Η αγορά του οξειδίου του αζώτου αναπτύσσεται ραγδαία και αυτό οφείλεται στην αυξανόμενη ζήτηση. Θέλετε να εισέλθετε στην αγορά αλλά δεν ξέρετε πώς; Σας παραθέτουμε μερικά πράγματα για αυτό.
Γιατί η αγορά του οξειδίου του αζώτου αναπτύσσεται τόσο γρήγορα;
Το οξείδιο του αζώτου χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο σε διάφορους τομείς. Ιδιαίτερα μέσα στην αγορά τροφίμων και ποτών, παρατηρείται μεγάλη αύξηση που οφείλεται στη μοριακή κουζίνα, επιπλέον, η ιατρική αγορά επίσης αναπτύσσεται.
Προμήθεια οξειδίου του αζώτου
Καθώς η ζήτηση είναι υψηλή, δεν λείπει και η προσφορά. Οι περισσότερες μάρκες έχουν ήδη τα δικά τους κανάλια διανομής, γεγονός που δυσκολεύει την είσοδο μιας νέας μάρκας στην αγορά.
Οι νέες επιχειρήσεις και προϊόντα είναι ολοένα και πιο δύσκολο να εισέλθουν στην αγορά και επιπλέον, η αγορά φαίνεται επίσης κερδοφόρα. Λοιπόν, πώς θα πρέπει να ξεκινήσετε; Σκέφτεστε να εισέλθετε στην αγορά; Τότε σκεφτείτε προσεκτικά τα παρακάτω σημεία.
Η αγορά του διξιδίου του αζώτου (N2O) επεκτείνεται και αλλάζει συνεχώς - Η αγορά του διξιδίου του αζώτου (N2O) επεκτείνεται και αλλάζει συνεχώς. Η ζήτηση για το διξείδιο του αζώτου σε διάφορες βιομηχανίες αυξάνεται ραγδαία, και έτσι η αγορά συνεχίζει να αναπτύσσεται. Σύμφωνα με την Grand View Research, Inc., οι πωλήσεις το 2025 εκτιμώνται σε 1,47 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, σε σύγκριση με μια κεφαλαιοποίηση αγοράς 805,1 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ το 2016. Αυτό είναι ήδη μια τεράστια αύξηση, αλλά η αγορά έχει ακόμη πολύ χώρο για ανάπτυξη και ευκαιρίες για τους καταναλωτές να γίνουν προμηθευτές διξιδίου του αζώτου και να κερδίσουν ένα κομμάτι από την πίτα. Η αγορά έχει αυξηθεί τόσο πολύ επειδή η ζήτηση για το διξείδιο του αζώτου αυξάνεται στη βιομηχανία τροφίμων, ποτών, αυτοκινήτων, ηλεκτρονικών και ιατρικής. Πρόκειται για μια σφοδρά ανταγωνιστική αγορά, που σχετίζεται με πολλές ρυθμίσεις. Επομένως, είναι πιο δύσκολο για μια νέα επιχείρηση να εισέλθει στην αγορά.
Ένας σιφόνι κρέμας είναι μια συσκευή από αλουμίνιο ή χάλυβα, που μπορεί να περιέχει περίπου 8 γραμμάρια διτουξιδίου του αζώτου (N2O), προκειμένου να πιέσει τον κάδο και να απελευθερώσει το διτουξίδιο του αζώτου, ώστε να διαλυθεί στα προστιθέμενα υγρά. Όταν το αέριο διτουξίδιο του αζώτου απελευθερώνεται ανοίγοντας τη βαλβίδα του σιφόνι κρέμας και πιέζοντας τη λαβή, το υγρό εκτοξεύεται με υψηλή πίεση από το ακροφύσιο. Οι φυσαλίδες που δημιουργούνται μετατρέπουν το υγρό (ανάλογα με τον τύπο του υγρού) σε μους ή αφρό.
Πώς παρασκευάζεται η κρέμα με τον σιφόνι κρέμας;
Αν θέλετε να παρασκευάσετε κρέμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια παχύρρευστη κρέμα. Αυτή η κρέμα μπορεί να έχει περιεκτικότητα σε λιπαρά 27-36%. Όταν χρησιμοποιείτε τον σιφόνι κρέμας, απελευθερώνεται πίεση, με αποτέλεσμα το διτουξίδιο του αζώτου να διαστέλλεται στο μόριο του λίπους και να δημιουργείται κρέμα.
Η σαντιγί είναι ένα βασικό συστατικό πολλών γαστρονομικών παρασκευών. Χρησιμοποιείται στην οικιακή κουζίνα, σε αρτοποιεία, εστιατόρια, καφέ και άλλα. Ωστόσο, η παρασκευή σαντιγί μπορεί να είναι χρονοβόρα και αποθαρρυντική, και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα επιτύχετε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα – ειδικά αν προσπαθείτε με παραδοσιακό τρόπο.
Οι εποχές που η παρασκευή σαντιγί θεωρούνταν κάτι που μόνο οι ειδικοί μπορούσαν να κάνουν έχουν περάσει. Σήμερα, η παρασκευή σαντιγί είναι μια διαδικασία που απαιτεί κόπο, και ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να φτιάξει σαντιγί στην τελειότητα. Ναι, μιλάμε για τις καινοτόμες κάψουλες κρέμας, με τις οποίες μπορείτε όχι μόνο να ετοιμάσετε φρέσκια, αφράτη και ελαφριά σαντιγί σε χρόνο μηδέν, αλλά και να γίνετε ένας έμπειρος μπαρίστα ή σεφ στο σπίτι.
Αποκτήστε 10% περισσότερα N2O σε κάθε φιάλη που αγοράζετε σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα που προσφέρονται από τους ανταγωνιστές μας, και χάρη στις φιάλες μας χωρίς συγκολλήσεις μπορείτε να πείτε αντίο σε δυσάρεστες χημικές γεύσεις.
Η φιάλη μας χωρίς συγκολλήσεις – 640 γραμμάρια N2O
Με την Exotic Whip, θα έχετε 10% περισσότερα αέρια ανά φιάλη. Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O, αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρονται συνήθως στην αγορά.
640 γραμμάρια καθαρού N2O
Με τη φιάλη χωρίς γεύση, θα αποκτήσετε 10% περισσότερα αέρια ανά φιάλη.
Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O, αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρονται από τους ανταγωνιστές μας.
Καμία χημική επίγευση
Χάρη στη μοναδική διαδικασία παραγωγής μας, η γεύση που θα επιλέξετε για την Exotic Whip θα είναι απλώς τέλεια. Αυτό συμβαίνει επειδή οι φιάλες μας δεν έχουν ραφές. Ως αποτέλεσμα, η πιθανότητα δυσάρεστων χημικών υπονοούμενων γεύσης είναι πρακτικά ανύπαρκτη.
Η βιομηχανία τροφίμων αναμφίβολα και σημαντικά αναπτύσσεται καθημερινά. Καθώς ο γαστρονομικός κόσμος επεκτείνεται και υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός, οι σεφ γίνονται πιο τολμηροί με νέες συμβουλές και κόλπα. Επομένως, αυτό το blog σας διδάσκει Πώς να Φτιάξετε Κρύο Αφρό μέσω μιας όμορφης απλής συνταγής.
Ο κρύος αφρός είναι ο πιο συχνά χρησιμοποιούμενος αφρός. Ιδανικός για να δώσει μια επιπλέον πινελιά στο επιδόρπιό σας. Αυτή η συνταγή αφρού μάνγκο θεωρείται βασικός αφρός.
• Μπλέντερ
• Χτυπητήρι
• Σύριγγα σαντιγί
• Σίτα
• 200 γρ. πολτός μάνγκο
• 100 ml χλιαρού νερού
• 2 φύλλα ζελατίνης
Διαλύστε τα φύλλα ζελατίνης σε χλιαρό νερό. 100 ml θα είναι αρκετά.
Βάλτε τον πολτό μάνγκο στο μπλέντερ και βεβαιωθείτε ότι γίνεται μια λεπτή πουρές.
Ο σωλήνας κρέμας είναι πολύ δημοφιλής για οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες. Αν ανυπομονείτε να φτιάξετε εκπληκτικές και νόστιμες παρασκευές, τότε ο παρακάτω οδηγός θα σας πει όλα όσα χρειάζεστε να γνωρίζετε, οπότε μην το χάσετε!
Τι είναι ένας σωλήνας κρέμας για να φτιάξετε σαντιγί;
Ένας σωλήνας κουζίνας είναι μια συσκευή που σας επιτρέπει να μετατρέψετε ένα υγρό σε μια αφράτη, μους-όπως υφή. Αρκεί να εισάγετε κρέμα και μια αναγόμωση N2O. Ανάλογα με την παρασκευή, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα αποτέλεσμα ή άλλο.
Για παράδειγμα, στην περίπτωση της σαντιγί, αυτή η παρασκευή απαιτεί τρία συστατικά για να βγει όπως πρέπει, δηλαδή ζάχαρη άχνη, κρέμα και εκχύλισμα βανίλιας.
Τα συστατικά που χρειάζεστε για να ετοιμάσετε σαντιγί
Όπως σας έχουμε ήδη πει, χρειάζεστε αυτά τα τρία τελευταία συστατικά για να ετοιμάσετε μια τέλεια σαντιγί.
Στη δοκιμή του σιφονιού για σαντιγί, ορισμένες συσκευές έχουν δοκιμαστεί και αξιολογηθεί. Το ιδανικό μπουκάλι ψεκασμού κρέμας είναι από ανοξείδωτο χάλυβα και έχει όγκο πλήρωσης 500 ml. Εκτός από την κρέμα, η προετοιμασία άλλων κρύων και ζεστών πιάτων, εσπούμα, σαντιγί, μους και νόστιμες παραλλαγές μους δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Η παράδοση θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει αρκετά αξεσουάρ και μια βούρτσα καθαρισμού. Χρειάζονται επίσης κάψουλες κρέμας για να λειτουργήσει το σιφόνι κρέμας.
Η χρήση ενός σιφονιού για σαντιγί δεν είναι στην ουσία δύσκολη και ακολουθεί πάντα την ίδια αρχή. Η φρέσκια σαντιγί χύνεται στον διανομέα κρέμας και κλείνει με το καπάκι. Στη συνέχεια, η κάψουλα κρέμας ενεργοποιείται από την κεφαλή της συσκευής. Ένας ελαφρύς σφύριγμα δίνει το πράσινο φως και επιτρέπει την αφαίρεση της κάψουλας του οξειδίου του αζώτου. Η συσκευή σας για σαντιγί είναι τώρα έτοιμη προς χρήση.
Η σαντιγί μπορεί να διατηρηθεί στο σιφόν για μέγιστο διάστημα 10 ημερών στο ψυγείο. Για να την ξαναχρησιμοποιήσετε, απλώς ανακινήστε δυνατά το σιφόν μερικές φορές. Αν θέλουμε η υφή να είναι πιο παχιά, λειτουργεί καλά να προσθέσουμε μια δεύτερη κασέτα, αλλά δεν είναι πάντα απαραίτητο.
Πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσεις ένα σιφόν για την σαντιγί;
Η πραγματικότητα είναι ότι το χτύπημα της σαντιγί για γλυκά μπορεί να φαίνεται απλό, και στην πραγματικότητα είναι. Φυσικά, είναι πιο εύκολο για εκείνους που είναι συνηθισμένοι να ασχολούνται με αυτό το είδος συσκευής. Την πρώτη φορά μπορεί να είναι περίπλοκο και είναι σημαντικό να έχετε κάποιες βασικές γνώσεις πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο κουζίνας.
Τα πλεονεκτήματα της χρήσης σιφόν για σαντιγί στη μαζική εστίαση
Στον τομέα της εστίασης, είναι ένα βασικό εργαλείο γιατί προσφέρει πολλές δυνατότητες και έχει πολλά πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων
Μια αυθεντική γεύση η γεύση είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές όταν πουλάμε προϊόντα.
Η σαντιγί είναι ένα βασικό συστατικό πολλών μαγειρικών παρασκευών. Χρησιμοποιείται σε οικιακές κουζίνες, αρτοποιεία, εστιατόρια, καφέ και άλλα. Ωστόσο, η διαδικασία παρασκευής της σαντιγί μπορεί να είναι χρονοβόρα και αποθαρρυντική, και επιπλέον δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά – ειδικά αν προσπαθείτε να το κάνετε με τον παραδοσιακό τρόπο.
Έχουν τελειώσει οι μέρες που η παρασκευή της σαντιγί θεωρούνταν κάτι που μόνο οι ειδικοί μπορούσαν να διαχειριστούν. Σήμερα, η παρασκευή της σαντιγί είναι μια εύκολη διαδικασία και ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να ετοιμάσει τη σαντιγί με απόλυτη τελειότητα. Ναι, μιλάμε για τον καινοτόμο φορτιστή σαντιγί που όχι μόνο σας δίνει φρέσκια, αέρινη και αφράτη σαντιγί σε μια στιγμή, αλλά σας μετατρέπει σε έναν ειδικό μπαρίστα ή σεφ στο σπίτι.
Αλλά, πριν εμβαθύνουμε στους φορτιστές σαντιγί, ας μιλήσουμε λίγο για τη σαντιγί.
Ο σιφών για σαντιγί είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των οικιακών και επαγγελματιών χρηστών. Ας υποθέσουμε ότι ανυπομονείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές και νόστιμες παρασκευές. Σε αυτή την περίπτωση, ο παρακάτω οδηγός θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, οπότε μην τον χάσετε!
Σιφών για σαντιγί
Ο σιφών για σαντιγί είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των οικιακών και επαγγελματιών χρηστών. Ας υποθέσουμε ότι ανυπομονείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές και νόστιμες παρασκευές. Σε αυτή την περίπτωση, ο παρακάτω οδηγός θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, οπότε μην τον χάσετε!
Τι είναι ένας σιφών για να φτιάξετε σαντιγί;
Ένας σιφών κουζίνας είναι μια συσκευή που επιτρέπει τη μετατροπή ενός υγρού σε μια αφράτη και μους υφή. Απλά εισάγετε την κρέμα και μια αναγόμωση N2O. Ανάλογα με την παρασκευή, μπορούμε να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα ή άλλο.
Και τέλος, μια σύγχρονη εκδοχή μιας παλιάς συνταγής; οικεία στους περισσότερους παππούδες. Με αυτή την κρέμα ζαμπαϊόνε, δείχνεις στη παλιά φρουρά ότι δεν ήταν όλα καλύτερα.
300ml ζαμπαϊόνε
– 200ml κρέμα
– Φορτιστής κρέμας
– Σιφόνι κρέμας
Χτυπήστε το ζαμπαϊόνε και την κρέμα μαζί μέχρι να αποκτήσετε ένα λείο μείγμα. Προσθέστε αυτό το μείγμα στη σιφόνι κρέμας και αφήστε το να ξεκουραστεί στο ψυγείο. Πριν σερβίρετε το ζαμπαϊόνε, είναι σημαντικό να ανακινήσετε καλά τη σιφόνι κρέμας για να διατηρήσετε τα υγρά καλά αναμειγμένα.
Αδειάστε δύο κασέτες κρέμας στη σιφόνι κρέμας ώστε να μπορείτε να το σερβίρετε με τη σωστή πίεση και την κατάλληλη αερότητα.
Συνδυασμένο με μια καλή κούπα καφέ και ένα τοπικό μπισκότο, αυτό είναι το τέλειο απογευματινό σνακ.
Η σαντιγί είναι ένα "must have" για κάθε γευσιγνώστη. Αλλά η σαντιγί απαιτεί χρόνο, και η έτοιμη σαντιγί δεν έχει πολλά κοινά με την καλή σαντιγί. Αλλά αν αγοράσεις έναν σιφώνιο για σαντιγί, μπορείς να πετύχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτός ο οδηγός περιέχει πληροφορίες και συμβουλές που μπορούν να σε βοηθήσουν να πάρεις την απόφασή σου για την αγορά.
Η σαντιγί είναι ένα "must have" για κάθε γευσιγνώστη. Αλλά η σαντιγί απαιτεί χρόνο, και η έτοιμη σαντιγί δεν έχει πολλά κοινά με την καλή σαντιγί. Αλλά αν αγοράσεις έναν σιφώνιο για σαντιγί, μπορείς να πετύχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτός ο οδηγός περιέχει πληροφορίες και συμβουλές που μπορούν να σε βοηθήσουν να πάρεις την απόφασή σου για την αγορά.
Λειτουργία σιφώνι κρέμας
Γέμισε το μπουκάλι με το υγρό που έχεις δημιουργήσει. Στη συνέχεια, βίδωσε το καπάκι στο μπουκάλι και ενεργοποίησε τη λεβιέ ή πάτησε το κουμπί. Για να παράγει ο σιφώνιος για σαντιγί σαντιγί, χρειάζεσαι μια κασέτα σαντιγί στο καπάκι. Αυτή είναι γεμάτη με ένα αέριο που ονομάζεται N2O.
Αποκτήστε 10% περισσότερα N2O σε κάθε φιάλη που αγοράζετε σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα που προσφέρονται από τους ανταγωνιστές μας, και χάρη στις φιάλες μας χωρίς συγκολλήσεις μπορείτε να πείτε αντίο σε δυσάρεστες χημικές γεύσεις.
Φορτιστές κρέμας – 12x 640 γραμμάρια N2O
10% περισσότερα αέρια N2O ανά φιάλη, συνολικά 640g N2O σε σύγκριση με τα 580g που προσφέρονται συνήθως.
640 γραμμάρια καθαρού N2O
640g N2O σε έναν μόνο κύλινδρο, ισοδύναμο με 80 μεμονωμένους φορτιστές κρέμας, καθώς και 10% περισσότερα N2O σε σύγκριση με τους κανονικούς φορτιστές κρέμας των 580g στην αγορά.
Καμία χημική επίγευση
Οι κύλινδροι μας είναι όλοι χωρίς συγκολλήσεις, χάρη σε αυτό η συνηθισμένη χημική επίγευση είναι ανύπαρκτη και μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές εξωτικές γεύσεις των πετρών γεύσης μας στο μέγιστο.
Ο καλοκαίρι σχεδόν τελείωσε, που σημαίνει ότι μπορούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα. Και κυρίως, τι θα κάνουμε με το χριστουγεννιάτικο γεύμα; Έχουμε την τέλεια ιταλική λύση για εσάς: σύκα με μους γκοργκοντζόλα.
3 φρέσκα σύκα
– 75 γρ. γκοργκοντζόλα
– 100 ml κρέμας γάλακτος
– Συσκευή κρέμας
– Σιφόν για κρέμα
Αρχικά, χτυπήστε τη γκοργκοντζόλα, κάτι που είναι πιο εύκολο αν έχει μείνει για λίγο σε θερμοκρασία δωματίου. Φροντίστε να χτυπηθεί η γκοργκοντζόλα μέχρι να γίνει κρεμώδης. Όσο περισσότερο χτυπάτε, τόσο πιο κρεμώδης θα γίνει η γκοργκοντζόλα. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε μέχρι να γίνει κρεμώδης και να σας τρέχουν τα σάλια.
Βάλτε την κρέμα στον σιφόν σας και ψεκάστε με μια κασέτα κρέμας μια ωραία δόση σε ένα λεπτό μπολ. Προσθέστε ένα τέταρτο από ένα φρέσκο σύκο και voilà, καλή όρεξη!
10 % περισσότερα αέρια N2O ανά κύλινδρο. 640 γραμμάρια συνολικά N2O, αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρονται συνήθως.
Φορτιστής Κρέμας – 12 κύλινδροι των 640 γραμμαρίων Φιάλη Οξειδίου του Αζώτου
10 % περισσότερα αέρια N2O ανά κύλινδρο. 640 γραμμάρια συνολικά N2O, αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρονται συνήθως.
640 Γραμμάρια καθαρού N2O
640 γραμμάρια N2O σε έναν μόνο κύλινδρο, το ισοδύναμο με 80 ατομικούς φορτιστές κρέμας, και 10 % περισσότερα N2O σε σύγκριση με τους φορτιστές κρέμας των 580 γραμμαρίων που είναι διαθέσιμοι στην αγορά.
Χωρίς χημικές γεύσεις
Χάρη στην κατασκευή τους, η γεύση που θα επιλέξετε για το Exotic Whip σας θα είναι τέλεια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κύλινδροι μας δεν έχουν σφραγίδες. Το αποτέλεσμα είναι ότι σχεδόν εξαφανίζεται η πιθανότητα να αισθανθείτε μια δυσάρεστη χημική γεύση.
Με έναν σιφόνι κρέμας, το οξείδιο του αζώτου μπορεί να παρατείνει το καλοκαίρι. Τι είναι ένα καλοκαίρι χωρίς ένα καλό κοκτέιλ; Μια γιορτή στο σπίτι χωρίς την προσθήκη κρέμας για να την ολοκληρώσει. Αλλά τώρα υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο. Οι κάψουλες με γεύση και αυτό με μια εξωτική πινελιά. Ο φορτιστής κρέμας N2O είναι κατασκευασμένος από επιλεγμένα και σταθερά υλικά. Τα επιμέρους κομμάτια είναι εύκολα στον καθαρισμό. Σε μια στιγμή, δημιουργείται μια εξωτική επικάλυψη από χτυπημένη κρέμα για το κοκτέιλ και τα επιδόρπια. Με τις οδηγίες του διανομέα κρέμας, μπορείτε να πετύχετε οποιαδήποτε επικάλυψη κρέμας. Δεν χρειάζεται να χτυπήσετε την κρέμα με κόπο. Με τις οδηγίες και με μερικά απλά βήματα, η αφρώδης κρέμα έχει εγγυημένη επιτυχία. Η λειτουργία του διανομέα κρέμας είναι τόσο απλή που δεν μπορεί να αποτύχει. Δεν απαιτεί μεγάλες τεχνικές γνώσεις. Ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες και με μερικά απλά βήματα θα δημιουργηθεί μια σταθερή χτυπημένη κρέμα.
Οι φορτιστές κρέμας N2O προορίζονται για την αναγόμωση των διανομέων κρέμας και για να τους γεμίσουν με υποξείδιο του αζώτου, επιτρέποντας την προετοιμασία της σαντιγί πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Ωστόσο, η δημοτικότητα και η ευρεία χρήση τους εξηγούνται από πολλές άλλες αιτίες, ορισμένες από τις οποίες παρατίθενται παρακάτω σε αυτό το blog.
Οι φορτιστές κρέμας N2O και τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά τους
Το υποξείδιο του αζώτου, γιατί είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αέρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας.
Το υποξείδιο του αζώτου που περιέχεται στους φορτιστές κρέμας είναι ένα χρήσιμο αέριο, ειδικά στην κουζίνα, που έχει πολλές ειδικότητες. Για αρχή, τετραπλασιάζει τον όγκο της κρέμας, καθιστώντας το δύο φορές πιο αποτελεσματικό από το οξυγόνο. Σε αντίθεση με αυτό, το οποίο διευκολύνει την ανάπτυξη βακτηρίων, το N2O τα σκοτώνει.
Η αναζωογονητική γλυκιά γεύση του Wavey Watermelon είναι τέλεια σε συνδυασμό με γλυκές, ξινές και πικρές γεύσεις.
Πέρλες γεύσης καρπούζι – 10 κομμάτια
Η αναζωογονητική γλυκιά γεύση του Wavey Watermelon είναι τέλεια σε συνδυασμό με γλυκές, ξινές και πικρές γεύσεις. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τον αφρό του φρουτοσαλάτας σας και, φυσικά, και για το κοκτέιλ σας με καρπούζι, βότκα και μέντα ή στην κοκτέιλ σας με ανανά.
Χωρίς χημικά υπολείμματα
Με την τεχνολογία μας χωρίς αρμούς, μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο τη γεύση του ανανά, χωρίς να ανησυχείτε για κανένα χημικό υπόλειμμα.
Μεγαλύτερη χωρητικότητα
Χρησιμοποιώντας τα μαζί με τις πέρλες γεύσης, οι κύλινδροι μας έχουν 10% μεγαλύτερη χωρητικότητα από τους υπόλοιπους κυλίνδρους της αγοράς.
Pleasure Passion Fruit (φρούτο του πάθους)
Με την αποκλειστική πικρή νότα της γεύσης μας Pleasure Passion Fruit, θα δώσετε μια απίστευτη γεύση στα παγωτά σας, στη σάλτσα μπάρμπεκιου για σαλάτα και στον αφρό του mojito, caipirinha ή martini σας.
Με τον εκτοξευτή κρέμας Exotic Whip, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ψεκάσετε νόστιμη φρέσκια κρέμα πάνω από τα γλυκά και τις τούρτες σας.
Μέγεθος: 80x260mm
Περιεχόμενο: 0,5L
Με τον αφρό κρέμας Exotic Whip, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ψεκάσετε νόστιμο φρέσκο αφρό κρέμας στα γλυκά και τις τούρτες σας.
Κατάλληλο μόνο για κρύες μείξεις
Διαστάσεις: 80 x 260 mm
Περιεχόμενο: 0,5 L
Πού μπορείτε να αγοράσετε κυλίνδρους διξείδιο του αζώτου; Τι είναι το N2O; Ας ξεκαθαρίσουμε όλες τις αμφιβολίες σας!
Κυλίνδροι διξείδιο του αζώτου – Πού να αγοράσετε;
Όταν μιλάμε για κυλίνδρους διξείδιο του αζώτου, πρέπει επίσης να μιλήσουμε για το κύριο συστατικό τους, το N2O. Τι είναι το N2O; και πού μπορείτε να αγοράσετε N2O; Μην χάσετε τον παρακάτω οδηγό, όπου σας εξηγούμε τι είναι αυτοί οι κύλινδροι και πού μπορείτε να τους αγοράσετε στην καλύτερη τιμή.
Τι είναι οι κυλίνδροι διξείδιο του αζώτου;
Ένας κύλινδρος διξείδιο του αζώτου είναι μια δεξαμενή που περιέχει N2O. Χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς στη ζαχαροπλαστική ή στη γαστρονομία και επιτρέπει την παραγωγή διαφόρων προϊόντων με επαγγελματικά αποτελέσματα. Είναι λοιπόν ένα προϊόν που χρησιμοποιείται μαζί με έναν σιφόν και είναι πολύ πρακτικό για το μαγείρεμα και την παρασκευή επιδορπίων με μακροχρόνια αποτελέσματα.
Η βιομηχανία τροφίμων αναπτύσσεται αναμφίβολα και σημαντικά κάθε μέρα. Καθώς ο γαστρονομικός κόσμος επεκτείνεται και υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός, οι σεφ τολμούν με νέες συμβουλές και κόλπα. Γι' αυτό, αυτό το blog σου διδάσκει Πώς να φτιάξεις κρύα αφρό μέσω μιας πολύ απλής συνταγής.
Ο κρύος αφρός είναι ο πιο χρησιμοποιούμενος. Είναι τέλειος για να δώσει μια επιπλέον πινελιά στο επιδόρπιό σου. Αυτή η συνταγή για αφρό μάνγκο θεωρείται βασικός αφρός.
Τι χρειάζεσαι
– Μίξερ
– Μίξερ
– Σύριγγα σαντιγί
– Σουρωτήρι
Υλικά
– 200 γρ. πολτός μάνγκο
– 100 ml χλιαρού νερού
2 φύλλα ζελατίνης
Πώς να το κάνεις
Διαλύστε τα φύλλα ζελατίνης σε χλιαρό νερό. 100 ml θα πρέπει να είναι καλά.
Βάλτε τον πολτό μάνγκο στο μίξερ και βεβαιωθείτε ότι γίνεται μια λεπτή πουρές. Προσθέστε τα διαλυμένα φύλλα ζελατίνης και χτυπήστε καλά τα υλικά σε ένα μπολ με ένα σύρμα. Το μείγμα μπορεί να περάσει από ένα φίλτρο και να χυθεί στο σιφόν της σαντιγί.
Πού να αγοράσετε N2O; Και πού να το αποκτήσετε με τον σωστό τρόπο; Σε αυτό το blog, θα εξετάσουμε μερικούς ανταγωνιστικούς προμηθευτές N2O και τι προσφέρει κάθε εταιρεία.
Όπως είμαστε σίγουροι, δεν έχετε παραλείψει να παρατηρήσετε, η είσοδος στην αγορά του οξειδίου του αζώτου είναι εξαιρετικά κερδοφόρα και αναπτύσσεται ραγδαία. Η ζήτηση αυξάνεται καθημερινά και έτσι και ο αριθμός των εμπόρων λιανικής από διάφορους τομείς, που υποστηρίζουν ότι έχουν το καλύτερο N2O. Αλλά, πού να αγοράσετε N2O; Και πού να το αποκτήσετε με τον σωστό τρόπο;
Σε αυτό το blog, θα εξετάσουμε μερικούς ανταγωνιστικούς προμηθευτές N2O και τι προσφέρει κάθε εταιρεία.
Αγορά οξειδίου του αζώτου
Σήμερα, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε όταν πρόκειται για οξείδιο του αζώτου. Σκεφτείτε το Amazon, το eBay και το Aliexpress, ως τα πρώτα ονόματα που έρχονται στο μυαλό. Ο ανταγωνισμός είναι αναμφισβήτητα μεγάλος.
Ωστόσο, αυτοί οι γίγαντες είναι για τους μικρούς εμπόρους ή τις επιχειρήσεις που αναζητούν να αγοράσουν χονδρικώς.
Αν θέλετε να δοκιμάσετε να φτιάξετε κάτι εξωτικό χωρίς να σκεφτείτε πολύ, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! Για αυτό το πιάτο, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε την πιο φρέσκια πέστροφα, να την τηγανίσετε αμέσως σε τηγάνι και να την σερβίρετε με μαϊντανό και κρέμα. Μπορείτε να προσθέσετε σαλάτα σε αυτό το πιάτο για να το κάνετε πιο νόστιμο και θρεπτικό.
Λίστα υλικών
4 καθαρισμένες πέστροφες
Δύο μισά από ένα λεμόνι
Αλάτι kosher
Πιπέρι
2 κουταλιές βούτυρο
Αφρός μαϊντανού
100 γραμμάρια μαϊντανού
25 γραμμάρια ψιλοκομμένων κρεμμυδιών
100 ml ζωμού κοτόπουλου
Πιπέρι
1 κουταλιά βούτυρο
150 ml κρέμας γάλακτος
Αλάτι
Πρώτα απ' όλα, ετοιμάστε τον αφρό μαϊντανού. Ζεστάνετε το βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και σοτάρετε τα κρεμμύδια. Μόλις τα κρεμμύδια γίνουν αρωματικά, προσθέστε τον μαϊντανό και ανακατέψτε αμέσως.
Αφαιρέστε το μείγμα κρεμμυδιών και μαϊντανού από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει για λίγο.
Η σαντιγί είναι ένα βασικό συστατικό πολλών μαγειρικών παρασκευών. Χρησιμοποιείται σε οικιακές κουζίνες, αρτοποιεία, εστιατόρια, καφετέριες και άλλα μέρη. Ωστόσο, η διαδικασία παρασκευής σαντιγί μπορεί να απαιτεί πολύ χρόνο και να είναι αποθαρρυντική, και επιπλέον, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα έχετε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, ειδικά αν προσπαθήσετε να την παρασκευάσετε με τον παραδοσιακό τρόπο.
Πέρασαν οι μέρες που η παρασκευή σαντιγί θεωρούνταν κάτι που μπορούσαν να κάνουν μόνο οι ειδικοί. Σήμερα, η παρασκευή σαντιγί είναι μια εύκολη εργασία και ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να ετοιμάσει σαντιγί με απόλυτη τελειότητα. Ναι, μιλάμε για τον καινοτόμο φορτιστή σαντιγί που όχι μόνο σας παρέχει μια φρέσκια, αέρινη και αφράτη σαντιγί σε χρόνο μηδέν, αλλά σας μετατρέπει και σε έναν ειδικό barista ή σεφ στο σπίτι.
Το τεχνικό αέριο χρησιμοποιείται κυρίως στη βιομηχανία. Αυτός ο τύπος διξείδιου του αζώτου (N2O) είναι λιγότερο καθαρός. Αναφέρεται επίσης ως ακάθαρτο αέριο, και γι' αυτόν τον λόγο η τιμή αυτού του τύπου είναι επίσης φθηνότερη. Το αέριο έχει έναν συγκεκριμένο βαθμό καθαρότητας. Ο βαθμός καθαρότητας του τεχνικού διξείδιου του αζώτου είναι 98%. Ο λόγος για την ακαθαρσία αυτού του αερίου είναι ότι δεν χρησιμοποιείται φίλτρο για να γίνει το διξείδιο του αζώτου πιο καθαρό. Μια άλλη διαφορά είναι ότι αυτή η φιάλη διξείδιου του αζώτου (N2O) δεν έχει βαλβίδα υπολειπόμενης πίεσης. Αυτή η βαλβίδα υπολειπόμενης πίεσης μπορεί να διασφαλίσει και να αποτρέψει την είσοδο σκουριάς, βρωμιάς ή άλλων σωματιδίων που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη φιάλη. Το τεχνικό διξείδιο του αζώτου (N2O) μπορεί π.χ. να χρησιμοποιηθεί ως οξειδωτικό σε έναν κινητήρα πυραύλου. Το πλεονέκτημα είναι ότι είναι τότε μη τοξικό, επίσης επειδή το διξείδιο του αζώτου (N2O) είναι πολύ πιο εύκολο να αποθηκευτεί και είναι σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου.
Αυτή η συνταγή είναι απίστευτα απλή (φυσικά, με τους φορτιστές κρέμας N2O) και είναι ένα εξαιρετικό αλμυρό πιάτο για άτομα που θέλουν να απολαύσουν κάτι νόστιμο, αλλά δεν έχουν πολύ χρόνο να περάσουν στην κουζίνα. Χρειάζεται λιγότερο από μισή ώρα για να την προετοιμάσετε και σερβίρει περίπου 8-10 άτομα σε κράκερ graham. Μπορεί επίσης να διατηρηθεί στο ψυγείο για έως και 4 ημέρες χωρίς να υποβαθμιστεί. Το αέριο του οξειδίου του αζώτου από τον φορτιστή κρέμας το παρατείνει πραγματικά, οπότε φορτίστε το πριν το αποθηκεύσετε.
Λίστα υλικών
250 γραμμάρια καθαρισμένων και πλυμένων συκωτιών κοτόπουλου
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο μαϊντανό
Μισό κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Αλάτι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
100 ml διπλής κρέμας
23 κράκερ graham ή τρίγωνα φρυγανισμένου ψωμιού
Ζελέ από κόκκινα φραγκοστάφυλα (προαιρετική γαρνιτούρα)
Στραγγισμένες κάππαρες
Καθαρίστε τα ολόκληρα συκώτια κοτόπουλου και κρατήστε τα στην άκρη.
10 % περισσότερα αέρια N2O ανά κύλινδρο. 640 γραμμάρια συνολικά N2O, αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρονται συνήθως.
Φορτιστής Κρέμας – 6 κύλινδροι των 640 γραμμαρίων Φιάλη Οξειδίου του Αζώτου
Με το Exotic Whip, αποκτάς 10 % περισσότερα αέρια σε κάθε κύλινδρο. Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O, αντί για τα 580 γραμμάρια που συνήθως προσφέρονται στην αγορά.
640 Γραμμάρια καθαρού N2O
640 γραμμάρια N2O σε έναν μόνο κύλινδρο, το ισοδύναμο με 80 ατομικούς φορτιστές κρέμας, και 10 % περισσότερα N2O σε σύγκριση με τους φορτιστές κρέμας των 580 γραμμαρίων που είναι διαθέσιμοι στην αγορά.
Χωρίς χημικές γεύσεις
Χάρη στην κατασκευή του, η γεύση που θα επιλέξεις για το Exotic Whip θα είναι τέλεια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κύλινδροι μας δεν έχουν σφραγίδες. Το αποτέλεσμα είναι ότι σχεδόν εξαφανίζεται η πιθανότητα να νιώσεις μια δυσάρεστη χημική γεύση.