...που αποτελείται από 16 έως 18 τεμάχια γεμάτα σπόρους. Λίγο ζουμερός, η πικρία και η οξύτητά του τον καθιστούν τροφή που χρησιμοποιείται κυρίως σε μαγειρικές παρασκευές.
Περιέχει αλκοόλ: Όχι
Συνολικό βάρος μονάδας (kg ακατέργαστο): 1
Πυκνότητα: 0.916
Μονάδα όγκου σε λίτρα: 1.091703...
...Χημική εμφάνιση
Το CC 903 έχει κίτρινο-σκούρο καφέ χρώμα και έρχεται σε μορφή λιπαρού υγρού. Δεν διαλύεται στο νερό αλλά διαλύεται σε συγκεκριμένες οργανικές λύσεις όπως το αλκοόλ.
Χημική εφαρμογή και ισχύς
Το CC 903 είναι ένας νέος τύπος παράγοντα αφρισμού. Αυτοί οι τύποι αφριστών χρησιμοποιούνται συχνά από εταιρείες εξόρυξης στη διαδικασία φλοτATION του μολύβδου, του ψευδαργύρου, του χαλκού...
...ΟΝΟΜΑΣΙΑ: ΣΑΜΠΑΝΙΑ
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ: 65% Σαρντονέ και 35% Πινό Μενιέ
Αλκοόλ: 12,5%
Έδαφος: Αργιλοασβεστολιθικό
Οινοποίηση: 10 μήνες σε δεξαμενές και 14 μήνες για την σαμπανιοποίηση
Χωρητικότητα: 750 ml
Χρώμα: ανοιχτό κίτρινο, λεπτές και τακτικές φυσαλίδες
Γεύση: Νότες εσπεριδοειδών, φρούτα με λευκή σάρκα
Συμβουλές: Να απολαμβάνεται ως απεριτίφ ή καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος. Αυτή η σοδειά θα αναδείξει τα πιο απλά πιάτα και θα υπογραμμίσει με κομψότητα τα πιο εκλεπτυσμένα πιάτα. Να καταναλώνεται μεταξύ 6 και 8 °C.
...100% φυσικό προϊόν
- Καθαρό, ψυχρής έκθλιψης λάδι από Oenothera biennis
- Υποστηρίζει τον γυναικείο οργανισμό, το δέρμα και τα μαλλιά
- Δεν περιέχει αλκοόλ και διαλύτες
Το λάδι από βραδινή αγκινάρα (ή βραδινή πρωμόζα) χαρακτηρίζεται από ανοιχτό κίτρινο χρώμα και φυσική γεύση. Το λάδι είναι πλούσια πηγή βασικών πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, ιδιαίτερα λινολεϊκού και γάμμα-λινολενικού οξέος, τα...
...γάλα σε σκόνη, γάλα, τυρί, κίτρινο τυρί, τυρί κατσικίσιο, κίτρινο τυρί κατσικίσιο, αυγά σε σκόνη
- Μπαχαρικά όλων των τύπων (ρίγανη, μουστάρδα, πιπέρι, πάπρικα, ρίγανη, βασιλικός, δεντρολίβανο, άνηθος)
- Γλυκά όλων των τύπων (καραμέλες, βάφλες, μπισκότα….) και όλα τα παράγωγα
- Ποτά όλων των τύπων, με αλκοόλ (μπύρα, κρασί, κονιάκ, βότκα…), χωρίς αλκοόλ [νερό (πολύ καλή τιμή για τη Μέση Ανατολή...
... προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής για την παραγωγή: γλυκών φρούτων, μαρμελάδων, ζυμών φρούτων, φρούτων σε αλκοόλ κ.λπ. Στη βιομηχανία παγωτού και στη μαζική εστίαση για την παραγωγή παγωτών, σορμπέ, γρανίτες, ματσάκια κ.λπ. με τα κελύφη φρούτων, τις σάρκες και τους φυσικούς χυμούς.