... προϊόντων, πρακτικών κατεψυγμένων λύσεων και εκλεκτών τροφίμων για επαγγελματίες. Η maison MASSE είναι πάνω απ' όλα αυτή η πάθος για τα καλά προϊόντα όπως το καπνιστό σολομό, το χαβιάρι, το κρέας (γουρουνάκι, κομμάτι γουρουνιού χωρίςκόκαλο, μπούτι γουρουνιού χωρίςκόκαλο, ώμος γουρουνιού με κόκαλο, πίσω πόδι γουρουνιού με κόκαλο, αλλά και εντόσθια όπως νεφρά μοσχαριού και θηλυκά μοσχαριού με πατάτες...
Αφιερωμένοι στην παραγωγή και επεξεργασία του ζαμπόν Σερράνο και Ιβηρικού από το 1947. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για το κανάλι HORECA: ζαμπόν Σερράνο και Ιβηρικό χωρίςκόκαλο και κομμένο σε φέτες. Επιπλέον, μέσα στις γκάμες μας από Ιβηρικά και Σερράνο ζαμπόν, διαθέτουμε επίσης πολλαπλά προϊόντα. Είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής σε όγκο κομμένου ζαμπόν με δύο εργοστάσια παραγωγής, το πιο...
...Έχουμε αναπτύξει ένα μασώμενο κόκαλοχωρίς σιτηρά από αυτή την χορτοφαγική πρωτεϊνική βόμβα: Σκληρό σαν κόκαλα για μακρά διασκέδαση στο μάσημα - ή φουσκωμένο για δάγκωμα - καλύτερη συμβατότητα και για αλλεργικούς σκύλους - χωρίς σιτηρά, γλουτένη, ζάχαρη, λακτόζη και όλα τα πρόσθετα - πλούσιο σε φυσικές βιταμίνες, ιχνοστοιχεία όπως μαγνήσιο, σίδηρο και ψευδάργυρο - μόνο 5 φυσικά συστατικά. Οι QCHEFS...
... και ουλές, ενώ το μαξιλαράκι διαχωρισμού δακτύλων αποτρέπει ενοχλητικές τριβές μεταξύ των δακτύλων του ποδιού, επιτρέποντάς σου να επιστρέψεις στο περπάτημα χωρίς πόνο.
✅ΥΓΙΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ: Το προϊόν μας είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη με πιστοποίηση CE, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας. Αντιβακτηριακό και πλενόμενο, εξασφαλίζει πολύ υψηλά υγειονομικά πρότυπα που το καθιστούν...
... αποκτηθεί διάφορες πιστοποιήσεις κατά τη διάρκεια των ετών: ISO 9001:2008; ISO 14001:2004 και Πιστοποίηση EMAS; πιστοποίηση BRC και IFS και άλλες ακόμη. Σήμερα, η ιταλική αγορά αντιπροσωπεύει το 95% του τζίρου, ενώ το υπόλοιπο 5% κατανέμεται σε όλες τις άλλες χώρες στις οποίες εξάγουμε: Ευρώπη, Ρωσία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Μεξικό, Καναδάς, Αυστραλία, Βραζιλία. Το προσούτο μας, που ωριμάζει τουλάχιστον 16/18 μήνες, διατίθεται με το κόκαλο, χωρίςκόκαλο ή κομμένο σε προστατευτική ατμόσφαιρα.