Από το 2006, η Sempre Ghiotti δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα του catering και της εστίασης, προσφέροντας τις καλύτερες συνταγές της σικελικής κουζίνας με τη μορφή έτοιμων πιάτων, βολικών για καθημερινή χρήση και νόστιμων όπως μόλις φτιαγμένων. Οι παρασκευές μας, που γίνονται με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, δίνουν τη δυνατότητα να σερβίρουμε όλη την αυθεντικότητα της Μεσογείου σε λίγα και απλά βήματα. Χάρη στις πρακτικές συσκευασίες μας, μπορείτε να αποκτήσετε πιάτα με εκπληκτική γεύση, σε μεγάλη ποσότητα μερίδων και σε πολύ λίγο χρόνο. Εκτός από την προσφορά των πιο διάσημων συνταγών της παράδοσης, η εκτενής γκάμα προϊόντων μας προσφέρει επίσης συνταγές χωρίς γλουτένη και προσαρμόσιμες τόσο στα συστατικά όσο και στις ποσότητες, εξασφαλίζοντας έτσι νόστιμες και έτοιμες προς χρήση λύσεις, ικανές να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε γεύση και ανάγκη. Η σειρά προϊόντων I Sempre Ghiotti γεννήθηκε χάρη στην πρωτοβουλία μιας ομάδας νέων επιχειρηματιών με κοινό στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης και δυναμικής επιχείρησης στον τομέα του catering και της εστίασης. Να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία μέσω του frozen food είναι η καθημερινή μας πρόκληση. Χάρη στην υψηλή ποιότητα και τα υψηλά πρότυπα παραγωγής της σειράς I Sempre Ghiotti, φέρνουμε στα τραπέζια όλου του κόσμου μερικές τυπικές συνταγές της σικελικής κουζίνας. Έτοιμα φαγητά που παρασκευάζονται με απλό και γρήγορο τρόπο (15 λεπτά στον φούρνο), κατάλληλα για όσους θέλουν να ανακαλύψουν ξανά τις αυθεντικές γεύσεις της μεσογειακής διατροφής.
Όλοι φαντάζονται το αραντσίνο ως μια σφαίρα ή έναν κώνο ρυζιού με χρυσό χρώμα, που με την πρώτη μπουκιά αποκαλύπτει μια γέμιση ραγού. Αλλά εμείς σκεφτ...
Η έντονη γεύση και τα ζωντανά χρώματα των ανοιξιάτικων λαχανικών ενώνονται με την τρυφερότητα του ψαριού σπαθί σε ένα πιάτο που εκφράζει όλη την ουσία...
Τα ανελέττι είναι η μορφή ζυμαρικών που προσδιορίζει καλύτερα την γαστρονομική παράδοση του Παλέρμο. Ιδανικά και ευέλικτα για κάθε είδους πρώτο πιάτο,...
Οι φουσίλι είναι μια εκλεπτυσμένη μορφή ζυμαρικών που προσφέρεται για τις πιο πρωτότυπες χρήσεις, αλλά είναι επίσης ευέλικτη για συνταγές με απλή και ...
Η μαγεία του δάσους, τα αρώματα της φύσης και οι γεύσεις του φθινοπώρου μας φέρνουν αμέσως στο μυαλό τα μανιτάρια: θρεπτικά και νόστιμα υλικά που αποτ...
Τυπικοί του Μολίζε, του Αμπρούτσο και της Πούλια, οι καβατέλι είναι οι πρωταγωνιστές μιας συνταγής που περιλαμβάνει σε ένα μόνο πιάτο τις καλύτερες πα...
Ο αραancίνος μας φέρνει αμέσως στο μυαλό έναν συνδυασμό κρέατος, λαχανικών, σάλτσας, ρυζιού και ψίχας. Εμείς όμως τον έχουμε προτείνει με μια πραγματι...
Οι λαζάνες με ρικότα και σπανάκι, απαραίτητο πιάτο κάθε κουζίνας, είναι οι αγαπημένες των λάτρεις των κλασικών και ελαφρών γεύσεων. Φτιαγμένες με την ...
Μια ανανεωμένη και νόστιμη εκδοχή του διάσημου ξιφία, που είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής πολλών μεσογειακών συνταγών. Εμείς σκεφτήκαμε να ανανε...
Από την προσεκτική και σχολαστική εργασία των Σικελών αγροτών μας προέρχεται η ποιότητα των πρώτων υλών που συνθέτουν αυτό το πιάτο. Μια τέλεια ισορρο...
Ανάμεσα στις χιλιάδες δυνατότητες του ξιφία, αυτή που σας προτείνουμε είναι σίγουρα η πιο κατάλληλη για να συνοδεύσει ένα απεριτίφ υψηλής ποιότητας. Μ...
Ποιος από εσάς έχει πάει στη Σικελία χωρίς να σταματήσει σε ένα από τα γραφικά εστιατόρια ή τα ταβερνάκια της; Όλοι σίγουρα θα έχουν ακούσει για αυτές...
Εμπλουτίστε την προσφορά σας με τα καβατέλι σαρδέλας και φινόκιο, μια συνταγή που προέρχεται από τα υλικά της γης μας για να δημιουργήσει έναν συνδυασ...
Ένα πιάτο που σερβίρεται με κλασικά υλικά, συνδυασμένα χάρη σε μια φρέσκια και ελκυστική προετοιμασία. Αυτό το πιάτο, χαρακτηριστικό των Νήσων Εγκαδίο...
Το τέλειο κυριακάτικο γεύμα, η συνταγή των γιορτών που ικανοποιεί όλες τις γεύσεις και όλες τις ηλικίες. Ένα ιστορικό πρώτο πιάτο της ιταλικής κουζίνα...