Η καρύδα πεκάν είναι ο καρπός του δέντρου πεκάν, που προέρχεται από το νοτιοανατολικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών και το βόρειο Μεξικό.
Είναι ένας καρπός με κέλυφος που περιέχει μια λιπαρή αμυγδαλιά, πολύ ενεργητική, που περιέχει 73% λιπίδια.
Εάν από τη γεύση, η καρύδα πεκάν θυμίζει την καρύδα (του κοινού καρυδιού), από τη σύνθεση των λιπαρών οξέων, διακρίνεται σαφώς. Η καρύδα πεκάν χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, που εκπροσωπούνται από το ελαιόλαδο.
Η πλούσια περιεκτικότητά της σε συμπυκνωμένα τανίνες και φαινολικά συστατικά της προσδίδει τη μεγαλύτερη αντιοξειδωτική δραστηριότητα μεταξύ των καρπών με κέλυφος.
Ο καρπός μακαντάμια ή καρύδι Queensland προέρχεται από την Αυστραλία, όπου οι καρυδιές φύονται άγρια στα δάση της ακτής του Queensland και της Νέας Νότιας Ουαλίας.
Είναι ένα δρύπιο, ένας σάρκινος καρπός που αποτελείται από έναν λευκό πυρήνα σε μια στρογγυλή, καφέ, λεία και πολύ σκληρή κέλυφος.
Καταναλώνεται εδώ και 5 χιλιάδες χρόνια από τους Αβορίγινες, οι οποίοι την ονομάζουν Kindal Kindal, και ανακαλύφθηκε το 1858 από δύο Άγγλους βοτανολόγους. Το όνομά της δόθηκε προς τιμήν του Αυστραλού επιστήμονα σκωτσέζικης καταγωγής John Macadam (1827-1865) από τον βαρόνο Ferdinand Von Mueller (1825-1896).
Σε τροπικές συνθήκες, οι καρυδιές παραμένουν πράσινες όλο το χρόνο και οι καρποί τους ωριμάζουν για αρκετούς μήνες.
Οι παραγωγοί περιμένουν να πέσουν οι καρποί από τα δέντρα και πρέπει να εξάγουν γρήγορα τον καρπό από την κέλυφος, αλλιώς θα σκουρύνει.
Ean13:3770010599470
Αναφορά:MacadamiaBio1
Ο ΜΟΡΤΑΡΑΣ από πηλό ARGILUS χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εφαρμογή των Μπρικιών από Ακατέργαστη Γη (BTC) ARGITECH. Ετοιμάζεται σε μίξερ ή μπετονιέρα και εφαρμόζεται με μια απλή τσουγκράνα.
Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου (Theobroma cacao), τον ίδιο καρπό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή σοκολάτας. Είναι γνωστό για την απαλή του υφή, το χαμηλό σημείο τήξης του και το ελαφρύ άρωμα κακάου. Το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
θρεπτική, ενισχυτική: αυτό το φυτικό έλαιο διακρίνεται για την ενίσχυση των βλεφαρίδων, των φρυδιών και την ανάπτυξη των μαλλιών, που γίνονται πιο δυνατά, πιο παχιά και πιο λαμπερά. Ενισχύει και σκληραίνει επίσης τα νύχια.
αντιφλεγμονώδης, αναλγητική: αυτό το φυτικό έλαιο καταπραΰνει τις φλεγμονές του δέρματος και ανακουφίζει από τον πόνο. Έτσι, ανακουφίζει πολλές δερματικές παθήσεις.
αντιϊικός, αντιβακτηριακός: αυτό το φυτικό έλαιο βοηθά στην καταπολέμηση της γρίπης, των κονδυλωμάτων, της γαστρεντερίτιδας. Είναι επίσης δραστικό κατά των μυκήτων.
ανοσοδιεγερτικό: αυτό το φυτικό έλαιο αυξάνει τις άμυνες του οργανισμού απέναντι στους παθογόνους μικροοργανισμούς.
πεπτικό, καθαρτικό: το φυτικό έλαιο από Ρίκι ενισχύει την πέψη και τη διαταραχή του εντέρου και θα είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας, τροφικής δηλητηρίασης. Χρησιμοποιείται επίσης για να καθαρίσει τον οργανισμό από τις τοξίνες.
Χαρακτηριστικά καλλυντικών
Τύπος δέρματος: ξηρό, κατεστραμμένο, ώριμο
SKU: COS0058
Όγκος: 30ml
Προσφέρεται ένα σετ από 25 κρεμάστρες ξύλου Helena 44 εκ. Αυτές οι κρεμάστρες αποτελούνται από τα εξής στοιχεία:
1 γάντζος από σατέν χρώμιο, διάμετρος 3,4 χλστ.
Μια ξύλινη ράβδος.
Η επαγγελματική κρεμάστρα ξύλου Helena σας επιτρέπει να κρεμάτε και να προβάλλετε μπλούζες και παντελόνια ατομικά ή σε ομάδες στο κατάστημά σας. Ο απλός, εκλεπτυσμένος σχεδιασμός της ενσωματώνεται τέλεια με τη σύγχρονη εμπορία, προσφέροντας έναν όμορφο τρόπο να προβάλλετε τα προϊόντα σας.
Εξοπλισμένη με μια ξύλινη ράβδο, αυτή η κρεμάστρα είναι εξίσου αποτελεσματική. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε ένα μόνο προϊόν, είτε μπλούζα είτε παντελόνι, ή ολοκληρωμένα σύνολα που περιλαμβάνουν αρκετά κομμάτια.
Αυτή η ξύλινη κρεμάστρα κατασκευάζεται στην Ευρώπη από ξύλο πιστοποιημένο από το FSC, εξασφαλίζοντας αντοχή και διάρκεια.
Αναγνωρισμένο ως μία από τις ειδικές ποικιλίες της παραγωγής καφέ Santíssimo, το Bourbon παρουσιάζεται ως ένα φυτό που απαιτεί τεχνικές χειρισμού και γεωργίας. Με υψηλή περιεκτικότητα σε brix και pol, οι κίτρινοι καρποί του αναδεικνύονται στην παραγωγή μας.
Νέα: Η λάμπα 2060 L GM δημιουργήθηκε το 2016 από τον Olivier Raidt, δισέγγονο του Jean Perzel. Αυτή η λάμπα με πλάκες από ακατέργαστο γυαλί τήξης, επιβεβαιώνει την αναφορά στη σειρά φωτιστικών οροφής 2060, αληθινά κοσμήματα της συλλογής μας, όπως και οι λαμπτήρες 116 και 117.
Λιτή, εκλεπτυσμένη και πολύτιμη, η λάμπα 2060 L GM ενσωματώνεται σε κλασική και μοντέρνα διακόσμηση.
Προτείνονται διάφορες φινιρίσματα
Λειτουργεί με όλους τους τύπους λαμπτήρων.
Αυτό το υψηλής ποιότητας απομονωμένο προϊόν που συμμορφώνεται με τη νομοθεσία είναι χωρίς THC με συγκέντρωση 98 %+ CBN. Το premium απομονωμένο προϊόν μας παράγεται από την κάθετη αλυσίδα εφοδιασμού κάνναβης της EcoGen - αποκλειστική φυτική γενετική, θερμοκήπια, αγροκτήματα, επεξεργασία και εξαγωγή - διασφαλίζοντας την αξιοπιστία, την ιχνηλασιμότητα και τη συμμόρφωση κάθε παρτίδας.
Η καθαρή, βιώσιμη αιθανόλη της EcoGen Biosciences στη διαδικασία εξαγωγής διατηρεί την ακεραιότητα των πολύτιμων φωτοσυστατικών και δημιουργεί ένα φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον CBN σε σκόνη, χωρίς φυτοφάρμακα, διαλύτες και βαρέα μέταλλα.
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες σε κατάλληλες συνθήκες φωτισμού και θερμότητας
Χρώμα: λευκό
Εμφάνιση: σκόνη
Συγκέντρωση: μαλακή/σκόνη
Εφαρμογές: βάμματα, gummies, κάψουλες, τοπικές κρέμες
Ποσοστό CBN: 98 %+
THC: 0%
Εμφάνιση: σκόνη
Χρώμα: λευκό
Εφαρμογές: βάμματα, gummies, κάψουλες, τοπικές κρέμες
Μέσα φρούτα ξηράς ποιότητας - Επιλογή των πιο όμορφων φρούτων, βαθμών και των πλ - "Η αμυγδαλή η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ των ξηρών φρούτων. Είτε είναι λευκασμένη, φιλεταρισμένη, ωμή, ψιλοκομμένη... σε όλες τις μορφές της, η αμυγδαλή είναι η ειδικός στην υγιεινή απώλεια βάρους!
Ο ειδικός σας στην απώλεια βάρους και την υγεία.
Διατηρεί τους νευρώνες σε άριστη κατάσταση
εξαιρετικό Αντιστρες
Καλή για τη γραμμή
Προστατεύει την καρδιά
Η απαραίτητη Καρύδα Κάσιου για να την απολαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!
Προερχόμενη αρχικά από τη Βραζιλία, η καρύδα κάσιου είναι ο καρπός που παράγεται από το ανακαρδιο. Όταν έρχονται οι όμορφες μέρες, εμφανίζονται μικρά λευκά λουλούδια που δίνουν τη θέση τους στις μήλες κάσιου, οι οποίες στο άκρο τους γεννούν την μελλοντική καρύδα κάσιου.
Σήμερα, συλλέγεται όλο το χρόνο σε διάφορες χώρες του κόσμου. Μας αρέσει να την καταναλώνουμε για τις πολλές της αρετές, όπως η μείωση του κινδύνου καρδιοαγγειακών παθήσεων, διαβήτη τύπου 2, ή ακόμα και χολόλιθων. Πηγή βιταμινών B και K, αλλά και μαγνησίου, αντιοξειδωτικών και φωσφόρου, μια μερίδα 30 έως 40g ημερησίως σας βοηθά να προσφέρετε στο σώμα σας τα στοιχεία που χρειάζεται καθημερινά για να παραμείνει υγιές.
Σπόροι κολοκύθας για να αναμειγνύονται με τις σαλάτες σας, προσθέτοντας λίγη τραγανότητα και γεύση!
Οι μικροί σπόροι είναι αυτή τη στιγμή σε μεγάλη ζήτηση. Και όχι άδικα, καθώς οι διάφορες ευεργετικές τους ιδιότητες έχουν αποδειχθεί πρόσφατα από την επιστήμη (Πλούσιοι σε βιταμίνες, πρωτεΐνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες) και η τάση "διακόσμησης" στα πιάτα μας, οι σπόροι κολοκύθας είναι το μικρό σπόρο της εποχής!
Ανήκουν στην οικογένεια των κολοκυνθοειδών και είναι πραγματικό πλεονέκτημα για την ευεξία! Γνωστοί για τις ιαματικές τους ιδιότητες, είναι πολύ αποτελεσματικοί στη θεραπεία λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Επιπλέον, πλούσιοι σε μαγνήσιο και σίδηρο, προλαμβάνουν τις αναιμίες και την κόπωση.
Τι άλλο να ζητήσετε;!
Συστατικά: Σπόροι κολοκύθας
Τη γευόμαστε με όλες τις μορφές: ωμή, ψητή, γλυκιά, αλμυρή, σε πάστα, σε λάδι ή αναμεμειγμένη με άλλα εξίσου νόστιμα πιάτα. Μμμ! Η φουντούκι, γνωστή και ως αβελίνα, είναι ο καρπός της κοινής φουντουκιάς: Corylus avellana.
Η φουντούκι προέρχεται από τη λέξη καρύδι με το υποκοριστικό -ette; ο όρος καρύδι προέρχεται από το λατινικό nux που σημαίνει «όλος ο καρπός με κέλυφος και αμύγδαλο», «καρύδι». Είναι πολύ πλούσια σε λιπίδια, γεγονός που την καθιστά ένα πολύ ενεργειακό φρούτο. Επομένως, συνιστάται ιδιαίτερα για τους αθλητές, λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς της σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, που συνδυάζεται ιδανικά με αμύγδαλα, καρύδια και σταφίδες.
Ean13:3701511700997
Αναφορά:NOIBIOPIEMONT1
Η αμυγδαλιά είναι ένα πολύ αγαπητό τρόφιμο, σίγουρα για τη ευχάριστη γεύση της, αλλά κυρίως για τις πολλαπλές χρήσεις της στη μαγειρική και την κοσμετολογία, καθώς και για τις αμέτρητες αρετές της.
Διατίθεται μόνη της, σε γλυκά, σε πιάτα. Από αυτήν παρασκευάζουμε φυτικό γάλα, λάδι, βούτυρο και τη χρησιμοποιούμε σε καλλυντικά προϊόντα.
Η αμυγδαλιά είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς και διακρίνουμε την γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Αν η αμυγδαλιά συλλεχθεί πριν από την ωρίμανση, η φλούδα της είναι ακόμα πράσινη, το διάσημο πράσινο αμύγδαλο. Έτσι, οι πράσινες και φρέσκες αμυγδαλιές έχουν τρυφερή και γαλακτώδη σάρκα, με λεπτή γεύση. Στη Γαλλία, συλλέγονται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.
Μόλις ωριμάσει πλήρως, η αμυγδαλιά γίνεται ξηρή και συλλέγεται.
Ean13:3701511707330
Référence:AmandeBioHachéeFrance1
Η αμυγδαλιά είναι ένα πολύ αγαπητό τρόφιμο, σίγουρα για τη ευχάριστη γεύση της, αλλά κυρίως για τις πολλές χρήσεις της στη μαγειρική και την κοσμετολογία και για τις αμέτρητες αρετές της.
Απολαμβάνεται μόνη της, σε γλυκά, σε πιάτα. Από αυτήν φτιάχνουμε φυτικό γάλα, λάδι, βούτυρο και τη χρησιμοποιούμε σε καλλυντικά προϊόντα.
Η αμυγδαλιά είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς και διακρίνουμε την γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Αν η αμυγδαλιά κοπεί πριν την ωρίμανση, η φλούδα της είναι ακόμα πράσινη, το διάσημο πράσινο αμύγδαλο. Έτσι, οι πράσινες και φρέσκες αμυγδαλιές έχουν τρυφερή και γαλακτώδη σάρκα, με λεπτή γεύση. Στη Γαλλία, συλλέγονται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.
Ean13:3701511707293
Référence:AmandeBioEffiléeFrance1
Η φουντούκι, επίσης γνωστή ως αβέλινα, είναι ο καρπός της κοινής φουντουκιάς: Corylus avellana.
Η λέξη φουντούκι προέρχεται από τη λέξη καρύδι με την προσθήκη του υποκοριστικού -ette; ο όρος καρύδι προέρχεται από το λατινικό nux που σημαίνει «όλος ο καρπός με κέλυφος και αμύγδαλο», «καρύδι». Είναι πολύ πλούσια σε λιπίδια, γεγονός που την καθιστά έναν πολύ ενεργειακό καρπό. Επομένως, συνιστάται ιδιαίτερα για τους αθλητές, λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς της σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ιδανικά σε συνδυασμό με αμύγδαλα, καρύδια και σταφίδες.
Ean13:3701511700232
Αναφορά:NOIBIOAVELLANA1
Η αμυγδαλιά είναι ένα πολύ αγαπητό τρόφιμο, σίγουρα για τη ευχάριστη γεύση της, αλλά κυρίως για τις πολλαπλές χρήσεις της στη μαγειρική και την κοσμετολογία και για τις αμέτρητες αρετές της.
Απολαμβάνεται μόνη της, σε γλυκά, σε πιάτα. Από αυτήν φτιάχνουμε φυτικό γάλα, λάδι, βούτυρο και τη χρησιμοποιούμε σε καλλυντικά προϊόντα.
Η αμυγδαλιά είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς και διακρίνουμε την γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Αν η αμυγδαλιά κοπεί πριν την ωρίμανση, η φλούδα της είναι ακόμα πράσινη, το διάσημο πράσινο αμύγδαλο. Έτσι, οι πράσινες και φρέσκες αμυγδαλιές έχουν τρυφερή και γαλακτώδη σάρκα, με λεπτή γεύση. Στη Γαλλία, συλλέγονται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.
Ean13:3770010599401
Référence:AmandeBioProvence1
Τη γευόμαστε με όλους τους τρόπους: ωμή, μαγειρεμένη, γλυκιά, αλμυρή, σε πάστα, σε λάδι ή αναμεμειγμένη με άλλες εξίσου νόστιμες λιχουδιές. Μμμ! Η φουντούκι προέρχεται από την προσθήκη του επιθέτου -ette στη λέξη καρύδι; ο όρος καρύδι προέρχεται από το λατινικό nux που σημαίνει «όλος ο καρπός με κέλυφος και αμύγδαλο», «καρύδι». Η φουντούκι είναι πολύ ενδιαφέρουσα από διατροφική άποψη λόγω της προσφοράς της σε πρωτεΐνες, σε φυτικές ίνες, του υψηλού ποσοστού καλίου/νατρίου καθώς και της πλούσιας περιεκτικότητάς της σε βιταμίνη Ε και σε πολυφαινόλες αντιοξειδωτικά. Είναι επίσης ένας από τους πιο πλούσιους ελαιούχους σπόρους σε ελαικό οξύ ωμέγα-9, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συνιστάται στην καταπολέμηση του διαβήτη τύπου 2 και της χοληστερόλης (να καταναλώνεται όμως με μέτρο.)
Ean13:3701511701635
Référence:NOIBIOCERVIONNE1
Η φουντούκι, μικρή ή μεγάλη, την λατρεύουμε!
Την απολαμβάνουμε με κάθε μορφή: ωμή, ψητή, γλυκιά, αλμυρή, σε πάστα, σε λάδι ή αναμεμειγμένη με άλλες εξίσου νόστιμες λιχουδιές. Μμμ! Η φουντούκι, που ονομάζεται επίσης αβελίνα, είναι ο καρπός της κοινής φουντουκιάς: Corylus avellana.
Η λέξη φουντούκι προέρχεται από τη λέξη καρύδι με το προσθετικό -ette, ενώ η λέξη καρύδι προέρχεται από το λατινικό nux που σημαίνει «όλος ο καρπός με κέλυφος και αμύγδαλο», «καρύδι». Είναι πολύ πλούσια σε λιπίδια, γεγονός που την καθιστά ένα πολύ ενεργειακό φρούτο. Είναι επομένως απολύτως συνιστώμενη για τους αθλητές, λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς της σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ιδανικά σε συνδυασμό με αμύγδαλα, καρύδια και σταφίδες.
Ean13:3701511701031
Référence:NOIBIOROMANA1
Προερχόμενο από τα βουνά της Κεντρικής Ασίας, το βερύκοκο φύτρωνε άγριο εδώ και 5 χιλιάδες χρόνια και εισήχθη στην Ευρώπη από τον Μέγα Αλέξανδρο.
Οι Ρωμαίοι το αποκαλούσαν praecoquum, που σημαίνει «πρώιμο».
Εισαχθέν από την Ιταλία στα μέσα του 15ου αιώνα, αρχικά δεν είχε μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία, αλλά 300 χρόνια αργότερα, η καλλιέργεια του βερύκοκου θα γνωρίσει μεγάλη άνθηση.
Το βερύκοκο είναι παρόν και στους 5 ηπείρους, αλλά πάνω από το 50% της παγκόσμιας παραγωγής βερύκων πραγματοποιείται στη Μεσόγειο.
Ean13:3701511706616
Αναφορά:ΑβοκάντοΝόκουςΒιοFair1
Μπορεί να απολαυστεί με όλους τους τρόπους: ωμός, μαγειρεμένος, γλυκός, αλμυρός, ως άλειμμα, σε λάδι ή αναμεμειγμένος με άλλα εξίσου νόστιμα πιάτα. Μμμ!
Ean13:3770010599111
Αναφορά: ΒιολογικόΦουντούκιFr1
Η αμυγδαλιά είναι ένα πολύ αγαπητό τρόφιμο, σίγουρα για τη ευχάριστη γεύση της, αλλά κυρίως για τις πολλαπλές χρήσεις της στη μαγειρική και την κοσμετολογία και για τις αμέτρητες αρετές της.
Απολαμβάνεται μόνη της, σε γλυκά, σε πιάτα. Από αυτήν φτιάχνουμε φυτικό γάλα, λάδι, βούτυρο και τη χρησιμοποιούμε σε καλλυντικά προϊόντα.
Η αμυγδαλιά είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς και διακρίνουμε την γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Η αμυγδαλιά καλλιεργείται σε ζεστές και ξηρές περιοχές: σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, κυρίως η Καλιφόρνια, εξασφαλίζουν σχεδόν το μισό της παγκόσμιας παραγωγής, ακολουθούμενες από την Ισπανία, το Ιράν, τη Συρία, την Ιταλία και το Μαρόκο.
Ean13:3701511707255
Référence:AmandeBioEmondéeFrance1
Ο κάσιους είναι ο βρώσιμος σπόρος σε σχήμα νεφρού του φρούτου του κάσιους, ενός τροπικού δέντρου που προέρχεται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, κυρίως καλλιεργούμενου σε τροπικές περιοχές του κόσμου, όπως η Ινδία, το Βιετνάμ και η Δυτική Αφρική. Επιστημονικά γνωστός ως Anacardium occidentale, ο κάσιους εκτιμάται για τη γλυκιά του γεύση και την τραγανή του υφή.
αντιοξειδωτικό: το λάδι σαφράν είναι αντιοξειδωτικό. Πράγματι, οι κετόνες που το αποτελούν του προσδίδουν την ικανότητα να συλλαμβάνει τις ελεύθερες ρίζες και να καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων.
αντιβακτηριακό: χάρη στη σύνθεσή του, αυτό το λάδι είναι αντιβακτηριακό.
αντιμυκητιασικό: το λάδι σαφράν διαθέτει αντιμυκητιασικές ιδιότητες που το καθιστούν αποτελεσματικό, ιδίως κατά των δερματικών μυκήτων.
μαλακτικό, ενυδατικό: αυτό το λάδι ενυδατώνει και μαλακώνει τις πιο ξηρές και ευαίσθητες περιοχές του σώματος. Αφήνει έτσι μια απαλή και ευχάριστη στην αφή επιδερμίδα. Τέλος, έχει επίσης αναζωογονητική δράση κατά την εφαρμογή.
θρεπτικό: αυτό το φυτικό λάδι ενυδατώνει τα βλέφαρα και όλα τα μέρη του σώματος όπου το δέρμα είναι λεπτό και ευαίσθητο, καθώς και τα χείλη. Ενυδατώνει επίσης τέλεια τα μαλλιά.
ενισχυτικό μαλλιών: το λάδι σαφράν ενισχύει και προσφέρει λάμψη σε ξηρά, θαμπά και κατεστραμμένα μαλλιά. Χρησιμοποιείται επίσης προληπτικά.
SKU: COS0067
Όγκος: 30ml
Συσκευασία 50 Κρεμάστρες από Ακατέργαστο Ξύλο - 44 εκ., Μαύρος Γάντζος
Επιλέξτε το σετ μας από απλές κρεμάστρες ακατέργαστου ξύλου, απαραίτητες για την οργάνωση του καταστήματός σας. Με μήκος 44 εκ. και μαύρο γάντζο, αυτές οι κρεμάστρες προσφέρουν μια κομψή και εκλεπτυσμένη παρουσίαση για τα ρούχα σας. Ιδανικές για να εξοπλίσετε το κατάστημά σας, αυτές οι ξύλινες κρεμάστρες προσθέτουν μια φυσική αίσθηση στον εμπορικό σας χώρο. Επιλέξτε ποιότητα και απλότητα με αυτές τις ξύλινες κρεμάστρες, σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα προϊόντα σας και να βελτιώνουν την εμπειρία αγορών των πελατών σας.
- Υλικό: Ακατέργαστο ξύλο
- Μήκος: 44 εκ.
- Γάντζος: Μαύρος