Ιδρυμένη το 1955, η Tonnellerie Condachou είναι μία από τις τελευταίες οικογενειακές και ανεξάρτητες τυροκομίες στη Γαλλία. Ο Dominique Condachou διαδέχθηκε τον πατέρα του, Marcel, το 1995. Μετά από σπουδές στη βινολογία-οινολογία και πτυχίο τυροκόμου, ο γιος του, Clément, αποφασίζει να ενταχθεί στην οικογενειακή επιχείρηση το 2010. Δουλεύουν χέρι-χέρι για να την αναπτύξουν και να διατηρήσουν μια ...
...Μεταλλικός δίσκος που χρησιμοποιείται για βαρέλια 200, 225 και 228L. Η τέλεια λύση για να οργανώσετε την αίθουσα βαρελιών της κάβας σας. Επίσης χρήσιμος για να στοιβάξετε τα βαρέλια σας σε ύψος και να κερδίσετε χώρο αποθήκευσης.
Πραγματοποιούμε αποστολές σε όλο τον κόσμο από την Ισπανία με πλήρη φορτία σε φορτηγό ή κοντέινερ.
... συντήρησης του εδάφους γίνονται με ακρίβεια με τον μεγαλύτερο σεβασμό στη μικροβιακή ζωή. Η φυτοπροστασία βασίζεται σε λεπτομερή παρατήρηση του φυτού και σε μεγάλη αντίδραση.
Συγκομιδή: Χειροκίνητη συγκομιδή σε κιβώτια των 20 κιλών με αερισμό. Τα σταφύλια επιλέγονται αυστηρά στο αμπέλι, σε χρυσό στάδιο, και είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε σήψη.
Οινοποίηση και παλαίωση: Διαχωριστική πνευματική πίεση. Οι τελευταίες πιέσεις απορρίπτονται. Οι ζυμώσεις: αλκοολική και μαλακτική πραγματοποιούνται σε βαρέλια των 228l.
Cépage: 100 % chenin
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10 °C...