Οι ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΛΑΛΑΟΥΔΕΥ ΚΑΙ ΠΟΜΕΥΣ βρίσκονται μεταξύ Μαρκό και Σεν-Ζυλιέν, στην πιο μικρή ΑΟC του Μεντόκ: την ΑΟC ΜΟΥΛΙΣ.
Το σύνολο των δύο αμπελώνων εκτείνεται σε 25,5 εκτάρια. Η σύνθεση του Château Lalaudey AOC Moulis είναι 45% Merlot για να προσφέρει στρογγυλάδα και φρούτο και 55% Cabernet Sauvignon για να προσφέρει κομψότητα και τανίνες στο κρασί. Η σύνθεση του Château Pomeys AOC Moulis είναι επίσης 45% Merlot και 55% Cabernet Sauvignon. Τα Château Lalaudey και Pomeys δεσμεύονται υπέρ του περιβάλλοντος, αποφεύγοντας τη χρήση ζιζανιοκτόνων και καλλιεργώντας το terroir τους με υπεύθυνο τρόπο.
... επίσης επιρροή η αντανάκλαση του φωτός από τη λίμνη Σκεντέρμπεου, που εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία στην καλλιέργεια φρούτων premium ποιότητας. Η Βέρα της Ζαγόρας παράγεται από την οινοποίηση τριών ποικιλιών σε σχεδόν ίσες ποσότητες του Kallmet, Cabernet Sauvignon και Ançelotës.
... εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με ζυγαριές 50 τόνων, λογιστήριο, εταιρικά γραφεία, φυσικοχημικό και μικροβιολογικό εργαστήριο. Η ετήσια παραγωγική ικανότητα ανέρχεται σε 12.000 τόνους. Το δίκτυο διανομής έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς στη Βουλγαρία.
Η Kartin-Ko Ltd. φροντίζει για την καλλιέργεια 1.500.000 τ.μ. αμπελώνων που είναι φυτεμένοι με Cabernet Sauvignon, Merlot, Mavrud, Syrah, Temprenilo, Aromatico Classico, Barbera, Cabernet Franc, Pinot Noir.
... αγορές. Έτσι, η επικαιρότητα των σπουδαίων κρασιών των Μάρκων: το Offida Pecorino DOCG και το Offida Passerina DOCG, το Falerio DOC, το Rosso Piceno DOC, μια αρμονική και αποφασιστική συνάντηση μεταξύ Sangiovese και Montepulciano, και το Marche Rosso IGT, ένα γεμάτο blend από Montepulciano και Cabernet Sauvignon. Και ακόμη, η λεπτότητα των ροζ κρασιών, με τα ελκυστικά αρώματα του Marche Rosato IGT.
Βρίσκεται στο Μεντόκ κοντά στο Μπορντό, το Château BARATEAU ειδικεύεται στην παραγωγή κόκκινων κρασιών. Το Château διαθέτει ένα αμπέλι 24 εκταρίων, με τις ποικιλίες που υπάρχουν να είναι το Cabernet Sauvignon, το Cabernet Franc, το Merlot και το Petit Verdot. Ως εγγύηση ποιότητας, το Château βραβεύεται τακτικά σε διάφορους εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Το Château BARATEAU είναι στην κορυφή των καλύτερων της ονομασίας.
... τοπικές ποικιλίες Gaillacois, οι Duras και Braucol. Οι λευκές ποικιλίες περιλαμβάνουν τον Sauvignon, τον Listan και 3 τοπικές ποικιλίες Gaillacois, τις Mauzac, Lenc del El και Muscadelle. Έτσι, οι LES VIGNES DE GARBASSES παράγουν λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά, χυμό σταφυλιού και ξύδι από κόκκινο κρασί.
Ο αμπελώνας του CHATEAU LA RAYRE βρίσκεται στους αργιλώδεις και ασβεστολιθικούς λόφους νότια του Monbazillac. Αυτός ο αμπελώνας εκτείνεται σε 22 εκτάρια αμπελιών. Υπάρχουν 14 εκτάρια αφιερωμένα στην παραγωγή του Bergerac Sec με τις ποικιλίες Sauvignon και Sémillon και 8 εκτάρια που παράγουν ένα Bergerac Rouge με τις ποικιλίες Merlot, Cabernet Franc και Cabernet Sauvignon. Ως εγγύηση ποιότητας, όλα τα κρασιά του CHATEAU LA RAYRE έχουν βραβευτεί σε διάφορους διαγωνισμούς.
Το CHATEAU LEZONGARS παράγει κρασιά υψηλής ποιότητας, οι νέες τεχνολογίες εφαρμόζονται για να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το terroir των αμπελώνων μας. Οι αργιλώδεις-ασβεστολιθικοί μας εδάφοι προσφέρουν τη φρεσκάδα που απαιτείται για την καλή ωρίμανση των merlot και οι πετρώδεις πλαγιές μας επιτρέπουν μια πολύ όμορφη έκφραση των Cabernet Sauvignon.
Οι ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΣΕΓΚΟΥΡ εκπροσωπούν μια συνεταιριστική κάβα του Μπορντό. Το σύνολο των αμπελώνων των αμπελουργών της Κάβας του Μονσέγκουρ εκτείνεται σε σχεδόν 1300 εκτάρια κόκκινου και 100 εκτάρια λευκού. Στους αμπελώνες βρίσκονται οι εξής ποικιλίες: Merlot, Cabernet Franc και Cabernet Sauvignon για τις κόκκινες ποικιλίες και Sauvignon, Sémillon και Muscadelle για τις λευκές...
Ο οικογενειακός τομέας ROTIER βρίσκεται στο Νότιο Δυτικό τμήμα της Γαλλίας, στην Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης GAILLAC. Ο τομέας παράγει βιολογικά κρασιά AOC GAILLAC. Διαθέτει αμπελώνα 35 εκταρίων. 25 εκτάρια είναι αφιερωμένα στην παραγωγή κόκκινων κρασιών και 10 εκτάρια στην παραγωγή ξηρών και γλυκών λευκών κρασιών, οι αμπελώνες είναι περίπου 20 ετών. Για το κόκκινο, χρησιμοποιούνται οι ποικιλίες Duras, Braucol, Syrah και Prunelart, μια αρχαία τοπική ποικιλία. Για το λευκό, βρίσκουμε την ποικιλία Loin de l’œil, μια παλιά τοπική ποικιλία που δεν είναι γνωστή αλλού, και το Sauvignon blanc.
Το CHATEAU VIEUX CHEVROL είναι ένα οικογενειακό αμπέλι έκτασης 21 εκταρίων. Το château διαθέτει την ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης LALANDE DE POMEROL. Οι ποικιλίες σταφυλιών είναι 80% Merlot, 10% Cabernet Franc και 10% Cabernet Sauvignon.
Το CHÂTEAU LA GORCE που βρίσκεται στο Médoc διαθέτει αμπελώνα 45 εκταρίων. Ο αμπελώνας αποτελείται από ευγενείς ποικιλίες, εκ των οποίων το 45% είναι Cabernet Sauvignon, το 50% Merlot και το 5% Cabernet Franc. Η ιδιοκτησία παράγει δύο κρασιά: το CHÂTEAU LA GORCE και το CHÂTEAU CANTELOUP. Τα παραγόμενα κρασιά είναι υψηλής ποιότητας.
Είμαστε μια ισπανική οινοποιία που παράγει και εμπορεύεται ποιοτικά κρασιά με Δ.Ο. Λα Μάντσα και Κρασιά της Γης της Καστίλλης. Διαθέτουμε μια πολύ ευρεία γκάμα προϊόντων, με πολλές ποικιλίες κρασιών: Syrah, Tempranillo, Sauvignon Blanc, Airén, Macabeo, Bobal, Moravia...
Για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα προϊόντων μας, μη διστάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.
Το Château Saint-Estèphe παράγει και εμπορεύεται κρασιά από το Médoc. Το κάστρο καλλιεργεί πολλές ποικιλίες σταφυλιών όπως το cabernet sauvignon, το cabernet franc, το merlot, το petit verdot και πιο πρόσφατα το malbec. Το Château La Haye είναι καταταγμένο ως Cru Bourgeois Supérieur από το 1932. Τα κρασιά του κάστρου χαρακτηρίζονται από την ποιότητά τους και την ανθεκτικότητά τους.
Βρίσκεται στην κοινότητα του Αγίου Αντελέν, 3 χιλιόμετρα από το ΠΟΥΙΓΙ ΣΥΡ ΛΟΑΡ, το Domaine Bonnard, οικογενειακή επιχείρηση από το 1951, έχει εξελιχθεί με τα χρόνια, για να γίνει σήμερα ταυτόχρονα γεωργική και αμπελουργική. Η τρέχουσα επιφάνεια είναι 8,10 εκτάρια, εκτείνεται σε τρεις διαφορετικούς terroirs. Η κύρια παραγωγή τους βασίζεται στην ποικιλία σταφυλιού sauvignon (7,8 εκτάρια), με τρία...
... παράγει το "Quinta do Poço do Lobo – Bairrada", ένα κόκκινο Bairrada με σταφύλια από τις ποικιλίες Baga, Moreto και Castelão; το "Quinta do Poço do Lobo – Cabernet Sauvignon", ένα ποικιλιακό κρασί με την πιο αναγνωρίσιμη ποικιλία παγκοσμίως; και το "Espumante Quinta do Poço de Lobo", ένα φυσικό αφρώδες κρασί, με σταφύλια από τις ποικιλίες Arinto και Chardonnay.
Στο CLOS PUY ARNAUD, ο Thierry Valette παράγει και εμπορεύεται κρασιά Bordeaux. Ο αμπελώνας αποτελείται από 70% Merlot, 25% Cabernet Franc και 5% Cabernet Sauvignon. Το CLOS PUY ARNAUD είναι δεσμευμένο υπέρ του περιβάλλοντος και παράγει βιολογικά κρασιά. Χάρη σε αυτή τη δέσμευση, τα σταφύλια είναι εξαιρετικής ποιότητας. Το CLOS PUY ARNAUD παράγει 3 σειρές κρασιών: ένα Grand Vin που είναι ένα σπουδαίο κρασί παλαίωσης, τη Cuvée Pervenche που είναι ένα φρουτώδες κρασί μέσης παλαίωσης, και τη Cuvée Bistrot που είναι ένα φρουτώδες κρασί.
Η Lozenitsa 2018 είναι ένα νέο έργο στον χάρτη του κρασιού της Βουλγαρίας. Οι αμπελώνες μας βρίσκονται στην περιοχή της πόλης Σαντάνσκι, σε μέρη όπου το κλίμα, το έδαφος, ο ήλιος και ο άνεμος βοηθούν τα σταφύλια να παράγουν το καλύτερο κρασί. Διαθέτουμε πάνω από 500 δεκάρια δικών μας αμπελώνων με τις ποικιλίες Merlot, Cabernet - Sauvignon, Syrah, ενώ χαρακτηριστικές για την περιοχή είναι οι...
Οι VIGNOBLES GARZARO διαχειρίζονται 70 εκτάρια αμπελώνων που βρίσκονται στο Baron, στην περιοχή Entre-Deux-Mers, καθώς και 10 εκτάρια που είναι κατανεμημένα στις πιο διάσημες ονομασίες του Libournais: Pomerol, Lalande-de-Pomerol και Saint-Emilion-Grand-Cru. Οι αμπελώνες του Baron, που βρίσκονται σε λόφους με αργιλώδη και ασβεστολιθικά εδάφη, επιτρέπουν στις ευγενείς ποικιλίες όπως το Merlot, το Cabernet franc και το Sauvignon να αποδώσουν το καλύτερο από τον εαυτό τους. Στο Pomerol και το St Emilion, οι βαθιές και αμμώδεις περιοχές προσφέρουν κρασιά με πολύ κομψό χαρακτήρα.
... manseng, το chardonnay, για τα γλυκά λευκά: το petit manseng και το gros manseng, για το ροζέ: το cabernet franc και, για το κόκκινο: το merlot, το cabernet sauvignon και το tannat. Τα κρασιά και το Bas Armagnac που παράγονται από το DOMAINE DE LABALLE βραβεύονται τακτικά.
...καθώς και τον Chardonnay, ο οποίος δεν είναι μια συμβατική ποικιλία της περιοχής. Ο τομέας περιλαμβάνει επίσης 6 κόκκινες ποικιλίες, τον Braucol, γνωστό επίσης ως Fer Servadou, τον Duras, τη Syrah και ως συμπληρωματικές ποικιλίες τον Merlot, τον Cabernet Sauvignon και τον Gamay. Έτσι, ο DOMAINE SARRABELLE παράγει και εμπορεύεται κόκκινα, ροζέ, ξηρά και γλυκά λευκά κρασιά καθώς και αφρώδη.
Το Château HAUT GRELOT βρίσκεται στην περιοχή Blaye Côtes de Bordeaux.
Το château διαθέτει ένα αμπέλι που εκτείνεται σε 62 εκτάρια, ηλικίας περίπου 25 ετών. 24 εκτάρια είναι αφιερωμένα στην παραγωγή λευκών κρασιών και 38 εκτάρια στην παραγωγή κόκκινων κρασιών. Μεταξύ των κόκκινων ποικιλιών περιλαμβάνονται οι Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc και Malbec. Για την παραγωγή λευκών κρασιών, συναντάμε τις ποικιλίες Sauvignon Blanc, Muscadelle και Sémillon. Το Château HAUT GRELOT δεσμεύεται υπέρ του περιβάλλοντος και υπέρ ενός συστήματος ποιοτικού ελέγχου που ονομάζεται Ιχνηλασιμότητα.
Το CHÂTEAU DE FERRAND είναι ένα Grand Cru Classé Saint Emilion. Ο αμπελώνας εκτείνεται σε 42 εκτάρια, εκ των οποίων 32 εκτάρια είναι φυτεμένα με Merlot (75%), Cabernet franc (15%) και Cabernet sauvignon (10%). Ο αμπελώνας διαχειρίζεται με γνώμονα μια λογική φυτοπροστασία και για να προάγει την ποιότητα της συγκομιδής. Το CHÂTEAU DE FERRAND είναι δεσμευμένο για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Το CHÂTEAU CRANSAC καλύπτει μια επιφάνεια περίπου 150 εκταρίων, εκ των οποίων 50 εκτάρια είναι αμπελώνες. Η ιδιοκτησία βρίσκεται στις παλιές βεράντες του Τάρν και οι αμπελώνες είναι φυτεμένοι σε εδάφη Boulbènes, αμμώδη και ιλύ. 49 εκτάρια παράγουν κόκκινο κρασί και 1 εκτάριο λευκό κρασί, με τον αμπελώνα να είναι κατά μέσο όρο 30 ετών. Οι ποικιλίες του κτήματος είναι 53% Négrette, 16% Cabernet Franc, 14% Gamay, 11% Syrah και 6% άλλες ποικιλίες για την παραγωγή κόκκινου κρασιού και 100% Sauvignon για την παραγωγή λευκού κρασιού. Το CHÂTEAU CRANSAC επιβεβαιώνεται ως Ανεξάρτητος Οινοπαραγωγός.
Το Château LOUPIAC GAUDIET διαθέτει ένα αμπελώνα 28 εκταρίων που βρίσκεται στους λόφους που υπερβαίνουν τον Γαρονή. Οι αμπελώνες είναι κατά μέσο όρο 47 ετών και το έδαφος είναι αργιλώδες και χαλικώδες με ασβεστολιθικό υπέδαφος. Η ποικιλία των αμπελιών περιλαμβάνει Sémillon, Sauvignon και Muscadelle. Τα κρασιά του Château LOUPIAC GAUDIET παράγονται με παραδοσιακό τρόπο, με χειρονακτική συγκομιδή, ενώ χρησιμοποιούνται σύγχρονες τεχνικές.
Βρίσκεται στο Νότιο Δυτικό τμήμα της Γαλλίας, το CHÂTEAU LES VIGNALS παράγει κρασιά από την περιοχή Gaillac και τις Côtes du Tarn. Ο αμπελώνας του κάστρου εκτείνεται σε 70 εκτάρια, όπου βρίσκονται ποικιλίες όπως Duras, Braucol, Syrah, Mauzac, Loin de l’œil, Merlot, Sauvignon και Cabernet-Sauvignon. Το Κάστρο παράγει έτσι κόκκινα κρασιά, ροζέ κρασιά και λευκά κρασιά γλυκά και ξηρά. Με γνώμονα την...
... Castilla Verdejo, Reina de Castilla Sauvignon blanc, Reina de Castilla Verdejo Fermentado en barrica, El Bufón Verdejo, Isabelino Verdejo, Isabelino Rueda, Isabelino Rosado, El Paje Verdejo, Príncipe Verdejo Frizzante. Η οινοποιία μας πραγματοποιεί επίσης εμφιαλώσεις κατόπιν παραγγελίας Por-Para με ιδιωτικές μάρκες πελατών (οινοποιεία άλλων D.O., διανομείς, μεγάλες επιφάνειες, κ.λπ.). Η οινοποιία Reina de Castilla συμμετέχει στη Διαδρομή του Κρασιού Rueda. Οργάνωση επισκέψεων και εκδηλώσεων για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Ελάχιστοι αριθμός ομάδας: 10 άτομα.
Το Domaine de Salisquet είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και εκτείνεται σε 9,73 εκτάρια αμπελώνων που είναι καταχωρημένοι ως AOC Buzet: merlot, cabernet sauvignon και cabernet franc. Το Domaine de Salisquet έχει επιλέξει τη βιολογική γεωργία και υποστηρίζεται στη διαδικασία αυτή από την ViniVitisBio. Το Domaine de Salisquet διαθέτει θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές και περίπου πενήντα...
Διανομέας κρασιών, σαμπάνιας, αφρώδους οίνου, φριζάντε και ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτουμε, εκτός από μια μεγάλη ποικιλία άλλων επωνυμιών, τη δική μας σειρά προϊόντων κρασιού Crianza, Sauvignon Blanc και ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας, παρασκευασμένο από ελιές του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, που συλλέγονται στη Σιέρα ντε Μαριόλα (Κοινότητα της Βαλένθια). Τα κρασιά της μάρκας VIRAJE...
...% Malbec. Όσον αφορά την ποικιλία των 4 εκταρίων λευκών κρασιών, αποτελείται από 70% Sauvignon, 20% Sémillon και 10% Muscadelle.
Το ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΝΣΕΡ παράγει έτσι 400.000 φιάλες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των 4 κρασιών του: ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΝΣΕΡ, CUVEE RAPHAEL, BORDEAUX CLAIRET, BORDEAUX BLANC SEC.