Προϊόντα για κακάο (1357)

Choco Balls JERRY - Κακάο 375g/10 χωρίς γλουτένη/VEGAN

Choco Balls JERRY - Κακάο 375g/10 χωρίς γλουτένη/VEGAN

Χωρίς γλουτένη μούσλι πρωινού με γεύση κακάο.
Βιολογική σκόνη κακάο

Βιολογική σκόνη κακάο

Η σκόνη προέρχεται από την κακάο κέικ, το οποίο περνά από μια διπλή διαδικασία άλεσης: 10-12% ή 22-24% λίπος ΟΦΕΛΗ Περιέχει υψηλή ποσότητα αντιοξειδωτικών, μεταξύ των οποίων είναι οι φλαβονοειδείς, απαραίτητοι για την πρόληψη της γήρανσης και της κυτταρικής φθοράς. Επιπλέον, βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία και τη λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Η σκόνη κακάο είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για να μην παραμελήσετε τη γεύση της σοκολάτας στα αγαπημένα σας γλυκά. Αυτή είναι μια πιο υγιεινή επιλογή από το κακάο ή τη στιγμιαία σοκολάτα, οι οποίες είναι συνήθως επεξεργασμένες και περιέχουν ζάχαρη. Όντας καθαρή, οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες που προλαμβάνουν τη γήρανση και τη φθορά των κυττάρων παραμένουν ανέπαφες. Είναι επίσης πολύ ενεργητική λόγω των επιπέδων θεοβρωμίνης. Το κακάο μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε φαγητό και να αντικαταστήσει το κακάο σχεδόν σε όλες τις συνταγές, είναι χρήσιμο για όλα τα είδη γλυκών όπως μπράουνις, κέικ, τούρτες, ζεστή σοκολάτα, τρούφες κ.λπ. MOQ:20kg
σοκολάτα γάλακτος - χειροποίητη

σοκολάτα γάλακτος - χειροποίητη

Μάστερ σοκολατοποιός του Βαλ ντε Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοβιομηχανίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ ντε Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
1 Kg | ΒΙΟ Βούτυρο Κακάο Criollo από Μαδαγασκάρη - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

1 Kg | ΒΙΟ Βούτυρο Κακάο Criollo από Μαδαγασκάρη - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo του Comptoir des Épices παρασκευάζεται από βιολογικούς σπόρους κακάο Criollo, μια ποικιλία κακάο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη πλούσια γεύση και τα λεπτά αρώματά της. Οι βιολογικοί σπόροι κακάο Criollo επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για να διατηρήσουν τις φυσικές τους ποιότητες. Χαρακτηριστικά και οφέλη: • Υφή: Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo έχει μια απαλή και λιωμένη υφή που το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στις συνταγές σας. • Άρωμα και γεύση: Αποπνέει ένα νόστιμο άρωμα κακάο και προσφέρει μια έντονη και λεπτή γεύση. • Ενυδατικό και θρεπτικό: Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες για το δέρμα. Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις.
65% Μαύρη Grand Cru Χωρίς Ζάχαρη Σοκολάτα - Σοκολάτες και Κακάο

65% Μαύρη Grand Cru Χωρίς Ζάχαρη Σοκολάτα - Σοκολάτες και Κακάο

Αυτή η σοκολάτα μαύρης σοκολάτας 65% ονομάζεται "Χωρίς ζάχαρη" επειδή η κλασική ζάχαρη (σακχαρόζη ή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, για παράδειγμα) έχει αντικατασταθεί από το Maltitol, ένα γλυκαντικό με σημαντική γλυκύτητα. Αυτή η σοκολάτα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για άτομα που επιθυμούν να αποφύγουν ή να μειώσουν την κατανάλωση ζάχαρης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια σοκολάτα υψηλής ποιότητας: ελαφρώς ξινή, οι φρουτώδεις νότες συνδυάζονται με τις καβουρδισμένες αρωματικές νότες, αφήνοντας να εκφραστεί μια απαλή πικράδα με διακριτές ξυλώδεις νότες. Συστατικά: κόκκοι κακάο, γλυκαντικό: maltitol, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), φυσική εκχύλισμα βανίλιας. Αλλεργιογόνα: Πιθανή παρουσία ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΑΛΑΚΤΟΣ και ΑΥΓΟΥ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ και ΑΡΑΧΙΔΩΝ, συστατικά που χρησιμοποιούνται στο εργαστήριο παραγωγής. Διατροφικές αξίες (ανά 100g): Ενέργεια: 2174 kJ / 527 kcal; Λιπαρά 43g εκ των οποίων κορεσμένα 26g και χοληστερόλη 1,7 mg; Υδατάνθρακες 37g εκ των οποίων ζάχαρα <0,5 g, άμυλο 3,5g Καθαρό βάρος (Γ): 100 g Κωδικός: Σοκολάτα Μαύρη Χωρίς Ζάχαρη
Καβουρδισμένος Καφές

Καβουρδισμένος Καφές

Ο καφές που έχει υποστεί καβούρδισμα αναφέρεται σε πράσινους κόκκους καφέ που έχουν υποβληθεί σε διαδικασία θέρμανσης για να αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά αρώματα, γεύσεις και χρώματα τους. Το καβούρδισμα μετατρέπει τις χημικές ενώσεις των κόκκων, δημιουργώντας τα πολύπλοκα προφίλ γεύσης που εκτιμώνται στον παρασκευασμένο καφέ.
Κριτσινέλια Σοκολάτας Γάλακτος

Κριτσινέλια Σοκολάτας Γάλακτος

4 ποικιλία θεμάτων 2 Kg 561 L
Ταμπλέτα Προέλευση: Ισημερινός 76% 80 γρ - Σοκολάτα

Ταμπλέτα Προέλευση: Ισημερινός 76% 80 γρ - Σοκολάτα

Με μια ισχυρή πικρία, αυτή η μαύρη σοκολάτα κάλυψης Origine Equateur προσφέρει μια μακρά και φρουτώδη επίγευση, με ξυλώδεις αρωματικές νότες. Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ. Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 10 Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10 Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο UGS: TO-E Χώρα κατασκευής: Γαλλία Προπαραγγελία: Ναι Best-seller: Όχι Προσαρμογή: Ναι
Μαύρη Σοκολατένια Κρέμα 300γρ - ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Μαύρη Σοκολατένια Κρέμα 300γρ - ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Συστατικά: 65.79% πραλίνα αμυγδάλου και φουντουκιού (ζάχαρη, φουντούκι, αμύγδαλο, βούτυρο), μαύρη σοκολάτα 66% (κακάο, βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη από κραμβέλαιο), λάδι φυστικιού, λοβός βανίλιας. Διατροφικές αξίες ανά 100g: Ενέργεια 2133Kj, 511Kcal, λιπαρά 30g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 13g, υδατάνθρακες 56g, εκ των οποίων ζάχαρη 54g, πρωτεΐνες 4.2g, αλάτι 0.02g.
3D Σοκολάτα Γάλακτος Corse 110 G - Το Σύμπαν της Σοκολάτας

3D Σοκολάτα Γάλακτος Corse 110 G - Το Σύμπαν της Σοκολάτας

Συστατικά σοκολάτα 36% (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη πλήρους λιπαρότητας, κακάο, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας, φυσική γεύση βανίλιας) Αναφορά: CORSE3DL
Σκόνες ΚΑΚΑΟ - Χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά κακάο σε σκόνη Εκουαδόρ

Σκόνες ΚΑΚΑΟ - Χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά κακάο σε σκόνη Εκουαδόρ

Καθαρή σκόνη κακάο με χαμηλά λιπαρά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, για σοκολατούχες ποτά και ζαχαροπλαστική. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μεταξύ 15 και 18 °C.
Lemaître υψηλής ποιότητας βελγικές σοκολατένιες τρούφες

Lemaître υψηλής ποιότητας βελγικές σοκολατένιες τρούφες

Η σειρά Lemaître προσφέρει μια πλήρη γκάμα από τρουφάκια σοκολάτας με σκόνη και νιφάδες. Τα τρουφάκια μας έχουν μια λεπτή γέμιση τρούφας, καλυμμένα με την καλύτερη βελγική σοκολάτα γάλακτος και διακοσμημένα με σκόνη κακάο ή νιφάδες σοκολάτας. Όλα τα τρουφάκια παράγονται στο εργοστάσιό μας σε 2 ειδικές γραμμές παραγωγής: μια γραμμή παραγωγής για τρουφάκια με σκόνη και μία για τρουφάκια με νιφάδες σοκολάτας. Η τυπική σειρά Lemaître περιέχει: 6 ποικιλίες τρουφών με νιφάδες σοκολάτας και επικάλυψη γάλακτος σε ορθογώνιο κουτί ballotin (Truffines, Cappuccino, Crisp Praliné, Noir, Caramel Salted, Ruby) 6 ποικιλίες τρουφών με σκόνη κακάο και διπλή επικάλυψη γάλακτος σε κάθετο κουτί ballotin (Cocoa, Marc de Champagne, Hazelnut Crisp, Cappuccino, Strawberry, Toffee) Προσφέρουμε επίσης μια πολυτελή σειρά υπό την επωνυμία Lemaître, παρακαλούμε ρωτήστε για τις ελάχιστες ποσότητες: Ένα ορθογώνιο κουτί 105g που περιέχει 12 τρουφάκια νιφάδων σε 3 διαφορετικές ποικιλίες.
Σοκολάτα Μόντικα με Πιπέρι - 50% πάστα κακάο, ζάχαρη, πιπέρι 0,01%.

Σοκολάτα Μόντικα με Πιπέρι - 50% πάστα κακάο, ζάχαρη, πιπέρι 0,01%.

Σοκολάτα Μόντικα με Πιπέρι - πάστα κακάο 50%, ζάχαρη, πιπέρι 0,01%.
Ωμό κακάο σε κόκκους 250γρ

Ωμό κακάο σε κόκκους 250γρ

Οι κόκκοι κακάο είναι μια ακατέργαστη μορφή κακαόσπορων, που περιέχουν μεγάλο αριθμό αντιοξειδωτικών. Ο κακαόδεντρος είναι ένα δέντρο από την οικογένεια των σκληρών, που προέρχεται από τη Νότια Αμερική. Αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται στις κυκλικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής. Τα λουλούδια και οι καρποί αναπτύσσονται στον κορμό. Οι κλίνες κακάο ονομάζονται καρύες και περιέχουν μεγάλο αριθμό σπόρων, βυθισμένων σε μια ζουμερή σάρκα. Ένα διεγερτικό ρόφημα, που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής, παρασκευαζόταν από την εποχή του Κολόμβου. Αργότερα, οι μόδες έγιναν επίσης δημοφιλείς στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Οι κόκκοι κακάο γίνονται καφέ ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια, επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί ο μεγάλος αριθμός θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάο, κακάο και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τους φάτε μόνοι σας ή να τους χρησιμοποιήσετε ως προσθήκη σε ένα γλυκό επιδόρπιο.
Προετοιμασία Βιολογικής Ίνας Κακάο

Προετοιμασία Βιολογικής Ίνας Κακάο

Η οργανική ίνα κακάου είναι μια παρασκευή που προέρχεται από το καβουρδισμένο φλοιό κακάου BIO/ΟΡΓΑΝΙΚΟ, μέσω καθαρισμού, αποστείρωσης και μικροποίησης. Περιγραφή της παρασκευής: η οργανική ίνα κακάου είναι μια χαλαρή σκόνη με ομοιόμορφη, εύκολα διασπώμενη σύσταση (επιτρέπονται μικρές σβώλοι). Χρώμα καφέ. Γεύση και άρωμα χαρακτηριστικά του κακάου, χωρίς ξένες γεύσεις και οσμές. Εφαρμογή: η οργανική ίνα κακάου μπορεί να αντικαταστήσει από 50% έως 100% σκόνη κακάου σε αρτοσκευάσματα και προϊόντα σοκολάτας.
ΛΕΠΤΟΣ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΚΑΟ 25% / MPG

ΛΕΠΤΟΣ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΚΑΟ 25% / MPG

Στην αρωματοποιία ή στα προϊόντα περιποίησης, προσφέρει μια πραγματική νότα μαύρης σοκολάτας με ξυλώδεις αποχρώσεις στην αρχή. Εντυπωσιακός σε συνδυασμό με πατσουλί σε ανατολίτικες συμφωνίες. Αρώματα Αυτό το "γευστικό" προϊόν υποστηρίζει και στρογγυλεύει τις νότες κακάου, βανίλιας, καφέ ή πραλίνας. Διαθέτοντας μια αυθεντική νότα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αρωματίσει ή να βελτιώσει τη γεύση προϊόντων αρτοποιίας, παγωτών, καραμελών, γαλακτοκομικών προϊόντων ή αλκοολούχων ποτών όπως το "Brandy". Καλλυντικά Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται σπάνια σε καλλυντικά προϊόντα.
Σοκολάτα Maltesers

Σοκολάτα Maltesers

Αφεθείτε στον ακαταμάχητο κόσμο της σοκολάτας Maltesers, όπου η απόλυτη ευχαρίστηση συναντά την τελειότητα. Με κάθε νόστιμο δάγκωμα, μεταφέρεστε σε μια ουράνια σφαίρα γλυκύτητας και τραγανότητας, δημιουργώντας μια συμφωνία γεύσεων που χορεύουν στις γεύσεις σας. Φανταστείτε αυτό: μια πλούσια, βελούδινη επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας, που αγκαλιάζει απαλά ένα λεπτό, ελαφρύ σαν τον αέρα κέντρο από μέλι. Καθώς παίρνετε την πρώτη σας δαγκωνιά, η σοκολατένια κρούστα υποχωρεί απαλά, αποκαλύπτοντας τον μαγευτικό πυρήνα που είναι ταυτόχρονα αέρινος και τραγανός. Ο αρμονικός συνδυασμός της λείας σοκολάτας και της λεπτής υφής του μελιού κάνει κάθε μπουκιά μια εξαιρετική απόλαυση. Η σοκολάτα Maltesers, φτιαγμένη με απόλυτη φινέτσα και πάθος, προσφέρει μια εμπειρία που υπερβαίνει την απλή ζαχαροπλαστική. Κάθε σφαίρα είναι ένα αριστούργημα, φτιαγμένο με αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ότι θα απολαύσετε κάθε στιγμή ευτυχίας καθώς λιώνει στο στόμα σας.
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΚΑΟ - Εκχυλίσματα από CforB

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΚΑΟ - Εκχυλίσματα από CforB

Ο υπερκρίσιμος εκχύλισμα βουτύρου κακάου που προέρχεται από κόκκους κακάου μέσω υπερκρίσιμης εξαγωγής με διοξείδιο του άνθρακα (CO2) είναι μια συμπυκνωμένη μορφή βουτύρου κακάου που διατηρεί τους περισσότερους από τους ευεργετικούς συνδυασμούς που βρίσκονται στους ωμούς κόκκους κακάου. Λόγω της δομής του, είναι ένα ευεργετικό λάδι σε πολλούς τομείς όπως η υγεία του δέρματος, η μνήμη, η συγκέντρωση και έχει αντιοξειδωτική δράση.
Κλημεντίνη, Σπασμένος Κακάο

Κλημεντίνη, Σπασμένος Κακάο

τιμές θρεπτικών συστατικών ανά 100 γ ενέργεια (kcal) = 188 ενέργεια (Kj) = 796 λιπαρά (g) = 0.2 εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά (g) = 0 υδατάνθρακες (g) = 45.2 εκ των οποίων σάκχαρα (g) = 43.7 πρωτεΐνες (g) = 0.5 αλάτι (g) = 0.1 Κατάσταση: Νέο ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Νερό, Κλημεντίνες IGP Κορσικής 21%, ζάχαρη, φρέσκος χυμός λεμονιού, αλεσμένα φασόλια κακάο Καθαρό βάρος: 220 γ Προέλευση: Κορσική
Φράουλα σε σοκολάτα με σκόνη κακάο 140γρ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΣΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Φράουλα σε σοκολάτα με σκόνη κακάο 140γρ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΣΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Φράουλα σε μαύρη σοκολάτα Βελγίου με σκόνη κακάο. Είναι ο τέλειος συνδυασμός της γλυκύτητας που περιέχεται στο φρούτο με τη μαύρη σοκολάτα. Η σκόνη κακάο περιβάλλει το σύνολο, τονίζοντας ακόμη περισσότερο τη μοναδική του γεύση. Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς αλάτι, Vegan Βάρος: 150γρ
Κόκκοι κακάο - φυσικοί

Κόκκοι κακάο - φυσικοί

Φυσικά οργανικά κομμάτια κακάου Καθαρό βάρος: 200 γρ Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 565 θερμίδες Διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Προετοιμασμένη σκόνη κακάο 5kg - χωρίς γλουτένη, churerías

Προετοιμασμένη σκόνη κακάο 5kg - χωρίς γλουτένη, churerías

Για όλους εκείνους που είναι παθιασμένοι με μια κούπα από την καλύτερη σοκολάτα. Μορφή που χρησιμοποιείται κυρίως από τις churrerías. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: χωρίς γλουτένη ιδανικό για churrerías ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ: 10 κιλά/κουτί 48 κουτιά/παλέτα
Αλμυρή Βούτυρη Καραμέλα

Αλμυρή Βούτυρη Καραμέλα

10% Κεραμιδικό οξύ προερχόμενο από καρύδα, σε αντίθεση με τα μακρά αλυσίδα λιπαρά οξέα, τα MCT παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. 10% Κολλαγόνο, μετά το νερό, το κολλαγόνο είναι το πιο άφθονο θρεπτικό συστατικό στο σώμα. Αποτελεί το 35% της συνολικής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες του σώματος. Μετά την ηλικία των 25 ετών, μειώνουμε την παραγωγή του δικού μας κολλαγόνου, επομένως το εξωγενές κολλαγόνο είναι κρίσιμο για τη μακροχρόνια υγεία. Είναι απαραίτητο για την παραγωγή χολής (33% γλυκίνη) για την μεταβολή του λίπους και αυξάνει την ελαστικότητα και την αποκατάσταση του δέρματος. Τα οστά σας αποτελούνται κατά 60% από μέταλλα, αλλά το 90% της πρωτεϊνικής μήτρας στα οστά σας είναι κολλαγόνο. Η διατροφή μας στερείται κολλαγόνου γιατί σήμερα κυρίως τρώμε κρέας μυών που είναι πλούσιο σε αμινοξύ μεθειονίνη και φτωχό σε γλυκίνη. Για να αντισταθμιστεί η μεθειονίνη, απαιτείται γλυκίνη. Το κολλαγόνο είναι πλούσιο σε γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη αμινοξέα. Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ) SKU:5430002193007 Πολυόλες: 15,6g Ενέργεια: 386Kcal, 1455kJ Συνολικά λιπαρά: 34,1g Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 22,1g Υδατάνθρακες: 16,5g Εκ των οποίων ζάχαρη: 0,9g Πρωτεΐνη: 9,5g Αλάτι: 0,7g Ίνες: 7,4g
Αμύγδαλα με επικάλυψη πραλίνας σοκολάτας πασπαλισμένα με κακάο Σακούλα 2,5 κιλά

Αμύγδαλα με επικάλυψη πραλίνας σοκολάτας πασπαλισμένα με κακάο Σακούλα 2,5 κιλά

Υποκύψτε στις καραμελωμένες μας αμύγδαλες με σοκολάτα κακάο, τραγανές και γευστικές. Τα αμύγδαλα είναι καβουρδισμένα, αρωματισμένα με βανίλια Bourbon και στη συνέχεια καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα και τέλος πασπαλισμένα με κακάο. Αναφορά: 708523 ΒΑΡΟΣ (σε KG): 2.5 Συσκευασία: 1 ΦΠΑ: 5.5%
72% Μαύρη Σοκολάτα με Κομμάτια Κακάο από τη Μαρτινίκα

72% Μαύρη Σοκολάτα με Κομμάτια Κακάο από τη Μαρτινίκα

Σοκολάτα μαύρη 72% κακάο με κομμάτια κακάο από τη Μαρτινίκα
Γλυκό Linzer με Επιπλέον Κακάο (55γ)

Γλυκό Linzer με Επιπλέον Κακάο (55γ)

{"Brand Name":"Επιθυμία","General Product Information":{"Barcode Packaging":"3800204941560","Pallet weight":"238,425 κιλά","Barcode Box":"3800204941331","Number of boxes per pallet":"165 κομμάτια","Weight box, net":"1,320 κιλά","Box size":"235/210/140 χιλ.","Weight box, gross":"1,445 κιλά","Number of packages per boxes":"24 κομμάτια"},"Storage":"Σε ξηρό, καλά αεριζόμενο χώρο, προστατευμένο από άμεσο ηλιακό φως.","Ingredients":["Αλεύρι σίτου","σιρόπι γλυκόζης - φρουκτόζης","κρέμα κακάο 25% (ζάχαρη, υδρογονωμένο φυτικό λίπος / λάδι βαμβακιού, λάδι φοινικέλαιου /)","σκόνη κακάου 20% / 10-12% περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες /","εμποτιστικό: λεκιθίνη σόγιας","άρωμα: βανιλίνη","γλάσο κακάου (ζάχαρη, πλήρως καθαρισμένο υδρογονωμένο φοινικέλαιο, σκόνη κακάου 8% (10-12% λιπαρά), ξηρή ορμή, εμποτιστικό: λεκιθίνη σόγιας, άρωμα: βανιλίνη)","σκόνη κακάου 1% / 10-12% λιπαρά /","καθαρισμένο ηλιέλαιο","διογκωτικά: διττανθρακικό νάτριο, αμμωνιακό διττανθρακικό."],"Shelf Life":"6 μήνες"}
Κουτί με Γεμιστά Σοκολατάκια

Κουτί με Γεμιστά Σοκολατάκια

Πράγματι, αυτό είναι το καθοδηγητικό μας κριτήριο. Έχουμε αναπτύξει 9 συνταγές γεμιστών σοκολατών που είναι εξίσου νόστιμες όσο και καινοτόμες. Θα τις βρείτε στο κουτί ανακάλυψης με 9 γεμιστές σοκολάτες! Συστατικά: Ξηροί καρποί, ζάχαρη, βούτυρο, κρέμα, μαύρη σοκολάτα, γάλα, λευκή σοκολάτα
Σοκολάτα 'Grand Cru' - Μαύρη Carupano 70% Βενεζουέλα - 100 γρ

Σοκολάτα 'Grand Cru' - Μαύρη Carupano 70% Βενεζουέλα - 100 γρ

Maison Lesage Σοκολατένια ταμπλέτα φτιαγμένη από κόκκους κακάο από μία μόνο φυτεία. Συστατικά: Κόκκοι κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), φυσική εκχύλισμα βανίλιας.
Χέλβα με κακάο

Χέλβα με κακάο

Ποσότητα πακέτου: 2 x 2000g Αριθμός είδους: 60050 Γραμμάρια: 2000g
Αλμυρή Καραμέλα

Αλμυρή Καραμέλα

Χειροποίητη σοκολάτα. Όλοι οι τύποι σοκολάτας. Κυρίως κατά παραγγελία. Για εταιρείες και περιστάσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα.