Προϊόντα για κρασί με (2211)

ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΑΡ - ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΑΡ - ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

IGP VAL DE LOIRE – Ένα κρασί, μια Χώρα 11,50% 75 cl
Château La Gasquerie Κόκκινο 2022 Μπορντό - Κόκκινο κρασί AOP Μπορντό

Château La Gasquerie Κόκκινο 2022 Μπορντό - Κόκκινο κρασί AOP Μπορντό

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ Κόκκινο κρασί από το Μπορντό Βρίσκεται στην καρδιά του Entre-Deux-Mers στο Saint-Pey de Castets, αυτή η οικογενειακή επιχείρηση καλύπτει 27 εκτάρια, ιδανικά φυτεμένα σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά εδάφη. Η μέση ηλικία του αμπελώνα είναι 25 χρόνια, προσφέροντας τέλειες συνθήκες για την παραγωγή γοητευτικών κρασιών Bordeaux. ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Περιορισμένες αποδόσεις Παραδοσιακή οινοποίηση που συνδυάζει την αρχαία τεχνογνωσία με σύγχρονες μεθόδους ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc ΣΗΜΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ Με μια όμορφη ρουμπινί απόχρωση, το Château La Gasquerie αποκαλύπτει ένα ευχάριστο μπουκέτο από φρέσκα κόκκινα μούρα, ελαφρώς μπαχαρικά. Ο ουρανίσκος είναι απαλός, με μια όμορφη στρογγυλότητα, εξελισσόμενος σε μια κομψή επίγευση. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ Το Château La Gasquerie συνδυάζεται όμορφα με ψητά ή ψημένα κόκκινα κρέατα, θηράματα και τυριά όπως το Brie de Meaux, το Gorgonzola ή το Livarot. Σερβίρετε μεταξύ 16°C και 18°C. ΒΡΑΒΕΙΑ 2017: Χρυσό Μετάλλιο – Διαγωνισμός Gilbert & Gaillard 2018
Bourgueil - Les Géléries - Κρασιά

Bourgueil - Les Géléries - Κρασιά

Δυνατό κρασί με στέρεες τανίνες και αρώματα από μαγειρεμένα φρούτα. Πολύ παλιές αμπελώνες σε χαλίκια. Μπορεί να καταναλωθεί στην νεότητά του. Δημοσίευση: DOMAINE DAMIEN LORIEUX Ονομασία: BOURGUEIL Περιοχή: VAL DE LOIRE Χρώμα: Κόκκινο Ποικιλίες: 100% CABERNET FRANC Τρόπος καλλιέργειας: Λογική γεωργία Περιεκτικότητα: 75cl Βάρος: 1 kg Χρονιά: 2020 Χαρακτήρας: ελαφρύ / φρουτώδες
Κρασιά Bordeaux Grands Crus Classés - Graves και Pessac-Léognan - Château Haut-Brion

Κρασιά Bordeaux Grands Crus Classés - Graves και Pessac-Léognan - Château Haut-Brion

Θρυλικά Grands Crus, εξαιρετικά châteaux ... Στις κάβες μας, στην καρδιά του Medoc, αποθηκεύονται οι πιο προ prestigious ετικέτες από το Bordeaux και όλο τον κόσμο, παλιές και πολύτιμες σοδειές. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε περισσότερους από 200 Crus Classés που καλύπτουν 10 και 15 διαφορετικές σοδειές, μια λίστα που ενημερώνεται καθημερινά προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσδοκίες διαφορετικών εθνικών και διεθνών πελατών. Αυτά τα κρασιά θα προσφερθούν "en-primeur" (μελλοντικά). Μια συγκεκριμένη ποσότητα θα είναι διαθέσιμη προς πώληση μόλις τα κρασιά εμφιαλωθούν.
Ερυθρός οίνος - Το Κάστρο

Ερυθρός οίνος - Το Κάστρο

AOP Coteaux d'Aix-en-Provence
Λευκό Κρασί - Coteaux Du Layon Chateau De Brossay 2021 - ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Λευκό Κρασί - Coteaux Du Layon Chateau De Brossay 2021 - ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ηλικία του αμπελιού: 35 έως 65 ετών Δύναμη: 4500 φυτά ανά εκτάριο Απόδοση: 30 εκατόλιτρα ανά εκτάριο Κλάδεμα: Διπλό Γκιό Υψόμετρο: 100 έως 120 μ Εδάφος: Αργιλώδες και χαλικώδες έδαφος πάνω σε σχιστόλιθους Θέση: Υψηλός λαιμός Οινοποίηση: Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτο δοχείο με έλεγχο των θερμοκρασιών. Υπολείμματα σακχάρων: περίπου 90 γρ/λίτρο Βαθμός: 12,5 % σε όγκο Βαθμός: 12,5 % σε όγκο Κλάδεμα: Διπλό Γκιό Υψόμετρο: 100 έως 120 μ
Κελάρια κρασιών

Κελάρια κρασιών

Διαστάσεις (ΥxΠxΒ σε εκ.) : 181 x 60 x 68 Χωρητικότητα μπουκαλιών : 231 Ικανότητα/κατανάλωση : 160w / 0,70 kw/24h Η κάβα παλαίωσης T220V είναι μια ρυθμιζόμενη ντουλάπα κρασιού. Ντουλάπα με μία θερμοκρασία (ρυθμιζόμενη από 8° έως 18°) Χρώμα: μαύρο Επιλογές : άλλα χρώματα, γυάλινη πόρτα, φωτισμός LED, επιπλέον ράφι Διαθέσιμες εκδόσεις : T220V 6 ράφια 231 μπουκάλια T220V 7 ράφια 220 μπουκάλια T220V 8 ράφια 220 μπουκάλια T220V 10 ράφια 209 μπουκάλια T220V 12 ράφια 198 μπουκάλια T220V 14 ράφια 187 μπουκάλια T220V 15 ράφια 176 μπουκάλια
Le Petit Vauthier 2015 75cl - Aoc Saint Emilion

Le Petit Vauthier 2015 75cl - Aoc Saint Emilion

Ιστορία : Είναι η Πολίν Βωτιέ, επίσης ιδιοκτήτρια του Château Ausone, που διευθύνει αυτό το κτήμα με την ίδια αυστηρότητα και την ίδια αναζήτηση ποιότητας όπως το Château Ausone. Οι διαδικασίες είναι σχεδόν παρόμοιες και επιτρέπουν την παραγωγή ενός κομψού κρασιού που αναζητείται για την σταθερότητά του. Γευσιγνωσία : Η φιάλη παρουσιάζεται με ένα βιολετί χρώμα που αναδεικνύει τα αρώματα των κόκκινων φρούτων. Ο ουρανίσκος είναι ελκυστικός: πυκνός και συμπυκνωμένος με τανίνες παρούσες αλλά καλά δουλεμένες.
ΚΑΡΙΛΟΝ 'Angelus' - Οικογένεια De Bouard

ΚΑΡΙΛΟΝ 'Angelus' - Οικογένεια De Bouard

Το Carillon d’Angélus γεννήθηκε με το έτος 1987. Με την πάροδο των χρόνων, απέκτησε τη δική του ταυτότητα. Αντανάκλαση του επιπέδου απαιτήσεων των ομάδων του κτήματος, προέρχεται από ένα μεταβλητό ποσοστό merlot, cabernet franc και cabernet sauvignon που επιλέγονται από διάφορους αμπελώνες του Saint Emilion. Οι οινοποιήσεις και η ωρίμανση προσαρμόζονται ακριβώς στο στυλ του. Εκτιμάται για την καθαρότητα των αρωμάτων φρούτου, για τους βελούδινους τανίνες του και για την κομψή του επίγευση.
Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense Rosé

Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense Rosé

Φόρεμα ή ροζ, με ελαφρές πορτοκαλί αντανακλάσεις. Αρώματα από πέταλα τριαντάφυλλου, κόκκινα φρούτα, μπισκότα, γλυκές αμυγδάλες και κουκούτσια κερασιού. Αέρινο και τρυφερό, ο ουρανίσκος είναι λεπτός, με μια γκουρμέ φινίρισμα.
Μαρκήσιος ντε Σεν-Εστεφ

Μαρκήσιος ντε Σεν-Εστεφ

Σχόλιο Οι 28 εκτάρια αμπελώνων του Μάρκου του Σαιν-Εστεφ βρίσκονται στην καρδιά της ονομασίας Σαιν-Εστεφ. Η ονομασία απολαμβάνει μια εξαιρετική terroir. Αυτά τα αμμώδη εδάφη, τα πιο υψηλά του Μεντόκ αλλά και τα πιο αργιλώδη από όλους τους κοινοτικούς terroirs, χαρακτηρίζονται από την ποικιλία της σύνθεσης των στρωμάτων τους, δίνοντας στα κρασιά όλη τους την τυπικότητα. Γευσιγνωσία Ωραία ρόμπα ενός βαθύ κόκκινου. Μύτη από ώριμα φρούτα, ελαφρώς μπαχαρικά, λεπτή. Στόμα ευρύ, φρουτώδες, με τανίνες καλά ενσωματωμένες. Ποικιλίες: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Παραγωγός: Μάρκος του Σαιν-Εστεφ (συνεταιρισμός) στο Σαιν-Εστεφ (33180) Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2017
Giovanni Rosso Etna Rosso - Χρονιά 2017

Giovanni Rosso Etna Rosso - Χρονιά 2017

Καλώς ήρθατε στη Σικελία, μια οινοπαραγωγική περιοχή με ισχυρή ταυτότητα που εκφράζεται μέσα από τους μοναδικούς της αμπελώνες και τους πολλούς τοπικούς της ποικιλίες. Στις πλαγιές του Έτνα, ο Giovanni Rosso καλλιεργεί με επιτυχία το Nerello Mascalese. Η ετικέτα του Etna Rosso προσφέρει λεπτά και ζωντανά αρώματα. Περιλαμβάνει βιολέτα, μπεργαμότο, γαϊδουράγκαθο και υγρή πέτρα, καθώς και νότες λευκού πιπεριού. Στο στόμα, είναι νόστιμο και λεπτό. Η επίγευση είναι ταυτόχρονα ισχυρή και γευστική. Συνδυάζεται τέλεια με arancini, κοτόπουλο à la basquaise ή ρατατούι.
Château Bel-Air La Royère - Blaye Côtes de Bordeaux - Justin Malbec 2020

Château Bel-Air La Royère - Blaye Côtes de Bordeaux - Justin Malbec 2020

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτή η σοδειά είναι ένα νόστιμο 100% Malbec μακριά από τα κλισέ του Μπορντό όπου το ξύλο είναι μερικές φορές κυρίαρχο. Εδώ, όμορφα φρέσκα μαύρα φρούτα διακρίνονται στη γεύση και αναμειγνύονται με νόστιμες πικάντικες νότες. Ένα κρασί απόλαυσης αλλά με όμορφο χαρακτήρα και πολύ καλή ένταση. Ευχαριστώ κα. Chevrier! Περιεκτικότητα: 75cl Τύπος: Κόκκινο κρασί Ποικιλία: 100% Malbec AOC: Blaye Côtes de Bordeaux Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2025 Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C
Coteau Du Pont Du Gard Από Μια Ήλιο Σε Άλλη - Η Όμορφη Πέτρα - LANGUEDOC

Coteau Du Pont Du Gard Από Μια Ήλιο Σε Άλλη - Η Όμορφη Πέτρα - LANGUEDOC

Coteau Du Pont Du Gard Από Μία Ήλιο Σε Άλλη - Η Όμορφη Πέτρα - LANGUEDOC
Champagne Réaut - Brut Tradition - Champagne - Côte des Bar

Champagne Réaut - Brut Tradition - Champagne - Côte des Bar

Σαμπάνια - Côte des Bars Συνδυασμός : Πινό νουάρ - Πινό μενιέ - Πινό μπλαν - Σαρντονέ Ωρίμανση σε παλέτες : 24 μήνες Οινοποιήσεις : Πιεστική διαδικασία με αεροπίεση, αλκοολική ζύμωση σε εμαγιέ και ανοξείδωτες δεξαμενές, συνδυασμός των εσοδειών και στη συνέχεια προσθήκη λικέρ τυραζ.
Απεριτίφ με Μέλι

Απεριτίφ με Μέλι

Μια πολύ αρωματική μυρωδιά στη μύτη με νότες μελιού. Μια πολυπλοκότητα στη γεύση με εσπεριδοειδή και μέλι. Σερβίρεται πολύ κρύο χωρίς πάγο. ΒΑΡΟΣ: 1,3 κιλά
Παντζάρι Γκουάβα

Παντζάρι Γκουάβα

Punch Guava Ref: CAV030 Ποσότητα ανά κιβώτιο: 6 Βαθμοί: 18° Όγκος: 70 cl
Ôvie

Ôvie

Βιολογική καλλιέργεια. Χειρονακτική και μηχανική συγκομιδή. Πλήρης αποσπασματοποίηση, Ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές, Χρήση εγχώριων ζυμών. Ωρίμανση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές, Τεχνικός φελλός. Αργιλώδης-ασβεστολιθικός έδαφος. Μάτι Βαθύ βιολετί χρώμα, με βιολετί ανταύγειες. Μύτη Ελαφρές αρώματα από μαύρη σταφίδα, ελαφρές αρώματα από φρέσκα φρούτα, λεπτές αρώματα από σμέουρα. Συνοδεία φαγητού & κρασιού Ψητά κόκκινα κρέατα, Ψητά λευκά κρέατα Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16° - 17° Χρώμα: Κόκκινο Ποικιλία: Cinsault, Syrah Αλκοόλ: 12,5% Περιεκτικότητα: 75 cl (Φιάλη)
Chiroubles - Στο Cercillon

Chiroubles - Στο Cercillon

Στα βόρεια της περιοχής της ονομασίας, στην "μεσαία ορεινότητα". Είναι ο υψηλότερος οίνος του Μποζολέ. Η Σιρουμπλ είναι εδώ και καιρό μια στάση για τους περιπατητές που σταματούν για να θαυμάσουν την υπέροχη θέα στις λόφους του Μποζολέ και στην κοιλάδα του Σαόν. Το έδαφος: αρκετά χοντρός γρανίτης και πορφυρίτης. Αμπελοκαλλιέργεια: Πυκνότητα φύτευσης: 9.000 φυτά/εκτάριο για να ελέγχεται η ζωτικότητα της ποικιλίας. Κλάδεμα: γαλλικό, πολύ κοντό, επιτρέπει τον έλεγχο των αποδόσεων. Συγκομιδή: χειρονακτική. Οινοποίηση: Παραδοσιακή μέθοδος Μποζολέ, ημι-καρbonique, με ολόκληρες τσαμπιά. Με εκχύλιση 8 ημέρες κατά μέσο όρο. Ωρίμανση σε δεξαμενές για 6 έως 8 μήνες. Γευσιγνωσία: Ένα κρασί που δεν κάνει παραξενιές! Η μύτη του χαρακτηρίζεται από αρώματα παιώνιας και κερασιάς. Στο στόμα, είναι γερό, σάρκινο. Οι τανίνες είναι παρούσες χωρίς να είναι σκληρές. Η στρογγυλότητα της ποικιλίας παρουσιάζεται εδώ με ωραίο βάθος.
Pinot Noir Ωριμασμένο σε Δρύ 2020 - Οι Υπογραφές

Pinot Noir Ωριμασμένο σε Δρύ 2020 - Οι Υπογραφές

Μοναδική ποικιλία στην Αλσατία για την παραγωγή ροζέ ή κόκκινων κρασιών. Πολύ ευχάριστη, είναι ο πιστός σύντροφος των κρεάτων, του θηράματος, των ψητών και των τυριών. Χρώμα κερασιού με ρουμπινί ανταύγειες. Κριτσανιστή δομή με βελούδινες τανίνες. Ποικιλίες: 100% Pinot Noir Βροχοπτώσεις: 550 mm/έτος Ηλικία: 20 χρόνια Ωρίμανση: 12 μήνες σε βαρέλι Αλκοόλ: 13,5% Ζάχαρη: <2 g/L Συνολική οξύτητα: 3,8 g/L Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16°C το χειμώνα, 12°C το καλοκαίρι Διάρκεια: 8 χρόνια
Le Clos Portais 2019 Muscadet Sèvre & Maine sur Lie

Le Clos Portais 2019 Muscadet Sèvre & Maine sur Lie

Cépage : Melon de Bourgogne 100% Terroir : Graves et silices Accord mets-vin : Οίνοι πολύ ευχάριστοι για το 2019. Ορεκτικό, ψάρι, λευκό κρέας και τυρί. Πλούσιο και ευχάριστο κρασί. Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves et silices Accord mets-vin: Οίνοι πολύ ευχάριστοι για το 2019. Ορεκτικό, ψάρι
Σαμπάνια Prestige 'Africa Royale' (75 cl) - Κουτί X 6 Μπουκάλια

Σαμπάνια Prestige 'Africa Royale' (75 cl) - Κουτί X 6 Μπουκάλια

Λεπτομέρειες προϊόντος: Για να απολαύσετε ιδανικά αυτό το Prestigieuse Ποτό, προσφέρετε στον εαυτό σας επίσης μία από τις συνταγές PRAGEN που διατίθενται δωρεάν για τους πελάτες μας. Αυτό το προϊόν μπορεί να παραδοθεί σε Κουτιά, σε Παλέτες ή σε Κοντέινερ. Οι αγορές Επαγγελματιών και Μεταπωλητών διαχειρίζονται με ειδικές συμβάσεις προσαρμοσμένες σε κάθε εμπορική συνεργασία. Καμία κατάθεση πώλησης δεν γίνεται αποδεκτή σύμφωνα με τους γενικούς όρους πώλησής μας. Μέγεθος: Μεσαία Φιάλη (26cm x 8cm) / 75cl
Ερυθρός οίνος 2021 - Terres de Grès - Minervois

Ερυθρός οίνος 2021 - Terres de Grès - Minervois

Σκούρο κόκκινο, ο συνδυασμός Grenache, Syrah και Carignan μας προσφέρει τέλεια ισορροπία, ένα σφιχτό και αρωματικό κρασί με τανίνες που περιβάλλουν την επίγευση.
Clairette de Die Domaine Georges Raspail Λευκό 75cl - Οι Φυσαλίδες

Clairette de Die Domaine Georges Raspail Λευκό 75cl - Οι Φυσαλίδες

Ένα λεπτό μείγμα από Muscat Petits Grains και Clairette για να προσφέρει γλυκύτητα στα απεριτίφ σας ή για να συνοδεύσει τα επιδόρπιά σας. Κατάσταση: Νέο προϊόν Χώρα: Γαλλία Περιοχή παραγωγής: Κοιλάδα του Ροδανού Ονομασία: Clairette de Die Παραγωγός: Domaine Georges Raspail Αλκοόλ: 8° Περιεκτικότητα: 75cl
Κρασί με ανθώδεις νότες βιολέτας και ώριμων φρούτων - AOC CAHORS

Κρασί με ανθώδεις νότες βιολέτας και ώριμων φρούτων - AOC CAHORS

Λαμπερό, ρουμπινί χρώμα με έντονες αντανακλάσεις, αυτό το κρασί αποκαλύπτει ένα φρουτώδες μπουκέτο που συνδυάζει λουλουδάτες νότες βιολέτας και ώριμων φρούτων.
DOMAINE TOUR CAMPANETS - Κόκκινο, Ροζέ και Λευκό

DOMAINE TOUR CAMPANETS - Κόκκινο, Ροζέ και Λευκό

Δημιουργός κρασιού Η Emmanuelle Baude και η ομάδα της δημιουργούν φρουτώδη, ζωντανά και μεταξένια κρασιά με καθημερινή παρατήρηση και τεχνική αυστηρότητα. Η φρεσκάδα, η ισορροπία και η κομψότητα παραμένουν οι κατευθυντήριες γραμμές για τη δουλειά κάθε ενός από τα κρασιά. « Αναζητούμε νέες δημιουργίες κρασιών που να είναι πάντα πιο πρωτότυπες, πολύπλοκες και εκπληκτικές, με μια διαρκή επιθυμία να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, να βελτιώσουμε την ποιότητα και να προσφέρουμε ευχαρίστηση στον καταναλωτή ». Μετά από μερικά χρόνια πειραματισμού και ρίσκου, τα κρασιά αποκτούν υποβλητικότητα και χαρακτήρα, αντανακλώντας τον terroir αλλά και την προσωπικότητα της οικοδέσποινας! Πιστοποίηση περιβάλλοντος
Blaye Côtes de Bordeaux κόκκινο 2016 - Domaine de l'ancien Manoir de Valette

Blaye Côtes de Bordeaux κόκκινο 2016 - Domaine de l'ancien Manoir de Valette

{"PACKAGING":"ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 750 ml","rouge boisé et charpenté":"κόκκινο ξυλώδες και σφιχτό: μακρύ στο στόμα","Conseils":"ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Συνοδεύει όλα τα γεύματα, ειδικά τα κόκκινα κρέατα και τα τυριά, σερβίρεται μεταξύ 16 και 18 °C.","Cépages":"Ποικιλίες: 80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Μπορντώ","grand vin de bordeaux":"μεγάλο κρασί του Μπορντώ: κουτιά των 6","Sol":"Έδαφος: αργιλώδες ασβεστολιθικό","NOTES":"ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Το άρωμα ανοίγει σε νότες κόκκινων φρούτων, η επίθεση στο στόμα κυριαρχείται από τα φρούτα.","APPELATION":"ΑΠΟΚΛΗΣΗ: AOC BLAYE COTES DE BORDEAUX","Origine des raisins":"Προέλευση σταφυλιών: 100% κτήμα του Μανουά του Βαλέτ","ALCOOL/ Alcool":"ΑΛΚΟΟΛ: 13 %Vol","PALETTE":"ΠΑΛΕΤΑ: Παλέτα VMF 100 x 120 με 720 μπουκάλια, 120 κουτιά των 6","Blaye cotes de Bordeaux":"Blaye cotes de Bordeaux: 75 cl","Elevage":"Ωρίμανση: 50% σε βαρέλια 225 λίτρων","COULEUR":"ΧΡΩΜΑ: Κόκκινο","DOSAGE":"ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Καμία προσθήκη","MILLESIME":"ΧΡΟΝΙΑ: 100% 2016 εμφιαλωμένο τον 09/2017."}
Pilavoine – AOP Ventoux – Ροζέ

Pilavoine – AOP Ventoux – Ροζέ

Ποικιλίες: Γκρενάς 95%, Καριγιάν 5% Ηλικία των αμπελιών: 15 ετών Έδαφος: Αργιλοασβεστολιθικό Συγκομιδή: Μηχανική Γευσιγνωσία: • Χρώμα: Πολύ ανοιχτό ροζ • 1η μύτη: έντονη, εσπεριδοειδής (γκρέιπφρουτ) και λουλουδάτη • 2η μύτη: ροδάκινο του αμπελιού • Στο στόμα: φρέσκο, κομψό, στρογγυλό • Καλή επίγευση Συνοδεία φαγητού/κρασιού: • Πιάτα με νόστιμες γεύσεις του νότου • Σαλάτα, ψητά Διατήρηση: 2 χρόνια Οινοποίηση: Άμεση πίεση. Τα μούστα ψύχονται γρήγορα για να διατηρηθούν τα αρώματα. Φυσική απολάσπωση στο κρύο. Οινοποίηση σε δεξαμενές στους 16°C για βέλτιστη φρεσκάδα και αρωματική έκφραση. Ωρίμανση πάνω σε λεπτά οινολάσπης μέχρι την εμφιάλωση.
Ουλυσσέ Σάιντερ 75cl - Τόνικ Σάιντερ - Domaine Flaguerie

Ουλυσσέ Σάιντερ 75cl - Τόνικ Σάιντερ - Domaine Flaguerie

Ο Οδυσσέας είναι ένα αναζωογονητικό ελαφρώς αφρώδες brut cider με λαμπερή, διαυγή όψη και κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα. Η μύτη είναι φρουτώδης, η πρώτη γεύση είναι ξινή και φρουτώδης. Η επίγευση αναδεικνύει μια υποψία πικράδας. Συνολικά, ευχάριστα φρέσκος. Μεικτό βάρος: 1340g / 2,2lb Βάρος κουτιού των 6: 9kg / 19,8lb
Οι ημιξηραμένες δαμάσκηνές μας

Οι ημιξηραμένες δαμάσκηνές μας

Οι παραγωγές ροδάκινων, δαμάσκηνων, μήλων, νάσι και καλοκαιρινών αχλαδιών εγκαταλείφθηκαν σταδιακά για να επικεντρωθούν στην ειδικότητα του Fernand MEYNARD, την Doyenné du Comice και την Passe Crassane. Η Passe Crassane Προερχόμενη από διασταύρωση με κυδώνι το 1855, η Passe Crassane είναι το αχλάδι του χειμώνα par excellence. Συλλέγεται τον Οκτώβριο και καταναλώνεται από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο. Η σάρκα της είναι γλυκιά και λιώνει στο στόμα, με ελαφρώς στυφή γεύση. Ο τόπος μας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για την καλλιέργεια της Passe Crassane, γι' αυτό ποτέ δεν είναι πετρώδη. Η Doyenné du Comice Δημιουργήθηκε στην Ανζέρ το 1849, η Comice είναι ένα φθινοπωρινό αχλάδι με λευκή, ζουμερή, γλυκιά και λειωμένη σάρκα. Συλλέγεται τον Σεπτέμβριο και πωλείται από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο. Είναι η πιο περιζήτητη.