Η σκόνη κακάο είναι μια θρεπτική τροφή που περιέχει ταυτόχρονα υψηλής θερμιδικής αξίας λίπος, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνης και θεΐνης. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία.
Κωδικός προϊόντος: AMKOS-39011-AP
Χρώμα: Σκούρο καφέ
Περιεκτικότητα σε λιπαρά %: 10 – 12
PH: 7.4 – 7.8
Λεπτότητα: 99.5 ελάχιστο
Υγρασία (%): 5.0 μέγιστο
Αυτή η εξωτική παγωτό προέρχεται από την εφευρετικότητα και την πρωτοτυπία μας. Η παραδοσιακή μας συνταγή συνδυάζει μια εξωτική γεύση με μια οικεία υφή και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή.
Οι παγωτές και τα σορμπέ μας παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας σύμφωνα με τις πρωτότυπες συνταγές μας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά εκλεκτά και ποιοτικά υλικά. Δεν χρησιμοποιούμε ούτε χρωστικές ούτε αρώματα. Έτσι, θα βρείτε στις παγωτές και τα σορμπέ μας τη γεύση αυτού που περιέχουν.
Να φτιάχνεις πραγματικά καλές παγωτές και σορμπέ είναι απλό. Αρκεί να φανταστείς καλές συνταγές, να χρησιμοποιήσεις αυθεντικά και ποιοτικά υλικά και να βάλεις πολλή πάθος!
Διατροφικές αξίες ανά 100g
Ενέργεια 274kJ / 65kcal, Λίπη 0,2g, Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,1g, Υδατάνθρακες 16g, Εκ των οποίων σάκχαρα 12g, Πρωτεΐνες 1,1g, Αλάτι 0,03g
Συσκευασία: δοχείο 0,6L
ΔΜΑ: 12 μήνες
Αυτή η σοκολάτα κάλυψης γάλακτος προέλευσης Γκάνα προσφέρει όμορφες γεύσεις από κόκκινα φρούτα και κάστανο, περιτυλιγμένες από έναν ισχυρό κακάο και μπισκοτένιες νότες.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: TO-G
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Η μαύρη σοκολάτα προέρχεται από ένα επιδέξιο μείγμα κόκκων κακάου.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μεταξύ 15 και 18 °C.
Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο
Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον κόκκο κακάου, τον καρπό του δέντρου κακάου. Το δέντρο κακάου αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κόκκους κακάου από τους οποίους, μεταξύ άλλων, παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η μάζα κακάου από τον κόκκο κακάου. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση για να παραχθεί η σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάου περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι. Οι κόκκοι κακάου είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Το κακάο μας ζυμώνεται επίσης για να μειωθεί η αρχική του πικράδα. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς πρόσθετα.
Κόκκοι Forastero
Η Κανονική Βιολογική Σκόνη Κακάο προέρχεται από το δέντρο κακάου Forastero. Αρχικά, αυτό το κακάο προέρχεται από τον Αμαζόνιο, αλλά τώρα κυρίως αναπτύσσεται στη Δυτική Αφρική. Υπάρχουν 30 έως 40 κόκκοι κακάου ανά λοβό σε αυτό το δέντρο. Αυτό το κακάο περιλαμβάνει…
Περιοχή και Χώρα
Μπαρακόα, Γκουαντάναμο, Βορειοανατολική Κούβα
Ιστορία
Ο κακάο εισήχθη στις αρχές του 19ου αιώνα από Γάλλους αποίκους που διέφυγαν από την επανάσταση ανεξαρτησίας στην Αϊτή. Άρχισαν να καλλιεργούν καφέ και κακάο στο νησί. Οι ποικιλίες που εισήχθησαν θεωρείται ότι προέρχονται από την Ατλαντική ακτή της Μεσοαμερικής.
Αυτός ο κακάο προέρχεται από την περιοχή της Μπαρακόα στην επαρχία Γκουαντάναμο, στη βορειοανατολική Κούβα. Η Μπαρακόα βρίσκεται στον Κόλπο του Μελιού (Bahía de Miel) και περιβάλλεται από μια εκτενή οροσειρά (συμπεριλαμβανομένης της Σιέρα ντελ Πουριαλ), γεγονός που την καθιστά αρκετά απομονωμένη. Σήμερα, η Μπαρακόα δεν είναι μόνο μια περιοχή καλλιέργειας κακάο, αλλά είναι επίσης η κύρια περιοχή παραγωγής σοκολάτας στην Κούβα.
Πριν από την καλλιέργειά του, ο κακάο είναι ένα άγριο φυτό που φύεται στην περιοχή της Μεσοαμερικής. Οι Αζτέκοι και οι Μάγια ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την καλλιέργεια του κακάου. Οι σπόροι κακάου χρησιμοποιούνταν για τη διατροφή, για θρησκευτικές τελετές αλλά και ως νομίσματα ανταλλαγής (οι κόκκοι κακάου χρησιμοποιούνταν ως νομίσματα).
Το δέντρο του κακάου φυτρώνει μόνο στην τροπική ζώνη που βρίσκεται μεταξύ του τροπικού του Καρκίνου και του τροπικού του Αιγόκερου. Η καλλιέργεια του κακάου της Μαδαγασκάρης εισήχθη από τους Γάλλους κατά τον 20ό αιώνα. Ο κακάο της Μαδαγασκάρης κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων κακάων στον κόσμο.
Αυτή η φήμη οφείλεται κυρίως στην ποιότητα των κόκκων κακάου. Πράγματι, ο κακάο καλλιεργείται πάντα με βιολογικό τρόπο. Η γεύση του με τις οξείες νότες του του προσφέρει επίσης επιτυχία. Ο κακάο της Μαδαγασκάρης φέρνει χαρά στους σοκολατοποιούς και τους ζαχαροπλάστες σε όλο τον κόσμο.
Η κακάοβούτυρο μας από βιολογικά ελεγχόμενη καλλιέργεια έχει μια απαλή μυρωδιά σοκολάτας και χρησιμοποιείται στη βιομηχανία καλλυντικών σε βούτυρα σώματος, κρέμες και λοσιόν για ραγισμένο και ερεθισμένο δέρμα.
Η κακάοβούτυρο μας από βιολογικά ελεγχόμενη καλλιέργεια έχει μια απαλή μυρωδιά σοκολάτας και χρησιμοποιείται στη βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων σε βούτυρα σώματος, κρέμες και λοσιόν για ραγισμένο και ερεθισμένο δέρμα. Θρέφει εντατικά και αφήνει μια βελούδινη, απαλή αίσθηση στο δέρμα. Επίσης, η βιολογική κακάοβούτυρο μας χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης που απευθύνονται ειδικά σε εγκύους. Οι επαναστατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της βιολογικής κακάοβούτυρου, που ταυτόχρονα εκπέμπει μια αίσθηση σοκολάτας, την καθιστούν ιδανικό συστατικό σε μάσκες μαλλιών, σαπούνια και πρόσθετα μπάνιου, σε προϊόντα περιποίησης ποδιών, σε κρέμες χεριών και νυχιών και σε προϊόντα περιποίησης χειλιών. Το κακάοβούτυρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράγοντας συνοχής επιπλέον των γαλακτωματοποιητών τόσο για ελαφριά όσο και για πλούσια.
INCI: THEOBROMA CACAO SEED BUTTER
CAS: 84649-99-0 / 8002-31-1
EINECS: 283-480-6
Είμαστε μια εξειδικευμένη εταιρεία στο διεθνές εμπόριο. Προσφέρουμε πάνω από 5000 μάρκες από περισσότερους από 320 κατασκευαστές. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την επιχείρησή μας και αυτή των συνεργατών μας προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ενώ παραδίδουμε τα προϊόντα εγκαίρως. Έχουμε θέσει ως αποστολή μας να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας προμηθεύοντας αγοραστές παγκοσμίως και στην Ευρώπη, ενώ συνεχώς αυξάνουμε το απόθεμα προϊόντων μας και εμπλεκόμαστε σε νέες μάρκες.
Toblerone Σοκολάτα 100γρ
400γρ Μπάρα Toblerone
Toblerone Όλες οι Γεύσεις 100γρ
Toblerone Σοκολάτα Γάλακτος
Toblerone Λευκή Σοκολάτα, 3.52-Οζ Μπάρες (Συσκευασία των 12)
Toblerone Σοκολάτα Γάλακτος
Μπάρες Σοκολάτας Toblerone Γάλακτος
Σοκολάτα Toblerone Mini Λευκή Σοκολάτα, Μαύρη Σοκολάτα, Γεύσεις Γάλακτος 200γρ
Η φυσική εκχύλιση κακάου αποκτάται μέσω υδροαλκοολικής εκχύλισης από φασόλια κακάου που καβουρδίζουμε εμείς οι ίδιοι. Η εκχύλισή μας είναι πιστοποιημένη από την ECOCERT FR-BIO-01.
Δημιουργούμε χειροποίητες σοκολατένιες μπάρες σε διάφορες γεύσεις, που παράγονται και συσκευάζονται στο χέρι, αντικατοπτρίζοντας τον πολιτισμό της ιταλικής σοκολατοποιίας. Πάνω από 50 γεύσεις διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένων χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και σε ιδιωτική ετικέτα.
Μορφή: 460ml Παγωτό με βέλγικη σοκολάτα (13%, περιέχει τουλάχιστον 50% στερεά ουσία κακάο) με σάλτσα από πάστα φουντουκιού (1%) και κομμάτια καραμελωμένων ψητών φουντουκιών (6%). Αφεθείτε στον πειρασμό του παγωτού μας με βέλγικη σοκολάτα και φουντούκια: ένα νόστιμο παγωτό με βέλγικη σοκολάτα που αναδεικνύεται από μια σάλτσα σοκολάτας-φουντουκιού και κομματάκια καραμελωμένων φουντουκιών. Ένα γλυκό παγωτό, χωρίς χρωστικές ή τεχνητές αρωματικές ουσίες, για απόλυτη απόλαυση.
Η απόλυτη προσφέρει τη πιο απόλυτη συγκέντρωση της φυσικής πρώτης ύλης. Τυπική οσμή της νότας μαύρης σοκολάτας, αυτό το εκχύλισμα προσφέρει τα χαρακτηριστικά του πολύ ισχυρά αποτελέσματα. Απόλυτα κατάλληλο για την υψηλή αρωματοποιία, λειτουργεί με όλες τις συμφωνίες για να δώσει αυτή την πολύ παιχνιδιάρικη γευστική νότα. Θα είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον στην ανασύσταση βάσεων καστορέου. Αρώματα Η απόλυτη κακάο είναι ένα προϊόν “γευστικό” που υποστηρίζει και στρογγυλεύει τις νότες κακάο, βανίλιας, καφέ ή πραλίνας.
SoloCoco Κόκκοι κακάο ακατέργαστοι, βιολογικοί και πιστοποιημένοι Fair Trade, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει παιδική εργασία.
Βιολογικοί κόκκοι κακάο που προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία λόγω της σύνθεσής τους από διάφορες ποικιλίες κακάο.
Άλλες συσκευασίες VRAC και ΣΑΚΟΥΛΕΣ: 125γ, 250γ, 500γ, 1 κιλό, 5 κιλά - Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η κακαόσκαφη, περιέχει έως και 55 κόκκους κακάου που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Οι Σοκολατένιες Σταγόνες Μαύρης Σοκολάτας 60 % VIJAYA είναι χωρίς λεκιθίνη. Θα σας ενθουσιάσουν με τη χαρακτηριστική γεύση σοκολάτας χωρίς πικράδα, με μια γλυκιά και ελαφρώς βανιλιένια γεύση.
Υποκύψτε στις καραμελωμένες αμύγδαλές μας με σοκολάτα κακάο, τραγανές και γευστικές. Τα αμύγδαλα είναι καβουρδισμένα, αρωματισμένα με βανίλια Bourbon και στη συνέχεια καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα και τέλος πασπαλισμένα με κακάο.
Αναφορά: 704151
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.40
Συσκευασία: 8
ΦΠΑ: 20.0%
Οι κόκκοι κακάο είναι μικρά κομμάτια από τον φυσικό ψημένο κόκκο κακάο. Πολύ θρεπτικοί και υγιεινοί. Ένα superfood με όλη την αρωματική γεύση του κακάο. Τραγανοί και με μια νόστιμη και έντονη γεύση καθαρού, ελαφρώς πικρού σοκολάτας. Είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνη και υγιεινά λιπαρά.
Οι κόκκοι είναι οι κόκκοι κακάο που έχουν ψηθεί, ξεφλουδιστεί και σπαστεί σε μικρότερα κομμάτια. Επίσης, όντας στην αρχική τους μορφή, δεν προστίθενται επιπλέον λιπαρά ή περιττά σάκχαρα.
Πλούσιοι σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, σίδηρο, μαγνήσιο και κάλιο. Μπορείτε να τους απολαύσετε με φρούτα, δημητριακά, παγωτό ή το αγαπημένο σας γιαούρτι. Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν γλυκά ή να προστεθούν σε smoothies.