ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Κόκκινο κρασί από το Μπορντό
Βρίσκεται στην καρδιά του Entre-Deux-Mers στο Saint-Pey de Castets, αυτή η οικογενειακή επιχείρηση καλύπτει 27 εκτάρια, ιδανικά φυτεμένα σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά εδάφη. Η μέση ηλικία του αμπελώνα είναι 25 χρόνια, προσφέροντας τέλειες συνθήκες για την παραγωγή γοητευτικών κρασιών Bordeaux.
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Περιορισμένες αποδόσεις
Παραδοσιακή οινοποίηση που συνδυάζει την αρχαία τεχνογνωσία με σύγχρονες μεθόδους
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
60% Merlot
30% Cabernet Sauvignon
10% Cabernet Franc
ΣΗΜΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ
Με μια όμορφη ρουμπινί απόχρωση, το Château La Gasquerie αποκαλύπτει ένα ευχάριστο μπουκέτο από φρέσκα κόκκινα μούρα, ελαφρώς μπαχαρικά. Ο ουρανίσκος είναι απαλός, με μια όμορφη στρογγυλότητα, εξελισσόμενος σε μια κομψή επίγευση.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ
Το Château La Gasquerie συνδυάζεται όμορφα με ψητά ή ψημένα κόκκινα κρέατα, θηράματα και τυριά όπως το Brie de Meaux, το Gorgonzola ή το Livarot.
Σερβίρετε μεταξύ 16°C και 18°C.
ΒΡΑΒΕΙΑ
2017: Χρυσό Μετάλλιο – Διαγωνισμός Gilbert & Gaillard 2018
Δυνατό κρασί με στέρεες τανίνες και αρώματα από μαγειρεμένα φρούτα. Πολύ παλιές αμπελώνες σε χαλίκια. Μπορεί να καταναλωθεί στην νεότητά του.
Δημοσίευση: DOMAINE DAMIEN LORIEUX
Ονομασία: BOURGUEIL
Περιοχή: VAL DE LOIRE
Χρώμα: Κόκκινο
Ποικιλίες: 100% CABERNET FRANC
Τρόπος καλλιέργειας: Λογική γεωργία
Περιεκτικότητα: 75cl
Βάρος: 1 kg
Χρονιά: 2020
Χαρακτήρας: ελαφρύ / φρουτώδες
Θρυλικά Grands Crus, εξαιρετικά châteaux ...
Στις κάβες μας, στην καρδιά του Medoc, αποθηκεύονται οι πιο προ prestigious ετικέτες από το Bordeaux και όλο τον κόσμο, παλιές και πολύτιμες σοδειές.
Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε περισσότερους από 200 Crus Classés που καλύπτουν 10 και 15 διαφορετικές σοδειές, μια λίστα που ενημερώνεται καθημερινά προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσδοκίες διαφορετικών εθνικών και διεθνών πελατών.
Αυτά τα κρασιά θα προσφερθούν "en-primeur" (μελλοντικά). Μια συγκεκριμένη ποσότητα θα είναι διαθέσιμη προς πώληση μόλις τα κρασιά εμφιαλωθούν.
Ηλικία του αμπελιού: 35 έως 65 ετών
Δύναμη: 4500 φυτά ανά εκτάριο
Απόδοση: 30 εκατόλιτρα ανά εκτάριο
Κλάδεμα: Διπλό Γκιό
Υψόμετρο: 100 έως 120 μ
Εδάφος: Αργιλώδες και χαλικώδες έδαφος πάνω σε σχιστόλιθους
Θέση: Υψηλός λαιμός
Οινοποίηση:
Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτο δοχείο με έλεγχο των θερμοκρασιών.
Υπολείμματα σακχάρων: περίπου 90 γρ/λίτρο
Βαθμός: 12,5 % σε όγκο
Βαθμός: 12,5 % σε όγκο
Κλάδεμα: Διπλό Γκιό
Υψόμετρο: 100 έως 120 μ
Ιστορία : Είναι η Πολίν Βωτιέ, επίσης ιδιοκτήτρια του Château Ausone, που διευθύνει αυτό το κτήμα με την ίδια αυστηρότητα και την ίδια αναζήτηση ποιότητας όπως το Château Ausone. Οι διαδικασίες είναι σχεδόν παρόμοιες και επιτρέπουν την παραγωγή ενός κομψού κρασιού που αναζητείται για την σταθερότητά του.
Γευσιγνωσία : Η φιάλη παρουσιάζεται με ένα βιολετί χρώμα που αναδεικνύει τα αρώματα των κόκκινων φρούτων. Ο ουρανίσκος είναι ελκυστικός: πυκνός και συμπυκνωμένος με τανίνες παρούσες αλλά καλά δουλεμένες.
Το Carillon d’Angélus γεννήθηκε με το έτος 1987. Με την πάροδο των χρόνων, απέκτησε τη δική του ταυτότητα. Αντανάκλαση του επιπέδου απαιτήσεων των ομάδων του κτήματος, προέρχεται από ένα μεταβλητό ποσοστό merlot, cabernet franc και cabernet sauvignon που επιλέγονται από διάφορους αμπελώνες του Saint Emilion. Οι οινοποιήσεις και η ωρίμανση προσαρμόζονται ακριβώς στο στυλ του. Εκτιμάται για την καθαρότητα των αρωμάτων φρούτου, για τους βελούδινους τανίνες του και για την κομψή του επίγευση.
Φόρεμα ή ροζ, με ελαφρές πορτοκαλί αντανακλάσεις.
Αρώματα από πέταλα τριαντάφυλλου, κόκκινα φρούτα, μπισκότα, γλυκές αμυγδάλες και κουκούτσια κερασιού.
Αέρινο και τρυφερό, ο ουρανίσκος είναι λεπτός, με μια γκουρμέ φινίρισμα.
Σχόλιο
Οι 28 εκτάρια αμπελώνων του Μάρκου του Σαιν-Εστεφ βρίσκονται στην καρδιά της ονομασίας Σαιν-Εστεφ. Η ονομασία απολαμβάνει μια εξαιρετική terroir. Αυτά τα αμμώδη εδάφη, τα πιο υψηλά του Μεντόκ αλλά και τα πιο αργιλώδη από όλους τους κοινοτικούς terroirs, χαρακτηρίζονται από την ποικιλία της σύνθεσης των στρωμάτων τους, δίνοντας στα κρασιά όλη τους την τυπικότητα.
Γευσιγνωσία
Ωραία ρόμπα ενός βαθύ κόκκινου. Μύτη από ώριμα φρούτα, ελαφρώς μπαχαρικά, λεπτή. Στόμα ευρύ, φρουτώδες, με τανίνες καλά ενσωματωμένες.
Ποικιλίες: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)
Παραγωγός: Μάρκος του Σαιν-Εστεφ (συνεταιρισμός) στο Σαιν-Εστεφ (33180)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2017
Καλώς ήρθατε στη Σικελία, μια οινοπαραγωγική περιοχή με ισχυρή ταυτότητα που εκφράζεται μέσα από τους μοναδικούς της αμπελώνες και τους πολλούς τοπικούς της ποικιλίες.
Στις πλαγιές του Έτνα, ο Giovanni Rosso καλλιεργεί με επιτυχία το Nerello Mascalese. Η ετικέτα του Etna Rosso προσφέρει λεπτά και ζωντανά αρώματα. Περιλαμβάνει βιολέτα, μπεργαμότο, γαϊδουράγκαθο και υγρή πέτρα, καθώς και νότες λευκού πιπεριού. Στο στόμα, είναι νόστιμο και λεπτό. Η επίγευση είναι ταυτόχρονα ισχυρή και γευστική.
Συνδυάζεται τέλεια με arancini, κοτόπουλο à la basquaise ή ρατατούι.
Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτή η σοδειά είναι ένα νόστιμο 100% Malbec μακριά από τα κλισέ του Μπορντό όπου το ξύλο είναι μερικές φορές κυρίαρχο. Εδώ, όμορφα φρέσκα μαύρα φρούτα διακρίνονται στη γεύση και αναμειγνύονται με νόστιμες πικάντικες νότες. Ένα κρασί απόλαυσης αλλά με όμορφο χαρακτήρα και πολύ καλή ένταση. Ευχαριστώ κα. Chevrier!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλία: 100% Malbec
AOC: Blaye Côtes de Bordeaux
Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2025
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C
Σαμπάνια - Côte des Bars
Συνδυασμός :
Πινό νουάρ - Πινό μενιέ - Πινό μπλαν - Σαρντονέ
Ωρίμανση σε παλέτες :
24 μήνες
Οινοποιήσεις :
Πιεστική διαδικασία με αεροπίεση, αλκοολική ζύμωση σε εμαγιέ και ανοξείδωτες δεξαμενές, συνδυασμός των εσοδειών και στη συνέχεια προσθήκη λικέρ τυραζ.
Μια πολύ αρωματική μυρωδιά στη μύτη με νότες μελιού. Μια πολυπλοκότητα στη γεύση με εσπεριδοειδή και μέλι. Σερβίρεται πολύ κρύο χωρίς πάγο.
ΒΑΡΟΣ: 1,3 κιλά
Στα βόρεια της περιοχής της ονομασίας, στην "μεσαία ορεινότητα".
Είναι ο υψηλότερος οίνος του Μποζολέ.
Η Σιρουμπλ είναι εδώ και καιρό μια στάση για τους περιπατητές
που σταματούν για να θαυμάσουν την υπέροχη θέα στις λόφους
του Μποζολέ και στην κοιλάδα του Σαόν.
Το έδαφος: αρκετά χοντρός γρανίτης και πορφυρίτης.
Αμπελοκαλλιέργεια:
Πυκνότητα φύτευσης: 9.000 φυτά/εκτάριο για να ελέγχεται
η ζωτικότητα της ποικιλίας.
Κλάδεμα: γαλλικό, πολύ κοντό, επιτρέπει τον έλεγχο των αποδόσεων.
Συγκομιδή: χειρονακτική.
Οινοποίηση:
Παραδοσιακή μέθοδος Μποζολέ, ημι-καρbonique,
με ολόκληρες τσαμπιά. Με εκχύλιση 8 ημέρες κατά μέσο όρο.
Ωρίμανση σε δεξαμενές για 6 έως 8 μήνες.
Γευσιγνωσία:
Ένα κρασί που δεν κάνει παραξενιές!
Η μύτη του χαρακτηρίζεται από αρώματα
παιώνιας και κερασιάς. Στο στόμα, είναι γερό, σάρκινο.
Οι τανίνες είναι παρούσες χωρίς να είναι σκληρές.
Η στρογγυλότητα της ποικιλίας παρουσιάζεται εδώ με ωραίο βάθος.
Μοναδική ποικιλία στην Αλσατία για την παραγωγή ροζέ ή κόκκινων κρασιών. Πολύ ευχάριστη, είναι ο πιστός σύντροφος των κρεάτων, του θηράματος, των ψητών και των τυριών.
Χρώμα κερασιού με ρουμπινί ανταύγειες. Κριτσανιστή δομή με βελούδινες τανίνες.
Ποικιλίες: 100% Pinot Noir
Βροχοπτώσεις: 550 mm/έτος
Ηλικία: 20 χρόνια
Ωρίμανση: 12 μήνες σε βαρέλι
Αλκοόλ: 13,5%
Ζάχαρη: <2 g/L
Συνολική οξύτητα: 3,8 g/L
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16°C το χειμώνα, 12°C το καλοκαίρι
Διάρκεια: 8 χρόνια
Cépage : Melon de Bourgogne 100%
Terroir : Graves et silices
Accord mets-vin : Οίνοι πολύ ευχάριστοι για το 2019. Ορεκτικό, ψάρι, λευκό κρέας και τυρί. Πλούσιο και ευχάριστο κρασί.
Cépage: Melon de Bourgogne 100%
Terroir: Graves et silices
Accord mets-vin: Οίνοι πολύ ευχάριστοι για το 2019. Ορεκτικό, ψάρι
Λεπτομέρειες προϊόντος: Για να απολαύσετε ιδανικά αυτό το Prestigieuse Ποτό, προσφέρετε στον εαυτό σας επίσης μία από τις συνταγές PRAGEN που διατίθενται δωρεάν για τους πελάτες μας. Αυτό το προϊόν μπορεί να παραδοθεί σε Κουτιά, σε Παλέτες ή σε Κοντέινερ. Οι αγορές Επαγγελματιών και Μεταπωλητών διαχειρίζονται με ειδικές συμβάσεις προσαρμοσμένες σε κάθε εμπορική συνεργασία. Καμία κατάθεση πώλησης δεν γίνεται αποδεκτή σύμφωνα με τους γενικούς όρους πώλησής μας.
Μέγεθος: Μεσαία Φιάλη (26cm x 8cm) / 75cl
Σκούρο κόκκινο, ο συνδυασμός Grenache, Syrah και Carignan μας προσφέρει τέλεια ισορροπία, ένα σφιχτό και αρωματικό κρασί με τανίνες που περιβάλλουν την επίγευση.
Ένα λεπτό μείγμα από Muscat Petits Grains και Clairette για να προσφέρει γλυκύτητα στα απεριτίφ σας ή για να συνοδεύσει τα επιδόρπιά σας.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Γαλλία
Περιοχή παραγωγής: Κοιλάδα του Ροδανού
Ονομασία: Clairette de Die
Παραγωγός: Domaine Georges Raspail
Αλκοόλ: 8°
Περιεκτικότητα: 75cl
Λαμπερό, ρουμπινί χρώμα με έντονες αντανακλάσεις, αυτό το κρασί αποκαλύπτει ένα φρουτώδες μπουκέτο που συνδυάζει λουλουδάτες νότες βιολέτας και ώριμων φρούτων.
Δημιουργός κρασιού
Η Emmanuelle Baude και η ομάδα της δημιουργούν φρουτώδη, ζωντανά και μεταξένια κρασιά με
καθημερινή παρατήρηση και τεχνική αυστηρότητα. Η φρεσκάδα, η ισορροπία και η κομψότητα παραμένουν οι κατευθυντήριες γραμμές για τη δουλειά κάθε ενός από τα κρασιά.
« Αναζητούμε νέες δημιουργίες κρασιών που να είναι πάντα πιο πρωτότυπες, πολύπλοκες και εκπληκτικές, με μια διαρκή επιθυμία να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, να βελτιώσουμε την ποιότητα
και να προσφέρουμε ευχαρίστηση στον καταναλωτή ».
Μετά από μερικά χρόνια πειραματισμού και ρίσκου, τα κρασιά αποκτούν υποβλητικότητα και χαρακτήρα, αντανακλώντας τον terroir αλλά και την προσωπικότητα της οικοδέσποινας!
Πιστοποίηση περιβάλλοντος
{"PACKAGING":"ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 750 ml","rouge boisé et charpenté":"κόκκινο ξυλώδες και σφιχτό: μακρύ στο στόμα","Conseils":"ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Συνοδεύει όλα τα γεύματα, ειδικά τα κόκκινα κρέατα και τα τυριά, σερβίρεται μεταξύ 16 και 18 °C.","Cépages":"Ποικιλίες: 80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Μπορντώ","grand vin de bordeaux":"μεγάλο κρασί του Μπορντώ: κουτιά των 6","Sol":"Έδαφος: αργιλώδες ασβεστολιθικό","NOTES":"ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Το άρωμα ανοίγει σε νότες κόκκινων φρούτων, η επίθεση στο στόμα κυριαρχείται από τα φρούτα.","APPELATION":"ΑΠΟΚΛΗΣΗ: AOC BLAYE COTES DE BORDEAUX","Origine des raisins":"Προέλευση σταφυλιών: 100% κτήμα του Μανουά του Βαλέτ","ALCOOL/ Alcool":"ΑΛΚΟΟΛ: 13 %Vol","PALETTE":"ΠΑΛΕΤΑ: Παλέτα VMF 100 x 120 με 720 μπουκάλια, 120 κουτιά των 6","Blaye cotes de Bordeaux":"Blaye cotes de Bordeaux: 75 cl","Elevage":"Ωρίμανση: 50% σε βαρέλια 225 λίτρων","COULEUR":"ΧΡΩΜΑ: Κόκκινο","DOSAGE":"ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Καμία προσθήκη","MILLESIME":"ΧΡΟΝΙΑ: 100% 2016 εμφιαλωμένο τον 09/2017."}
Ποικιλίες: Γκρενάς 95%, Καριγιάν 5%
Ηλικία των αμπελιών: 15 ετών
Έδαφος: Αργιλοασβεστολιθικό
Συγκομιδή: Μηχανική
Γευσιγνωσία:
• Χρώμα: Πολύ ανοιχτό ροζ
• 1η μύτη: έντονη, εσπεριδοειδής (γκρέιπφρουτ) και λουλουδάτη
• 2η μύτη: ροδάκινο του αμπελιού
• Στο στόμα: φρέσκο, κομψό, στρογγυλό
• Καλή επίγευση
Συνοδεία φαγητού/κρασιού:
• Πιάτα με νόστιμες γεύσεις του νότου
• Σαλάτα, ψητά
Διατήρηση: 2 χρόνια
Οινοποίηση:
Άμεση πίεση. Τα μούστα ψύχονται γρήγορα για να διατηρηθούν τα αρώματα. Φυσική απολάσπωση στο κρύο. Οινοποίηση σε δεξαμενές στους 16°C για βέλτιστη φρεσκάδα και αρωματική έκφραση. Ωρίμανση πάνω σε λεπτά οινολάσπης μέχρι την εμφιάλωση.
Ο Οδυσσέας είναι ένα αναζωογονητικό ελαφρώς αφρώδες brut cider με λαμπερή, διαυγή όψη και κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα. Η μύτη είναι φρουτώδης, η πρώτη γεύση είναι ξινή και φρουτώδης. Η επίγευση αναδεικνύει μια υποψία πικράδας. Συνολικά, ευχάριστα φρέσκος.
Μεικτό βάρος: 1340g / 2,2lb
Βάρος κουτιού των 6: 9kg / 19,8lb
Οι παραγωγές ροδάκινων, δαμάσκηνων, μήλων, νάσι και καλοκαιρινών αχλαδιών εγκαταλείφθηκαν σταδιακά για να επικεντρωθούν στην ειδικότητα του Fernand MEYNARD, την Doyenné du Comice και την Passe Crassane.
Η Passe Crassane
Προερχόμενη από διασταύρωση με κυδώνι το 1855, η Passe Crassane είναι το αχλάδι του χειμώνα par excellence. Συλλέγεται τον Οκτώβριο και καταναλώνεται από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο.
Η σάρκα της είναι γλυκιά και λιώνει στο στόμα, με ελαφρώς στυφή γεύση.
Ο τόπος μας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για την καλλιέργεια της Passe Crassane, γι' αυτό ποτέ δεν είναι πετρώδη.
Η Doyenné du Comice
Δημιουργήθηκε στην Ανζέρ το 1849, η Comice είναι ένα φθινοπωρινό αχλάδι με λευκή, ζουμερή, γλυκιά και λειωμένη σάρκα.
Συλλέγεται τον Σεπτέμβριο και πωλείται από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο. Είναι η πιο περιζήτητη.