Τα εργαλεία κουζίνας και τα σκεύη μαγειρικής κατασκευάζονται από διάφορα υλικά όπως πλαστικό, ξύλο, ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο και άλλα. Τα τελευταία χρόνια, τα εργαλεία κουζίνας από σιλικόνη εισήχθησαν στην αγορά. Τα εργαλεία κουζίνας και τα σκεύη μαγειρικής από σιλικόνη έχουν χαρακτηριστικά που προσφέρουν ορισμένα πλεονεκτήματα σε σχέση με τα μεταλλικά, πλαστικά, ελαστικά ή ξύλινα αντίστοιχά τους. Οι περισσότερες σιλικονούχες προϊόντα έρχονται σε έντονα χρώματα. Μπορούν να αντέξουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες με αντικολλητικές επιφάνειες. Είναι ασφαλή για τρόφιμα και προϊόντα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα λιώσουν αν τυχαία τα αφήσετε στην κατσαρόλα για λίγο, αν χρησιμοποιείτε σιλικονούχες σπάτουλες, χτυπητές ή αναδευτήρες κατά το μαγείρεμα. Οι σιλικονούχες θήκες είναι ιδανικές για να βγάζετε το πιάτο από έναν πολύ ζεστό φούρνο. Λόγω του μη πορώδους χαρακτηριστικού τους, τα σκεύη μαγειρικής από σιλικόνη είναι ανθεκτικά στους λεκέδες και δεν διατηρούν οσμές ή χρώματα.
Η νέα τάση της μόδας στην κουζίνα σήμερα είναι τα πολύχρωμα σκεύη κουζίνας από σιλικόνη που τραβούν την προσοχή με την ορατότητά τους.
Η GARDEN ξεπερνά όλες τις προσδοκίες, ακόμη και τις δικές μας; μια σύνοψη των προτύπων Rossofuoco για την απόκτηση ενός προϊόντος σε ελάχιστη τιμή.
Στην GARDEN, όπως σε κάθε άρθρο Rossofuoco, η ποιότητα παραμένει σταθερή, αλλά η βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας και η απλοποίηση ορισμένων φινιρισμάτων έχουν επιτρέψει τη μείωση του κόστους διατηρώντας παράλληλα αμετάβλητο το ποιοτικό επίπεδο; η ουσία της εργαλειακής υποδομής δεν αφαιρεί τίποτα από τη λειτουργικότητά της, τόσο στο μοντέλο Base όσο και στο PLUS (με ανοξείδωτη οροφή).
Αυτή η γραμμή βασίζεται στην αποδεδειγμένη τεχνολογία των συνεχών συστημάτων μαγειρέματος και ψύξης τύπου KODUKO / KODUKÜ. Στο σύστημα, μαγειρεύονται ρύζι και προϊόντα ζυμαρικών, καθώς και λαχανικά που βλανσάρονται.
Τα προϊόντα από τη σειρά Qitchenware έχουν αναπτυχθεί με αγάπη για την λεπτομέρεια. Η βέλτιστη λειτουργικότητα συνδυάζεται αρμονικά με μια ελκυστική σχεδίαση.
Για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα ψησίματος σε κάθε πηγή ενέργειας, απαιτείται ο σωστός φορέας ενέργειας.
Η thermoplate® Teppanyaki με λαβές από 4 mm ισχυρού SWISS-PLY® πολυεπίπεδου υλικού με ειδική νανο-επεξεργασία επιφάνειας και αλουμινένιο πυρήνα μεταφέρει την ενέργεια έως και 10 φορές πιο γρήγορα από τον παραδοσιακό ανοξείδωτο χάλυβα. Είναι ιδανική για θερμοκρασίες από -20 °C έως +220 °C.
Έτσι, συνδυάζει τα θετικά χαρακτηριστικά μιας τέλειας πλάκας ψησίματος με την έννοια του συστήματος της γαστρονομίας. Ταιριάζει σε κάθε κουζίνα και είναι κατάλληλη για προετοιμασία σε κάθε εστία - από αέριο έως επαγωγή, καθώς και σε συνδυαστικό ατμόμαγειρα.
Αριθμός άρθρου: 84 30 01 10
Περιγραφή: thermoplates® 1/1, 20 mm βάθος, με λαβή, νανο-επεξεργασμένη επιφάνεια
{"Options possibles":"Δυνατές επιλογές","Le descriptif, les photos et les plans ne sont pas contractuels, ils sont donnés à titre indicatif, le constructeur se réserve le droit de les modifier sans préavis.":"Η περιγραφή, οι φωτογραφίες και τα σχέδια δεν είναι δεσμευτικά, παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να τα τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση.","Exemples de productivité":"Παραδείγματα παραγωγικότητας","Format Blinis : Ø50 à Ø110 mm Productivité : de 3000 à 16000 Blinis / heure":"Μέγεθος Blinis: Ø50 έως Ø110 mm Παραγωγικότητα: από 3000 έως 16000 Blinis / ώρα","Désignation":"Ονομασία","Énergies":"Ενέργειες","Gaz naturel, propane Electricité, Air comprimé":"Φυσικό αέριο, προπάνιο Ηλεκτρικό ρεύμα, Συμπιεσμένος αέρας","Graisseur rotatif motorisé multi-têtes":"Ηλεκτροκίνητος περιστροφικός λιπαντήρας πολλαπλών κεφαλών","Plaque de cuisson Ø1850 à Ø2130 mm + Doseuse multi-rangées (1 à 2) + retourneur sur plaque + convoyeur":"Πλάκα μαγειρέματος Ø1850 έως Ø2130 mm + Πολυδιάστατη δοσομετρητής (1 έως 2) + ανατροπή στην πλάκα + μεταφορέας","Divers":"Διάφορα"}
Μια μεταλλική ξυλόσομπα κάτω από μια κατσαρόλα χωρητικότητας 10 λίτρων είναι η ιδανική λύση για τους λάτρεις του μαγειρέματος σε εξωτερικούς χώρους. Ο συμπαγής και ανθεκτικός σχεδιασμός εξασφαλίζει ομοιόμορφη θερμότητα, η οποία συμβάλλει σε ποιοτικό μαγείρεμα. Ο φούρνος είναι εξοπλισμένος με ειδικό χώρο για την τοποθέτηση της κατσαρόλας, καθώς και με αεραγωγούς για βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα. Ανάβει και συντηρείται εύκολα, θα γίνει ένας αναντικατάστατος βοηθός στο εξοχικό, στην πικνίκ ή στην ψαροντούφεκο. Είναι κατάλληλος για το μαγείρεμα μιας ευρείας ποικιλίας πιάτων στη φωτιά, δημιουργώντας μια μοναδική γεύση και άρωμα.
Προσαρμοσμένο για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής των πελατών, το Μηχάνημα Μπλανσέρισμα Τόνου είναι μια προηγμένη μηχανή σχεδιασμένη για την βέλτιστη μαγειρική του τόνου. Διαθέτει ένα σύστημα κλεισίματος καπακιού που λειτουργεί με υδραυλικό κύλινδρο, εξασφαλίζοντας μια αδιάβροχη σφράγιση με μια αυλάκωση νερού που αποτρέπει την διαφυγή ατμού, εκτός από έναν καθορισμένο αγωγό στο πίσω μέρος. Αυτός ο σχεδιασμός όχι μόνο αποτρέπει τη συσσώρευση ατμού στον χώρο εργασίας, αλλά μειώνει επίσης τον χρόνο μαγειρέματος διαχειριζόμενος αποτελεσματικά την απελευθέρωση ατμού. Η συλλογή λίπους διαχειρίζεται με ευφυΐα στο πίσω μέρος του μπλανσέρ, με διαχυτές νερού τοποθετημένους μπροστά που ενεργοποιούνται κατά την αφαίρεση του ψαριού για να απομακρύνουν την στρώση λίπους, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα εισχωρήσει στο ψάρι. Ο έλεγχος θερμοκρασίας επιτυγχάνεται μέσω ενός στρατηγικά τοποθετημένου θερμοζεύγους, με τη ροή ατμού να διαχειρίζεται από ηλεκτροβαλβίδες. Επιπλέον, ο χρόνος μαγειρέματος ελέγχεται προσεκτικά από έναν προγραμματιστή, ειδοποιώντας τους χειριστές με οπτικά και ακουστικά σήματα όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί. Η διεπαφή περιλαμβάνει μια οθόνη αφής.
Το ρυζόγαλο που παρασκευάζεται από αυτό το υπέροχο δημητριακό θα είναι μια εξαιρετική συνοδευτική επιλογή για ψάρι και κρέας, ενώ ταιριάζει επίσης με λαχανικά και φρούτα. Η προετοιμασία του δεν είναι δύσκολη και γίνεται γρήγορα. Οι κόκκοι είναι καθαροί - δεν χρειάζεται να τους ταξινομήσετε ή να τους πλύνετε. Το ρύζι σε ανακυκλωμένες σακούλες δεν καίγεται και αφήνει τα σκεύη σχεδόν καθαρά.
Καπέλο πειρατή από ύφασμα twill, 65% πολυεστέρας και 35% βαμβάκι. Δίχτυ στην επάνω πλευρά για αερισμό.
ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ (Κεντημένο ή Εκτυπωμένο) - χωρίς ελάχιστη ποσότητα απαιτούμενη
Ζητήστε προσφορά μέσω της φόρμας σε αυτή τη σελίδα ή στείλτε email στο geral@bestgift.com.pt, όπου μπορείτε ήδη να επισυνάψετε το λογότυπό σας (σε μορφή .pdf).
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Ύφασμα twill
Σύνθεση: 65% Πολυεστέρας και 35% Βαμβάκι, 210g/m2
SKU:EPFARDV638-A
ΜΑΡΚΑ:FYL
Συσκευασμένο σε χαρτί ψησίματος, το Maro είναι ένα 100% φυτικό λίπος μαγειρέματος με 63% περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες. Το Maro προορίζεται κυρίως για τον τομέα της εστίασης και για καταναλωτές που αγοράζουν σε μεγάλες επιφάνειες.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση ή μαγείρεμα με ξύλο και κάρβουνο. Τα μέρη είναι χυτά και μπορούν επίσης να παραχθούν σόμπες με σμάλτο ανάλογα με τη ζήτηση.
▪ Υγιεινή τροφή: χωρίς συντηρητικά, χωρίς MSG, χωρίς τεχνητές χρωστικές
▪ Έτοιμη λύση: όλα τα συστατικά για ένα νόστιμο γεύμα είναι ήδη σε μια συσκευασία, δεν χρειάζεται να προσθέσετε τίποτα, μόνο κρέας ή λαχανικά και σάλτσα.
▪ Ποικιλία μοναδικών γεύσεων: το κρέας ή τα λαχανικά μπορούν να μαγειρευτούν με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά, αποκτώντας διαφορετικές γεύσεις όταν μαγειρεύετε το ίδιο πιάτο.
▪ Γρήγορο γεύμα: 15 λεπτά για να δημιουργήσετε ένα νόστιμο, φρέσκο σπιτικό γεύμα για την οικογένεια με κρέας ή λαχανικά, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο για να φτιάξετε τη σάλτσα μόνοι σας.
▪ Πολύ απλό και πολύ νόστιμο: μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία - απλό και εύκολο, εγγυημένα νόστιμο, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο ψάχνοντας για συνταγές.
▪ Διαφανής συσκευασία: μπορείτε να δείτε τη σάλτσα με φυσικά μπαχαρικά μέσα στη συσκευασία.
▪ Ένας εντελώς νέος τρόπος μαγειρέματος: μια εναλλακτική λύση για το κέτσαπ και τη μαγιονέζα, μπορείτε να μαγειρέψετε το πιάτο με μια μοναδική γεύση.
Κατόπιν των αναγκών των πελατών, η Ekoplast LLC μπορεί να παράγει σακούλες μαγειρέματος διαφόρων μεγεθών, που σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε πιάτα με συνοδευτικά.
Χαρακτηριστικά:
- Πάχος φιλμ - 12 μικρά
- Αντοχή στη θερμότητα - 180 °C
- Δύναμη σφραγίσματος - 18 N/15mm
- Χρησιμοποιείται κλιπ PET δικής μας παραγωγής
Οι ειδικοί της "Ekoplast" LLC έχουν αναπτύξει μια τεχνολογία εισαγωγής κλιπ μέσα στη σακούλα μαγειρέματος:
- Το κλιπ PET εισάγεται αυτόματα κατά τη διαδικασία παραγωγής της σακούλας χωρίς επαφή με τα χέρια του χειριστή.
- Καθώς το πλαστικό κλιπ εισάγεται απευθείας μέσα στη σακούλα μαγειρέματος, καθιστά αδύνατη την πτώση του κλιπ κατά το άνοιγμα της σακούλας. Ο καταναλωτής βγάζει το κλιπ από τη σακούλα μαγειρέματος ακριβώς πριν τοποθετήσει τα προϊόντα μέσα σε αυτή.
Όλα τα προϊόντα της Ekoplast LLC κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 9001 και το σύστημα πιστοποίησης FSSC 22000. Η Ekoplast LLC μπορεί να λειτουργήσει σύμφωνα με το σχέδιο παραγωγής με χρέωση.
Η βασιλικός είναι ένα αρωματικό βότανο που χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως τελική πινελιά για τη φρέσκια και λεπτή γεύση του. Χρησιμοποιείται για λαχανικά, κρέας, ψάρι, σούπα, ζυμαρικά και σάλτσα ντομάτας. Χρησιμοποιείται επίσης κατά της δυσπεψίας και ως ανθελμινθικό.
Διαθέσιμο σε ποντ ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
Οι ειδικοί KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή κατσαρολών και βιομηχανικών συστημάτων μαγειρέματος για την παραγωγή πρώτων υλών από φρούτα, λαχανικά και σάλτσες. Πλήρη συστήματα με φούρνο, ψυγείο, συμπυκνωτή, σωλήνες και βαλβίδες κατασκευάζονται σε ασκητική έκδοση, σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις. Ένα κεντρικό σημείο είναι η αποφυγή της μόλυνσης των προϊόντων λόγω της ανάπτυξης μικροβίων ή της διασταυρούμενης μόλυνσης μεταξύ των προϊόντων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός βελτιστοποιημένου σχεδιασμού των εξοπλισμών, ειδικής σφραγίδας με ολισθαίνουσα δακτύλιο και μιας λειτουργικής συσκευής CIP (Καθαρισμός Εντός Θέσης).
Προσαρμοζόμαστε σε κάθε πελάτη και κατασκευάζουμε για αυτόν ατομικά ή αρθρωτά συστήματα που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις του.
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕΙΓΜΑΤΙΣΤΗΣ
Κατασκευή βιομηχανικών μαγειρείων με διάφορα χαρακτηριστικά:
- Μαγείρεμα υπό υψηλή πίεση.
- Θέρμανση με ατμό.
- Αφαίρεση υγρασίας υπό αρνητική πίεση.
- Ομοιόμορφη διαδικασία μαγειρέματος χρησιμοποιώντας μίξερ με σύστημα ξυσίματος.
- Εκφόρτωση προϊόντος μέσω ανατροπής.
- Αυτόματη ρύθμιση προγράμματος που μπορεί να ρυθμιστεί μέσω οθόνης.
Στείλτε μας την ερώτησή σας για να σας συμβουλέψουμε με τους τεχνικούς μας: comercial@derimet.com
Κατασκευασμένη στο Μπουφιούλ, στο Βέλγιο, σύμφωνα με τις παραδοσιακές διαδικασίες του γκρέις από τους τελευταίους κεραμίστες που είναι γνωστοί για αυτήν την τέχνη και σχεδιασμένη από πηλό που προέρχεται από τη γη του Σαιντ-Ομπέν (Φλορενές), η Martin’s Cook είναι ένα μοναδικό προϊόν που έχει κατασκευαστεί στο χέρι. Η παραγωγή της ολοκληρώνεται με ψήσιμο σε φυσικό αέριο.
Η υαλοποίηση, που είναι χαρακτηριστική του γκρέις, οφείλεται στη αντίδραση του θαλασσινού αλατιού που ρίχνεται στο τέλος του ψησίματος στους 1255 βαθμούς, επιτρέποντας μια φυσική υαλοποίηση που αδιαβροχοποιεί την κατσαρόλα. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει το ψήσιμο στο φούρνο σε κατάλληλη θερμοκρασία και εύκολο καθαρισμό της κατσαρόλας.
Όλοι οι συμμετέχοντες βρίσκονται σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων από τις παραγωγές του Μπουφιούλ, αναπτύσσοντας έτσι μια τοπική οικονομία. Αυτό επιτρέπει επίσης τον περιορισμό των μεταφορικών εξόδων και των δαπανών ενέργειας.
Η χρήση της Martin’s Cook σέβεται επίσης το περιβάλλον. Πράγματι, χρειάζεστε μόνο μία πηγή θερμότητας και λίγο νερό για τον καθαρισμό (ένα μόνο σκεύος προς πλύσιμο).
Η Belmeko είναι κατασκευαστής φούρνων ξηρανσης και φούρνων ψησίματος.
Οι τούνελ και οι θάλαμοι ξηρανσης απομακρύνουν το νερό από τα κομμάτια μετά την χημική επεξεργασία και το ξέπλυμα πριν την εφαρμογή σκόνης.
Οι φούρνοι και οι τούνελ ψησίματος είναι απαραίτητοι για την πολυμερισμό της σκόνης.
Συνεχής μαγειρευτής 500klg/h κρέατος
Καινοτόμο σύστημα μαγειρέματος: σε μπεν μαρί, ακροφύσια ψεκασμού για ομοιόμορφο μαγείρεμα. Πρωτόκολλο τροφοδοσίας σε ακολουθία στον μαγειρευτή για ομοιόμορφο μαγείρεμα με ζωμό ή λίπος. (κονφί, κ.λπ...)
Καινοτομία από την CEMMI
Διεπαφή IHM, συνταγές για πολλούς τύπους μαγειρέματος (σε ζωμό, σε κονφί, με νερό, σε ζωμό, με λάδι...)
Απαλή μαγειρική (σε μπεν μαρί) με θερμικό λάδι
Κανονικό και ομοιόμορφο μαγείρεμα (κοχλίας χωρίς τέλος)
CIP σε λειτουργία (επιλογή)
Υγιεινός και ανθεκτικός σχεδιασμός από ανοξείδωτο χάλυβα
Πιστοποιημένα υλικά για επαφή με τρόφιμα