Ισπανία, Guijuelo-Salamanca
... Βέρα (Κάθερες), μαριναρισμένο με φυσικά μπαχαρικά, αλάτι, σκόρδο και ρίγανη. Βάρος: 0,400 Kg Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC Διαδικασία Παρασκευής: Μαρινάρισμα, μαρινάρισμα, γεμιστό, ξήρανση και ωρίμανση. Συστατικά: Κομμάτι από ιβηρικό χοιρινό Bellota, πάπρικα D.O. από τη Βέρα, μαριναρισμένο με φυσικά μπαχαρικά, αλάτι Βάρος: 0,400 Kg...
Χαρτοφυλάκιο (43)
Ισπανία, Guijuelo (salamanca)
ΑΠΟ ΤΟ 1983 Η Productos Cárnicos BRISA, S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Γκουιχέλο, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή προϊόντων ιβηρικού υψηλής ποιότητας. Οι αρχές της χρονολογούνται από τον Μάρτιο του 1983, σε ένα μικρό εργοστάσιο περίπου χιλίων τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της πόλης Γκουιχέλο. Ο χώρος όπου κατασκευάστηκαν οι πρώτες εγκαταστάσεις ήταν...
Ισπανία, Cuarte De Huerva
...Το λόμο ιβηρικό είναι ένα τυπικό ισπανικό αλλαντικό, παρόμοιο με την κοπή μαγιάς, με λεπτή υφή και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Το λόμο ιβηρικό puro de Bellota “Cinco Jotas” παράγεται από τον ιλοσπονδυλικό μυ του ιβηρικού χοίρου, που εκτρέφεται σε ημι-εκτατική κτηνοτροφία στα λιβάδια της Ιβηρικής Χερσονήσου, όπου, κατά τη διάρκεια της περιόδου “Montanera” (πρόκειται για την ιδιαίτερη φάση παχυνσης...
Χαρτοφυλάκιο (10)