στην Ινδία είναι σχεδόν πάντα ένα συστατικό ενός καλού κάρυ – στην πραγματικότητα είναι μέρος του garam masala. Το κύμινο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δώσει γεύση σε τυριά.
Συνιστώμενη Αποθήκευση
Το πιο σημαντικό σημείο είναι ότι τα αποξηραμένα βότανα και μπαχαρικά δεν μπορούν ποτέ να χαλάσουν αν διατηρούνται στεγνά. Ναι, η ισχύς τους χάνεται, αλλά θα επηρεάσουν ακόμα τη γεύση του μαγειρέματός σας.
Καθαρότητα:
99% καθαρό κύμινο με αναμενόμενα λίγα στελέχη κύμινου καθαρισμένα από ξένα υλικά
Συσκευασία:
25 κιλά σε πολυπροπυλένιο ή σε χάρτινες σακούλες κατόπιν αιτήματος
Οι σπόροι, οι ρίζες, τα φύλλα και τα λουλούδια διαρκούν περισσότερο από τα θρυμματισμένα ή αλεσμένα βότανα και μπαχαρικά. Όταν προετοιμάζεστε να αποθηκεύσετε τα αποξηραμένα βότανα και μπαχαρικά σας, είναι ζωτικής σημασίας να είναι εντελώς στεγνά. Μια καλή ένδειξη είναι να τα τρίψετε με το δάχτυλό σας για να ελέγξετε αν θρυμματίζονται. Καθώς το οξυγόνο αποδομεί τα αποξηραμένα βότανα και μπαχαρικά με την πάροδο του χρόνου, θα πρέπει να τα αποθηκεύετε σε αεροστεγή δοχεία. Τα γυάλινα βάζα με σφραγιστά καπάκια είναι τέλεια, όπως και οι μεταλλικές κονσέρβες. Το πλαστικό δεν είναι κατάλληλο για μακροχρόνια αποθήκευση. Το ηλιακό φως επίσης αποδομεί τα αποξηραμένα βότανα και μπαχαρικά, επομένως θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ένα σκοτεινό ντουλάπι που είναι και δροσερό και ξηρό. Αν η ραφιέρα μπαχαρικών σας είναι κοντά στη σόμπα ή την κουζίνα, ο ατμός θα αποδομήσει τα βότανα και τα μπαχαρικά σας κάθε φορά που ανοίγετε το δοχείο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Όταν αγοράζετε σε μεγάλες ποσότητες, θα πρέπει πάντα να αποθηκεύετε μόνο μερικά από τα αποξηραμένα βότανα και μπαχαρικά σε γυάλινο ή μεταλλικό δοχείο. Κάθε φορά που το ανοίγετε, εκτίθεται στα στοιχεία. Όταν αγοράζετε σε μεγάλες ποσότητες, είναι χρήσιμο να επισημαίνετε τα δοχεία σας με την ημερομηνία αγοράς και την ημερομηνία απόρριψης.
Ο πολυλειτουργικός TF4000 της FESSMANN συνδυάζει τις υψηλότερες παραγωγικές ικανότητες με την καλύτερη ποιότητα. Στο συνεχές σύστημα, τα προϊόντα περνούν από πολλές μονάδες θερμικής επεξεργασίας και ψύξης, και βγαίνουν από τη μηχανή έτοιμα για συσκευασία. Η καινοτόμος τεχνολογία μεταφοράς σε σπείρα επιτυγχάνει τους συντομότερους χρόνους διαδικασίας με την ελάχιστη απώλεια βάρους – και μειώνει αποφασιστικά τον χρόνο απόσβεσης του συστήματος!
Σημαντική εξοικονόμηση κόστους ενέργειας
Δυνατότητα χρήσης οποιουδήποτε συστήματος καπνού
Μόνο 25% της απαιτούμενης επιφάνειας των συστημάτων παρτίδας για την καλύτερη απόδοση σε πολύ μικρό χώρο
Πλήρως αυτόματη ρύθμιση και παρακολούθηση των διαδικασιών παραγωγής
Η θερμοκρασία και η υγρασία μπορούν να ελέγχονται ξεχωριστά σε κάθε ζώνη επεξεργασίας
Απαράμιλλη υγιεινή, διαχωρισμός εισόδου και εξόδου αγαθών (HACCP)
Εξαιρετικά αποτελέσματα ποιότητας σε χρώμα και γεύση με ελάχιστη απώλεια βάρους σε σύγκριση με τα συστήματα παρτίδας
Για την προετοιμασία της φρουτοβάσης, των λαχανικών, της μαρμελάδας, της ζελέ και των σαλτσών, χρησιμοποιούνται οριζόντια ή κατακόρυφα συστήματα ανάμειξης. Οι αναμικτήρες είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας προϊόντος. Ο κύριος στόχος είναι να διασφαλιστεί η συνεπής ανάμειξη και η κατανομή θερμοκρασίας εφαρμόζοντας τη χαμηλότερη δυνατή δύναμη κοπής στα κομμάτια του προϊόντος. Δεδομένου ότι είναι δυνατόν να επιτευχθούν έτσι σύντομοι χρόνοι διαδικασίας μαζί με ποιοτικά υψηλής αξίας διαδικαστικά μηχανήματα, η KASAG διαθέτει την ιδανική τεχνολογία ανάμειξης για εσάς.
Για τους οριζόντιους αναμικτήρες, η KASAG διαθέτει επίσης μια ειδική στήριξη και μηχανική σφράγιση που έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί για πολλά χρόνια.
Είμαστε σε συνεχή διαδικασία ανάπτυξης του συστήματος ανάμειξης και των στηρίξεων και μηχανικών σφραγίσεων για να επιτύχουμε την βέλτιστη ποιότητα προϊόντος και να επιτρέψουμε ομαλή λειτουργία.
Το λάδι από κραμβέλαιο που παράγεται με την 1η πίεση σε κρύο είναι εξαιρετικό για την υγεία καθώς είναι πλούσιο σε Ωμέγα 3 (καλό για το καρδιοαγγειακό σύστημα). Αυτό το λάδι με αρώματα φουντουκιού και χρυσό χρώμα προορίζεται για το ντρέσινγκ σαλατών, όπως πράσινες σαλάτες, εντίβες, και ωμά λαχανικά όπως καρότα, κόκκινες παντζάρια και αγγούρι. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε μαγιονέζα, για να συνοδεύσετε θαλασσινά. Συνδυάζεται με όλα τα ξίδια.
Βάρος: 0,859 κιλά
Το ηλιέλαιο είναι, όπως και το ελαιόλαδο, πολύ χρησιμοποιούμενο στην Ευρώπη. Είναι λοιπόν επίσης παρόν στη σύνθεση πολλών μαργαρινών και λιπαρών ουσιών.
Χρησιμοποιείται επίσης συχνά στην κατάσταση ελαίου, ως καρύκευμα ή για τηγάνισμα. Ο «πολυλειτουργικός» χαρακτήρας του επιτρέπει πράγματι να χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές.
Η γεύση του είναι αρκετά ευχάριστη, γεγονός που επιτρέπει τη χρήση του «κρύου», για παράδειγμα για την προετοιμασία σαλατών. Αυτό το λάδι ενσωματώνεται μερικές φορές και στις μαργαρίνες, τις περισσότερες φορές για άλειμμα, καθώς η γεύση του προσφέρει γενικά μια αίσθηση φρεσκάδας στο προϊόν.
Η γεύση του αντέχει μάλιστα αρκετά καλά σε υψηλές θερμοκρασίες μαγειρέματος, γεγονός που εξηγεί γιατί το βρίσκουμε συχνά σε λάδια που προορίζονται για τηγάνισμα. Ωστόσο, το ηλιέλαιο, όταν θερμαίνεται εντατικά και επανειλημμένα, έχει την τάση να αποσυντίθεται γρήγορα και να πολυμερίζεται, σχηματίζοντας έτσι επιβλαβείς ενώσεις για τον οργανισμό. Είναι λοιπόν λίγο λιγότερο
Το ακατέργαστο φοινικέλαιο μας είναι απόλυτα κατάλληλο για τη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών. Είτε αναζητάτε φοινικέλαιο χονδρικής, συσκευασμένο ή σε χύμα, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας με προσαρμοσμένες λύσεις. Η Welly Food Distribution ειδικεύεται στο φοινικέλαιο για τρόφιμα και καλλυντικά, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Η κρεολική λουκάνικα είναι ένα μοναδικό πορτογαλικό λουκάνικο που η Monte Safira έχει τελειοποιήσει με την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την παράδοση. Φτιαγμένο από τα καλύτερα εθνικά κρέατα, αυτό το λουκάνικο είναι καρυκευμένο με ένα μείγμα μπαχαρικών, προσφέροντας μια πλούσια και διακριτική γεύση που είναι ταυτόχρονα αλμυρή και ικανοποιητική. Η παραδοσιακή διαδικασία καπνίσματος προσθέτει μια μοναδική αρωματική νότα, κάνοντάς το μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αυθεντική γεύση της Πορτογαλίας.
Η κρεολική λουκάνικα της Monte Safira είναι ιδανική για ψήσιμο, προσθήκη σε στιφάδο ή απόλαυση μόνη της. Οι τολμηρές γεύσεις και τα υλικά υψηλής ποιότητας την καθιστούν μια ευέλικτη προσθήκη σε οποιοδήποτε γεύμα, παρέχοντας μια γεύση της Πορτογαλίας που είναι ταυτόχρονα αυθεντική και ικανοποιητική. Ζήστε την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Πορτογαλίας με την κρεολική λουκάνικα της Monte Safira.
Οι tortelloni μας, μεγάλα ραβιόλια σε σχήμα tortellini, γεμιστά με προσούτο και τυρί, προσφέρουν μια πολύπλοκη και αρμονική γευστική εμπειρία. Κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη καλά ισορροπημένων γεύσεων: η αλμυρότητα του προσούτο, η κρεμώδης και πολύπλοκη γεύση του τυριού, είναι ικανές να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Το καλαμποκέλαιο είναι ένα εκλεπτυσμένο, ελαφρύ και καθαρό λάδι που εξάγεται από καλαμπόκι υψηλής ποιότητας. Είναι φυσικά πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά, καθιστώντας το μια επιλογή χωρίς χοληστερόλη που προάγει την υγεία της καρδιάς. Η υψηλή θερμική του σταθερότητα και η διακριτική του γεύση το καθιστούν κατάλληλο για μια ευρεία γκάμα μαγειρικών εφαρμογών, από τηγάνισμα και ψήσιμο μέχρι κρύες παρασκευές όπως σαλάτες και σάλτσες. Το καλαμποκέλαιο εκτιμάται στη βιομηχανία τροφίμων για τη σταθερότητά του ως λάδι τηγανίσματος, ιδιαίτερα στην παραγωγή σνακ. Η ευελιξία του και τα οφέλη για την υγεία το καθιστούν δημοφιλή επιλογή τόσο για οικιακούς μάγειρες όσο και για επαγγελματίες σεφ.
Ο Ξίδι από Μέλι Σκόρδο & Θυμάρι είναι μια μοναδική δημιουργία της POCQUET APICULTURE, που συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού με τη δύναμη του σκόρδου και του θυμαριού. Αυτό το ξίδι είναι ιδανικό για να αναδείξει τις σαλάτες, τις μαρινάδες και τα μαγειρευτά πιάτα σας. Κάθε σταγόνα αυτού του χειροποίητου ξιδιού είναι το αποτέλεσμα μιας παραδοσιακής τέχνης, που εγγυάται εξαιρετική ποιότητα. Με τη λεπτή και αρωματική του γεύση, θα προσθέσει μια πινελιά κομψότητας στις συνταγές σας.
Χρησιμοποιώντας το Ξίδι από Μέλι Σκόρδο & Θυμάρι, επιλέγετε ένα φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Είναι τέλειο για όσους επιθυμούν να προσθέσουν μια πρωτότυπη νότα στην κουζίνα τους, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα οφέλη του μελιού. Είτε είστε ερασιτέχνης σεφ είτε έμπειρος μάγειρας, αυτό το ξίδι θα σας εμπνεύσει και θα ομορφύνει τα πιάτα σας. Προσθέστε το στη συλλογή σας από βασικά υλικά και ανακαλύψτε τις πολλές χρήσεις του στην κουζίνα.
Η φασκομηλιά είναι ένα αρωματικό βότανο με ξυλώδη κορμό και παχιά ασημί-πράσινα φύλλα που παράγουν μια πολύ έντονη αρωματική μυρωδιά.
Χρησιμοποιείται στη φυσιοθεραπεία, στον τομέα της κοσμετολογίας ως οδοντόκρεμα και στον γαστρονομικό τομέα για να δώσει γεύση σε ψητά και θηράματα.
Διατίθεται σε συσκευασία ή σε πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
Η αυτόματη γραμμή επιτρέπει την αυτόματη παρασκευή όλων των ειδών ζαχαροπλαστικής. Ο εξοπλισμός μας καλύπτει όλα τα στάδια της βιομηχανίας, από τη ζαχαροπλαστική μέχρι την ψύξη του προϊόντος. Οι γραμμές παραγωγής μας αποτελούνται από τα εξής στοιχεία:
Αυτόματη γραμμή για βάφλες Λιέγης:
- ένας διαχωριστής,
- μια κάμερα ζύμωσης,
- μια μηχανή για τη μεταφορά αυτόματα των κομματιών ζύμης στις πλάκες,
- ο φούρνος,
- ένα ρομπότ για την αφαίρεση των βάφλων μετά το ψήσιμο,
- ψυκτικές ταινίες. Αυτόματη γραμμή για όλα τα είδη προϊόντων:
- διαχωριστής/έγχυσης,
- ο φούρνος,
- ένα σύστημα αφαίρεσης,
- ψυκτικές ταινίες.
Κάθε γραμμή παραγωγής προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών.
Φρέσκες πατάτες, καθαρισμένες, κομμένες σε ημι-φέτες και μαγειρεμένες.
Ημι-φέτες πάχους 4 χιλιοστών.
Προέλευση 100% γαλλική.
Ποικιλία σφιχτής σάρκας: περισσότερη σταθερότητα, περισσότερη γεύση και λιώνουσα υφή.
Προϊόν 100% φυσικό: χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, χωρίς θειώδη.
Φρέσκο μαγειρεμένο προϊόν: μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία (κάτω από 90°C) και συσκευασία σε σακούλα μετά το μαγείρεμα και την ψύξη.
Ανώτερη ποιότητα: διατηρημένες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Καμία απώλεια βάρους: 1 κιλό αγορασμένο = 1 κιλό σερβιρισμένο
Καθαρό βάρος μονάδας: Σακούλα 7 Kg
Συσκευασία: TER Technifil
DLC: Συνολική DLC 12 ημερών
Συνθήκη συντήρησης: Να διατηρείται σε θερμοκρασία μεταξύ 0 και 4°C
Προβλεπόμενη χρήση: Άμεση χρήση μετά το άνοιγμα. Χωρίς πλύσιμο προϊόντος.
Υψηλής ποιότητας αποξηραμένο οργανικό ή συμβατικό βότανο αψίνθιο για χονδρική πώληση
Οι παρασκευές από το φυτό χρησιμοποιούνται για να διεγείρουν την όρεξη και να βελτιώσουν την πέψη. Το βότανο περιλαμβάνεται σε χολερετικά και διεγερτικά τσάγια. Η αμαζουλένη, μια ουσία που απομονώνεται από το αψίνθιο, έχει αντιφλεγμονώδη και αντισπασμωδική δράση και χρησιμοποιείται για εγκαύματα από ακτίνες Χ, έκζεμα, ρευματισμούς και βρογχικό άσθμα. Το αψίνθιο καταναλώνεται από τα ζώα, διεγείρει την όρεξη και βελτιώνει την πέψη, αλλά δίνει στο γάλα τους πικρή γεύση. Το πικρό αψίνθιο χρησιμοποιείται στην παραγωγή ποτών-βότκας για την παρασκευή βότκας, λικέρ, βερμούτ, αψίνθιο, αλλά η μακροχρόνια κατανάλωση τέτοιων ποτών οδηγεί σε έντονη διέγερση του νευρικού συστήματος. Όταν παρασκευάζεται μπύρα, χρησιμοποιείται αντί για λυκίσκο.
Χώρα προέλευσης - Ουκρανία
Τύπος: Οργανικό, συμβατικό
Εμφάνιση: κομμένο
Ποσότητα: έως 50 τόνους ετησίως
Συσκευασία: Όπως απαιτείται
Η γαστρονομία του Παλέρμο είναι πλούσια σε προϊόντα για τα οποία αξίζει να διανύσετε χιλιόμετρα προκειμένου να τα γευτείτε. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει η ραβατζάτα, μια συνταγή με βάση τη ζύμη ψωμιού, γεμιστή με μια νόστιμη ραγού, την οποία μπορείτε να απολαύσετε όποτε και όπου θέλετε χάρη στην προετοιμασία μας.
Το παντελόνι RAOULBETA είναι το ιδανικό παντελόνι για επαγγέλματα που σχετίζονται με το φαγητό ή τη μαγειρική. Προσαρμόζεται σε όλες τις σιλουέτες με την ελαστική ζώνη του και οι 5 θηλιές επιτρέπουν τη χρήση ζώνης.
Το παντελόνι έχει σχεδιαστεί για να είναι άνετο και ανθεκτικό, αλλά και πρακτικό με τις 2 τσέπες του.
Το ρούχο είναι πλήρως προσαρμόσιμο κατόπιν αιτήματος και συμβατό με βιομηχανικό πλύσιμο.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κρεοπωλεία, σε σφαγεία, στη βιομηχανία τροφίμων κ.λπ.
Ρύθμιση μεγέθους: Ελαστική ζώνη
Αριθμός θηλιών: 5
Ιταλικές τσέπες: Ναι
Πίσω τσέπη: Ναι
Υλικό: 65% Πολυεστέρας / 35% Βαμβάκι - 245 γρ
Μεγέθη: 34 έως 72
Συμβατό με βιομηχανικό πλύσιμο: Ναι
Επαγγελματικοί φούρνοι μικροκυμάτων με ηλεκτρονικούς ελέγχους
1000 Watt ισχύος - 26 Λίτρα χωρητικότητα θαλάμου -
εντελώς από ανοξείδωτο χάλυβα - Σταθερός πάτος σε
κεραμικό γυαλί GN ½ - Ευέλικτο μαγείρεμα χάρη στις επιλογές
διπλασιασμού και τριπλασιασμού του χρόνου με τα προγραμματισμένα πλήκτρα X2 και X3
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ: - Επικάλυψη από ανοξείδωτο χάλυβα που χρησιμοποιείται σε φούρνους; - Επικάλυψη από διάτρητες αλουμινένιες πλάκες που χρησιμοποιούνται σε φούρνους.
Το κύριο στοιχείο που δείχνει αν το μοσχάρι είναι μαγειρεμένο αρκετά είναι το χρώμα. Ένα μέτριο μπριζόλα θα έχει εξωτερικό καφέ χρώμα ενώ το εσωτερικό θα διατηρεί την ροζ όψη του φρέσκου κρέατος. Αν προχωρήσουμε προς το μέτριο σπάνιο και το καλά ψημένο, το εσωτερικό σκουραίνει μέχρι να φτάσει το καφέ εξωτερικό.