... εισαχθεί στην αγορά Gourmet αρωματισμένο αλάτι, επίσης με βιολογικά βότανα. Όλο το αλάτι του Ατλαντικού και η Φλορ ντε Σαλ έχουν πιστοποίηση από την SATIVA – Έλεγχος και Πιστοποίηση Προϊόντων, έχοντας εφαρμόσει το σύστημα HACCP.
... διατροφής. Παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο και πωλούνται σε γυάλινες βάζες με οικολογική συνείδηση.
Σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ποικιλίας προϊόντων:
- ζωμός βασιλικού χωρίς αλάτι
- ζωμός φύκια wakamé
- ζωμός εποχιακών λαχανικών
- ζωμός σέλινο
- ζωμός καλαμποκιού
- ζωμός κοτόπουλου
- ζωμός με πιπεριές...
Όλοι οι ζωμοί και τα μπαχαρικά μας είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται στην Île-de-France. Τα λαχανικά αγοράζονται από καταστήματα και τοπικά μαγαζιά. Δίνουμε προτεραιότητα στους αφροκαραϊβικούς τεχνίτες.
... αλάτι τα χόρτα από τα οποία τρέφονται οι αγελάδες, προσφέροντας στο τυρί μια ιδιαίτερη και χαρακτηριστική γεύση. Η ωρίμανση από τον Δάσκαλο Τυροκόμο μας και Δάσκαλο Τυροκόμο Ωρίμανσης έχει μόλις δώσει στα τυριά μας μια μοναδική γεύση.
Με όλα αυτά, τα τυριά μας έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 25 διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με την υπερ-χρυσή διάκριση στα World Cheese Awards 2019-2020.
Ιδρυμένη το 2008, η Água-mãe, Lda ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή και εμπορία παραδοσιακού θαλασσινού αλατιού και ανθού αλατιού.
Παράγουμε παραδοσιακό θαλασσινό αλάτι και ανθό αλατιού, απλό ή με μείγματα αρωματικών βοτάνων σε διάφορες συσκευασίες. Επίσης, συσκευάζουμε το αλάτι μας για μάρκες των πελατών μας. Έχουμε ικανότητα παραγωγής και συσκευασίας προϊόντων αλατιού και ανθού αλατιού σύμφωνα με τις απαιτήσεις που μας τίθενται, εφόσον τηρείται η προέλευση του αλατιού και του ανθού αλατιού.
Πρωτοπόρος της τροφικής άλγης στη Γαλλία από το 1991, η εταιρεία Bret’Alg βρίσκεται στο ROSCOFF και διαθέτει εγκαταστάσεις με αντλία από τη θάλασσα. Η Bret’Alg επεξεργάζεται το προϊόν με παραδοσιακό τρόπο: η φρέσκια άλγη πλένεται με θαλασσινό νερό και διατηρείται σε θαλασσινό αλάτι μεταξύ 3°C και 8°C για βέλτιστη συντήρηση. Οι άλγες συλλέγονται από τις ακτές της Βρετάνης και με το χέρι από τους...
...Η γκάμα μας προετοιμάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο - "Malossol", που σημαίνει "λίγο αλάτι" στα ρωσικά. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
Εταιρεία οικογενειακής προέλευσης, που παράγει αλάτι χειροποίητα εδώ και 3 γενιές στις εγκαταστάσεις της στη Σαλίνας ντε Όρο, μια μικρή κωμόπολη της Ναβάρας. Οικολογικό αλάτι παραγωγής χειροποίητης με νερό από πηγή. Παραγωγή και Διανομή διαφόρων τύπων αλατιού: Παραδοσιακόαλάτι, Μεταλλικό αλάτι, Νιφάδες αλατιού, Λουλούδι αλατιού, Υγρό αλάτι.
... αλάτι, παραδίδονται γρήγορα και αξιόπιστα σε δίκαιες τιμές. Η πελατεία μας, που περιλαμβάνει ξενοδοχεία, κλινικές, πρατήρια καυσίμων και βιομηχανικές επιχειρήσεις, εκτιμά την εκτενή μας εξυπηρέτηση.
Χρειάζεστε για την επιχείρησή σας ποιοτικά προϊόντα από τους τομείς των αλάτων, όπως π.χ. αναγεννητικό αλάτι για εγκαταστάσεις αποσκληρυντή νερού, αλάτι για το δρόμο, αλάτι βρασμού, αλάτι για ζώα ή...
... διαρκούν 7 μήνες. Τα λουκάνικα και τα σαλάμια παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο σύμφωνα με την ίδια τεχνογνωσία.
Η Maison συνδυάζει σύγχρονες τεχνικές και παραδοσιακή τεχνογνωσία για να παράγει εξαιρετικά προϊόντα.
...Στην Quality Pizzafresh παρασκευάζουμε τη ζύμη πίτσας με 100% φυσικά υλικά και χωρίς κανένα συντηρητικό. Δουλεύουμε με αλεύρια, νερό, αλάτι, μαγιά και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Όλα αυτά υπό την προσεκτική επίβλεψη μιας ομάδας επαγγελματιών με εκτενή εμπειρία στην παρασκευή ζύμης πίτσας. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τις βάσεις πίτσας μας, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας στο qualitypizzafresh.com...
Ειδικός στο ποιοτικό καπνιστό σολομό χειροποίητης παραγωγής. Η χειροποίητη αλάτισμα με ξηρό αλάτι, καθώς και το ήπιο κάπνισμα σε χαμηλή θερμοκρασία, το καθιστούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας αναγνωρισμένο διεθνώς από τους ειδικούς του κλάδου. Πέρα από τον παραδοσιακό καπνιστό σολομό, ο ψημένος και καπνιστός σολομός σε υψηλή θερμοκρασία, καθώς και ο σολομός belle-vue έχουν γίνει επίσης απαραίτητοι...
... και σε Παλαίωση. Μπαχαρικά και Καρυκεύματα συλλεγμένα και συσκευασμένα με παραδοσιακό τρόπο. Κρόκος από τη Mancha. Πιπέρι από τη Murcia. Αρωματισμένα Έλαια Arbequina Virgen Extra με Θυμάρι, Εστραγκόν, Δεντρολίβανο και Βασιλικό. Νιφάδες Θαλασσινού Αλατιού από τη Ρόκα της Isla Cristina.
Έχουμε δημιουργήσει μια επιχείρηση με βάση την εμπειρία, τη φροντίδα και την προσοχή στους πελάτες μας και την...
... προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα. Τα πιάτα που παρασκευάζουμε ελέγχονται από διαιτολόγο και προσαρμόζονται σε κάθε καλεσμένο, με πιάτα που είναι πολτοποιημένα, ψιλοκομμένα, χωρίς αλάτι, χωρίς ζάχαρη και για διαβητική δίαιτα που παράγονται καθημερινά και ικανοποιούν ήδη τους πελάτες μας. Λειτουργούμε αποκλειστικά με τις διαδικασίες ψυχρής σύνδεσης, γεγονός που μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε άμεση...
Το εργαστήριό μας έχει τις ρίζες του στην παλιά κεραμική που ιδρύθηκε από τον Joseph Ramon Mollà Segura στα μέσα του 19ου αιώνα, ωστόσο στην οικογένεια Mollà εργαζόμαστε την κεραμική τουλάχιστον από τον 18ο αιώνα. Κατασκευάζουμε τον δικό μας λευκό πηλό με αλάτι, παραδοσιακό από την Αγκόστ, αλλά επίσης δουλεύουμε με άλλες πάστες. Όχι τυχαία, είμαστε η τελευταία κεραμική της Κοινότητας της Βαλένθια...