...".
Όσον αφορά τα κόκκινα και ροζ κρασιά, το κυρίαρχο σταφύλι είναι το Mourvèdre. Υπάρχουν επίσης άλλα σταφύλια που είναι επίσης παρόντα: το Grenache, το Cinsault, η Syrah και το Carignan. Για τα λευκά κρασιά, υπάρχει ένα μείγμα δύο κύριων σταφυλιών: η Clairette και το Ugni blanc. Η έννοια του μείγματος είναι πολύ σημαντική καθώς κάθε σταφύλι προσφέρει τη δική του ιδιαιτερότητα και ακόμη και σε μικρές ποσότητες, είναι η εγγύηση της πολυπλοκότητας των κρασιών.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
Η Bodegas Anchurón παράγει κόκκινο, λευκό, ροζέ και γλυκό κρασί. Οι τρέχοντες εμφιαλωμένοι μας τύποι είναι 18,7 cl, 37,5 cl, 50 cl και 75 cl, οι οποίοι ανήκουν στην Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Γρανάδα και στην Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Altiplano de Sierra Nevada, ανάλογα με το κρασί. Εργαζόμαστε με ποικιλίες Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot και Syrah για κόκκινη σταφύλι...
... ζυμωμένο σε βαρέλι. Τα κόκκινα κρασιά είναι: TEMPRANILLO-MERLOT, TEMPRANILLO-SYRAH, TEMPRANILLO-MERLOT-SYRAH. Αυτά τα τρία τελευταία μπορεί να έχουν από 12 μήνες έως 18 μήνες σε βαρέλι και προορίζονται για την παραγωγή των καλύτερων κρασιών PAGO της περιοχής, καθώς και για το Moscatel Dulce από όψιμη συγκομιδή. Διαθέτουμε μια αποθήκη βαρελιών, περίπου 650 μονάδων, καθώς και δεξαμενές 5000 και 8000...
... Ισπανία ως Tempranillo), Touriga Nacional (ένα σταφύλι που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στο κρασί του Πόρτο) και Alicante Bouschet (με την έντονη διακοσμητική του χρήση).
ΕΛΙΕΣ: στην ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία ελιών αυτόχθονης ή ισπανικής προέλευσης σε ελαιώνα 80 εκταρίων. Η φύτευση ελιών έγινε βιολογική το 2012. Μετά την ψυχρή έκθλιψη, οι ελιές μετατρέπονται σε λάδι εξαιρετικής ποιότητας, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Οι ελιές πιέζονται σε πιεστήρια της υψηλότερης ποιότητας. Όλες οι φάσεις της διαδικασίας υποβάλλονται τακτικά σε έλεγχο ποιότητας.
... Logis de France, 3 αστέρια στην Εφημερίδα Κρασιών της Γαλλίας, Το πιο φρουτώδες κρασί στον διαγωνισμό AOC Cabardès, Αναφορά στον Οδηγό των καλύτερων οινοπαραγωγών της Γαλλίας, 1ος Μεγάλος Κρασί της Languedoc και στα 1000 Καλύτερα Κρασιά της Γαλλίας στον οδηγό Dussert–Gerber, Κορυφή οινοπαραγωγών 2010 / 2011, Χρυσό μετάλλιο στον οδηγό Gilbert & Gaillard 2012 (Γαλλία, ΗΠΑ, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Ιαπωνία.
... τοπικές ποικιλίες Gaillacois, οι Duras και Braucol. Οι λευκές ποικιλίες περιλαμβάνουν τον Sauvignon, τον Listan και 3 τοπικές ποικιλίες Gaillacois, τις Mauzac, Lenc del El και Muscadelle. Έτσι, οι LES VIGNES DE GARBASSES παράγουν λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά, χυμό σταφυλιού και ξύδι από κόκκινο κρασί.
Η Lozenitsa 2018 είναι ένα νέο έργο στον χάρτη του κρασιού της Βουλγαρίας. Οι αμπελώνες μας βρίσκονται στην περιοχή της πόλης Σαντάνσκι, σε μέρη όπου το κλίμα, το έδαφος, ο ήλιος και ο άνεμος βοηθούν τα σταφύλια να παράγουν το καλύτερο κρασί. Διαθέτουμε πάνω από 500 δεκάρια δικών μας αμπελώνων με τις ποικιλίες Merlot, Cabernet - Sauvignon, Syrah, ενώ χαρακτηριστικές για την περιοχή είναι οι...
Το CHÂTEAU CRANSAC καλύπτει μια επιφάνεια περίπου 150 εκταρίων, εκ των οποίων 50 εκτάρια είναι αμπελώνες. Η ιδιοκτησία βρίσκεται στις παλιές βεράντες του Τάρν και οι αμπελώνες είναι φυτεμένοι σε εδάφη Boulbènes, αμμώδη και ιλύ. 49 εκτάρια παράγουν κόκκινο κρασί και 1 εκτάριο λευκό κρασί, με τον αμπελώνα να είναι κατά μέσο όρο 30 ετών. Οι ποικιλίες του κτήματος είναι 53% Négrette, 16% Cabernet Franc, 14% Gamay, 11% Syrah και 6% άλλες ποικιλίες για την παραγωγή κόκκινου κρασιού και 100% Sauvignon για την παραγωγή λευκού κρασιού. Το CHÂTEAU CRANSAC επιβεβαιώνεται ως Ανεξάρτητος Οινοπαραγωγός.
Οι αμπελώνες DELBECK είναι ειδικευμένοι τόσο στην παραγωγή κρασιού όσο και στην παραγωγή αλατιού κρασιού.
Οι αμπελώνες DELBECK παράγουν λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά από την ονομασία Saint-Georges Saint-Emilion, Lalande de Pomerol, Bordeaux Rouge, Bordeaux Blanc και Bordeaux Rosé.
Παράγουν επίσης Poivrine και αλάτι αρωματισμένο με Fleur de Merlot, Fleur de Cabernet, Fleur de Syrah, Fleur de Pinot και Fleur de Sauvignon. Η Poivrine είναι ένα γαστρονομικό καρύκευμα που αποτελείται από Πιπέρι και Κρασί.
...), Reserva (La Espera και Clásico), Gran Reserva (El Secreto και Las Liras) και Φυσικό Γλυκό Κρασί (Fata Morgana). Παράγουμε τα κρασιά σύμφωνα με την IGP VINO DE LA TIERRA DE CASTILLA. Στη Mont-Reaga είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε ενεργά με το Περιβάλλον και την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Γι' αυτό, έχουμε υπολογίσει το Αποτύπωμα Άνθρακα μας και έχουμε εκπονήσει ένα Σχέδιο Μείωσης...