Η La Varesina Caffè προσφέρει στους πελάτες της μια ευρεία επιλογή από καφέ υψηλής ποιότητας με μοναδικό άρωμα. Συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε το 1919, η καφετέρια προτείνει επιλεγμένα μείγματα πράσινου καφέ και άλλων προϊόντων για καφέ. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε πράσινο και καβουρδισμένο καφέ, αλεσμένο και ντεκαφεϊνέ. Θα βρείτε επίσης εκλεκτά τσάγια, σοκολάτα, γλυκαντικά, ζάχαρη και αξεσουάρ. Η La Varesina Caffè σας περιμένει στο κέντρο της Varese.
... Caffè, η οποία αξιοποιεί τις καλύτερες τεχνικές καλλιέργειας και επιλογής του πράσινου καφέ που εισάγουμε απευθείας και την ιταλική παράδοση στη μίξη και καβουρδισμό του καφέ. Το αποτέλεσμα είναι ένας καφές με σώμα, ισορροπία και μοναδικό άρωμα: ο τέλειος εσπρέσο από την προέλευση μέχρι την κούπα.
...), όλα σε αυστηρό υψόμετρο από 1.300 έως 2.000 μ.σ.ν.μ. (πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας) και άνω, παρακολουθούμε πολύ τη διαδικασία παραγωγής των παραγωγών και την επεξεργασία που χρησιμοποιούν. Διαθέτουμε καφέ 100% αραβικής ποικιλίας υψηλής ποιότητας. Οι καφέδες μας διαθέτουν τα εξής προφίλ: Ανθισμένα αρώματα, λαμπερή εσπεριδοειδή οξύτητα, ανθώδη γεύση όπως γιασεμί και μέλι με τελική γεύση...
Επιχείρηση καβουρδισμένου καφέ που δραστηριοποιείται στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο. Ο Caffè Vergnano είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς καφέ στην Ιταλία και παγκοσμίως, και είτε πρόκειται για moka, espresso ή βιοδιασπώμενες κάψουλες, η γκάμα έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις πιο ποικίλες γεύσεις και να σας συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας με το μοναδικό άρωμα του ιταλικού καφέ...
... Arabica που έχουν πλυθεί και προέρχονται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, ιδιαίτερα ελαφρούς, γλυκούς, εξαιρετικά ισορροπημένους, με έντονο λουλουδάτο άρωμα, νότες μπαχαρικών και κακάο, που προσφέρουν στον καφέ χαμηλή οξύτητα με επίγευση που διαρκεί. Όλοι οι καφέδες από διαφορετικές προελεύσεις επεξεργάζονται ξεχωριστά με το σύστημα που ονομάζεται "αργή καβουρδιστική" (διάρκεια 15/20 λεπτά), μεταβάλλοντας αυτόματα τους χρόνους εξόδου της "ψημένης" ανάλογα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάθε ποιότητας.
... συσκευασίες του 1 κιλού, ο καφές σε κάψουλες ή σε σακουλάκια που είναι ικανές να κλείσουν όλο το άρωμα του μείγματος Πεφέ και ο κλασικός καφές αλεσμένος σε μορφή 250 γραμμαρίων διαθέσιμος για τις διάφορες τύπους μείγματος. Η Τορεφαζιόνε Καφέ Πεφέ έχει εξειδικευτεί επίσης στην παραγωγή σοκολατάκια: Cuor di Pefè, ένα σοκολατάκι μαύρης σοκολάτας που περιέχει μια μικρή φυσαλίδα ζάχαρης και καφέ. Σακουλάκια...
Ως Tréscol Kahve, είμαστε περήφανοι που προμηθεύουμε τους υψηλότερης ποιότητας κόκκους καφέ που καλλιεργούνται στη ζώνη του καφέ. Ψήνουμε αργά τους premium κόκκους μας, τους οποίους τοποθετούμε με περηφάνια σε κάθε σακούλα, σε μικρές παρτίδες σε θερμοκρασία ψησίματος 219° για να διατηρήσουμε τη βέλτιστη γεύση και την κορυφαία φρεσκάδα. Ελάτε μαζί μας και ζήστε το φρέσκο άρωμα και τη γεύση του...
Η Feio srl είναι μια ιταλική εταιρεία καβουρδίσματος και διανομής καφέ. Ιδρύθηκε το 1986 από τον Σαλβατόρε Φερραϊόλι και είναι παρούσα στην αγορά με 2 μάρκες: Karoma και Kenya Caffè.
Η επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών, η εμπειρία και η τεχνική γνώση μας κάνουν τα προϊόντα μας διαφορετικά, με μια ποιότητα που εκφράζεται στο άρωμα, τη γεύση και την κρεμώδη υφή του Espresso καφέ μας, που προσφέρεται σε κάψουλες, pods, κόκκους και αλεσμένο καφέ για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καναλιών Ho.re.ca, Bar, Vending και Retail.
... υπεύθυνης προέλευσης, καθώς και προσεκτικά καβουρδισμένους κόκκους καφέ για να αποτυπώσουμε τη γεύση και το άρωμα κάθε μείγματος. Θέλουμε να φέρουμε σε όλες τις χώρες του κόσμου έναν καφέ με αναγνωρίσιμη γεύση και ταυτόχρονα σε τέλεια αρμονία με το περιβάλλον, στην καλύτερη παράδοση της παραδοσιακής παραγωγής.
... μεθόδους σε ηφαιστειακό έδαφος.
Τα άνθη που καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση χημικών κόβονται στο χέρι και αποξηραίνονται σε σταθερή θερμοκρασία και υγρασία, τηρώντας τις βέλτιστες χρονικές περιόδους καφέ. Μέσω αυτής της διαδικασίας, το άρωμα του άνθους γίνεται πιο σύνθετο, αποφασιστικό και πλούσιο σε φρουτώδεις νότες.
Οι νόμιμες ποικιλίες κάνναβης περιέχουν υψηλό ποσοστό ρητίνης, τερπενίων, αιθέριων ελαίων και CBD-κανναβιόλης. Αντίθετα, η περιεκτικότητα σε THC των νόμιμων φυτών κάνναβης μας είναι χαμηλή και πληροί τα πρότυπα της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
... από διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Μια επιλογή καφέ με έντονο άρωμα και μια πλούσια γκάμα ροφημάτων για όλα τα γούστα σε συνδυασμό με μια πλήρη σειρά μηχανών υψηλών επιδόσεων για να ετοιμάσετε όλους τους καφέδες που επιθυμείτε.
Τον πρώτο μας καφέ τον φτιάξαμε στην 1η Κορντόν της Σμύρνης, και για να μην μείνει η γεύση του στα χείλη σας, διαδίδουμε γρήγορα το υπέροχο άρωμα του καφέ του Καφέ Δραγώνα σε όλη την Τουρκία. Με 54 υποκαταστήματα που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Τουρκία, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε τις καφετέριες σας με ευχαρίστηση. Έχουμε φέρει μοναδικούς κόκκους από όλο τον κόσμο, από την Αφρική, τη Νότια...
... αργά ψημένου καφέ (tostatura lenta), που αναδεικνύει τη γεύση και το άρωμα των μιγμάτων καφέ μας, η Caffè Mauro προσφέρει στην αγορά μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, των οποίων τα χαρακτηριστικά αναδεικνύονται σε μια σαφή και "διαφανή" συσκευασία που ενημερώνει τους καταναλωτές για το τι πίνουν. Η μάρκα μας δραστηριοποιείται σε όλα τα κανάλια διανομής, RETAIL - HORECA - VENDING/OCS, παράγοντας επίσης προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, διασφαλίζοντας παράλληλα τις ίδιες διαδικασίες παραγωγής που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των μιγμάτων τους.
... καβουρδίσματος, ο καφές διατηρεί την πλήρη γεύση, το άρωμα και τον χαρακτήρα του, σε αντίθεση με τον βιομηχανικό καφέ. Η ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία καφέ με βαλβίδα εξασφαλίζει την βέλτιστη διατήρηση των αρωμάτων!
Κόκκοι καφέ από διάφορες προελεύσεις αναμειγνύονται, έτσι ώστε, παρά τις διακυμάνσεις λόγω της συγκομιδής, να διατηρείται πάντα η ίδια ποιότητα. Ορισμένα μείγματα περιέχουν κόκκους καφέ από...
... φαγητό σε μια ποικιλία περιβαλλόντων, γευτείτε το άρωμα του καφέ και του φρέσκου ψωμιού από τον φούρνο μας στη βεράντα ή στο εστιατόριο και το μπαρ μας με βεράντες και κήπους σε εξωτερικούς χώρους, ή στη ταράτσα μας - μπαρ κοκτέιλ και σούσι με πανοραμική θέα στο Πουέρτο Μπανούς και το βουνό.
Η εταιρεία Bell Caffè είναι σημείο αναφοράς στην καβουρδισμένη καφέ της Σικελίας εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια. Ιδρύθηκε το 1973 και προσφέρει καφέ πρώτης ποιότητας, χάρη στην προσεκτική επιλογή εκλεκτών κόκκων, που καβουρδίζονται με επιδεξιότητα σύμφωνα με δοσολογίες που έχουν τελειοποιηθεί με τα χρόνια. Η εμπειρία στον τομέα και η ποιότητα των πρώτων υλών είναι, πράγματι, τα βασικά συστατικά που μπορούν να δώσουν ζωή σε έναν καφέ με έντονο και αρωματικό άρωμα. Ένα μοναδικό προϊόν όπως μόνο οι αληθινοί γνώστες ξέρουν να φτιάχνουν.
Από το μακρινό 1962, οι μίξεις καφέ της Τορεφατζιόνε Πολί αντικατοπτρίζουν στο σώμα, το άρωμα και τη γεύση την πιο κλασική παράδοση του ιταλικού εσπρέσο: αποτελούνται αποκλειστικά από τις καλύτερες ποιότητες Αραβίκα και Ρομπούστα του κόσμου και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν όλες τις ανάγκες της αγοράς, από αυτόματους πωλητές μέχρι την πιο εκλεπτυσμένη και απαιτητική πελατεία των καταστημάτων με επαγγελματικές μηχανές εσπρέσο. Προϊόντα που προσφέρονται: Μίξεις vending, κάψουλες καφέ, φύλλα καφέ, καφές για μόκα, μηχανές καφέ.
... μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία μας έχει υιοθετήσει μια καινοτόμο μέθοδο καβουρδίσματος, η οποία επιτρέπει τη διατήρηση όλων των θρεπτικών αξιών των κόκκων καφέ, ενώ σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα υγιές και προϊόν υψηλής ποιότητας. Το πολύτιμο άρωμα του καφέ μας, που δεν είναι εύκολο να βρεθεί παντού, είναι το...
... διαφορετικοί τύποι καφέ, εκλεκτοί και επιλεγμένοι από τις καλύτερες συγκομιδές του κόσμου, υποβάλλονται στην τέχνη της ανάμειξης για να αποκτήσουν κρέμα, σώμα, πικράδα, οξύτητα, άρωμα και διάρκεια.
- Αυτές οι αισθητηριακές πτυχές διατηρούνται και κατά τη διάρκεια της συσκευασίας προκειμένου να διατηρηθούν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, αποφεύγοντας την επαφή με αέρια, υγρασία, φως και...
... ένα συναίσθημα, μια αίσθηση ή μια διαρκή ανάμνηση. Η μυρωδιά του φρέσκου ψωμιού ή το άρωμα του καβουρδισμένου καφέ είναι αισθήσεις που ξυπνούν συναισθήματα στον εγκέφαλό μας και μας ωθούν να πάρουμε αποφάσεις. Η συναισθηματική σύνδεση με μια μάρκα παίζει θεμελιώδη ρόλο κατά την πραγματοποίηση μιας αγοράς. Η όσφρηση είναι η καλύτερη αίσθηση.
... ποιότητας. Για εμάς, ο καφές είναι παράδοση και καινοτομία: η γεύση και το άρωμα μιας οικείας ποτού που ζεσταίνει την καρδιά, παρακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τεχνολογίες που διασφαλίζουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην παρασκευή του πιο αγαπημένου ποτού στην Ιταλία. Η αγάπη για τον κόσμο Ho.Re.Ca έχει οδηγήσει την ομάδα να διευρύνει τους εμπορικούς ορίζοντες: το 2017 γεννήθηκε το σήμα Emozioni...
... σε διάφορες εντάσεις γεύσης, χάρη σε διαφορετικούς συνδυασμούς των ποσοστών αραβικής και ρομπούστα. Για όσους το επιθυμούν, έχουμε επίσης τις αποκαφεϊνέ και αρωματισμένες συνθέσεις. Για να σας προσφέρουμε τα πιο εκλεπτυσμένα τσάγια με μοναδικό άρωμα, έχουμε επιλέξει τις πιο εκλεκτές ποικιλίες που προέρχονται από βιολογικές φυτείες της ανατολικής Ασίας. Διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να συνδυαστεί η υψηλή ποιότητα με μια απόλυτη γεύση.
... παραγωγή: η ROM-koffie αφιερώνει τον απαραίτητο χρόνο για να καβουρδίσει τον καφέ αργά και παραδοσιακά. Αυτή η τεχνογνωσία έχει αποκτηθεί με την πάροδο των ετών, έτσι ώστε οι υπάλληλοι να γνωρίζουν ακριβώς πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσουν το καβούρδισμα. Έτσι, τα αρώματα αναπτύσσονται βέλτιστα και διατηρούνται, ενώ οι πικρές γεύσεις δεν έχουν καμία ευκαιρία. Ο αργά και παραδοσιακά...
...γίνονται συνεχείς έλεγχοι μέχρι να επιτευχθεί το σωστό άρωμα. Με άλλα λόγια, μέχρι να είμαστε εμείς ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και να το θεωρούμε άξιο να σας το προσφέρουμε. Θέλουμε άλλωστε να απολαύσετε τον καφέ όπως τον απολαμβάνουμε και εμείς.
... για να απολαμβάνετε στο σπίτι, όπως στο μπαρ, έναν εξαιρετικό καφέ. Τα μίγματα της Office Collection προορίζονται για όσους, ακόμη και στο γραφείο, δεν παραιτούνται από την απόλαυση ενός καλού καφέ για μια αναζωογονητική παύση ή για μια δόση ενέργειας.
Η ποιότητα ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας είναι η προϋπόθεση για την ανάδειξη του σήματος Bonomi. Στο εργαστήριο, πριν από την...
...Όλα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός τέλειου καφέ: από το σωστό μείγμα κόκκων καφέ, το καβούρδισμα και το άλεσμα μέχρι τη μηχανή που τον παρασκευάζει. Για αυτούς τους λόγους και καθοδηγούμενοι από την αναζήτηση της τελειότητας, δημιουργήσαμε το σύστημα CECCHETTO Professional, ένα σύστημα ικανό να αναδείξει καλύτερα τα χαρακτηριστικά των μείγματών μας, ώστε να απολαμβάνετε έναν εξαιρετικό καφέ στο...
... καφέ και τον τρόπο παρασκευής του. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης δίνουν προσοχή στην ποιότητα του κόκκου - επιλέγουν τις καλύτερες ποικιλίες καφέ από τις καλύτερες φυτείες που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Η KELLERAN είναι πάθος, που επιλέγει κατάλληλες τεχνικές καβουρδίσματος και παρασκευής καφέ ανάλογα με τον τύπο του καφέ. Έτσι, κάθε γνώστης του καφέ απολαμβάνει τον ιδανικό και γεμάτο άρωμακαφέ...
... εξαγωγή του αρώματος και της γεύσης του καφέ. Εκτελείται μέσω αυτόματων διαδικασιών, αλλά ελέγχεται υπό την προσεκτική ματιά του ψήστη, γίνεται με προοδευτικό και λεπτό τρόπο, επιτρέποντας σε κάθε κόκκο να καραμελώσει σταδιακά, να αναπτύξει τα χαρακτηριστικά του και να απελευθερώσει όλο το άρωμα που τον περιβάλλει.
Ο καφές Velluti διαθέτει δεκαετή εμπειρία στην καβουρδιστική διαδικασία του καφέ. Η παραδοσιακή καβουρδιστική μέθοδος με ξύλο είναι το στοιχείο που προσδίδει εκείνο το ιδιαίτερο άρωμα που τον ξεχωρίζει. Οι διαδικασίες επεξεργασίας του διαφέρουν από τις σύγχρονες τεχνολογίες γρήγορου ψησίματος. Είναι ένας χειροποίητος καφές και όχι βιομηχανικός. Ο καφές Velluti έχει ακολουθήσει κατά τη διάρκεια...