...Η όξινηκαζεΐνη παρασκευάζεται από αποβουτυρωμένο γάλα που έχει πήξει με υδροχλωρικό οξύ. Μετά τη διαδικασία πήξης, η καζεΐνη διαχωρίζεται από τον ορό και στη συνέχεια συγκεντρώνεται και ξηραίνεται.
Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για την καζεΐνη, όπως η παιδική διατροφή, τα αθλητικά συμπληρώματα, το επεξεργασμένο τυρί, τα ποτά, οι λευκαντές καφέ και τα κρεατοσκευάσματα.
Η καζεΐνη που αποκτάται μέσω...
... είναι μετατρεπόμενες και διαλυτές φράσεις καζεΐνης. Με την εξουδετέρωση της οξέος καζεΐνης με αλκαλικές διαλύσεις, ακολουθούμενη από εξώθηση, παράγεται καζεϊνικό άλας.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
Κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών
Σταθερό σε θερμότητα
Δυνατές ιδιότητες γαλακτωματοποίησης
Πολύ καλή διαλυτότητα
Βελτίωση της υφής
Διατροφικά υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη
Διαλυτό όταν χρησιμοποιείται αλκαλική διάλυση
Η οξέα καζεΐνη είναι χρήσιμη για την παραγωγή καζεϊνικού άλατος...
Με πολυάριθμες εμπειρίες στη γαλακτοκομική βιομηχανία, προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα γάλακτος σε σκόνη υψηλής ποιότητας, ειδικότερα καζεϊνικά νάτριο και ασβέστιο, μείγματα γάλακτος, σκόνες γαλακτικού λίπους και όξινηκαζεΐνη.