... επιτυχώς αυτές των κορυφαίων γάλλων και ιταλών οινοπαραγωγών.
Εκτός από τα γνωστά παραδοσιακά κρασιά Merlot, Cabernet Sauvignon, Shiraz, προσφέρουμε επίσης κρασιά από ποικιλίες αμπελιών που χρονολογούνται από πριν 5.000 χρόνια από την εποχή των Θρακών, όπως Gamza, Shiroka Melnischka Rebe, Mavrud, Pamid, Roter Muskat και Dimyat (λευκό κρασί).
... απολαύσετε γύρω από ένα καλό γεύμα με φίλους ή οικογένεια. Λευκά, κόκκινα, ροζέ, ισχυρά αλκοολούχα: Στη Gaillard et Fils, υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Ιδανικά για να ευχαριστήσουν τις γεύσεις όλων των καλεσμένων σας! Παράγουμε δύο τρίτα λευκών σταφυλιών όπως το Chasselas, το Savagnin blanc και το Charmont. Οι κόκκινες ποικιλίες είναι: το Gamay, το Pinot Noir, το Garanoir, το Merlot, η Syrah...
...% βιολογικών κρασιών. Οι ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι ο Sauvignon blanc, η muscadelle, ο mauzac, ο len de l'el, ο merlot, ο duras, η syrah, ο braucol και ο gamay. Ο τομέας παράγει κόκκινα, ροζ, ξηρά λευκά και γλυκά λευκά κρασιά.
... άρχισαν να δημιουργούν μίγματα από cabernet sauvignon, cabernet franc και merlot, που μοιάζουν εκπληκτικά με τα Médoc... Η syrah αποδίδει πολύ καλά, αλλά χρησιμοποιείται ακόμα σπάνια. Ομοίως, οι ευγενείς λευκοί ποικιλίες (chardonnay, sémillon, sauvignon) φαίνεται να έχουν βρει εδώ έναν από τους εκλεκτούς terroirs τους. Βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, οι αμπελώνες της κοιλάδας McLaren είδαν τα πρώτα...
... ενός οινολόγου. Τα παραγόμενα κρασιά πωλούνται υπό την επωνυμία "TERROIR DE LAGRAVE". Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα λευκών, κόκκινων και ροζέ κρασιών σε AOC GAILLAC και Côtes du Tarn. Οι κόκκινες ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι οι Fer-Servadou, Braucol, Duras, Cabernet sauvignon, Merlot, Syrah και Gamay. Οι λευκές ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι οι Loin de l’Oeil, Mauzac και Sauvignon.
... παραγωγή κόκκινων κρασιών είναι κατά μέσο όρο 20, 25 ή 30 ετών, και βρίσκονται σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά και αμμοχάλικα εδάφη για το Château Grand Bertin de St Clair. Οι ποικιλίες των κόκκινων κρασιών είναι το Cabernet Sauvignon και το Merlot. Το λευκό κρασί που παράγεται είναι ένα ξηρό λευκό από ποικιλία Sauvignon, με τους αμπελώνες που βρίσκονται σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά εδάφη να είναι κατά...
... ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι οι Merlot, Cabernet-Sauvignon και Cabernet-Franc, με μέση ηλικία 25 ετών και επωφελούνται από μια πολύ λογική πυκνότητα φύτευσης. Το Château αναζητά για τα κρασιά του μια ισορροπία μεταξύ φρούτων, μπαχαρικών και ξύλου. Τα κρασιά του Château CANTINOT είναι κομψά και διαθέτουν μια τανική ευκαμψία.
Το CHATEAU PIERRAIL είναι μια οικογενειακή αμπελουργική επιχείρηση που εκτείνεται σε 75 εκτάρια αμπελιών.
Σε όλα τα 75 εκτάρια, 57 εκτάρια είναι αφιερωμένα σε κόκκινες ποικιλίες και 18 εκτάρια σε λευκές ποικιλίες. Οι κόκκινες ποικιλίες αποτελούνται από 85% Merlot και 15% Cabernet, ενώ οι λευκές ποικιλίες περιλαμβάνουν 70% Sauvignon Blanc και 30% Sauvignon Gris.
Ως ένδειξη ποιότητας, το CHATEAU PIERRAIL βραβεύεται τακτικά.
... περιλαμβάνονται οι Αμπελώνες Poitevin. Στην καρδιά του χωριού Jau-Dignac-et-Loirac, κοντά στην εκβολή, το κύριο κτίριο είναι ένα σπίτι του 18ου αιώνα.
Ο ΤΕΡΡΟΙΡ
Γύρω από την κοινότητα, καλλιεργούμε 45 εκτάρια αμπελώνων που επωφελούνται από ευνοϊκές κλιματικές συνθήκες, προστατευμένα από ακραίες καιρικές συνθήκες. Οι ποικιλίες που έχουν φυτευτεί είναι οι Merlot, Cabernet Sauvignon και Petit Verdot. Μια μικρή...
Το κάστρο HOSTENS PICANT διαθέτει έναν λοφώδη αμπελώνα 42 εκταρίων στην περιοχή του Μπορντό. Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται για το κόκκινο κρασί είναι οι Merlot και Cabernet franc, ενώ για το λευκό κρασί είναι οι Sémillon, Sauvignon και Muscadelle. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα για την καλλιέργεια του αμπελιού και όλες οι εργασίες στον αμπελώνα γίνονται με το χέρι. Τα κρασιά του κάστρου HOSTENS PICANT διατίθενται στη Γαλλία και για εξαγωγή.
... ποιότητας! Η Morellaia Vineyards επικεντρώνεται στην παραγωγή δύο ετικετών με το όνομα ‘AUREA’. Ροζέ Ουμπρία IGP (Sagrantino Sangiovese Merlot), νικητής του βραβείου Gold Medal στα Best Wine Awards 2021 και Λευκό Ουμπρία IGP (Grechetto και Chardonnay). Οι ετικέτες των κρασιών έχουν εμπλουτιστεί με σχέδια που δημιουργήθηκαν ειδικά από την καλλιτέχνη Francesca Grosso.
... χρησιμοποιούνται είναι το Malbec και το Merlot. Πρόκειται για κρασιά πολύ αρωματικά, που εκφράζονται σε κόκκινα και ροζέ.
Χάρη στην επιμονή των ιδιοκτητών, αυτά τα κρασιά βραβεύονται τακτικά και η εκμετάλλευση αναπτύσσεται με την επαναγορά του αμπελώνα 12 εκταρίων του CHÂTEAU GRAND CHÊNE το 2015.
...μουστάρδες, αυγά και κρασί Merlot και Lambrusco. Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στις τοπικές αγορές km0 που προτείνονται από τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Mantovano (Πόρτο Μαντοβάνο, Μαρμιρόλο, Τσιταδέλα, Βχό ντι Πιαντένα και Λεγνάγκο).
...Syrah, Cabernet Sauvignon και Merlot. Τις λευκές ποικιλίες: Arinto, Fernão Pires, Boal, Moscatel Galego, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling, Gewürztraminer. Τα κρασιά μας διακρίνονται και αναγνωρίζονται σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.
... διεθνείς, όπως το Merlot, το Pinot Grigio, το Chardonnay ή το Cabernet, από τα οποία παράγουμε αρωματικά κρασιά με αναγνωρίσιμο γεύση. Είμαστε επίσης μεταξύ των μεγαλύτερων παραγωγών και εμφιαλωτών κρασιού Prosecco DOC Spumante του Friuli-Venezia Giulia. Η επιχείρηση διαθέτει επίσης ένα Αγροτουριστικό κατάλυμα, βυθισμένο σε έναν κήπο περιτριγυρισμένο από αμπελώνες. Το αγροτουριστικό Là Di Anselmi...
...προσφέροντάς τους τα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στα χρώματα και τα αρώματα ενός ώριμου κλήματος. Οι ποικιλόμορφες υφές των εδαφών προσφέρουν μια πολυπλοκότητα αρωμάτων και γεύσεων στα σταφύλια μας. Πρέπει να προσθέσουμε σε αυτή την ποικιλία σταφυλιών τις ποικιλίες Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Airén, Macabeo και Verdejo, που συμπληρώνουν τον αμπελώνα μας.
Οι ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΛΑΛΑΟΥΔΕΥ ΚΑΙ ΠΟΜΕΥΣ βρίσκονται μεταξύ Μαρκό και Σεν-Ζυλιέν, στην πιο μικρή ΑΟC του Μεντόκ: την ΑΟC ΜΟΥΛΙΣ.
Το σύνολο των δύο αμπελώνων εκτείνεται σε 25,5 εκτάρια. Η σύνθεση του Château Lalaudey AOC Moulis είναι 45% Merlot για να προσφέρει στρογγυλάδα και φρούτο και 55% Cabernet Sauvignon για να προσφέρει κομψότητα και τανίνες στο κρασί. Η σύνθεση του Château Pomeys AOC Moulis είναι επίσης 45% Merlot και 55% Cabernet Sauvignon. Τα Château Lalaudey και Pomeys δεσμεύονται υπέρ του περιβάλλοντος, αποφεύγοντας τη χρήση ζιζανιοκτόνων και καλλιεργώντας το terroir τους με υπεύθυνο τρόπο.
Εταιρεία ιδιοκτησίας της οικογένειας Σάρτορι, η οποία παράγει ποιοτικά κρασιά εδώ και τέσσερα χρόνια. Από τη γκράπα του Αμαρόνε μέχρι το αφρώδες κρασί, περνώντας από το Merlot delle Venezie και το Valpolicella DOC, τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία είναι όλα εξαιρετικής ποιότητας.
Οι αμπελουργοί εδώ και τέσσερις γενιές, το DOMAINE DE LAVAUR διαθέτει 15 εκτάρια αμπελώνων. Ο αμπελώνας αποτελείται από 2 ποικιλίες: το Malbec, κύρια και παραδοσιακή ποικιλία του Cahors που αντιπροσωπεύει το 85% του αμπελώνα και το Merlot, δευτερεύουσα ποικιλία που αντιπροσωπεύει το 15%. Το κτήμα παράγει εξαιρετικά κρασιά, με όλες τις απαιτούμενες ποιότητες για ένα CAHORS είτε μέσω ενός επιδέξιου μείγματος των δύο ποικιλιών, είτε αποκλειστικά από Malbec.
... εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με ζυγαριές 50 τόνων, λογιστήριο, εταιρικά γραφεία, φυσικοχημικό και μικροβιολογικό εργαστήριο. Η ετήσια παραγωγική ικανότητα ανέρχεται σε 12.000 τόνους. Το δίκτυο διανομής έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς στη Βουλγαρία.
Η Kartin-Ko Ltd. φροντίζει για την καλλιέργεια 1.500.000 τ.μ. αμπελώνων που είναι φυτεμένοι με Cabernet Sauvignon, Merlot, Mavrud, Syrah, Temprenilo, Aromatico Classico, Barbera, Cabernet Franc, Pinot Noir.
Βρίσκεται στο Μεντόκ κοντά στο Μπορντό, το Château BARATEAU ειδικεύεται στην παραγωγή κόκκινων κρασιών. Το Château διαθέτει ένα αμπέλι 24 εκταρίων, με τις ποικιλίες που υπάρχουν να είναι το Cabernet Sauvignon, το Cabernet Franc, το Merlot και το Petit Verdot. Ως εγγύηση ποιότητας, το Château βραβεύεται τακτικά σε διάφορους εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Το Château BARATEAU είναι στην κορυφή των καλύτερων της ονομασίας.
Βρίσκεται στο Νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, πιο συγκεκριμένα στο τμήμα του Tarn, το κτήμα LES VIGNES DE GARBASSES παράγει κρασιά υπό την ετικέτα Vin de Pays des Côtes du Tarn. Οι αμπελώνες του κτήματος προορίζονται κατά 85% για την παραγωγή κόκκινου κρασιού και κατά 15% για την παραγωγή λευκού κρασιού. Οι ερυθρές ποικιλίες είναι οι Syrah, Gamay, Merlot, Cabernet Franc και Sauvignon, καθώς και 2...
Ο αμπελώνας του CHATEAU LA RAYRE βρίσκεται στους αργιλώδεις και ασβεστολιθικούς λόφους νότια του Monbazillac. Αυτός ο αμπελώνας εκτείνεται σε 22 εκτάρια αμπελιών. Υπάρχουν 14 εκτάρια αφιερωμένα στην παραγωγή του Bergerac Sec με τις ποικιλίες Sauvignon και Sémillon και 8 εκτάρια που παράγουν ένα Bergerac Rouge με τις ποικιλίες Merlot, Cabernet Franc και Cabernet Sauvignon. Ως εγγύηση ποιότητας, όλα τα κρασιά του CHATEAU LA RAYRE έχουν βραβευτεί σε διάφορους διαγωνισμούς.
Το CHATEAU LEZONGARS παράγει κρασιά υψηλής ποιότητας, οι νέες τεχνολογίες εφαρμόζονται για να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το terroir των αμπελώνων μας. Οι αργιλώδεις-ασβεστολιθικοί μας εδάφοι προσφέρουν τη φρεσκάδα που απαιτείται για την καλή ωρίμανση των merlot και οι πετρώδεις πλαγιές μας επιτρέπουν μια πολύ όμορφη έκφραση των Cabernet Sauvignon.
Οι ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΣΕΓΚΟΥΡ εκπροσωπούν μια συνεταιριστική κάβα του Μπορντό. Το σύνολο των αμπελώνων των αμπελουργών της Κάβας του Μονσέγκουρ εκτείνεται σε σχεδόν 1300 εκτάρια κόκκινου και 100 εκτάρια λευκού. Στους αμπελώνες βρίσκονται οι εξής ποικιλίες: Merlot, Cabernet Franc και Cabernet Sauvignon για τις κόκκινες ποικιλίες και Sauvignon, Sémillon και Muscadelle για τις λευκές...
Το CHATEAU VIEUX CHEVROL είναι ένα οικογενειακό αμπέλι έκτασης 21 εκταρίων. Το château διαθέτει την ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης LALANDE DE POMEROL. Οι ποικιλίες σταφυλιών είναι 80% Merlot, 10% Cabernet Franc και 10% Cabernet Sauvignon.
Το CHÂTEAU LA GORCE που βρίσκεται στο Médoc διαθέτει αμπελώνα 45 εκταρίων. Ο αμπελώνας αποτελείται από ευγενείς ποικιλίες, εκ των οποίων το 45% είναι Cabernet Sauvignon, το 50% Merlot και το 5% Cabernet Franc. Η ιδιοκτησία παράγει δύο κρασιά: το CHÂTEAU LA GORCE και το CHÂTEAU CANTELOUP. Τα παραγόμενα κρασιά είναι υψηλής ποιότητας.
Το Château Saint-Estèphe παράγει και εμπορεύεται κρασιά από το Médoc. Το κάστρο καλλιεργεί πολλές ποικιλίες σταφυλιών όπως το cabernet sauvignon, το cabernet franc, το merlot, το petit verdot και πιο πρόσφατα το malbec. Το Château La Haye είναι καταταγμένο ως Cru Bourgeois Supérieur από το 1932. Τα κρασιά του κάστρου χαρακτηρίζονται από την ποιότητά τους και την ανθεκτικότητά τους.