... πολυαιθυλένιο ή ακόμα και σε αλουμίνιο.
Οι γυάλινες φιάλες μας συνοδεύονται από τα πολλαπλά αξεσουάρ τους όσον αφορά το κλείσιμο: πώματα που δεν παραβιάζονται με σταγονόμετρο «Αλκοόλ» ή σταγονόμετρο «Λάδι», πώματα σταγονόμετρα με...
...CATROPARROQUIAS
FICHA TÉCNICA:
Δημιουργική ονομασία:
DOP Ribeiro
Σύνθεση:
100% Treixadura
Αλκοολικός βαθμός:
13o
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Εμφάνιση: Λαμπερό κίτρινο με χρυσές ανταύγειες
Άρωμα: Ώριμα φρούτα όπως μήλο, αχλάδι.
Γεύση: Δομημένο, το κρασί είναι γεμάτο στο στόμα. Ισορροπημένο, με κάποια λιπαρότητα και φρεσκάδα. Καλή ισορροπία αλκοόλ-οξύτητας που του δίνει στρογγυλότητα και κάποια ζεστασιά. Μακρύ και επίμονο φινάλε.
...που αποτελείται από 16 έως 18 τεμάχια γεμάτα σπόρους. Λίγο ζουμερός, η πικρία και η οξύτητά του τον καθιστούν τροφή που χρησιμοποιείται κυρίως σε μαγειρικές παρασκευές.
Περιέχει αλκοόλ: Όχι
Συνολικό βάρος μονάδας (kg ακατέργαστο): 1
Πυκνότητα: 0.916
Μονάδα όγκου σε λίτρα: 1.091703...
...100% φυσικό προϊόν
- Καθαρό, ψυχρής έκθλιψης λάδι από Oenothera biennis
- Υποστηρίζει τον γυναικείο οργανισμό, το δέρμα και τα μαλλιά
- Δεν περιέχει αλκοόλ και διαλύτες
Το λάδι από βραδινή αγκινάρα (ή βραδινή πρωμόζα) χαρακτηρίζεται από ανοιχτό κίτρινο χρώμα και φυσική γεύση. Το λάδι είναι πλούσια πηγή βασικών πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, ιδιαίτερα λινολεϊκού και γάμμα-λινολενικού οξέος, τα...
...γάλα σε σκόνη, γάλα, τυρί, κίτρινο τυρί, τυρί κατσικίσιο, κίτρινο τυρί κατσικίσιο, αυγά σε σκόνη
- Μπαχαρικά όλων των τύπων (ρίγανη, μουστάρδα, πιπέρι, πάπρικα, ρίγανη, βασιλικός, δεντρολίβανο, άνηθος)
- Γλυκά όλων των τύπων (καραμέλες, βάφλες, μπισκότα….) και όλα τα παράγωγα
- Ποτά όλων των τύπων, με αλκοόλ (μπύρα, κρασί, κονιάκ, βότκα…), χωρίς αλκοόλ [νερό (πολύ καλή τιμή για τη Μέση Ανατολή...
... προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής για την παραγωγή: γλυκών φρούτων, μαρμελάδων, ζυμών φρούτων, φρούτων σε αλκοόλ κ.λπ. Στη βιομηχανία παγωτού και στη μαζική εστίαση για την παραγωγή παγωτών, σορμπέ, γρανίτες, ματσάκια κ.λπ. με τα κελύφη φρούτων, τις σάρκες και τους φυσικούς χυμούς.